bbbb Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Οχι δεν έχουν περαστεί.Τα έχει όμως ήδη περασμένα ο tytung στην v2.6. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Οχι δεν έχουν περαστεί.Τα έχει όμως ήδη περασμένα ο tytung στην v2.6. Δες σε παρακαλώ και το υπόλοιπο μήνυμα που ποσταρα και πες μου αν παρατηρείς και εσύ κάτι παρόμοιο με το bt που έχεις, αν έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Δεν έχω bt σαν αυτό που λες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Απο @bbbb Κυκλοφόρησε και ο νέος kernel για όποιον θέλει να τον δοκιμάσει. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30610154&postcount=760 Λειτουργεί το zram που μας δίνει επιπλέον 1/3 της διαθέσιμης ram της συσκευής μας.Μπορεί να λειτουργήσει συνολικά με το swap partition (που έχουμε φτιάξει και ενεργοποιήσει με το swapper 2) ή μπορούμε να αφαιρέσουμε τελείως το swap από το swapper και να αφήσουμε μόνο το zram τον εχω απο εχθες στην paranoid jb και χωρις να πειραξω κατι δεν εχω κατω απο 115mb free ram. ενω πριν με την ιδια ρομ ειχα δει 60mb free ram. Παντα με τα ιδια προγραμματα τα αποτελέσματα. με ποιο προγραμμα μπωρει αλλο τηλεφωνο να παρει data απο εμενα . . Edited August 24, 2012 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μεσα στις ρυθμισεις ασυρματο και δικτυα υπαρχει η επιλογη φορητο σημειο προσβασης με την οποια μπορεις να δωσεις ασυρματα τα data σου σε αλλη συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Πέρασα τον νέο kernel του securecrt, ενεργοποίησα το zram από το μενού ρυθμίσεις >επιδόσεις στο 26% και άφησα τα υπόλοιπα όπως ήταν, δηλαδή v6 supercharger και swap με το swapper2. Η ram ανέβηκε λίγο αλλά δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά, στα 75 με 110 ήταν στα 90 και πάνω είναι. Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Και με τον προηγούμενο kernel του securecrt δεν γινόταν αυτό; τι άλλαξε τώρα; Μπορεί κάποιος να γράψει με λίγα λόγια πως χρησιμοποιούμε το better battery stats, που κατεβάσα από το xda; Edit : μέχρι να γράψω αυτό το μήνυμα, γύρισα στην αρχική οθόνη και βλέπω πως η ram είναι στα 74mb από τα 420 διαθέσιμα. Edited August 25, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Δε χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάτι στις ρυθμίσεις.Ενεργοποιείται μόνο του το script για το zram απο το αρχείο 00_zram που υπάρχει στο /system/etc/init.d Το zram σου επιτρέπει να έχεις στην μνήμη περισσότερες εφαρμογές.Απλά το zram το κάνει στο επίπεδο της ραμ και δε σου "χαλάει" την sd σε σχέση με το απλό sd swap partition.Σε σχέση με τον προηγούμενο kernel ναι μπορεί να γινόταν αλλά τώρα λέει ότι βελτίωσε τον τρόπο που γίνεται αυτό.Η ραμ συνεχώς ανεβοκατεβαίνει ανάλογα με αυτά που κάνεις.Γράφοντας στο terminal free βλέπεις αν και ποσο χρησιμοποιείται το zram.Αν έχεις και swap partition βλέπεις ένα συνολικό νούμερο Εdit Καλύτερα να σβηστεί τελείως το supercharger script απο το φάκελο /system/etc/init.d γιατι έχει μια τιμή που αλλάζει το μέγεθος του swap που ορίζει το script του zram και έτσι υπάρχει κάποιο conflict.Πλέον η ραμ μου ειναι πάνω από 100mb σχεδόν μόνιμα.Σε συνδυασμό με το supercharged services.jar (50% supercharged) δειχνει να κάνει απλά εκπληκτική δουλειά.π.χ. Ειχα ανοίξει τα μηνύματα πριν 1 ώρα και μετά τα άφησα στο παρασκήνιο.Εκανα άλλα πράγματα με το κινητό και κοιτούσα στον task manager (system panel lite χρησιμοποιώ) ποιες εφαρμογές ειναι ανοιχτές.Τα μηνύματα δεν υπήρχαν πουθενά.Πάω πριν λίγο να τα ανοίξω και βλέπω ότι άνοιξαν (φάνηκε να ανοίγει σαν πρώτη φορά) όχι στη γενική καρτέλλα αλλά στη συζήτηση που το είχα αφήσει.Κάτι γίνεται,δε ξέρω τι αλλά μου αρέσει :p Edited August 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Μιλάς για το S99SuperCharger; Το supercharged services jar είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω κάνει τρέχοντας το script μέσα από το Smanager ads; Για να βλέπω την μνήμη χρησιμοποιώ το memory status με widget στην επιφάνεια εργασίας. Edited August 26, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ναι αυτό εννοώ.Σε ics και jelly bean κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν την μνήμη ειναι περασμένες μέσα στο services.jar ενω στην gingerbread όλη η δουλεια γινόταν με εντολές μέσα στο build.prop αρχείο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Δοκίμασε κάνεις την rom του smokin901 beta1 jb να μας πει εντυπώσεις; Έκανα partition στα 280mb για το t-mobile και περιμένω τώρα περίπου 20 λεπτά στην αρχική μαύρη οθόνη με τα πράσινα htc γράμματα. Στην αρχή μου έβγαλε ένα μήνυμα πως το partition είναι μικρό και πρέπει να το ανεβάσω στα 200 mb αλλά το αγνόησα μαζι με το μήνυμα και το changelog οτι εγκαθιστώ στην beta6. Edited August 27, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δοκίμασε κάνεις την rom του smokin901 beta1 jb να μας πει εντυπώσεις; Έκανα partition στα 280mb για το t-mobile και περιμένω τώρα περίπου 20 λεπτά στην αρχική μαύρη οθόνη με τα πράσινα htc γράμματα. Στην αρχή μου έβγαλε ένα μήνυμα πως το partition είναι μικρό και πρέπει να το ανεβάσω στα 200 mb αλλά το αγνόησα μαζι με το μήνυμα και το changelog οτι εγκαθιστώ στην beta6.Την είχα βάλει ήταν αρκετά γρήγορη αλλά είχε κάποια θεματακια και την έβγαλα. για να μπουταρει εγω ειχα 220 και πρεπει να κανεις mounts and sorage - Format sd-ext, Data, System, Cache, Boot και εισαι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Την είχα βάλει ήταν αρκετά γρήγορη αλλά είχε κάποια θεματακια και την έβγαλα. για να μπουταρει εγω ειχα 220 και πρεπει να κανεις mounts and sorage - Format sd-ext, Data, System, Cache, Boot και εισαι ok. Δεν έπιασε, την πέρασα με task29 και partition 280mb για σιγουριά γιατί έχω και ένα bad block και τώρα είναι ok και την δοκιμάζω. Μπα, μου έκανε ένα reboot και μετά δεν άνοιγε καθόλου, την άφησα προς το παρόν. Edited August 27, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δοκίμασα σχεδόν όλες τις ICS και JB και θεωρώ ότι, αυτή εδώ είναι με διαφορά η καλύτερη. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς επανεκκινήσεις και κολλήματα, είναι γρήγορη και το πιο σημαντικό: το κινητό δεν ζεσταίνεται, όπως σε αρκετές άλλες rom που είχα περάσει. Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δοκίμασα σχεδόν όλες τις ICS και JB και θεωρώ ότι, αυτή εδώ είναι με διαφορά η καλύτερη. Όλα δουλεύουν ρολόι χωρίς επανεκκινήσεις και κολλήματα, είναι γρήγορη και το πιο σημαντικό: το κινητό δεν ζεσταίνεται, όπως σε αρκετές άλλες rom που είχα περάσει.εβαλες αυτην με τη μέθοδο EXT γιατί διάβασα ότι πάει ποιο γρήγορα από την nand έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barfly Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ναι την ext έχω περάσει Παράθεση Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δεν έπιασε, την πέρασα με task29 και partition 280mb για σιγουριά γιατί έχω και ένα bad block και τώρα είναι ok και την δοκιμάζω. Μπα, μου έκανε ένα reboot και μετά δεν άνοιγε καθόλου, την άφησα προς το παρόν. Oι cm10 προς το παρόν δεν φτάνουν τις cm9.Eβγαλε και ο xylograph νέα έκδοση jb αλλά δεν το ανέφερα καν εδώ γιατί ξέρω τι να περιμένω από την λειτουργία της.Tα reboot όπως και στις αρχές της ics ειναι παρόντα σε τυχαίες στιγμές.Στην αρχή όταν είχαν τις πρώτες alpha δεν ήταν τόσο συχνά.Τώρα όμως κάτι γίνεται και έγιναν πιο συχνά.Εχουμε ακόμη δρόμο για να πιάσει η jb την σταθερότητα της ics Και ένα νέο tweak που κυκλοφορεί από χθες.Προς το παρόν μόνο για tytung v2.6 Hwa blacklist settings http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30725871&postcount=10486 φτιάχνετε με ένα root explorer ένα φάκελο με όνομα hwui.deny στο /data/local και φλασάρετε το hwui.blacklist.patch.zip.Mετά θα βρειτε στο μενού των εφαρμογών την εφαρμογή Ρυθμίσεις ΗWA.Στην οποία απενεργοποιείτε τις εφαρμογές που δε θέλετε να χρησιμοποιούν hwa.Eγώ έβαλα επαφές,ρυθμίσεις και μηνύματα και πλέον ανοίγουν στο μισό χρόνο από ότι πριν.Φυσικά μπορείτε να βάλετε εκεί όποια εφαρμογή θέλετε αλλά μην τις βάλετε όλες γιατι τότε το κινητό θα σέρνεται.. Πραγματικά ήταν το μόνο που με ενοχλούσε στην ics σε σχέση με την gb.Ο χρόνος που ήθελε για να ανοίξουν αυτές οι εφαρμογές. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Και ένα νέο tweak που κυκλοφορεί από χθες.Προς το παρόν μόνο για tytung v2.6 Hwa blacklist settings http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30725871&postcount=10486 φτιάχνετε με ένα root explorer ένα φάκελο με όνομα hwui.deny στο /data/local και φλασάρετε το hwui.blacklist.patch.zip.Mετά θα βρειτε στο μενού των εφαρμογών την εφαρμογή Ρυθμίσεις ΗWA.Στην οποία απενεργοποιείτε τις εφαρμογές που δε θέλετε να χρησιμοποιούν hwa.Eγώ έβαλα επαφές,ρυθμίσεις και μηνύματα και πλέον ανοίγουν στο μισό χρόνο από ότι πριν.Φυσικά μπορείτε να βάλετε εκεί όποια εφαρμογή θέλετε αλλά μην τις βάλετε όλες γιατι τότε το κινητό θα σέρνεται.. Πραγματικά ήταν το μόνο που με ενοχλούσε στην ics σε σχέση με την gb.Ο χρόνος που ήθελε για να ανοίξουν αυτές οι εφαρμογές.στην 2.6 στα Changelog γραφει fast charge for kernel r3.4 . Τι ακριβώς κάνει και αν μας χρειάζεται ? την δοκιμασες αυτη με την ΕΧΤ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782280 ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 To fast charge ειναι για να φορτίζει γρήγορα με μη γνήσιους φορτιστές. Aυτή με το ext όχι δεν την δοκίμασα.Αλλά δοκίμασα αυτή του xylograph στην οποία βασίζεται.Δε λέω καλή ειναι αλλά είχα μερικά reboots και το μεγάλο πρόβλημα ειναι το buggy multitouch που εμποδίζει κάποια παιχνίδια να παίξουν σωστά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 To fast charge ειναι για να φορτίζει γρήγορα με μη γνήσιους φορτιστές. Aυτή με το ext όχι δεν την δοκίμασα.Αλλά δοκίμασα αυτή του xylograph στην οποία βασίζεται.Δε λέω καλή ειναι αλλά είχα μερικά reboots και το μεγάλο πρόβλημα ειναι το buggy multitouch που εμποδίζει κάποια παιχνίδια να παίξουν σωστά.εγω εχω τωρα την Paranoid Android 1.99 Και αν παραβλέψουμε κάποια reboots το άλλο πρόβλημα είναι όταν είσαι σε φόρουμ και θέλεις να πατήσεις κάποιο βελάκι από post πρέπει να μεγαλώσεις τη οθόνη για να το πιάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Αυτά το πρόβλημα που λες με το "πιάσιμο" των λινκς εντάσσονται στο γενικότερο πρόβλημα του multitouch bug.Αν θυμάσαι και η ics κάπως έτσι ήταν στην αρχή και μετά άρχισαν να βγαίνουν κάποια fixes που το διόρθωσαν. Ερώτηση Ποια έκδοση του tapatalk 2 χρησιμοποιείτε? Edited August 27, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αυτά το πρόβλημα που λες με το "πιάσιμο" των λινκς εντάσσονται στο γενικότερο πρόβλημα του multitouch bug.Αν θυμάσαι και η ics κάπως έτσι ήταν στην αρχή και μετά άρχισαν να βγαίνουν κάποια fixes που το διόρθωσαν. Ερώτηση Ποια έκδοση του tapatalk 2 χρησιμοποιείτε? Έχω την τελευταία 2.2.8 Έκανα αυτό που είπες στο προηγούμενο ποστ με το hwa. Στις εφαρμογές που αφαίρεσα είναι τα πληκτρολόγια και βλέπω το SwiftKey λίγο πιο γρήγορο, είναι ιδέα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Oχι δεν ειναι ιδέα σου ειναι η πραγματικότητα.Εγω στα πληκτρολόγια δεν το αφαίρεσα γιατί παρατηρώ ότι σε μεγάλα κείμενα το hwa στο πληκτρολόγιο το βοηθά να ειναι πιο smooth.Αλλα ναι έχει μια καθυστέρηση στην έναρξη του αλλά μετά θεωρώ ότι λειτουργεί πιο smooth Edited August 27, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Αρκετές φορές όμως "έχανα" γράμματα και το καταλάβαινα από την καθυστέρηση της δόνησης. Τώρα νομίζω πως αυτό είναι λιγότερο εμφανές και επιπλέον αλλάζω πιο γρήγορα τις γλώσσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Καλά την δόνηση εγώ την έχω έτσι και αλλιώς εκτός. Edited August 27, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Eχεις sd-ext partition στην κάρτα;Mε το link2sd έχεις κάνει σύνδεση των εφαρμογών στην sd ή μετακίνηση στη κάρτα; Βάλε κάποιο πρόγραμμα όπως το 1tap cleaner και έλεγξε αν έχεις πολλά cache αρχεία και πόσα δεδομένα έχεις στις εφαρμογές σου.Δηλαδή αν έχεις εφαρμογές που έχουν πολλά δεδομένα τότε ο χώρος μειώνεται πιο γρήγορα.Επισης στην εφαρμογή terminal γράψε df και δες τι /system partition έχεις.Αν έχεις 175-180mb ειναι οκ.Αν έχεις π.χ. 200 μπορείς να το μειώσεις σε 175 και έτσι θα κερδίσεις άλλα 25mb στα ήδη υπάρχοντα 40mb που έχεις τώρα. Έχω 1Gb sd-ext partition, με το link2sd έχω κάνει σύνδεση των εφαρμογών στην sd, και το 1tap cleaner λέει ότι έχω 13 MB cache by applications. Να υποθέσω ότι "γέμισα"? Το df μου εμφανίζει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts