Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ρομ δεν την κάνεις unzip.Πρέπει να την φλασάρεις στην κάρτα.Την κάρτα αφού την κάνεις 2 partitions fat32 και wp partition,πρέπει μετά το fat32 να το χωρίσεις με το mini tool σε fat32/ext4 partition.Δηλαδή η κάρτα πρέπει να ειναι fat32/ext4/wp7 partition.Επειτα θα χρησιμοποιήσεις το sd recovery που χρησιμοποιούν και οι wm users και μέσω αυτού θα φλασάρεις στο sd-ext partition την ρομ.Ακολούθησε τον οδηγό μου για φλασάρισμα Nativesd με wm στην εσωτερική μνήμη με την διαφορά ότι αντι να ξεκινήσεις το recovery με το haret.exe θα το κάνεις από τον magldr.Αφού βάλεις το φάκελο recovery στην sd,πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις το φάκελο recovery.Το ξεκινάς από την επιλογή boot ad sd του magldr και φλασάρεις στο sd-ext.Αφού τελειώσει το φλασάρισμα,πας magldr--->services--->ad sd dir και επιλέγεις NativeSD και ξεκινάς την ρομ από boot ad sd

Η διαδικασία ειναι αυτή.Στην πράξη όμως δεν το έκανα προσωπικά.Απλές sd που χωρίζεις την κάρτα σε fat32/wp partition το έχω κάνει και λειτουργεί.Αλλά με ext4 partition δε το έχω δοκιμάσει ακόμη.Γιαυτό κράτα backup και μη με κυνηγήσεις :lol: αν μετά τη δημιουργία του ext4 partition δε λειτουργήσουν τα wp.

Δασκαλε, σε sd ειναι η ερωτηση μου και οχι σε nativeSD

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

E ποιο ειναι το δύσκολο τότε? Απλά χρειάζεσαι sd rom με την παλιά μέθοδο,δε πρόκειται να τρέξει καμμία nativesd

E ποιο ειναι το δύσκολο τότε? Απλά χρειάζεσαι sd rom με την παλιά μέθοδο,δε πρόκειται να τρέξει καμμία nativesd

εχω κολησει στο ποια να βαλω, και πως? Μπορεις σε παρακαλω να βοηθισεις? :)

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Αστειακια, Αστειακια?

3 φορές το διάβασα για να καταλάβω ότι εννοουσες το κινητό του οδηγού σου. Πολύ θα το εκτιμούσα αν μου το δινες, εφόσον φυσικά μπορεί να βοηθήσει.

Αργησες να απαντήσεις (στα όρια της επίπληξης) κ εγκατεστησα ένα 4 ext recovery από το play, πάτησα κάτι κουμπιά κ δεν ξερω τι στο καλό έκανα.

Καλύτερα να μιλήσω με τον οδηγό σου και να τα κάνω απ την αρχή.

Ναι το καλύτερο ειναι το πάρεις απο την αρχή

εχω κολησει στο ποια να βαλω, και πως? Μπορεις σε παρακαλω να βοηθισεις? :)

Ειλικρινά δε ξέρω τι να σου πω.Πλέον η "hot" μέθοδος ειναι η Νativesd και όπως βλέπω οι περισσότερες κανονικές sd roms ειναι πλέον παλιές.Να σου πω πάντως ότι πριν λίγο ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της πρώτης wp7.8 rom (πρόλαβα την κατέβασα,πριν κλείσει το θέμα) οπότε κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την Νativesd με wp7 στην nand

Edited by bbbb

Ναι το καλύτερο ειναι το πάρεις απο την αρχή

Ειλικρινά δε ξέρω τι να σου πω.Πλέον η "hot" μέθοδος ειναι η Νativesd και όπως βλέπω οι περισσότερες κανονικές sd roms ειναι πλέον παλιές.Να σου πω πάντως ότι πριν λίγο ολοκλήρωσα την εγκατάσταση της πρώτης wp7.8 rom (πρόλαβα την κατέβασα,πριν κλείσει το θέμα) οπότε κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και την Νativesd με wp7 στην nand

Χρήστο γιατί έκλεισε ; Το κοίταζα και γω και μου έκανε εντύπωση το "removed" !

Στελιε συγνώμη δεν κατάλαβα , δεν μπορείς να διαλέξεις Sd build ? Έχει τόσα , δεν έχεις δοκιμάσει ξανά; sorry αν δεν κατάλαβα ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ισως γιατί αυτή η ρομ είναι από nokia lumia και είχε πάνω και τα προγράμματα της νοκια,nokia drive κτλ και προφανώς θεωρήθηκε ως διακίνηση πειρατικού υλικού.Εσβησαν και το λινκ και μιας αντίστοιχης ρομ του hd7.Αν και βγαίνουμε offtopic ειναι η πρώτη wp7 ρομ που δοκιμάζω στο hd2 και που το κινητό δε ζεματάει μετά από λίγα λεπτά χρήσης.Και γενικά η νέα οθόνη ειναι πιο βολική και το σύστημα πετάει αλλά δεν ειναι android :lol::lol:

edit

Το θέμα άνοιξε ξανά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356833 και τα λινκ ανέβηκαν πάλι

Edited by bbbb

με clk 1.5.1.0

Υπάρχει ρύθμιση μετά από επανεκκινηση ή τερματισμό να ξεκινά από αυτόν και όχι από την ρομ.

Επίσης μετά από τερματισμό κρατάω πατημένο το πλήκτρο τερματισμου αλλά δεν μπανει στον clk .

Ευχαριστώ.

με clk 1.5.1.0

Υπάρχει ρύθμιση μετά από επανεκκινηση ή τερματισμό να ξεκινά από αυτόν και όχι από την ρομ.

Επίσης μετά από τερματισμό κρατάω πατημένο το πλήκτρο τερματισμου αλλά δεν μπανει στον clk .

Ευχαριστώ.

Για να μπαίνεις στον cLK πρέπει να κρατάς το back.

Η ρύθμιση που θέλεις είναι στο settings.

Για να μπαίνεις στον cLK πρέπει να κρατάς το back.

Η ρύθμιση που θέλεις είναι στο settings.

με αυτόν τον clk δεν μπαινει με το back το δοκίμασα και στα settings που εχει τη ρυθμιση ?

Μπαίνει κανονικά με το back.Μάλιστα στις 2 τελευταίες εκδόσεις ανάβουν και τα λαμπάκια του πληκτρολογίου όταν ειναι να μπει,οποτε με το που κρατάς το back και βλέπεις το φως στο πληκτρολόγιο,μπορείς να αφήσεις το κουμπί.

Ο boxmax μπουταρε προηγούμενο sense

και προσπαθεί να το βελτιώσει..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31949934

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Πολύ ωραία.Θα την δοκιμάσω όταν κυκλοφορήσει

Παιδιά πως μπορούμε να αλλάξουμε kernel σε native. Υπάρχει τρόπος

Δες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31963803&postcount=981

και

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31958450&postcount=1075 εγκατέστησα με επιτυχία την έκδοση tytung_HWA_kernel.20120924_22_34_NativeSD_ics.zip στην Νativesd cm9ight

και ένα ακόμη script για τις jellybean nativesd

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31966359&postcount=1085

Edit

Νεα cm9ight rom v1.1b http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1863034 με μικροβελτιώσεις μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα να ανοίγει η συσκευή από τα πλήκτρα φωνής.Ηταν κάτι που μου έλειπε.Εγκαθίσταται χωρίς wipe πάνω από την v1.1a.Μου ήρθε στο κινητό ως ota update αλλά δεν εγκαταστάθηκε αυτόματα λόγω magldr που δε μπαίνει αυτόματα στο recovery.Ετσι πήγα στο recovery χειροκίνητα και εγκατέστησα το αρχείο που βρήκα στο φάκελο ota-updater

Eπίσης κυκλοφορεί κάποιο fix με το οποίο μπορούμε να παίζουμε 720p video σε ics. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1902882

επειδή όμως προέρχεται από την qiss rom που δεν ειναι open source ώστε οι chef μας να κάνουν το fix απευθείας από τον κώδικα,έχει κάποιες παρενέργειες.Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται να παίζει τέτοια video μπορεί να ελέγξει το λινκ και να αποφασίσει αν θα κάνει εγκατάσταση το fix που προς το παρόν δουλεύει στην cm9ight,στην tytung και στην cm9 nightly

Edited by bbbb

Δεν κάνεις extract τα αρχεία.Βάζεις στην κάρτα το zip αρχείο και τρέχεις το script.Αν όμως δεν τρέχεις την nexushd2 πρέπει στο script στο σημείο που λέει export ROM_NAME=NexusHD2-ICS να αλλάξεις το NexusHD2-ICS στο όνομα της ρομ που έχεις

Δεν κάνεις extract τα αρχεία.Βάζεις στην κάρτα το zip αρχείο και τρέχεις το script.Αν όμως δεν τρέχεις την nexushd2 πρέπει στο script στο σημείο που λέει export ROM_NAME=NexusHD2-ICS να αλλάξεις το NexusHD2-ICS στο όνομα της ρομ που έχεις

Σε ευχαριστω πολυ ... με μπέρδεωε αυτο που λέει ο tyty

we could just copy zImage and kernel modules into the SD card (Fat32 and Ext4 respectively).

Samsung Galaxy S3

Αυτό το "we could just copy zImage and kernel modules into the SD card (Fat32 and Ext4 respectively)" σημαίνει ότι μπορεί να γίνει και χειροκίνητα η αντιγραφή με έναν root file explorer.Ετσι το έκανα εγώ,πριν βγάλει το script του

Παιδια βγήκε το NativeSDBootV6.apk

Here is the new version 6.

Added : fix permissions in nativeSD roms

Added : clear Dalvik cache in nativeSD roms

Added : kernel update(*) for nativeSD ONLY roms (thank you master Tytung for the guidance)

Enjoy and if you like it please press [Thank you] button.

(*) How to update kernel :

1) download the zip file of the kernel (of course...)

2) rename it to [update.zip] and put it in the sdcard/nativeSD folder

3) run the nativeSDmultiboot app and go to tools -> update kernel

4) reboot IMMEDIATELY! (this is really important to avoid any force closes...)

Samsung Galaxy S3

παιδια μία βοήθεια

Αφού είμαι ευχαριστημένος με την Native ρομ λέω να περάσω στην Nand μία windows 7 ρομ ....

Απο ότι έχω καταλάβει για να φλασάρω την 7 θα πρέπει να σβηστουν τα πάντα απο sd-ext . Τώρα έχω την nand nexus με script που βάζει τα πάντα στην sd-ext. αλλά και την native του xylo .

όταν κάνω backup απο το 4extrecovery θα πάρει όλη την sd-ext ή μονο την native rom ????

Θέλω κανένα άλλο partition wp7 ή μου κάνει μόνο ένα partition 4ext ????

Σας ευχαριστώ

Samsung Galaxy S3

Όλα τα κουφά σε εμένα συμβαίνουν.

Είχα την NexusHD 2.6, και λέω να βάλω από πάνω την 2.7. Την flashάρω κανονικά, ξεκινάει, και βλέπω ότι εξακολουθώ να έχω την 2.6.

Πως στο καλό το κατάφερα αυτο?

Μήπως κατά την εγκατάσταση της ρομ από τον aroma επέλεξες να εγκατασταθεί στο sd-ext; Αν ναι,τότε έχεις στην nand την v2.6 και στο sd-ext με την μέθοδο Nativesd την v2.7

παιδια μία βοήθεια

Αφού είμαι ευχαριστημένος με την Native ρομ λέω να περάσω στην Nand μία windows 7 ρομ ....

Απο ότι έχω καταλάβει για να φλασάρω την 7 θα πρέπει να σβηστουν τα πάντα απο sd-ext . Τώρα έχω την nand nexus με script που βάζει τα πάντα στην sd-ext. αλλά και την native του xylo .

όταν κάνω backup απο το 4extrecovery θα πάρει όλη την sd-ext ή μονο την native rom ????

Θέλω κανένα άλλο partition wp7 ή μου κάνει μόνο ένα partition 4ext ????

Σας ευχαριστώ

Aν βάλεις τα wp7 η κάρτα μνήμης θα σβηστεί τελείως και θα φορμαριστεί σε ειδικό φορματ που αναγνωρίζουν μόνο τα wp7.Θα χάσεις δηλαδή και τα αρχεία που έχεις στο fat32 κομμάτι και στο ext.Αν πάρεις backup από το 4ext recovery με το setup που έχεις τώρα,θα πάρει backup τα πάντα.Και την nand και το sd-ext partition.Ομως αν βάλεις wp7 στην nand,μετά θα πρέπει να επαναφέρεις μόνο το sd-ext απο την αντίστοιχη επιλογή.Τι προτείνω αν θες να δοκιμάσεις τα wp7 αλλά να έχεις ταυτόχρονα και dual boot με nativesd.Kαταρχήν backup της κάρτας σου και του fat32 partition στο pc αλλά και του sd-ext απο το recovery.

Στη συνέχεια να εγκαταστήσεις τα wp7 σε μια μικρότερη sd κάρτα (εφόσον έχεις φυσικά δεύτερη μικρότερη κάρτα) και μετά να αντιγράψεις το partition των wp7 στη μεγαλύτερη κάρτα,στην οποία θα έχεις 3 partitions.Fat32/ext4/wp7 partition.Δες την διαδικασία που ακολούθησα προσωπικά εδώ

Edited by bbbb

Ναι γίνεται αυτό.Εννοείται ότι το fat32 της υπάρχουσας εγκατάστασής σου που θα κάνεις backup στο pc θα το πάρεις μετά από το backup που θα κάνεις από το recovery,έτσι ώστε να έχεις και το backup του sd-ext στο pc. Edited by bbbb