tasulm Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Οι χρεωσεις περαν του δωρεαν ογκου ειναι οι χρεωσεις του πακετου. Δηλαδη 0,02 ανα MB ανεξαρτητως apn. Exεις δίκιο έχουν αλλάξει. Ωστόσο το 0,02 αν ΜΒ απο πού προκύπτει? ΤΙμοκατάλογος - Surf & Email 150 Μηνιαία χρέωση 10 € 0 - 150 ΜΒ Δωρεάν Πλοήγηση στο Vodafone live! Δωρεάν 150 ΜΒ + 0,0009 € / ΚΒ (με ρυθμίσεις Vodafone live!/WAP ή ρυθμίσεις Internet) 0,0009*1024=0,92€/ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Exεις δίκιο έχουν αλλάξει. Ωστόσο το 0,02 αν ΜΒ απο πού προκύπτει? ΤΙμοκατάλογος - Surf & Email 150 Μηνιαία χρέωση 10 € 0 - 150 ΜΒ Δωρεάν Πλοήγηση στο Vodafone live! Δωρεάν 150 ΜΒ + 0,0009 € / ΚΒ (με ρυθμίσεις Vodafone live!/WAP ή ρυθμίσεις Internet) 0,0009*1024=0,92€/ΜΒ Sorry. Μπερδευτικα με τα 250/500. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Sorry. Μπερδευτικα με τα 250/500.Κι εκεί ακριβότερο είναι, 0,1€/ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Κι εκεί ακριβότερο είναι, 0,1€/ΜΒ. Ελα το πετυχα! VMB ειναι η χρεωση που ειπα. :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 έχω data πλαν από πρόγραμμα iPhone και θέλω να το χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή, μου ζητάει όμως πέραν του webonly.vodafone.gr user + pass και το IP vodafone web όπως και τον proxy, αυτά ποιά είναι; ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάω για ip του WEB και OXI του live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 έχω data πλαν από πρόγραμμα iPhone και θέλω να το χρησιμοποιήσω σε άλλη συσκευή, μου ζητάει όμως πέραν του webonly.vodafone.gr user + pass και το IP vodafone web όπως και τον proxy, αυτά ποιά είναι; ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάω για ip του WEB και OXI του live user/pass/ip κενα. Η IP ειναι δυναμικη. Βαλε APN internet.vodafone.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motor Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 φίλε μου αυτό είναι αποδεδειγμένο ότι θα μου φάει δεδομένα από τα 1γίγα που έχω στο data plan για το iPhone ή είναι άλλη η χρέωση; είναι αποδεδειγμένο αυτό ή θα έχω τίποτα παρατράγουδα με χρεώσεις; στο λογαριασμό μου κάθε μήνα με το iPhone μου γράφει την κίνηση δεδομένων ως webonly.vodafone.gr και όχι ως internet.vodafone.gr. ξεκαθάρισέ το μου αυτό για να μην έχω πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 user/pass/ip κενα. Η IP ειναι δυναμικη. Βαλε APN internet.vodafone.gr Προσοχή... Όλοι όσοι αγόρασαν iPhone με συνδρομή, έχουν πρόσβαση στο APN webonly.vodafone.gr για το οποίο και μόνο ισχύουν τα δωρεάν ΜΒ και οι αναφερθείσες χρεώσεις. Στο internet.vodafone.gr οι χρεώσεις είναι (στην καλύτερη) αστρονομικές, και δεν υπάρχουν ελεύθερα ΜΒ για τους συνδρομητές iPhone. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εγω θα έλεγα να πάρεις στην εξυπηρέτηση και να ρωτήσεις κάποιον να σε ενημερώσει υπευθυνα... Ειναι πολύ μεγάλες οι χρεώσεις για να το ρισκάρεις. Κρατάς και ονοματάκι για κάθε ενδεχόμενο και εισαι οκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Προσοχή... Όλοι όσοι αγόρασαν iPhone με συνδρομή, έχουν πρόσβαση στο APN webonly.vodafone.gr για το οποίο και μόνο ισχύουν τα δωρεάν ΜΒ και οι αναφερθείσες χρεώσεις. Στο internet.vodafone.gr οι χρεώσεις είναι (στην καλύτερη) αστρονομικές, και δεν υπάρχουν ελεύθερα ΜΒ για τους συνδρομητές iPhone. Νομιζεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1182 γραφει Χρέωση μετά το τέλος του δωρεάν προσφερόμενου όγκου δεδομένων Πλοήγηση με ρυθμίσεις Internet 0,006 € / KB Πλοήγηση με ρυθμίσεις WAP 0,0119 € / KB εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1185 γραφει 30 MB + 0,0009 € / ΚΒ (με ρυθμίσεις Vodafone live!/WAP ή ρυθμίσεις Internet) ποιο απο τα δυο ισχυει; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το 0,0009. Ειναι στο νεωτερο δελτιο τυπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μεχρι περυσι γνωριζα οτι μπορουσα απο Vodafone εδω μπορουσα να στειλω MMS Σε Vodafone D2 kai T-Mobile στην Γερμανια .. Γνωριζει η εχει δοκιμασει κανεις να εχει παρει/στειλει MMS απο/προς O2 η E-Plus?:X:X:X Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 κενό SMS στο 1286 για υπόλοιπο ΜΒ. Πώς μπορώ να το ελέγξω όταν έχω συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Πώς μπορώ να το ελέγξω όταν έχω συμβόλαιο; Kaleis to 13830 kai tous rotas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Kaleis to 13830 kai tous rotas. Ωραία υπηρεσία...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ωραία υπηρεσία...:mad: Apo tis alles duo pou den dinoun katholou enhmerosh gia data kati einai kai auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Από iphone σε nokia 6300. Διαβάζω για τις αστρονομικές χρεώσεις και με πιάνει η καρδιά μου :X Είχα το πρόγραμμα iphone basic. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα παρακάτω; 1. Αν φτιάξω ένα κενό σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις και το ενεργοποιήσω, το κινητό δε θα μπορεί να μπει πουθενά και να κατεβάσει τίποτα ε; 2. Μπορώ να έχω ένα προφιλ μόνο για mms ? Δεν χρειάζεται σημείο πρόσβασης για αυτή τη λειτουργία, σωστά; Βάζω κενό 3. Μπορώ να έχω ένα προφιλ για email (τα 150mb που πληρώνω στο συμβόλαιο του iphone? ) και να είμαι σίγουρος ότι δε θα τσεκάρει μόνο του για email χρεώνοντας αβέρτα; Σας κουράζω, αλλά με 150 mb όριο τον μήνα... Προσέχουμε για να έχουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Από iphone σε nokia 6300. Διαβάζω για τις αστρονομικές χρεώσεις και με πιάνει η καρδιά μου :X Είχα το πρόγραμμα iphone basic. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα παρακάτω; 1. Αν φτιάξω ένα κενό σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις και το ενεργοποιήσω, το κινητό δε θα μπορεί να μπει πουθενά και να κατεβάσει τίποτα ε; 2. Μπορώ να έχω ένα προφιλ μόνο για mms ? Δεν χρειάζεται σημείο πρόσβασης για αυτή τη λειτουργία, σωστά; Βάζω κενό 3. Μπορώ να έχω ένα προφιλ για email (τα 150mb που πληρώνω στο συμβόλαιο του iphone? ) και να είμαι σίγουρος ότι δε θα τσεκάρει μόνο του για email χρεώνοντας αβέρτα; Σας κουράζω, αλλά με 150 mb όριο τον μήνα... Προσέχουμε για να έχουμε.. εγώ με ένα απλό surf & mail 30mb βγάζω το μήνα και μου περισευουν και 10mb εχω βάλει το hd να ελέγχει 4 acounts pop + imap ανα 10 λεπτά.+ανανέωση στον καιρό κάθε 2 ώρες +ημερίσια ανανέωση ισοτιμιών +μιλάω μέσω messenger +καμιά φορά σερφάρω με τον όπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Πέρασα στο κινητό μου sony το skype. Από ότι κατάλαβα επικοινωνεί με το internet μέσω wap. Με συμφέρει να γίνω συνδρομητής στο πρόγραμμα surf mail 30Mb???? Πόσος χρόνος ομιλίας αντιστοιχεί στα 30Μβ??? Χρησιμοποιώ ήδη το skype στο PC και έχω απεριόριστα σταθερά για Ευρώπη..... Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1182 γραφει Χρέωση μετά το τέλος του δωρεάν προσφερόμενου όγκου δεδομένων Πλοήγηση με ρυθμίσεις Internet 0,006 € / KB Πλοήγηση με ρυθμίσεις WAP 0,0119 € / KB εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1185 γραφει 30 MB + 0,0009 € / ΚΒ (με ρυθμίσεις Vodafone live!/WAP ή ρυθμίσεις Internet) ποιο απο τα δυο ισχυει; και τα δυο ισχυουν. αν δεν εχεις πακετο surf&mail ισχυουν οι πρωτες χρεωσεις δηλαδη 6,144Ε το ΜΒ για ρυθμισεις ιντερνετ(internet.vodafone.gr) 12,18Ε το ΜΒ για ρυθμισεις wap(wap.vodafone.gr) αν εχεις πακετο surf&mail εχεις τα δωρεαν του πακετου και μετα χρεωνεσαι 0,92Ε το ΜΒ ανεξαρτητως ρυθμισεων για το iphone ισχυουν αλλες χρεωσεις εφοσον γινεται χρηση αλλου apn(webonly.vodaone.gr) και μετα τα δωρεαν χρεωνει 0,10Ε το ΜΒ. η voda σε τιμωρει αν δεν εχεις πακετο surf&mail.Η διαφορα των 6Ε η 12Ε με το 0,92ε to mb ειναι τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επανερχομαι στο θεμα περι προγραμματος IPHONE και χρηση του με ΟΜΝΙΑ. Πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν πως δεν ειναι συμβατο το προγραμμα με ΟΜΝΙΑ αλλα με καποια αλλα Samsung. Αν απλα ενεργοποιησω καποιο προγραμμα IPHONE οι ρυθμισεις για το ΟΜΝΙΑ ποιες θα ειναι??? Ειναι δοκιμασμενο απο κανεναν πως δουλευει σε ΟΜΝΙΑ???? Τα προγραμματα θα μπορουν να συνδεθουν με APN webonly... ή ειναι μονο για σερφαρισμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Επανερχομαι στο θεμα περι προγραμματος IPHONE και χρηση του με ΟΜΝΙΑ. Πηρα τηλ την εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν πως δεν ειναι συμβατο το προγραμμα με ΟΜΝΙΑ αλλα με καποια αλλα Samsung. Αν απλα ενεργοποιησω καποιο προγραμμα IPHONE οι ρυθμισεις για το ΟΜΝΙΑ ποιες θα ειναι??? Ειναι δοκιμασμενο απο κανεναν πως δουλευει σε ΟΜΝΙΑ???? Τα προγραμματα θα μπορουν να συνδεθουν με APN webonly... ή ειναι μονο για σερφαρισμα??? Λογικά δεν έχει σχέση ποιό κινητό χρησιμοποιείς.. οι υπηρεσίες έχουν να κάνουν α) με την SIM β) με τις ρυθμίσεις στο κινητό και για το webonly πρέπει να βάλεις APN webonly.vodafone.gr και τίποτε άλλο. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Νομιζεις. :p Όντως το νομίζω :) Από http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1152: Η πρόσβαση σε περιβάλλον Vodafone Web χρεώνεται ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων που ανταλλάσσονται με 0,0060 € / ΚΒ. 0,006€/ΚΒ = 6,144€/ΜΒ Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv19985 Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Λογικά δεν έχει σχέση ποιό κινητό χρησιμοποιείς.. οι υπηρεσίες έχουν να κάνουν α) με την SIM β) με τις ρυθμίσεις στο κινητό και για το webonly πρέπει να βάλεις APN webonly.vodafone.gr και τίποτε άλλο. Μετα απο επαναληψη επικοινωνιας με το 13830 εξυπ.πελατων και πολυ μπλα μπλα μου ειπαν πως επισημη (το τονιζαν συνεχεια) θεση της εταιριας ειναι πως τα IPHONE προγραμματα συνεργαζονται μονο με IPHONE και πως αμα εχω ακουσει καποιους αλλους να εχουν καταφερει να χρησιμοποιησουν τα προγραμματα με πχ ΟΜΝΙΑ να το δοκιμασω με ευθυνη δικια μου αλλα δεν ειναι σιγουρο πως τα δωρεαν ΜΒ θα αφερεθουν απο τα πχ 250ΜΒ ή αν αφαιρουνται καποια στιγμη το δικτυο μπορει αυτοματα να ξεκινησει να χρεωνει κανονικα τον ογκο δεδομενων αναγνωριζοντας (μεσω ΙΜΕΙ) πως δεν γινεται η κινηση απο IPHONE αλλα απο αλλο κινητο.... Λετε να γινει κανα τετοιο σκηνικο και να τρεχουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts