bbbb Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Eτσι ακριβώς Γιώργο.Με μια μπαταρία δε βγάζεις την μέρα αν θες να το χρησιμοποιείς ως smartphone.Και εγώ είμαι με 3 μπαταρίες και έχω συνολικά πάνω από 6 ώρες χρήσης οθόνης και την παλεύω.Αν και πλέον βγάζω άνετα την ημέρα με μια μπαταρία λόγω αχρησίας γιατί χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον το n7 που με μια φόρτιση μου βγάζει γύρω στις 6.30-7 ώρες οθόνη.Το n4 όπως διαβάζω μάλλον δύσκολα θα ξεπερνά το 5ωρο με συνεχόμενη χρήση οθόνης και χωρίς αποσπώμενη μπαταρία,εγώ το προσπερνώ... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/king-033.gif Παιδιά το να πω "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" θα ήταν πολύ λίγο. "Αν δε ήσασταν κι εσείς τί θα κάναμε κι εμείς" :respect: :respect: :respect: Υ.Γ.: Backup μόνο μόνο με την επιλογή "SD-EXT" κάνω; Στέλιο φτιάχνε εσύ τα καλούδια για το primo και για το android μη σε νοιάζει. Εδώ είναι όλοι οι προφέσορες!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Eτσι ακριβώς Γιώργο.Με μια μπαταρία δε βγάζεις την μέρα αν θες να το χρησιμοποιείς ως smartphone.Και εγώ είμαι με 3 μπαταρίες και έχω συνολικά πάνω από 6 ώρες χρήσης οθόνης και την παλεύω.Αν και πλέον βγάζω άνετα την ημέρα με μια μπαταρία λόγω αχρησίας γιατί χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον το n7 που με μια φόρτιση μου βγάζει γύρω στις 6.30-7 ώρες οθόνη.Το n4 όπως διαβάζω μάλλον δύσκολα θα ξεπερνά το 5ωρο με συνεχόμενη χρήση οθόνης και χωρίς αποσπώμενη μπαταρία,εγώ το προσπερνώ... Χρήστο αν διαβάσει κάποιος που είναι εκτός "φάσης hd2" αυτές τις καταναλώσεις θα τις χαρακτηρίσει ελαφρώς τραγικές και αντικειμενικά θα έχει δίκιο (όπως και τα 512ram κλπ) , αλλά η συσκευές δεν είναι στείρα απαρίθμηση χαρακτηριστικών , αν πέσει πάνω στο n4 ή στο n7 ή στο sII ,III,IV κοκ , η κοινότητα , αφήνουν αυτόματα εποχή .... και οι μικρές μπαταρίες είναι ψιλοπράγματα . (Πάντως τα nexus δυστηχώς δεν αλλάζουν παταρίες ... ) Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) παιδια παω να βαλω την NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.8 στην NAND with DataOnEXT και οταν φτανω στο boot system ξεκιναει και η ρom μενει στους κυκλους.πριν πατησω το τελευταιο next για να φορτωσει εγραφε , don t forget to set your sd boot folder to nativesd if you choosen sd ext installation. sd ext installation ειναι για native sd ή κανω λαθος. με την αρομα εγκατασταση δεν.... εχω καιρο να εσχοληθω και τα ξεχασα για βοηθηστε... Edited November 21, 2012 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το system partition είναι μεγαλύτερο από 170 MB?. Το sd ext installation ειναι για native sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 185 οπως ειχα πριν Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 (edited) To dataonext δε δουλεύει με όλες τις κάρτες.Προτείνω την εγκατάσταση ειτε στην nand και μετά χρήση του link2sd για την μεταφορά των εφαρμογών στο sd-ext partition.Σχετικές οδηγίες για το link2sd έχω στον οδηγό.Ειτε την δοκιμή nativesd.Δοκιμασε το όμως πρώτα με την επιλογή 1 στο aroma και αν μπουτάρει,τότε δεν φταίει κάτι στη συσκευή σου μιας και όντως το 185αρι partition ειναι αρκετο για αυτή την ρομ σε nand εγκατάσταση. Χρήστο αν διαβάσει κάποιος που είναι εκτός "φάσης hd2" αυτές τις καταναλώσεις θα τις χαρακτηρίσει ελαφρώς τραγικές και αντικειμενικά θα έχει δίκιο (όπως και τα 512ram κλπ) , αλλά η συσκευές δεν είναι στείρα απαρίθμηση χαρακτηριστικών , αν πέσει πάνω στο n4 ή στο n7 ή στο sII ,III,IV κοκ , η κοινότητα , αφήνουν αυτόματα εποχή .... και οι μικρές μπαταρίες είναι ψιλοπράγματα . (Πάντως τα nexus δυστηχώς δεν αλλάζουν παταρίες ... ) Συμφωνώ αλλά το hw σαφως και καθορίζει την κατανάλωση της συσκευής και εδώ μιλάμε για μια συσκευή που είναι τριων και πλεον χρονων παλιά με εναν επεξεργαστη στα 65nm που καταναλώνει σαφως περισσοτερο απο τους νέους που είναι στα 28/32nm,ενα λειτουργικο που τρέχει ανεπίσημα και μια μπαταρία 1230ma να κραταει με χρηση οθονης κοντά στις 3 ώρες πραγμα που δεν ειναι καθόλου ασχημο Edited November 21, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 με την 1 επιλογή δεν μπουταρε.με την 2 όλα οκ +link 2sd. ευχαριστώ. Υ.Γ στην 2.7 ειχα κανει αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21193121&postcount=174 και ήταν μια χαρά.τώρα δεν μπουταρε με τίποτα. Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 H δεύτερη επιλογή ειναι system on nand/data on ext που σημαίνει ότι το sd-ext partition θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα από την ρομ.Το link2sd δε χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 H δεύτερη επιλογή ειναι system on nand/data on ext που σημαίνει ότι το sd-ext partition θα χρησιμοποιηθεί αυτόματα από την ρομ.Το link2sd δε χρειάζεται σε αυτή την περίπτωση Χρήστο δηλαδή απλά το κάνω απεγκατάσταση και θα είμαι οκ?ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Με εγκατεστημένη μία native sd rom στο sd-ext (δεν έχω rom στη nand). 1. Πως θα εγκαταστήσω μια δεύτερη native sd rom; 2. Η δεύτερη ή τρίτη κ.ο.κ rom χρησιμοποιεί δεδομένα από άλλη rom (π.χ. επαφές, ημερολόγια κ.τ.λ.) ή λειτυουργούν ανεξάρτητα; 3. Έκανα backup της rom μέσω του recovery. Ο φάκελος clockworkmod εκτός από το φάκελο backup περιέχει και ένα άλλο φάκελο "advanced", τί είναι αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) 1.Θα μπεις στο recovery και θα εγκαταστήσεις την δεύτερη nativesd rom με τον τροπο που εγκατέστησες την πρώτη 2.Λειτουργούν ως επι το πλειστον ανεξάρτητα.Καθε ρομ στο sd-ext λειτουργεί στο δικό της φάκελο.Δηλαδή αν βάλεις 3 ρομ θα πρέπει να σετάρεις 3 φορές το gmail σου,να κατεβάσεις 3 φορες τις εφαρμογές σου κτλ.Κατά περίπτωση κάποιες ρομ βάζουν τις εφαρμογές στο sd-ext/app οποτε ισως εκει μπορεις να έχεις τις ιδιες εφαρμογές σε όλες τις ρομ αλλά τα δεδομένα της καθε εφαρμογης ειναι ξεχωριστά στην κάθε ρομ.Για να δεις τι παιζει και πως ειναι φτιαγμένο το σύστημα στην ρομ που χρησιμοποιείς βάζεις ενα root explorer π.χ. τον free root browser lite και ψάχνεις για το φάκελο /Νativesd.Εκει μέσα θα δεις το φάκελο της ρομ που χρησιμοποιείς.Επειδή όμως χρησιμοποιούν όλες οι ρομ το ίδιο fat32 κομμάτι της κάρτας για να μην έχεις προβλήματα με χάσιμο εφαρμογών πρέπει αφού εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σου σε κάποια ρομ να πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->στην κάρτα sd και ότι βλέπεις να εκει να το μεταφέρεις πισω στην μνήμη τηλεφώνου όπου ουσιαστικά η μνήμη τηλεφώνου ειναι ο φάκελος στο sd-ext partition δηλαδή /Νativesd/ονομα ρομ/data/app 3.Ο φάκελος advanced χρησιμεύει ώστε το 4ext recovery να μπορεί να κάνει τμηματικά backup όποιο partition θέλει ο χρήστης.Απο την στιγμή που δεν έχεις κάτι στην nand μνήμη ή αν είχες wp7 ή wm η κανονική επιλογή του recovery για backup δε θα λειτουργήσει.Οπότε χρησιμοποιούμε το advanced backup για backup μόνο του sd-ext Χρήστο δηλαδή απλά το κάνω απεγκατάσταση και θα είμαι οκ?ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Moυ κάνει εντύπωση μόνο και που δούλεψε.Ερώτηση Μετά την εγκατάσταση της ρομ με την δεύτερη επιλογή,πήγες ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->εσ. αποθ. χώρος ; Πόσο ελεύθερο χώρο σου λέει εκει? Edited November 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgio777 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παίδες, υπάρχει τρόπος ή λογισμικό για να ανοιγει το κινητό (από κατάσταση stand by) με τα κουμπιά της έντασης ήχου? άρχισαν να τα παίζουν αρκετά τα μπροστινά κουμπιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Στην πλειοψηφία των ρομ γίνεται αυτό απευθείας από το λειτουργικό.π.χ. Στην ics δες ρυθμίσεις--->Προβολή--->wake up options και τσέκαρε το volume rocker wake.Αν έχεις cm7 η ρύθμιση ειναι "κρυμμένη" μεσα στο ρυθμίσεις--->cyanogenmod settings Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Παίδες, υπάρχει τρόπος ή λογισμικό για να ανοιγει το κινητό (από κατάσταση stand by) με τα κουμπιά της έντασης ήχου? άρχισαν να τα παίζουν αρκετά τα μπροστινά κουμπιά. Σε cm 9.1 rom στις ρυθμίσεις/Προβολή / volume rocker wake : τικ Edit : και να φανταστείς Χρήστο ότι διπλοτσέκαρα αν έχεις απαντήσει ,αλλά βέβαια , τώρα με το n7 είσαι "υπερηχητικός" ... Edited November 22, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Moυ κάνει εντύπωση μόνο και που δούλεψε.Ερώτηση Μετά την εγκατάσταση της ρομ με την δεύτερη επιλογή,πήγες ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->εσ. αποθ. χώρος ; Πόσο ελεύθερο χώρο σου λέει εκει? Έκανα εγκατάσταση από την αρχή την 2 επιλογή χωρίς link2sd και όλα φαίνονται να δουλεύουν άψογα .Για τον ελεύθερο χώρο δες τις φώτο.έχω βάλει περίπου 40 εφαρμογές και έχω κάνει 2 giga ext partition http://imageshack.us/photo/my-images/716/screenshot2012112219565.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/23/screenshot2012112219551.png/ Υ.Γ. swap ενεργοποιούμε ή δεν χρειάζεται? Edited November 22, 2012 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Είσαι οκ από χώρο και όλα δείχνουν φυσιολογικά. Swap αν θέλεις μπορείς να το χρησιμοποιησεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Κατά την εγκατάσταση 2ης native sd rom, στην επιλογή των "ROM Mods" κάνω wipe; Αν ναι ποιο, Wipe Dalvik-Cache ή Wipe Data/Factory Reset; Μην κάνω καμιά πατάτα και σβήσω την ήδη εγκατεστημένη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Δεν κάνεις κανένα wipe.Aν κάνεις,θα σβηστεί και η πρώτη ρομ.Μπαινεις στο recovery και φλασάρεις την δεύτερη ρομ.Με το που φλασάρεις την δεύτερη ρομ ξαναπας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο Nativesd.Πατώντας το boot ad sd απο τον magldr θα μπουτάρει η δεύτερη ρομ που έβαλες.Κάθε φορά που φλασάρεις μια nativesd rom,τότε μετά το φλασάρισμα της ρομ από το φάκελο magldr--->services--->ad sd dir--->nativesd θα μπουτάρει πάντα η τελευταία που φλασάρισες. Μεσα στην ρομ θα βρεις στα προγράμματα την εφαρμογή nativesd multiboot.Μεσω αυτής εναλλάσεις τις ρομ.Αν στην ρομ που θα βάλεις δεν ειναι εγκατεστημένη ή έχει παλιότερη έκδοση,μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1869673 Θα μου πεις τώρα αν η δεύτερη ρομ που έβαλα,δε μπουτάρει για κάποιο λόγο,πως θα μπουτάρω την πρώτη που λειτουργεί κανονικά αφού δε μπορώ να κάνω την αλλαγή από την εφαρμογή nativesd multiboot; Γιαυτό το λόγο μπορεις να πας στο φάκελο /sdcard/Nativesd και μέσα εκει θα βρεις τους φακέλους των ρομ που έχεις.Παίρνεις λοιπόν το φάκελο π.x Νexushd2-ics και τον αντιγράφεις στο /sdcard Ετσι αν για κάποιο λόγο δε μπουτάρει η δεύτερη ρομ,πας πάλι στον magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο Νexushd2-ics Ετσι θα μπορέσεις να μπουτάρεις την κανονική ρομ,ακόμη και αν η δεύτερη σου βγάλει θέμα Edited November 22, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) 1. Πως θα εγκαταστήσω το NativeSD Touch Recovery 1.0; Πατάω "10.Services > 1. BootSettings > 3. AD SD Dir" επιλέγω το φάκελο που έχω μέσα το zip του Touch Recovery, πατάω "2. Boot AD SD" και μου βγάζει με κόκκινα γράμματα "SD Kernel open failed". Τί λάθος κάνω; 2. Επίσης υπάρχει τρόπος προβολής flash στο Opera Mobile σε JB 4.1.2 (roms NexusHD 1.2 και Pacman leo 1.2); Edited November 26, 2012 by kastel71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) 1.Το nativesd touch recovery δεν το αποσυμπιέζεις.Το βάζεις στην κάρτα μνήμης,πας στον magldr--->10.Services > 1. BootSettings > 3. AD SD Dir επιλέγεις το φάκελο που έχεις το 4ext recovery και φλασάρεις το αρχείο nativesd touch recovery.zip με τον τρόπο που φλασάρεις και τις ρομ.Ξεκινά η εγκατάστασή του και σε καθοδηγεί ανάλογα για backup-restore-delete της nativesd ρομ 2.Δυστυχώς δε γίνεται.Eτσι και αλλιώς με opera δε γίνεται.Πρέπει να χρησιμοποιήσεις είτε τον stock browser,είτε boat browser,ειτε firefox.Τελευταία version για το κινητό μας που δουλεύει κανονικά ο flash player ειναι η gingerbread και υπολειτουργεί στις ics.Στις jb ανάλογα το βίντεο μπορείς να έχεις μόνο τον ήχο και μαύρη εικόνα. Edited November 26, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ΟΚ! Τώρα κατάλαβα για το TouchRecovery. Υπάρχει διαθέσιμο κανένα link για gingerbread σε Native SD (που να προτείνετε) η οποία να είναι δοκιμασμένη, για να μην ψάχνω μια-μια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ναι δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastel71 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Αυτή την κάνουμε κανονικά εγκατάσταση στη Nand; Εγώ που έχω εγκατεστημένες 3 NativeSD στην κάρτα (χωρίς να έχω εγκαταστήσει καμία στη nand) θα επηρεαστούν; Πως θα την εγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Επιλεγεις nativesd ή nand κατα την εγκατασταση.οτι σε βολευει Χρονια πολλα για την γιορτη σου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts