Jump to content

Εθελοντές Ολυμπιακών Αγώνων


antonis_wrx
 Κοινοποίηση

Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?  

158 members have voted

  1. 1. Θα γραφτείτε εθελοντές για τους Ολυμπιακούς?

    • ΝΑΙ
      46
    • ΟΧΙ
      107
    • ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
      5


Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agleouras (16 Αύγ. 2004 , 04:14)

 

ΑΑΑ!!!Και εγω στην τεχνολογια ειμαι στη βουλιαγμενη!Ελπιζω να μην εχει τρεξιμο και εκει!

 

 

γιατι να εχεις τρεξιμο? το ηξερες οτι γυρω στα 150-200 ατομα δουλευουν μερα νυχτα σε 3 βαρδιες ( ειμαι μεσα και εγω ) και ετοιμαζουν για καθε Η/Υ η Server ΔΥΟ εφεδρικα μηχανηματα? μαζι με οθονη κτλ κτλ. Προβληματα τεραστια δεν θα υπαρχουν - πιστεψε με ;) μικροπροβληματα με εκτυπωτες και και τετοια μπορει να υπαρχουν , αλλα ποιος τους ειπε να επιλεξουν Xerox ( που ειναι πλεον μερος της Kodak International ) :whistle:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 446
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά αλήθεια λέτε...??έχουν γίνει τέτοιες καταστάσεις στους εθελοντές?υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ζητήσουν όλους αυτούς που είχαν αρνηθεί πρωτύτερα ή δεν παίζει κάτι τέτοιο?

εγώ ήθελα πολύ να πάω...αλλά λόγω δουλειάς δεν πήγα(που&πάλι δεν είναι υποχρεωτική ...)επισης δεν είχα που να μείνω..(δεν παρείχαν διαμονή σωστά.??)

πέρασα από όλες τις διαδικασίες και

ήμουν υποψήφια για τρεις θέσεις :

μοντέρνο πένταθλο, υπολογιστές, και κάτι με οικογενειακή διαχείριση δεν ξέρω-κάπως έτσι λεγόταν.. μετά με πήραν τηλέφωνο γύρω στα τέλη μαίου και μου είπαν σας έχουμε τοποθετήσει θα έρθετε στην αθήνα.? και αρνήθηκα..

βασικά το μετανιώνω...

γιατί εγώ βρέθηκα και στο παγκόσμιο στίβου του καναδά κ έβλεπα όλους τους εθελοντές και ζήλευα..!και η αλήθεια είναι πως όσο κουραστικό κ άν είναι να είσαι εθελοντής έχει σημασία ότι εσύ πάνω απ' όλα το επέλεξες αλλά είναι κ μια εμπειρία που ίσως να μην ξαναζήσεις ποτέ...

τέσπα....

ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλα!!

κουράγιο παιδιά!!

(α κρατηστε καμιά μπλούζα κ για μάς,βρε...)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Link to comment
Share on other sites

@astrolabos

@Trobocop

 

Είστε "εντός & εκτός" θέματος και οι δυο... :( :) ...

 

- Δεν καταδικάζεται η πρόθεση του γνήσιου εθελοντή. Αντιθέτως, είναι άξιος θαυμασμού.

 

- Στιλιτεύεται η ιδιοτέλεια σε κάθε έκφανσή της...ασχέτως από που εκπορεύεται...

 

Τα "ξερά" στην Κοινωνία μας, είναι λίγα σε αριθμό...ευτυχώς....

...ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως είναι αδίστακτα, άπληστα και άτιμα...έτσι, δημιουργούν μεγάλη φθορά όταν καούν...εκείνα, ενίοτε (και παραδόξως) αναγεννώνται στις φλόγες τους (κοινώς κάνουν την κάθε είδους αρπαχτή...είτε σε υπηρεσία, είτε σε είδος, είτε σε χρήμα), ενώ όσοι "χλωροί" έχουν καεί...προσπαθούν να συνέλθουν...(ορισμένοι δεν τα καταφέρνουν)...

 

Τα προαναφερόμενα δεν αποτελούν φιλοσόφημα...περιγράφουν (άκομψα ίσως...ένας απλός άνθρωπος είμαι), μια πραγματικότητα.

Όμως, ούτε γώ θα τα συνδέσω απόλυτα και ονομαστικά με το μοναδικό γεγονός της περιόδου που διανύουμε.

Με πικραίνει το γεγονός ότι κάθε ιδεώδες τραυματίζεται, αλλά ο υγιής εγωισμός μου (έστω και από τη σκοπιά του απλού θεατή των αγώνων) εκπέμπει ξεκάθαρο σήμα: Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ "ΑΦΗΣΕΙ" ΘΕΤΙΚΗ ΑΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ...έστω για την υλικοτεχνική υποδομή που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων μας, στις επόμενες 10ετίες...έστω για την ψευδαίσθηση της εθνικής επιτυχίας (σε κάποια θέματα...και το όνειρο είναι μέρος της πραγματικότητας) :)

 

btw : η ψυχική ανάταση που νιώθει, οποιοσδήποτε (πολύ περισσότερο, όταν έχει υπάρξει αθλητής ή πρωταθλητής [ερασιτέχνης ή επαγγελματίας: αδιάφορο), όταν "συμμετέχει" ως θεατής ενός αγώνα (πολύ περισσότερο εντός γηπέδου, σταδίου ή αίθουσας...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ), ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ... :D

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πήρα το θέμα από την αρχή γιατί κάτι θυμόμουν για κάποια σχόλια και θέσεις, μερικές προφητικές..

 

ξεχώρισα μερικά ποστς που έγιναν πρίν ένα χρόνο, τα οποία συζητάμε σήμερα ακόμα, 1 χρόνο μετά...

 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Stephen (18 Αύγ. 2003 , 17:58)

 

Θα απαντησω στο ερωτημα κατευθειαν.. ΟΧΙ. Και αυτο το οχι δεν πηγαζει ουτε απο ελλειψη χρονου, ουτε απο ελλειψη διαθεσης ουτε λογω της Γιαννας, ουτε για χαμενες περιουσιες που στην θεση τους θα γινονταν ποδηλατοδρομια κλπ χαριτωμενα παραμθυρακια... Προερχεται απο ενα αισθημα αηδιας πλεον μετα απο τον κατακρεουργισμο της ολυμπιακης ιδεας τα τελευταια χρονια . Πλεον..οι Ολυμπιακοι (για μενα προσωπικα) ειναι ενα μεγαλο meeting που δεν εχει καμια σχεση με το Ολυμπιακο πνευμα και την σημασια των Ολυμπιακων αγωνων που εμεινε οσο μπορουσε βεβαια..αναλοιωτη στο περασμα των χρονων. Και οι λογοι πολλοι..Απο τα ντοπινγκ και τους "φτιαγμενους" αθλητες μεχρι και την σουπερ-μανια του μαρκετινγκ που φτασαμε στο σημειο να εχουμε το Vodafone πανω απο το εθνοσημο..(για τετοιο ολυμπιακο πνευμα μιλαμε..)

 

Και αυτες οι αποψεις που φανταζομαι συμμεριζονται και αλλοι, δεν ισχυουν μονο για τους δικους μας Ολυμπιακους αγωνες αλλα ειναι χιλιοειπωμενες εδω και αρκετα χρονια. Δεν μπορω λοιπον να γινω εθελοντης αυτων των ολυμπιακων αγωνων. Ειτε ειμαι Ελληνας, ειτε αν ημουν Αυστραλος, Αμερικανος και παει λεγωντας.

 

 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Αύγ. 2003 , 13:36)

 

Κράξιμο ο Κεντέρης από τις εληνικές αθλητικές εφημερίδες...

 

Φίλαθλος:" Τραυματίας δήλωσε ο Κώστας Κεντέρης και δεν τρέχει. Δεν συνεννοηθηκε με ΣΕΓΑΣ ποτε... πόνεσε " :whistle:

 

Sportime: "Ο χειρισμός στο θέμα του τρυματισμού τους εκθέτει όλους. ΕΝΟΧΟΙ. Κώστας Κεντέρης, Χρήστος Τζέκος, Βασίλης Σεβαστής, Οδυσσέας Παπατώλης..."

 

 

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (29 Αύγ. 2003 , 00:26)

Αν κάποιος πιστεύει ότι οι μύες της Θάνου είναι αποτέλεσμα... άσκησης, μάλλον είναι πολύ ρομαντικός...

Όποιος πιστεύει ότι ένας λευκός (ο Κεντέρης ή οποιοσδήποτε άλλος) μπορεί να κερδίζει τους σκασμένους από τη ντόπα νέγρους, χωρίς να έχει πάρει τίποτα, είναι αφελής...

Όποιος νομίζει ότι ο Τσέκος άδικα είναι γνωστός ως "φαρμακείο", ας περιμένει λίγο...

Αν ψάχνετε για Έλληνες ήρωες, ας τους ψάξετε στα Πανεπιστήμια... Αν τυς ψάχνετε όπου παίζονται εκατομμύρια, αν νομίζετε ότι υπάρχει κάποιος που θα βουτήξει στη λάσπη και θα μείνει καθαρός, απατάστε πλάνη οικτρά...

Αν πηγαίνουμε κατά διαόλου, αυτό γίνεται γιατί πολλοί έχουν αναγάγει τη "λαμογιά" σε τρόπο ζωής. Και γιατί πολλοί εθελοτυφλούν...

 

 

τα παραπάνω δεν αφορούν 100% το θέμα του τόπικ αλλά είναι εντυπωσιακό αυτά τα περυσινά ποστς να τα συζητάμε για σημερινά γεγονότα...

 

σχετικά με το θέμα, θα ήθελα να ακούσω τις συνθήκες όσως τελικά συμμετείχαν, αν το μετάνοιωσαν, αν το χάρηκαν, αν ήταν όλα όπως τα περίμεναν :)

Link to comment
Share on other sites

δεν μίου λέτε πως γίνετε να πας εθελοντής στο πεκίνο? που πρέπει να απευθυνθείς
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

NI h

 

 

RULZ!

 

 

 

Axxxxx..... Η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου

 

Αν ήσασταν απο μια μεριά στο πάρτυ σήμερα , θα καταλαβαίνατε...!

 

 

ATHOC forever :)

:X
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (25 Αύγ. 2004 , 17:38)

 

δεν μίου λέτε πως γίνετε να πας εθελοντής στο πεκίνο? που πρέπει να απευθυνθείς

 

 

Κάνεις ένα search, βρίσκεις το επίσημο site των αγώνων και πας στην ενότητα "εθελοντές". Εκεί θα σου λυθεί κάθε απορία. ;)

 

Παρεπιπτόντως, το ίντερνετ δεν αρχίζει και δεν τελείωνει στο myphone. :!:

Ψάξε και λίγο μόνος σου.

Εκτός αν άνοιξες το thread ελπίζοντας να βρεις άτομο που έχει ήδη δηλώσει εθελοντής για τους αγώνες του Πεκίνου για να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του, οπότε πάω πάσο. :whistle:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Αύγ. 2004 , 04:11)

 

Κάνεις ένα search, βρίσκεις το επίσημο site των αγώνων και πας στην ενότητα "εθελοντές". Εκεί θα σου λυθεί κάθε απορία. ;)

 

Παρεπιπτόντως, το ίντερνετ δεν αρχίζει και δεν τελείωνει στο myphone. :!:

Ψάξε και λίγο μόνος σου.

Εκτός αν άνοιξες το thread ελπίζοντας να βρεις άτομο που έχει ήδη δηλώσει εθελοντής για τους αγώνες του Πεκίνου για να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του, οπότε πάω πάσο. :whistle:

 

 

έχω την εντύπωση πως ακόμα είναι νωρίς για τους εθελοντές του πεκίνου.. 2-3 χρόνια πριν δεν παίρνουν τη πρώτη φουρνιά για τα test rehearsals? πάντως μην ανησυχείς, θα μαθευετεί παγκοσμίως πότε ξεκινάνε οι αιτήσεις

:X
Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ :) τώρα για σένα lewton αν θες τόσο να μάθεις γιατί ρώτησα στο thread,είναι γιατί εδώ λογικά θα έχει παιδιά που έχουν πάει εθελοντές και ίσως ξέρουν που έπρεπε να απευθυνθώ,που το είδες το κακό?υπάρχει κάποιος λόγος να ψάχνω τόσην ώρα στο internet όταν εδώ υπάρχουν παιδιά που ίσως ξέρουν?αν δεν υπήρχε tο θέμα αυτό θα έψαχνα μονος μου αν μπορούσα να βρω κάτι,απ την στιγμή όμως που έχει εδώ ένα σχετικό θέμα με εθελοντισμό είπα να ρωτήσω 1a εδώ :!:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

ΟΚ, αφού περίμενες να βρεις στο myphone άτομα που έχουν ήδη γραφτεί εθελοντές για το Πεκίνο, πάω πάσο όπως είπα και πιο πάνω.

:)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα, ως απλός θεατής (δεν μου επέτρεψε η δουλειά να συμετάσχω και εγώ), να δώσω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές. :up: Για την βοήθειά τους, το χαμόγελο τους, την εργατικότητά τους και πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω :cool: Με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά.

 

Παιδιά, μην ακούτε τίποτα από τους γνωστούς μίζερους που αν έκαναν την δουλειά που κάνατε εσείς με αμοιβή θα έλεγαν ότι πέρνουν πενταροδεκάρες για την δουλειά που κάνουν. Θα ακούσετε ότι είστε οι μ...κες της υπόθεσης την ώρα που άλλοι πλούτιζαν. Δεν θα καταλάβουν ποτέ, συγχωρέστε τους.

 

Και πάλι συγχαρητήρια και ευχαριστώ. :up:

 

ΥΓ: Αν ποτέ πάρω καλή θέση σε εταιρεία (χλωμό :p) θα προσλάμβανα μόνο εθελοντές του 2004. :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (29 Αύγ. 2004 , 15:22)

 

Θα ήθελα, ως απλός θεατής (δεν μου επέτρεψε η δουλειά να συμετάσχω και εγώ), να δώσω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές. :up: Για την βοήθειά τους, το χαμόγελο τους, την εργατικότητά τους και πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω :cool: Με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά.

 

Παιδιά, μην ακούτε τίποτα από τους γνωστούς μίζερους που αν έκαναν την δουλειά που κάνατε εσείς με αμοιβή θα έλεγαν ότι πέρνουν πενταροδεκάρες για την δουλειά που κάνουν. Θα ακούσετε ότι είστε οι μ...κες της υπόθεσης την ώρα που άλλοι πλούτιζαν. Δεν θα καταλάβουν ποτέ, συγχωρέστε τους.

 

Και πάλι συγχαρητήρια και ευχαριστώ. :up:

Ευχαριστούμε :)

ΥΓ: Αν ποτέ πάρω καλή θέση σε εταιρεία (χλωμό :p) θα προσλάμβανα μόνο εθελοντές του 2004. :D

 

Εδώ θα 'μαστε, να μας θυμηθείς! ;)

Μόνο σοβαρές προτάσεις όμως, μας ψάχνει και η IBM! :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Και τα δικα μου θερμα συγχαρητηρια σε όλους. Πραγματικα παιδία, το αξίζετε.

 

...και να εκφράσω την οργή μου σε όλους όσους με απέτρεψαν απο το να γίνω εθελοντής...

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (29 Αύγ. 2004 , 15:22)

 

Θα ήθελα, ως απλός θεατής (δεν μου επέτρεψε η δουλειά να συμετάσχω και εγώ), να δώσω τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εθελοντές. :up: Για την βοήθειά τους, το χαμόγελο τους, την εργατικότητά τους και πολλά άλλα που δεν μπορώ να εκφράσω :cool: Με έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά.

 

 

Όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.

 

Παιδιά, μην ακούτε τίποτα από τους γνωστούς μίζερους που αν έκαναν την δουλειά που κάνατε εσείς με αμοιβή θα έλεγαν ότι πέρνουν πενταροδεκάρες για την δουλειά που κάνουν.

 

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Ανθρώπους που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και δε "σηκώνονται από το κρεββάτι για κάτω από 1000 € το μήνα" οι οποίοι είναι εξ'ορισμού αποτυχημένοι με αυτούς που σκίζονται στη δουλεια και βλέπουν ότι τα 500 € που πέρνουν το μήνα δεν τους φτάνουν ούτε για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Και μακάρι η Αθήνα 2004 αντί να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού και βιτρίνας να βοηθούσε λίγο τους μακροχρόνια ανέργους και νέους δίνοντας τους τη δυνατότητα να δουλέψουν κάπου - για 2 μήνες έστω και μετα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση να τους μονιμοποιούσε στις θέσεις που βρίσκονται, βάζοντας σαν ρήτρα σε αυτούς που ορέγονται να πάρουν κοψοχρονιά τα γήπεδα, να κρατήσουν σαν υπαλλήλους αυτούς που δούλεψαν σαν εθελοντές στη διάκρεια των αγώνων.

 

Θα ακούσετε ότι είστε οι μ...κες της υπόθεσης την ώρα που άλλοι πλούτιζαν.

 

Ακριβώς. Είναι βλακεία να είσαι εθελοντής και δίπλα σου να χορεύουνε τα δίς....

 

Δεν θα καταλάβουν ποτέ, συγχωρέστε τους.

 

Μάκάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι... :whistle:

 

ΥΓ: Αν ποτέ πάρω καλή θέση σε εταιρεία (χλωμό :p) θα προσλάμβανα μόνο εθελοντές του 2004. :D

 

Σοβαρά τώρα, θα έπαιζες το κεφάλι σου αγνοώντας τα προσόντα κάποιου επειδή πήγε στους Ολυμπιακούς αγώνες για εθελοντής;

'Η αν σκεφτούμε λίγο τεχνοκρατικά, θα έπερνες υπαλλήλους οι οποίοι αποδεδιγμένα έχουν δείξει την τάση να δουλεύουν δωρεάν για χάρη μιας ιδέας; (στο κάτω κάτω και η επιχήρηση, ίδεα έιναι....)

 

Η κατακλείδα είναι ότι ναι μεν καλό είναι να βοηθάς αφιλοκερώς τον συνανθρωπό σου (που λίγοι το κάνουν αυτό) και άλλο να βοηθάς αφιλοκερδώς κάποιον οργανισμό - εταιρία καλύτερα - για να διοργανώσει κάποιους αγώνες. Δεν είναι δυνατόν να τα παίρνουν όλοι (Ναι στην ολυμπιάδα εργάζονται και όλας κάποιοι με εξοντωτικούς ρυθμούς βέβαια αλλά με απολαβές 3000 € για αυτό το δίμηνο εργασίας και με προοπτικές να παραμείνουν στο πόστο τους μετά.) και εσύ ο μοναχικός και ρομαντικός Δον Κιχώτης να δουλεύεις για το "καλό των αγώνων". Οι ολυμπιακοί αγώνες από το 1928 έπαψαν να είναι πανυγύρι του αθλητισμού και έγιναν επιχείρηση προπαγάνδας (Βερολίνο 1936) και διαφήμισης πολυεθνικών. Καλώς πήγατε όσοι πήγατε καλά κάνατε όσα κάνατε, αλλά υπάρχουν πολλά στο παρασκήνιο που ίσως να μη μάθετε ποτέ και να μείνετε με την εντύπωση ότι αυτό που κάνατε ήταν το σωστό. Μαγκιά σας και μπράβο σας. Αυτο που κάνατε το κάνατε για εσάς μόνο και για κανέναν άλλο.

 

Αυτά. Φιλικά πάντα.

I Am The One, Orgasmatron...
Link to comment
Share on other sites

Δεν σας το είπα; :lol: Δεν χρήζει καν απάντησης. Δεν θα καταλάβει, είπαμε, ποτέ.... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (29 Αύγ. 2004 , 17:41)

 

 

...και να εκφράσω την οργή μου σε όλους όσους με απέτρεψαν απο το να γίνω εθελοντής...

 

 

και εσύ τους άκουσες?? :!:

 

βαρέθηκα τη μιζέρια και τη γκρίνια. Ειλικρινά.

 

Εγώ ένα έχω να πώ. Οσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση, είτε έμμισθοι είτε εθελοντές βίωσαν μια μοναδική εμπειρία και όπως κάποιος είχε πει προηγουμένως μια ψυχική ανάταση που όμοια της δε θα ξαναβιώσει. τώρα αν κάποιοι συνεχίζουν να το βλέπουν ως επιτυχία της Γιάννας και όχι ως επιτυχία της Ελλάδος (απο τη στιγμή που τους αναλάβαμε , το ζήτημα παύει να είναι προσωπικό...) , είναι δικαίωμα τους.

 

Απλά δε μπορούν να επικρίνουν όσους αποτελούσαν μέρος αυτού του μηχανισμού με όλες τους τις δυνάμεις και τη θέληση.

 

Και μακάρι να μου δινόταν εμένα η ευκαιρία να ξαναζήσω παρόμοιες καταστάσεις κάποιες στιγμές. Αυτά

:X
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (29 Αύγ. 2004 , 18:58)

 

Δεν σας το είπα; :lol: Δεν χρήζει καν απάντησης. Δεν θα καταλάβει, είπαμε, ποτέ.... :rolleyes:

 

 

Τα επιχειρήματα σου δεν δέχονται διάλογο;

I Am The One, Orgasmatron...
Link to comment
Share on other sites

^mplip, δεν πιστεύω να ήσουν από αυτούς τους ήρωες (δεν το λέω ειρωνικά) που έβαζαν τα βάρη; Μετάλλιο θέλουν αυτοί... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (29 Αύγ. 2004 , 19:07)

 

Τα επιχειρήματα σου δεν δέχονται διάλογο;

 

Δεν έχω επιχειρήματα αγαπητέ, αυτά τα αφήνω για εσένα. ;) Μόνο αυτό που αισθάνομαι και δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθείς εσύ. :whistle: Μην το τραβήξουμε άλλο, δεν πρόκειται να απαντήσω πια στους μίζερους επικριτές...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (29 Αύγ. 2004 , 19:11)

 

Δεν έχω επιχειρήματα αγαπητέ, αυτά τα αφήνω για εσένα. ;) Μόνο αυτό που αισθάνομαι και δεν πρόκειται ποτέ να αισθανθείς εσύ. :whistle: Μην το τραβήξουμε άλλο, δεν πρόκειται να απαντήσω πια στους μίζερους επικριτές...

 

 

Οκ, αυτό περίμενα να ακούσω. Ευχαριστώ.

I Am The One, Orgasmatron...
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (29 Αύγ. 2004 , 18:58)

 

Δεν σας το είπα; :lol: Δεν χρήζει καν απάντησης. Δεν θα καταλάβει, είπαμε, ποτέ.... :rolleyes:

 

 

Mα δεν κατάλαβες. ΔΕΝ-ΔΕΝ-ΔΕΝ είναι απαραίτητο να καταλάβει. Η κότα με το ζόρι δεν κάνει αυγό. ;)

 

Αστρόλαμπος, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι ΑΚΟΜΑ με τους εθελοντές και τον εθελοντισμό μετά από όλα όσα έχεις πει για αυτούς. Ειλικρινά. Γιατί ασχολείσαι με κάτι που όχι μόνο δεν το καταλαβαίνεις αλλά και το αποδοκιμάζεις;;; Δεν με νοιάζει όμως κι όλας να μάθω. Και τώρα άραξε στον καναπέ σου και απόλαυσε την τελετή λήξης, που και αυτήν χάρη στους εθελοντές θα την παρακολουθήσεις και θα έρθεις μετά να την σχολιάσεις εδώ και να πεις τι σου άρεσε και τι όχι, και γιατί αυτό έγινε έτσι και όχι αλλιώς κτλ.. :wacko: . Ίσως όχι εσύ προσωπικά (μια και είχες πει ότι δεν έχεις χρόνο για να παρακολουθήσεις τους αγώνες), άλλοι όμως... :whistle:

 

Με την ευκαιρία, να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα παιδιά που βοήθησαν την χώρα τους να δείξει το καλύτερο πρόσωπό της προς τα έξω. Εύγε παιδιά. :)

 

Στους υπόλοιπους που όχι μόνο δεν έκαναν τπτ αλλά και τους κορόιδευαν από τον καναπέ τους τι να τους πω; Πάντως σίγουρα δεν θα πω μπράβο... Ούτε και κανένας άλλος.

 

Χμμμμ... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Αιμίλιε, ΠΟΤΕ όμως! :whistle:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Ενα ευχαριστω και ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που εδωσαν χρονο και χρημα ωστε να κανουμε εξαιρετικους αγωνες απο καθε αποψη!

Μπραβο για το κουραγιο που επεδειξαν!

Μπραβο για την αντοχη τους στην κουραση σε δυσκολες συνθηκες ολο αυτον τον καιρο που θα συνεχισει για μερικους μεχρι την παραολυμπιαδα.

Χαιρομαι για εσας διοτι βιωσατε με αυτον τον τροπο ακομα ποιο ζεστα τους δικους μας αγωνες :)

Κριμα που ο χρονος μου δεν επετρεψε να ειμαι και εγω παρων ως εθελοντης ( Ημουν ομως στους φιλοξενουμενους μου στην εργασια μου. FIFA,ZDF-ARD) :)

καλη δυναμη !

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...