bbbb Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Η cm7 προς το παρον συνεχιζει και θα βγει και cm7.2.για την ics ομως συμφωνα με αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19396826&postcount=50 αν η google δε το δωσει επισημα στο nexus one(που ετσι λεγεται),τοτε πιθανον και η cm9 δε θα βγει για τηλεφωνα με παρομοια χαρακτηριστικα π.χ. desire.ετσι αν γινει αυτο ρομ σαν την typhoon,ndt κτλ που βασιζονται στις cm του desire δε θα μπορουν να προχωρησουν.για το hd2 ετσι και αλλιως δεν υποστηριζεται επισημα απο την cyanogenmod και ετσι ελπιζουμε στους δικους μας developers.σε αυτους που εχουν μεινει δηλαδη...τελοσπαντων θα δειξει σε δυο μηνες αν το hd2 θα συνεχισει να ακολουθει τις εξελιξεις... Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι λέει τούτος;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349499 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Τι λέει τούτος;;; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349499 Τα σχόλια απο κάτω πάντως λένε περισσότερα.Υπομονή μέχρι αύριο αν και δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 χαχαχα Όταν το έγραψα είχε μόνο 2 posts Γιατί στην NDT που φοράω μου μικραίνουν τα εικονίδια του button savior? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μέχρι να κλειδωθεί θα φτάσει καμμιά 20αρια σελίδες :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 δεν τσιμπάμε από sense πια , τίποτα άλλο έχει να φάμε ; :lol::D Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 δεν τσιμπάμε από sense πια , τίποτα άλλο έχει να φάμε ; :lol::D Σάντουιτς:lol::lol::lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ice cream ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Στο T-Mobile και πέρασα και τον νέο kernel r14 με καθαρή εγκατάσταση. Edit: Τώρα βλέπω ενα-δυο άσπρα pixels πάνω αριστερά στην οθόνη, αυτό εννοείς; Τώρα δεν υπάρχει τίποτα κανένα πρόβλημα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Moυ πήρε μια μέρα,ένα βίντεο και καμμιά 5-6 φλασαρίσματα για να δείξω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.Αλλά τελικά όντως κάποιο πρόβλημα υπήρχε και πλέον όλα καλά και με την 15-11.Μου άρεσε που είπα ότι θα μείνω με την 14-11 :lol::lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Moυ πήρε μια μέρα,ένα βίντεο και καμμιά 5-6 φλασαρίσματα για να δείξω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.Αλλά τελικά όντως κάποιο πρόβλημα υπήρχε και πλέον όλα καλά και με την 15-11.Μου άρεσε που είπα ότι θα μείνω με την 14-11 :lol::lol::lol: Έχω την 15-11-2011 απο την ημέρα που είπες πως δεν είναι πρόβλημα τα χρώματα που φαίνονται σαν να κόλλησε η οθόνη. Δεν ξαναείδα τίποτα κακό με τα γραφικά. Πως διορθώθηκε το πρόβλημα; Βίντεο; Ποιό βίντεο :lol: Ποιά ακριβώς είναι η διαφορά της 17-11 με τον kernel tytung δεν πολυκατάλαβα Όταν πέρασα την 15-11 πέρασα και το backup του data και sd-ext απο την 2-11 που είχα με το νέο script. Αυτό που αρχίζει με 40 κάτι , δεν το θυμάμαι ακριβώς για την εγκατάσταση εφαρμογών στο partition της κάρτας. Ενώ όλα φαίνονται κανονικά χωρίς πρόβλημα, στην εκκίνηση μετά απο απενεργοποίηση μου βγάζει μήνυμα οτι θα ήταν καλό να διαγράψω το data και να το ξαναπεράσω ,μήπως και έχω προβλήματα και επιλέγω το i'm feeling lucky και βγαίνω. Τι είναι πάλι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Eνα μήνυμα για wrong uid και κάτι τέτοια; Μάλλον δε το γλιτώνεις το καθαρό install.αλλωστε αν έχεις πλήρη titanium backup δεν έχεις θέμα.Οσο για το βιντεο δες εν τω μεταξύ αν έχεις κατεβάσει την 15-11-2011 από το http://cmleonightly1.co.cc/rom/ και όχι από http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/rom/ δε θα έβλεπες τα glitches Σχετικά με τον tytung kernel δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19417651&postcount=497 εγώ πάντως δεν μπόρεσα να αναπαράγω το bug με τον τρόπο που λεει ο "μαγειρας" μας Edited November 17, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Eνα μήνυμα για wrong uid και κάτι τέτοια; Μάλλον δε το γλιτώνεις το καθαρό install.αλλωστε αν έχεις πλήρη titanium backup δεν έχεις θέμα.Οσο για το βιντεο δες εν τω μεταξύ αν έχεις κατεβάσει την 15-11-2011 από το http://cmleonightly1.co.cc/rom/ και όχι από http://cyanogenmod.arif-ali.co.uk/rom/ δε θα έβλεπες τα glitches Σχετικά με τον tytung kernel δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19417651&postcount=497 εγώ πάντως δεν μπόρεσα να αναπαράγω το bug με τον τρόπο που λεει ο "μαγειρας" μας ναι το μήνυμα είναι αυτό και στα τελευταία reboot δεν το εμφάνισε. Την ρομ την κατέβασα απο το πρώτο site. Με την λειτουργια των κλήσεων και εγώ δεν έχω κανένα θέμα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Ε γιαυτό ήσουν οκ!! Ο arif-ali κάνει κάποιες δοκιμές-προσπάθειες με διάφορα αρχεία ώστε η ρομ να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στα native android phones με msm quallcomm hardware και στο mirror2 είχε βάλει την δοκιμαστική αλλά χωρίς να γράφει αρχικά test.Επίσης έχει ευρωπαϊκό hd2 και έχει ήδη αναφερθεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 ή 3 ευρωπαϊκά hd2 με διαφορετικά επιμέρους υλικά http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18762444&postcount=769 που οδηγεί σε διαφορετική συμπεριφορά Edited November 17, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ε γιαυτό ήσουν οκ!! Ο arif-ali κάνει κάποιες δοκιμές-προσπάθειες με διάφορα αρχεία ώστε η ρομ να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στα native android phones με msm quallcomm hardware και στο mirror2 είχε βάλει την δοκιμαστική αλλά χωρίς να γράφει αρχικά test.Επίσης έχει ευρωπαϊκό hd2 και έχει ήδη αναφερθεί ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 ή 3 ευρωπαϊκά hd2 με διαφορετικά επιμέρους υλικά http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18762444&postcount=769 που οδηγεί σε διαφορετική συμπεριφορά Το μονό κακό που υπάρχει σε μένα αυτήν την στιγμή είναι ότι μερικές φορές κολλάει το τηλέφωνο όταν πάω να το ξεκλειδώσω μετά από επανεκκίνηση. Κατά τα αλλά λειτουργεί άψογα και με τον go launcher φορτωμένο. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Αν λέμε το ίδιο πράγμα,πάντα γινόταν αυτό.Απλά όχι σε καθημερινή βάση.Το έχω δει και με τις άλλες cm ρομ που έχουμε για το λεο.Κάποια στιγμή κάνεις reboot και λίγο πριν μπει στο λειτουργικό,την ώρα που πάει να κάνει mount την sd κολλάει τελείως και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας.Η επόμενη επανεκκίνηση ειναι οκ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Μπορώ να περνάω τις νέες nyghtlies σαν updates; Μόνο τα νέα αρχεία zip δηλαδή. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ναι.εγω εχω παει απο 15-11 στην σημερινη18-11 με εγκατασταση του zip της ρομ και μετα του kernel tytung και ξεκινα κανονικα χωρις προβληματα.υποψιν οτι για το ext partition δε χρησιμοποιω πια τα script του darktremor η το αλλο με το 40xxx αλλα την εφαρμογη s2e απο το μαρκετ Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Για πρώτη φορά είδα κατανάλωση 1mA με την NDT v.30:) Μέχρι τώρα είχα δει μέχρι 2mA. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Για πρώτη φορά είδα κατανάλωση 1mA με την NDT v.30:) Μέχρι τώρα είχα δει μέχρι 2mA. Το έχω παρατηρήσει και εγώ και σίγουρα και άλλοι με την nightly @bbbb: ξέρεις ήδη την ερώτηση :) Δώσε how to για τον τρόπο του update μην μας παιδευεις :lol: :lol: :lol: Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) how to--->δε φέρω ευθύνη αν το τηλέφωνό σας εκραγεί :lol::lol::lol: 1.είσοδος στο clockwork 2.flash rom 3.flash kernel 4.reboot Εγώ τώρα έχω φτιάξει στην 16αρα κάρτα 2gb ext partition. Αντί για τα γνωστά script για να πηγαίνουν οι εφαρμογές στο ext partition,χρησιμοποιώ πλέον την εφαρμογή s2e η οποία υποστηρίζει είτε πλήρη μεταφορά των δεδομένων στo sd-ext,είτε τμηματικά τα στοιχεία που θέλει ο χρήστης.Προσωπικά έχω επιλέξει να πηγαίνουν όλα στο sd-ext partition.Αν μεταφέρετε στο ext και τα /data,ενδεχομένως το κινητό να γίνει πιο αργό.Ισως ακουστεί περίεργο αλλά με την 8αρα sandisk class6 sd είχα μεγάλο lag όταν ήταν το /data στο sdext.Με την 16αρα class2 (που είναι όντως πιο αργή π.χ. στην μεταφορά αρχείων από και προς το pc) δεν έχω εμφανές lag στη λειτουργία του τηλεφώνου.Οπότε όποιος θέλει,δοκιμάζει και αποφασίζει αν θα έχει και τα /data στο ext Από εκεί και πέρα το έστησα μια φορά σε καθαρό install της nightly 14-11-2011 (δεν εγκατέστησα darktremor ή το άλλο script καθόλου αλλά μετά το πρώτο επιτυχημένο boot,εγκατέστησα και ρύθμισα το s2e) και έχω κάνει με επιτυχία update στις 15-11,17-11,18-11 χωρίς να έχω δει ούτε ένα fc μέχρι στιγμής. Υ.Γ. Πάντως παρόλα τα συνεχή φλασαρίσματα που έκανα τις τελευταίες μέρες,τα bad blocks στη nand μνημη του hd2,παραμένουν 13. 3 στο /system και 10 στο /data Edited November 18, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Το ένα φέρνει τ'άλλο :lol: Τα bad blocks τα βλέπεις με το mtty.exe απο το pc;Στο αρχείο που κατέβασα απο ενα thread στο xda δεν λειτούργησε σωστά και είχα μια ειδοποίηση για δυο trojan με το αρχείο mtty wiki.zip που κατέβασα. Επαναφορά των εφαρμογών υποθέτω με το titanium pro. Εγώ έχω μόνιμα πάνω στο T-mobile την μαμα κάρτα 16g class 2. Στο eu μια 8g class 2.Για τον όγκο των εφαρμογών που έχω ,νομίζω το υπάρχον partition στο 1 g είναι αρκετό. Θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση χωρίς κανένα script την τελευταία nightly και θα συνεχίσω απο εδώ και πέρα τις ενημερώσεις μέσω update απο το cwm. Γιατί όμως κάθε φορά να περνάω τον kernel εφ'όσον δεν θα υπάρχει νέα έκδοση; Έχουμε και λέμε. 1.είσοδος στο clockwork 2.flash rom 3.flash kernel 4.reboot Ενδιάμεσα σε 3 και 4 θέλουμε και εγκατάσταση (την πρώτη φορά τουλάχιστον) και των εφαρμογών google( ; ) μετά 5.εγκατάσταση και ρύθμιση του s2e. Αυτό θα πρέπει να γίνει μία φορά και στα υπόλοιπα updates θα γίνεται αυτόματα; Παίρνω τηλέφωνο και τους πυροτεχνουργούς και... godspeed που λένε και στο χωριό μου Edited November 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Τις εφαρμογες google τις κραταει.στην καθαρη εγκατασταση βεβαια ισως χρειαστει να τις βαλεις.κερνελ ξαναπερνας σν θες φυσικα τον τελευταιο του tytung.το zip περιλαμβανει τον παλιοτερο του charan,οποτε αν θες να εχεις ολα τα fixes που εγιναν τους τελευταιους μηνες,πρεπει να ξαναφλασαρεις τον κερνελ.τα bad blocks τα βλεπω απο την αναφορα του clockwork recovery Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 (edited) Τις εφαρμογες google τις κραταει.στην καθαρη εγκατασταση βεβαια ισως χρειαστει να τις βαλεις.κερνελ ξαναπερνας σν θες φυσικα τον τελευταιο του tytung.το zip περιλαμβανει τον παλιοτερο του charan,οποτε αν θες να εχεις ολα τα fixes που εγιναν τους τελευταιους μηνες,πρεπει να ξαναφλασαρεις τον κερνελ.τα bad blocks τα βλεπω απο την αναφορα του clockwork recovery Sent from my HD2 Τελείωσα με την καθαρή εγκατάσταση χωρις κανένα script.Την πρώτη φορά κατέβασα το titanium και το κλειδί ενεργοποίησης του pro και επανέφερα τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους απο το τελευταίο backup. Το τηλέφωνο όταν άνοιξε με ρώτησε ποιον launcher θέλω και επέλεξα.Το αποτέλεσμα ήταν αυτό της πρώτης φωτό.Δεν λειτουργούσαν κάποια widgets όπως το current και του power amp, αλλά τα εικονίδια των εφαρμογών είχαν την όψη της φωτό χωρίς να έχω κάνει τέτοια ρύθμιση ποτέ. Μετά την ρύθμιση του e2s βλέπω την δεύτερη φωτό. Πως επανήρθαν τα πάντα στην θέση που τα είχα και πρίν; Απο εδώ και πέρα, αν δεν βγεί νέος kernel θα περνάω μόνο το zip της νέας rom με την επιλογή update χωρίς να κάνω delete data/factory reset Κάτι που πάντα ξεχνάω να ρωτήσω. Μέσα απο το μενού του titanium βλέπω στην μαζική επαναφορά κάποιες εφαρμογές που δεν θέλω να εγκαταστήσω ξανά ,αλλά πρέπει να αποεπιλέξω χειροκίνητα την κάθε μία. Γίνεται να κάνω κάτι και να μην τις βλέπω καθόλου; Κάθε φορά παίρνω backup τις εφαρμογές που έχω με όλες τους τις ενημερώσεις και κάθε φορά που τις επαναφέρω το μαρκετ μου τις ξαναεμφανίζει και πρέπει να τις εγκαταστήσω απο την αρχή.Τι δεν κάνω καλά; Κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω να αλλάξω το build.prop για να βλέπω περισσότερες εφαρμογές απο το market. Είδα διαβάσει κάπου οτι πρέπει να αλλάξω τέσσερα πράγματα, ποιά είναι αυτά; αξίζει τον κόπο; Edited November 19, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Από την εικόνα που βλέπω για το s2e σημαίνει ότι δουλεύει κανονικά.Για τον go launcher και τα widgets που δεν επανήλθαν και το ότι σε ρώτησε μετά από reboot ποιον launcher να επιλέξεις,σημαίνει ότι έκανες επαναφορά τα πάντα και μαζί και τον launcher.Δες λίγο το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3847127#post3847127 για τη σωστή διαδικασία επαναφοράς,ώστε μετά από το reboot να εμφανίζονται και τα widgets Για το άλλο που ρωτάς με το titanium δε γνωρίζω.Για το build.prop ώστε να φαίνεται π.χ. ως desire hd δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=17162257&highlight=build.prop#post17162257 Στη nigthly που έχουμε εμείς,εκεί που στο ποστ λέει ro.build.product=bravo σε μας λέει ro.build.product=leo και έτσι πρέπει να το αφήσεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Το ανέφερα και εδώ , το εξής "κουφό" : είμαι στην nexusV2.9 με ένα titaniumbackup folder με πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας στην κάθε εφαρμογή , πάω στην nexusV3.2a με το ίδιο t.b.folder και τα αντίγραφα έχουν εξαφανιστεί εκτός του πιο πρόσφατου , και των εφαρμογών που είναι παγωμένες ή protected ή απεγκατεστημένες , είναι κάποια ρύθμιση που κάνω λάθος ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts