Επισκέπτης Δημοσιεύτηκε July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2010 Φίλοι καλησπέρα, Εδώ και καιρό ενοχλούμαι από έναν αριθμό (Cosmote - What's Up), ο οποίος με καλεί 8-10 φορές τη μέρα και με ενοχλεί θίγοντας με προσωπικά. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Το νούμερο το έχω, δεν είναι απόκρυψη... Μου είπαν από την Cosmote με εισαγγελική παρέμβαση... Αλλά δεν ξέρω... Υπάρχει κάτι πιο ευκολο? Ευχαριστώ... Πολύ... Φιλικά, Αλέξανδρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 βρες ποιος ειναι. τωρα με την ταυτοποιηση η διαδικασια θεωρω οτι ειναι πιο ευκολη! *ποια συσκευη εχεις? αν εχεις με ανοιχτο λειτουργικο μπορεις να βαλεις μια εφαρμογη που θα μπλοκαρει οποιον αριθμο θελεις ;) αν εχεις το lg του αβαταρ σου, δε νομιζω να υπαρχει αντιστοιχη εφαρμογη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Και πάλι με την ταυτοποίηση μου είπαν στο 1313 ότι να ναι. Μπορώ να μπλοκάρω το νούμερο αλλά φοβάμαι μην είναι κανένας γνωστός... Θα ξαναπάρω στο 1313 να δούμε. Τι να πω... Δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 αλλά φοβάμαι μην είναι κανένας γνωστός.... E με αυτή τη λογική μην το μπλοκάρεις και άσε τον γνωστό σου κάθε μέρα να παίρνει και να σε βρίζει...:p Το πιο εύκολο είναι αυτό που είπε ο mol. Κάποιο κινητό με λειτουργικό symbian (ή και WM) και μετά κάποιο πρόγραμμα που να μπλοκάρει τον συγκεκριμένο αριθμό. π.χ. αυτό http://www.allaboutsymbian.com/software/item/Best_BlackList_for_series_60.php Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 γνωστος και να σε παιρνει συνεχεια και καθε μερα να σε βριζει στην καλυτερη των περιπτωσεων? δε νομιζω.... μηπως πρεπει να αρχισεις να ξεκοβεις απο τους γνωστους σου?:lol: ξεκινα μπλοκαροντας τα νουμερα. :p αν ειναι οντως καποιος γνωστος-γνωστου και τρεχα γυρευε, τοτε θα καταλαβεις οτι πολυ απλα ειναι μια ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ φαρσα και πρεπει να μπει ενα τελος. δε νομιζεις? αν δε θες να μπεις σε εξοδα για νεα συσκευη με ανοιχτο λειτουργικο(δε συστηνεται, εκτος και αν οντως ψαχνεις για νεα συσκευη:p), τοτε μπορεις πολυ απλα να μπλοκαρεις το νουμερο. ΑΛΛΑ λογικα οταν σε παιρνει ο αριθμος θα ακουει καποιο ηχογραφημενο μνμ που θα λεει οτι ειναι μπλοκαρισμενος ο αριθμος(δε παιρνω ορκο για αυτο, εικασιες κανω). ενω με την εφαρμογη που θα περασεις στο κινητο, απλα οταν σε καλει θα τον ακυρωνει κατευθειαν:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 πατα 5-6 φορες απορριψη.θα ξενερωσει και δε θα σε ξαναπαρει. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κι εγω θα σου ελεγα οτι εφοσον ξερεις το σεναριο, γιατι το σηκωνεις;;;:blink: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κατέβασε αυτό το αρχείο και βάλτο ήχο κλήσης στο συγκεκριμένο αριθμό !!! Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Φίλοι καλησπέρα, Εδώ και καιρό ενοχλούμαι από έναν αριθμό (Cosmote - What's Up), ο οποίος με καλεί 8-10 φορές τη μέρα και με ενοχλεί θίγοντας με προσωπικά. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω? Το νούμερο το έχω, δεν είναι απόκρυψη... Μου είπαν από την Cosmote με εισαγγελική παρέμβαση... Αλλά δεν ξέρω... Υπάρχει κάτι πιο ευκολο? Ευχαριστώ... Πολύ... Φιλικά, Αλέξανδρος. Αφου το ξερεις το νουμερο να πατας απορριψη.Επισης μπορεις να το γραψεις σε δημοσιες τουαλετες ,αγγελιες για θεσεις παρκινγκ κλπ.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 βασικα απαντας, το αφηνεις ανοιχτο..χρεωνεται ο αλλος..μια χαρα.. οσο σε νιωθει ο αλλος οτι ενοχλεισαι θα συνεχιζει..και απο αλλο νουμερο καποια στιγμη..θελει διαφορετικη αντιμετωπιση μου καναν και μενα κατι φαρσες και καλα..δε θελει αποκρουση με βρισιες κτλ..το αν ειναι κοτα δε χρειαζεται καν να το αναφερουμε... gay σε λεει? εισαι και θες πολυ να τον γνωρισεις βγαινει με τη μανα σου? στελνε της χαιρετισματα.. οταν σε παρει τηλ απαντησε σα να δεχεσαι παραγγελιες σε πιτσαρια..θα σταματησει γιατι θα τον ξενερωσεις..πιστεψε με..οσο εισαι αμηχανος του δινεις παραπανω τροφη να σε παιρνει τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Σε κανένα μηνυμά δεν ανέφερα ότι με βρίζει! Κάθε άλλο, θίγει την σχέση μου με μια κοπέλα, λέγοντας διάφορα (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες)... Έχει What's Up οπότε θέμα χρέωσης δεν έχει... οκ με τις κλήσεις... Με τα μηνύματα όμως... Έχω πάνω από 100 αδιάβαστα μηνύματα... Τι να κάνω για τα μηνύματα? Ευχαριστώ και πάλι για τον ενδιαφέρον, Φιλικά Αλέξανδρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Το να αλλάξεις νούμερο είναι μια καλή λύση ;;; Πάρε ένα νούμερα, βάλε και μία δεκάρα κάρτα και στείλε μήνυμα στις επαφές σου και πες τους ότι σου κλέψανε το κινητό.. :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 E κανενας πρωην της θα είναι... Ή καμια πρώην σου που δεν της αρέσει το να είσαι με κάποια άλλη και βάζει καποιον να σε παίρνει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Σε κανένα μηνυμά δεν ανέφερα ότι με βρίζει! Κάθε άλλο, θίγει την σχέση μου με μια κοπέλα, λέγοντας διάφορα (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες)... Έχει What's Up οπότε θέμα χρέωσης δεν έχει... οκ με τις κλήσεις... Με τα μηνύματα όμως... Έχω πάνω από 100 αδιάβαστα μηνύματα... Τι να κάνω για τα μηνύματα? Ευχαριστώ και πάλι για τον ενδιαφέρον, Φιλικά Αλέξανδρος. ριχτο στην πλακα φιλε..ακομα πιο ευκολο απ οσο φανταζομουν!! οσο βλεπει οτι ενοχλεισαι δε θα σταματησει..στο χαβαλε..ακουσε με!! υγ: μπορεις να κανεις και το αλλο αφου δε χρεωνεται, αλλαξε σε vodafone η wind. θα παρει 1-2 φορες, θα του τελειωνει ο χρονος και δε θα ξερει γιατι!! χαχαχαχα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Μπορείς να αποθηκεύσεις τον αριθμό στις επαφές και αντί για όνομα να βάλεις μία ένδειξη σαν προειδοποίηση, ώστε να θυμάσαι και να πατάς το κόκκινο ακουστικό, για να τον γειώνεις χειροκίνητα, εφόσον δεν έχεις συσκευή που να μπορεί να το κάνει αυτόματα. Πάντως αν το πάρεις στα σοβαρά μόνο ζημιωμένος θα βγεις. Εγώ πριν μήνες είχα ένα παρόμοιο περιστατικό, με κάποιο/κάποια που για καιρό έπαιρνε από απόκρυψη, απαντούσα και δεν μιλούσε. Και το θέμα είναι ότι δε μπορούσα να γειώσω όλες τις κλήσεις με απόκρυψη, γιατί έχω και γνωστούς που παίρνουν με απόκρυψη και θα τους απέκλεια όλους - παρόλο που η συσκευή μου έχει τη δυνατότητα αυτή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 βασικα απαντας, το αφηνεις ανοιχτο..χρεωνεται ο αλλος..μια χαρα.. οσο σε νιωθει ο αλλος οτι ενοχλεισαι θα συνεχιζει..και απο αλλο νουμερο καποια στιγμη..θελει διαφορετικη αντιμετωπιση μου καναν και μενα κατι φαρσες και καλα..δε θελει αποκρουση με βρισιες κτλ..το αν ειναι κοτα δε χρειαζεται καν να το αναφερουμε... gay σε λεει? εισαι και θες πολυ να τον γνωρισεις βγαινει με τη μανα σου? στελνε της χαιρετισματα.. οταν σε παρει τηλ απαντησε σα να δεχεσαι παραγγελιες σε πιτσαρια..θα σταματησει γιατι θα τον ξενερωσεις..πιστεψε με..οσο εισαι αμηχανος του δινεις παραπανω τροφη να σε παιρνει τηλ φιλε συμφωνω μαζι σου..αστον να μιλαει...και κανε αν θες φορητοτητα σε αλλη εταιρεια και θα χρεωνεται... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 πραγματικα η χειροκινητη γειωση και λιγη υπομονη απο μερους σου ειναι μονοδρομος... αν περασει ευλογο διαστημα και συνεχισει το ιδιο βιολι, νομιζω θελει νομικη αντιμετωπιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Αν πράγματι θέλεις να απαλλαγείς από αυτή την ενόχληση, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζεις τον αριθμό, υπάρχουν λύσεις. Η πιο απλή αυτή που σου έγραψαν οι περισσότεροι εδώ, μην απαντάς και γράψε τον κανονικά. Στο τέλος θα βαρεθεί. Η δεύτερη λύση. Γράψε το κινητό του σε αγγελία ή γράψε το εδώ στο φόρουμ και άσε το χρόνο να δουλέψει για εσένα. :lol: Η τρίτη λύση και η πιο ουσιώδης, αν πράγματι αυτά που σου λέει είναι ποινικά κολάσιμα και όχι φράσεις του στυλ, είδα τη κοπέλα σου να πίνει καφέ με τον γκόμενο της Λούλας, είναι με αυτό που σου είπαν από την cosmote, με εισαγγελική παρέμβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts