akis15 Δημοσιεύτηκε July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2010 καλησπερα, ενδιαφερωμε να κανω ενα call center με 6 τηλεφωνητες..το ιδανικο για εμενα θα ηταν να φορτωσω ενα προγραμμα σε 6 pc και να μπορουσε ο καθε τηλεφωνιτης να καλει απο εκει..βρηκα ενα προγραμμα το twinkle αλλα δεν λεει καπου πως γινετε termination η κληση. εχετε καποια ιδεα να μου προτεινετε για το πως μπορω να φτιαξω ενα τηλεφωνικο κεντρο??δεν με ενδιαφερουν οι εισερχομενες κλησης, το θέλω μονο για εξερχομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iziogas Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) Δες και την λύση της viva http://www.viva.gr/business/ivr/ ουπς! Τώρα πρόσεξα ότι σε ενδιαφέρουν οι εξερχόμενες. Edited July 28, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonetic Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Γιατι πόσο όγκο εξερχόμενων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis15 Δημ. July 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 αυτο της viva το εχω ξαναδει αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο που θελω. θα ηθελα να κανω απλα μονο εξερχομενες. για ογκο εξερχομενων, δεν γνωριζω να σου πω ακριβως, φαντασου το θελω για ενα μηνα σε χρηση 18ωρες την ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts