Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιέγραψα μια ανάλογη κατάσταση στο θέμα του clk και μάλλον οφείλεται στο ότι έχω μερικά bad blocks στην nand.Eσυ αν πας clk---> settings--->print bad block table σου βγάζει bad blocks? Tα προβλήματα που λες με το gmail δεν τα έχω σε καμμία από τις 4 ρομ που τρέχω

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περιέγραψα μια ανάλογη κατάσταση στο θέμα του clk και μάλλον οφείλεται στο ότι έχω μερικά bad blocks στην nand.Eσυ αν πας clk---> settings--->print bad block table σου βγάζει bad blocks? Tα προβλήματα που λες με το gmail δεν τα έχω σε καμμία από τις 4 ρομ που τρέχω

Σύμφωνα με τον cLK έχω ένα

block 254

host partition userdata

posisition from start 514

end 5361

status marked

Νόμιζα πως το κατέφερες με cLK

Μια άλλη φορά είχα εγκαταστήσει το primo στην nand και στην aokp στο ext.

Τα δούλευα κανονικά. ¨Οταν όμως κάποια στιγμή προσπάθησα να τρέξω το primo απο την nand, μου έβγαλε μήνυμα οτι η εφαρμογή ή δεν είναι σωστά εγκατεστημένη ή είναι χαλασμένος ο φακελος iGO.Κάτι γίνεται με τις εφαρμογές δεν εξηγείτε αλλιώς. Εκτός και αν φταίει η επαναφορά που έκανα μέσω titanium στην ρομ του ext απο την επιλογή restore missing data. Σήμερα όμως δεν έκανα κάτι τέτοιο.

Edited by cb600f

Το κατάφερα μεν να έχω aokp,tytung,cm9ight,cyanmobile x από τα partitions αλλά μου τα έκανε λίγο σαλάτα όπως και λες και εσύ με το sboot και tboot.Πριν φλασάρω στο wboot την tytung στο sboot είχα την cm9ight.Στο tboot είχα την aokp και στο vboot την cyanmobile x.Μετά το φλάσαρισμα του wboot, η cm9ight από το sboot πήγε στο tboot,η cyanmobile έμεινε στο vboot και στο wboot η tytung.Η aokp σβήστηκε και το sboot δε λειτουργούσε καθόλου.Φλάσαρα πάλι στο sboot την aokp και είχα στο sboot-->aokp,tboot-->cm9ight,vboot--->cyanmobile,wboot--->tytung. Ξαναγύρισα λοιπόν πριν λίγο στον magldr.Την nand την έχω κενή και τρέχω από την κάρτα τα υπόλοιπα.Λεω να την αφήσω άδεια την nand για αναμονή magldr 2 και wp8 και να παίζω με τις nativesd.Aν και ο kokotas θα βγάλει και νέα έκδοση clk και μάλλον θα μπω στον πειρασμό να την δοκιμάσω,πιστεύω ότι για nativesd o magldr ειναι απλά πιο εύκολος στη χρήση. Edited by bbbb

Δεν τις εμπιστεύομαι τόσο πολύ ακόμη τις native για να καταργήσω την nand.

Θα κρατήσω του tytung στην nand και θα περάσω μόνο την aokp στο sboot, έτσι για να λέω οτι έχω και jb.

Η tytung στην nand ακόμη δεν έχει κάνει "κιχ".

Για να δούμε ποιος θα κερδίσει :lol::lol::lol:

έκανες edit ε;;;

Για πες, πως αλλάζουμε το μέγεθος του recovery στον magldr και αν μπορούμε να περάσουμε το touch beta6 ή 8 στον magloader.:lol:

κέρδισες :lol::p

Edited by cb600f

Ναι έκανα edit για να προσθέσω κάποια πράγματα.Στις εφαρμογές υπάρχει μια περίπτωση να συμβεί conflict εφόσον τις εγκαταστήσεις-εγκατασταθούν αυτόματα στο fat32 κομμάτι της sd που ειναι κοινό για όλες τις ρομ.Γιαυτό εγώ όταν εγκαθιστώ μια εφαρμογή ή κάνω επαναφορά από titanium τις εφαρμογές μου σε άλλη ρομ,μετά το τέλος της διαδικασίας παω στις ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->στην κάρτα sd και αν είναι κάποια εφαρμογή εκεί,την μεταφέρω στη μνήμη τηλεφώνου όπου μνήμη τηλεφώνου για nativesd rom ειναι το sd-ext partition.Στην nand tytung όσο την είχα με link2sd πάλι οι εφαρμογές πηγαίνανε στο sd-ext.Με την nativesd tytung ειμαι πολύ ευχαριστημένος.Θεωρώ ότι βρίσκεται στα επίπεδα της nand.

Πέρασα την aokp στο ext4 και επανέφερα τις εφαρμογές από την tytung. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις-εφαρμογές και βλέπω πως υπάρχει κατάλογος "αποθηκευτικός χώρος usb". Εκεί υπάρχουν κάποιες εφαρμογές και δίπλα ένα κενό κουτάκι. Αν το τσεκάρω μου βγάζει στο μενού "μεταφορά στον απόθ χώρο usb" τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι θα τις πάει στην κάρτα μνήμης στο fat32 partition

Δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω και ήδη έχω προβλήματα με εφαρμογές, όπως η Αριάδνη από το svox.

Η αριάδνη εγκαθίσταται αυτόματα στην κάρτα μνήμης-αποθηκευτικό χώρο usb.Εγώ την μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη και ειμαι οκ.Τώρα εχω 3 ρομ γιατί μετά την επαναφορά και των εφαρμογών μου στην tytung,γέμισε το ext partition.Ετσι έσβησα την cyanmobile x.

Στην εικόνα που δείχνω τι έχεις βάλει;

Πάλι μέσα έπεσες...να δω πως θα βγεις τώρα......:lol: :lol:

Για κάποιο λόγο είχαν πειραχτεί οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων και δεν ήταν θέμα των γενικών ρυθμίσεων ήχου.

Απορία: Δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς το default πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων? Παραπλανητικό είναι ε? :p

:lol: εννοείται πως χρησιμοποιώ το default πρόγραμμα.Από την στιγμή που υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και έχει και τα gestures για γρήγορη εγγραφή των φράσεων που χρησιμοποιώ συχνά,γιατι να βάλω κάποιο άλλο?

Καλήμέρα στην ομάδα

Παιδια έχει κανένας μπορεσει να στείλει mms με την Nexus 2.7 όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ ...

Αμα ξέρει κανένας τι παίζει ας το πει . Σας ευχαριστω

Samsung Galaxy S3

:lol: εννοείται πως χρησιμοποιώ το default πρόγραμμα.Από την στιγμή που υποστηρίζει 160 χαρακτήρες και έχει και τα gestures για γρήγορη εγγραφή των φράσεων που χρησιμοποιώ συχνά,γιατι να βάλω κάποιο άλλο?

Το go sms, με την προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας κ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, δεν πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα?

Ερώτηξις: Τι είναι τα gestures??? :O :lol: :O

Τα gestures είναι επιλογή στα πρότυπα SMS.

Αποθηκεύεις ένα πρότυπο και το φορτώνεις απλά με gestrure (χειρονομία)

http://www.xda-developers.com/android/new-cm10-messaging-brings-message-popups-revamped-notifications/

Φιλικά : Κωστής

Το go sms, με την προσθήκη της Ελληνικής γλώσσας κ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, δεν πετυχαίνεις το ίδιο αποτέλεσμα?

Τα gestures είναι χειρονομίες. Μπορείς να αποθηκεύσεις προτάσεις ή ολόκληρα μηνύματα και να αντιστοιχούν σε κάποια χειρονομία. Μόλις κάνεις την χειρονομία αυτή, θα εμφανιστεί η πρόταση, λέξη ή μήνυμα που έχεις αποθηκεύσει. Η μεγαλύτερη έλλειψη της stock εφαρμογής είναι ο μετρητής χαρακτήρων. Γράφεις και δεν ξέρεις πόσοι χαρακτήρες μένουν μέχρι να χωριστεί το μήνυμα στα δυο. Εκτος κι'αν δεν το έχω βρεί.

άρα πρέπει να θυμάσαι τι σχέδιο έχεις ορίσει για κάθε χειρονομία.....:wacko:

και άμα δεν τα πας καλά με τη γεωμετρία? :confused:

άσε που πιο πολύ θα μου πάρει να σκεφτώ ποια χειρονομία έχω ορίσει για τι, από το να το γράψω...:p

Άσχετο: στη σελίδα της nexushd2 άλλαξε η ημερομηνία στον τίτλο κ έγινε 17 sept.

Δε βλέπω όμως να έχει αλλάξει το changelog από την 1 sep.

Η ρομ που υπάρχει για download είναι καινούρια σε σχέση με αυτήν της 1 sep ή όχι?

άρα πρέπει να θυμάσαι τι σχέδιο έχεις ορίσει για κάθε χειρονομία.....:wacko:

και άμα δεν τα πας καλά με τη γεωμετρία? :confused:

άσε που πιο πολύ θα μου πάρει να σκεφτώ ποια χειρονομία έχω ορίσει για τι, από το να το γράψω...:p

Άσχετο: στη σελίδα της nexushd2 άλλαξε η ημερομηνία στον τίτλο κ έγινε 17 sept.

Δε βλέπω όμως να έχει αλλάξει το changelog από την 1 sep.

Η ρομ που υπάρχει για download είναι καινούρια σε σχέση με αυτήν της 1 sep ή όχι?

Προστέθηκε η δυνατότητα εγκατάστασης στο ext4 partition με την μέθοδο NativeSD.

Βγηκε και η νεα εκδοση clk απο τον kokotas. Για τα μυνήματα η tytung στο πρώτο μήνυμα μετράει αυτόματα τους τελευταίους δέκα χαρακτήρες και στα υπόλοιπα από τον πρώτο χαρακτήρα. Edited by bbbb

1.Ήρθε επιτέλους η κάρτα sandisk 16gb class10 και την ετοίμασα .

2.Αν θέλουμε να την κάνουμε 100% fat32 ξανά , το κάνουμε με το minitool ή απλώς φορμάρισμα ;

3.Το NativeSDBootV4.apk το χρειάζομαι από τώρα ; ή όταν βάλω δεύτερη ;

4.στο startup κάνουμε κάτι

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

To nativesdboot το χρειάζεσαι από την δεύτερη ρομ και μετά.Ετσι και αλλιώς με τα wm πρέπει να έχεις και δεύτερο android loader.Δηλαδή με το nativesdboot θα βάζεις στο φάκελο NativeSD τον κερνελ της ρομ που θες να μπουτάρει και μετά από exceller loader θα επιλέγεις να μπουτάρει από ΝativeSD.Την κάρτα την ξανακάνεις 100% fat32 με το mini tool

Στο startup.txt δε χρειάζεται να κάνεις κάτι.Περιμένουμε εντυπώσεις.

Χρήστο UNZIPPED ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ROM ;

αντε πάλι από την αρχη ...

Οχι ρε φιλε δε το βάζεις unzipped.To zip βάζεις και το φλασάρεις από το recovery.Ρίξε μια ματιά στον οδηγό :p Edited by bbbb

τι να κάνω ρε Χρήστο , άμα δουλεύεις ...

τον οδηγό σου τον έχω ανοικτό δίπλα ...

είμαι ξανά έτοιμος ...

1. μπουτέρνει

2. μπουταρε σε 2,5 λεπτά

Edited by mimo

E και εσύ τόσο αγωνία να το δοκιμάσεις? :lol: τέσπα φαίνεται ότι ο νέος χθεσινός clk http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31684156&postcount=1275 φλασάρει πλέον κανονικά τα sboot,tboot κτλ

E και εσύ τόσο αγωνία να το δοκιμάσεις? :lol: τέσπα φαίνεται ότι ο νέος χθεσινός clk http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31684156&postcount=1275 φλασάρει πλέον κανονικά τα sboot,tboot κτλ

εκεί που πήγα να επιλέξω εφαρμογές στο titanium να επαναφέρω , μπούταρε στα wm , μετά "δεν βρήκε Sim να κάνετε επανεκκίνηση " ;;;

θα δούμε , κάνω επαναφορά εφαρμογών τώρα ...

ΥΓ1 στο google play : σφαλμα ανάκτησης πληροφοριών από τον διακομιστή ... ;;;;

σε ενημέρωση εφαρμογών

ΥΓ2 πρώτη εκτίμηση γρηγορότερη κατά 20-30% κατά μέσο όρο , από την 2.6 που είχα sd , όλα ανοίγουν γρηγορότερα σαφώς

δεν είπα ακόμα wow . Έβαλα μέγιστο 3 εφαρμογές ανοιχτές γιατί έβλεπα ram 70mb και πήγε στα 160-180mb , από κατανάλωση εκτιμώ ότι θα είναι λίγο καλύτερη αλλά δεν έχω ακόμα μικρή μέτρηση καθώς την ψιλοζορίζω να δω πως πάει ...

ρυθμίσεις hwa δεν έβαλα ακόμα , δεν ξέρω ποιες να αποκλείσω

Edited by mimo