Jump to content

Αξιζει η αγορα blueray recorder;

ababapanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας. Δεν ξερω αν ειναι σωστο στην κατηγορια αυτη που ρωταω.

Θελω να ρωτησω, αξιζει η αγορα blueray recorder? ειδα οτι τα αδεια δισκακια των 25GB εχουν φτασει ακομα και τα 3 ευρω το ενα σχεδον. Αν εχω μια ταινια mkv 1080p για παραδειγμα και την γραψω σε ενα τετοιο δισκακι θα παιζει απο το playstation 3 η καποια αλλα blyeray players? η μηπως ειναι καλυτερη λυση να τις εχω σε σκληρο και να τις παιζω με καπιο media player πχ egreat? ποια η γνωμη σας?

εγω θελω τις ταινιες μου σε 1080Ρ.... αν λοιπον μια ταινια εχει μο 15Gb τοτε σε εναν 500GB δισκο χωρανε περιπου 30 ταινιες.... αν εγω εγω στην συλλογη μου περιπου 300 ταινιες τοτε θελω περιπου 10 δισκους... και αντε να ψαχνω σε πιον δισκο ειναι η καθε ταινια και βαλε-βγαλε στο pc κλπ... για μενα ειναι πιο πρακτικο να εχω την καθε ταινια στο δισκακι της, το βγαζω απο την θυκη το βαζω στο ps3 και το βλεπω...

αλλα και παλι θελω αποψεις για το πια ειναι η καλυτερη λυση

Edited by ababapanos
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν και πέφτουν ακόμη οι τιμές στα μηχανήματα,

με τις τιμές στα εκτυπώσιμα δισκάκια να είναι εδώ

http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=66_48&products_id=1269

αξίζει πλέον....

Αν και recorder δεν ξέρω τίποτα άλλο εκτός από ένα LG που έχω...:shifty:

Αν εχω μια ταινια mkv 1080p για παραδειγμα και την γραψω σε ενα τετοιο δισκακι θα παιζει απο το playstation 3 η καποια αλλα blyeray players? η μηπως ειναι καλυτερη λυση να τις εχω σε σκληρο και να τις παιζω με καπιο media player πχ egreat? ποια η γνωμη σας?

Αν γραψεις το mkv ως ειναι στο bluray disk, σιγουρα ΔΕΝ θα παιζει στο PS3 καθως δεν υποστηριζει mkv αρχεια. Γενικως, για αντιγραμενα bluray ξεχνας το PS3. Για bluray players δεν γνωριζω... αναλογως τον κατασκευαστη και μοντελο αλλαζουν οι δυνατοτητες.

Εγω θα προτεινω ενα media player με ενα εξωτερικο δισκο και μενεις ησυχος.

κατα την αποψη μου δεν αξιζει, ακομα και απο το ebay να παρεις δισκακια με 2.8 ευρω το δισκακι μαζι με τα μεταφορικα, και με το κοστος του bdrw γυρω στα 180-200 ευρω, οι σκληροι δισκοι συμφερουν οικονομικα πολυ περισσοτερο.. και προγραμματακια free για indexing που εχεις τι ( που και σε br δισκακια αμα γραφεις πανω απο μια ταινια σε mkv μορφη, θα τη χρειαστεις, με 100 δισκακια που αναφερεις ) υπαρχουν πχ http://www.bestfreewaredownload.com/s-wzffppan-media-catalog-freeware.html η ακομα και shareware πχ whereisit http://www.whereisit-soft.com/

Δε συμφερει απο καμια αποψη,εγω αγορασα ενα απλο wd mini tv η κατι τετοιο,δε θυμαμαι,70 € ειχε πανω κατω περισυ,που παιζει mkv αλλα κανει και upscale τις απλες ταινιες, και βρηκα την υγεια μου,ενω για να τα εγραφα σε dvd ηθελα 30-60 λεπτα μεχρι να τη μετατρεψει και να γραψει την ταινια το οχι παλιο μου pc,ουτε που θελω να σκεφτομαι ποση ωρα θα εκανε για blu ray.του συνδεεις ενα δισκο 1Τ αφου θες να εχεις τοσες ταινιες μαζεμενες και τελειωσες.δε νομιζω οτι χωραει συγκριση απο αποψη χρονου και χρηματος αλλα και πρακτικοτητας και ευχρηστιας.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

• 3 months later...

Έκανα μια αναζήτηση και τρελάθηκα με τις τιμές...

Πλέον θα λεγα πως είναι προσιτότατα

LG BLU RAY REC

118 ΕΥΡΩ!!

ΔΙΣΚΟΙ BLU-RAY 2 ευρώ!!!!