Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΑΣΧΕΤΟ: Χθες πέτυχα κάποιον που έχει ένα HD2 και μου είπε ότι έχει κάποιο καινούριο λειτουργικό που δεν το χω ξανακούσει...και τον κοιτούσα καλά καλά....windows mobile μου το πε..... και τον ξανακοιτούσα καλά καλά.....το χετε ξανακούσει αυτό, σεις που ασχολείστε?

Μου φαίνεται θα την παρακάμψω τη τζέλι μπιν...θα πηδήξω κατευθείαν σε αυτά τα καινούρια τα mobile, γιατί φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος ο τύπος!! :blink: :blink:

Τα δοκίμασα πριν λίγο και κόλλησα άσχημα :lol: Το έχω ήδη βάλει στον οδηγό μου με τίτλο "Παράθυρο στο μέλλον-Επιστροφή στα windows mobile" :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΑΣΧΕΤΟ: Χθες πέτυχα κάποιον που έχει ένα HD2 και μου είπε ότι έχει κάποιο καινούριο λειτουργικό που δεν το χω ξανακούσει...και τον κοιτούσα καλά καλά....windows mobile μου το πε..... και τον ξανακοιτούσα καλά καλά.....το χετε ξανακούσει αυτό, σεις που ασχολείστε?

Μου φαίνεται θα την παρακάμψω τη τζέλι μπιν...θα πηδήξω κατευθείαν σε αυτά τα καινούρια τα mobile, γιατί φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος ο τύπος!! :blink: :blink:

Ως ιδιοκτητης 2 HD2 στο παρελθον, παρακολουθω με ενδιαφερον την ιστορικης σημασιας συζητηση σας! :lol:

Απο το θέμα της rom του tytung πηγαίνεις κάτω που λέει extra downloads και πατάς στο framework-res.apk_v2.6_without_navbar(softkeys)_in_landscape .zip .

Θα σε βγάλει εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30118081&postcount=10086.

Το εγκατέστησα αλλά δεν εμφανίζονται τα soft keys! Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση;

Βάλε και το softkey activator http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26916535&postcount=6903

Στρογγυλή ένδειξη της μπαταρίας με αναγραφή ποσοστού υπάρχει περίπτωση να την έχουμε στην ics? :confused:

Το έφτιαξα τώρα με uot kitchen http://uot.dakra.lt για ics tytung v2.6.Φλασάρεις αυτό απο το recovery,πας στις Ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Μπάρα κατάστασης--->Στυλ επιπέδου μπαταρίας και επιλέγεις προεπιλογή.Μην το φλασάρεις αν έχεις βάλει το mod για τα softkeys να μην εμφανίζονται σε landscape.Για να επιστρέψεις σε stock κατάσταση βάλε αυτό

Λειτουργεί αψογα στην δική μου συσκευή αλλά για παν ενδεχόμενο,έχε και ένα nandroid backup σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

Yποψιν για να φλασαριστεί,απαιτείται ελάχιστο system partition 175mb

Μπαίνοντας στην εφαρμογή terminal (την κατεβάζεις από play αν δεν υπάρχει) γράφεις df και σου βγάζει τα partition που έχεις

Edited by bbbb

Το εγκατέστησα αλλά δεν εμφανίζονται τα soft keys! Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση;

Ξέχασα να γράψω πως πρώτα πρέπει να περάσεις το αρχείο που τα ενεργοποιεί και μετά το δεύτερο που τα εμφανίζει μόνο σε portrait. Ευτυχώς με πρόλαβε ο bbbb.

Αν αποφασίσεις για κάποιο λόγο να τα βγάλεις, όταν θα θελήσεις να τα περάσεις πάλι θα κάνεις εγκατάσταση πάλι με την ίδια σειρά, οι ρυθμίσεις και αλλαγές που είχες θα παραμείνουν όπως τις είχες αφήσει την πρώτη φορά.

Ερωτήσεις... ερωτήσεις... ερωτήσεις...

1. α) Όταν κάνουμε την εγκατάσταση της NexusHD2 από την αρχή όταν θα πρέπει να επιλέξουμε swap file, τί τιμή δίνουμε, 0 ή 256;

β) Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δύο τιμών;

γ) Το μέγεθος του swap file που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι το ίδιο για όλες τις roms που θα εγκαταστήσουμε;

2. α) Τί κάνει το swapper2;

β) ωφελεί σε κάτι η εγκατάστασή του;

γ) Στις πληροφορίες του στο google play αναφέρει πως η χρήση του μειώνει τη διάρκεια ζωής της sd card, ισχύει κάτι τέτοιο;

3. Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι-συντόμευση που να εμφανίζει το μενού που εμφανίζεται όταν πατάμε συνεχόμενα το PowerOff (για να αποφεύγουμε την συνεχή χρήση του);

4. Όταν έχω συνδεμένο το USB (data) δε μου κάνει φόρτωση είτε όταν είναι πράσινο το logo είτε πορτοκαλί, υπάρχει κάποια επιλογή για την ενεργοποίηση της φόρτωσης με συνδεμένο το usb;

5. H NexusHD2 έχει ένα προεγκατεστημένο live wallpaper, το Bubble 1.0 που δεν το έχουν άλλες roms που δοκίμασα. Που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο apk, έτσι ώστε να το κάνω εγκατάσταση σε άλλες roms;

6. α) Όλες οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει βλέπω τα apk τους μέσα στο φάκελο "\data\app", αν αυτά τα κάνω backup μπορώ να τα τρέξω για να εγκατασταθούν χωρίς να μπαίνω στο google play.

β) Το ίδιο ισχύει και για τις προεγκατεστημένες από τη rom εφαρμογές, τα apk βρίσκονται στο φάκελο "\system\app"

7. H NexusHD2 έχει προεγκατεστημένο το Trebuchet Launcher. Θέλω να βάλω τον Nova Launcher και να απεγκαταστήσω εντελώς από το σύστημα τον προηγούμενο. Όταν το κάνω αυτό, σε κάθε επανεκκίνηση ο Trebucher ξαναεμφανίζεται στο σύστημα. Πως μπορώ να απαλλαγώ οριστικά από αυτόν;

1. Αν έχεις δημιουργήσει swap file στην SD, και συνήθως κάνουμε 256 mb δηλώνεις 256. Αν δεν έχεις δημιουργήσει βάζεις 0

2. Με το swapper2 ενεργοποιείς το swap file. Για την πρόωρη φθορά της κάρτας δεν γνωρίζω

3. Δεν ξέρω αν υπάρχει. Θα ήταν πολύ χρήσιμο

4. Σε μένα φορτίζει κανονικά με το USB

5. Στο Play Store

6α, 6β. Ναι

7. Αν εγκαταστήσεις και δεύτερο launcher σε κάθε μπουτάρισμα αλλά και αν πατήσεις το home key εμφανίζεται μενού ποιον launcher θέλεις και μπορείς να το τικάρεις να είναι προεπιλεγμένος και να μην σε ξαναρωτήσει

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

1.Ναι θεωρητικά ισχύει η φθορά της sd με την έννοια ότι η συσκευή γράφει-σβήνει συνέχεια στο swap file μιας και τo swap file χρησιμοποιείται ως "προέκταση" της ραμ.Πρακτικά το χρησιμοποιώ μήνες τώρα και η κάρτα δε χάλασε και θα το χρησιμοποιώ μέχρι να χαλάσει :p. Για όποιον λοιπόν φοβάται ότι θα χαλάσει η sd του,απλά δεν το χρησιμοποιεί και δεν έχει νόημα να φτιάξει swap file κατά την διαδικασία του sd-ext partition (οπότε και επιλέγει 0 όταν ρωτάει το cwm κατα την διαδικασία του partition)

2.To swapper χρησιμεύει για την ενεργοποίηση του swap partition.Δηλαδή δεν ενεργοποιείται αυτόματα η χρήση του ακόμη και αν το έχεις φτιάξει κατά την διαδικασία του partition sd card.Χρειάζεται το swapper ή κάποιο script στην rom ώστε να ενεργοποιηθεί η χρήση του

3.Συμφωνώ αλλά το μόνο που βρήκα και εγώ ειναι mod για τα softkeys στο κάτω μέρος και όχι κάποια ξεχωριστή εφαρμογή.

4.Και σε μένα φορτίζει κανονικά

6.Ναι γίνεται αυτό αλλά δεν ειναι πρακτικό.Γιατι έτσι θα πάρεις το apk της εφαρμογής αλλά όχι τα δεδομένα τους.Οπου δεδομένα ειναι οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει σε ένα πρόγραμμα ή οι πίστες που έχεις περάσει σε ένα παιχνίδι.Για ολόκληρο backup λοιπόν apk + δεδομένων της εφαρμογής υπάρχει το titanium backup.Επισης μη ξεχνάμε ότι το android δεν έχει registry όπως τα wm,οπότε αν μια εφαρμογή ειναι συμβατή με την έκδοση android που τρέχεις,δεν έχει θέμα να σου πειράξει κάτι στο μητρώο όπως γινόταν στα wm σε περίπτωση επαναφοράς αρχείων π.χ. με το spb backup

1-2. Όλα καλά με το swapper2. Όμως διάβασα εδώ ότι επιβραδύνει το σύστημα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ρωτάω εσάς που το χρησιμοποιείτε καιρό και μπορείτε να κρίνεται.

3. Εφαρμογή που να εμφανίζει τα βασικά του μενού του PowerOff, βρήκα αυτή.

Ουσιαστικά το μόνο που λείπει από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ είναι η επιλογή του screenshot αλλά βρήκα αυτή την εφαρμογή, που κάνει ίσως πολύ περισσότερα από ένα απλό screenshot.

4. Το πρόβλημα με τη φόρτιση το έλυσα. Έφταιγε το καλώδιο, τώρα είναι OK!

5. Το Bubble 1.0.apk δεν υπάρχει στο google play και επειδή δεν μπόρεσα να βρω που είναι κρυμμένο, έκανα κάτι άλλο που δεν ξέρω αν δουλέψει.

Χρησιμοποίησα το Lucky Patcher και δημιούργησα ένα modified apk. Τώρα θα το δοκιμάσω στο φίλο μου που του αρέσει και το θέλει και βλέπουμε... Υπήρχε βέβαια και η λύση να χρησιμοποιήσει το backup μου από το Titanium, αλλά για κάποιο δικό του λόγο που τον σέβομαι, δε θέλει να το χρησιμοποιήσει.

Τα δοκίμασα πριν λίγο και κόλλησα άσχημα :lol: Το έχω ήδη βάλει στον οδηγό μου με τίτλο "Παράθυρο στο μέλλον-Επιστροφή στα windows mobile" :lol::lol::lol:

χα χα χα χα χα χα ....

Δεν παίζεσαι!!

Το έφτιαξα τώρα με uot kitchen http://uot.dakra.lt για ics tytung v2.6.Φλασάρεις αυτό απο το recovery,πας στις Ρυθμίσεις--->Σύστημα--->Μπάρα κατάστασης--->Στυλ επιπέδου μπαταρίας και επιλέγεις προεπιλογή.Μην το φλασάρεις αν έχεις βάλει το mod για τα softkeys να μην εμφανίζονται σε landscape.....

Δουλεύει τέλεια.....είσαι άψογος ...:respect:

Σ΄ ευχαριστώ πολύ...

1.Εγώ δε βλέπω κάποια καθυστέρηση.Πιο γρήγορο από το swap ειναι το zram ή compcache που στην ουσία συμπιέζει την ραμ και χωράει περισσότερα αλλά έχει κάποια bugs με τα οποία από ότι διαβάζω,ασχολείται στο xda o securecrt

2.Εγω γιαυτη τη δουλειά έχω το quick boot.Θα ήθελα όμως να υπάρχει κάτι που να βγάζει το κανονικό μενου του power.Οποιος βρει κάτι ας ενημερώσει

Edited by bbbb

Όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα στην nexus, το κινητό γίνεται πολύ "HOT"!! :blink:

Αυτό υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καλό....αλλά υπό τις παρούσες? :lol: :lol:

Πράγματι ζεσταίνεται με data αλλά για πόση θερμοκρασία μιλας; Φτάνει στους 50 στους οποίους σταματά το κινητό να φορτίζει;Προσωπικά σπάνια βλέπω πάνω από 42-44 βαθμούς το οποίο θεωρώ φυσιολογικό.

Πράγματι ζεσταίνεται με data αλλά για πόση θερμοκρασία μιλας; Φτάνει στους 50 στους οποίους σταματά το κινητό να φορτίζει;Προσωπικά σπάνια βλέπω πάνω από 42-44 βαθμούς το οποίο θεωρώ φυσιολογικό.
μηπως να του βαλεις κανα ψειγιο νερου:lol:εγω πανω απο 38 δεν εχω δει.

Ούτε όταν φορτίζει και παίζεις παράλληλα κάποιο παιχνίδι ή βλέπεις video για αρκετή ώρα; Σε μένα με τα ίδια ακόμη και στα wm έφτανε στους 50 βαθμούς και σταματούσε να φορτίζει.Τώρα στο android δεν έχω δει ακόμη να σταματά να φορτίζει λόγω υπερθέρμανσης εκτός βέβαια και αν το βάλω στο παρμπριζ με έντονη ηλιοφάνεια για gps

εγώ , τώρα το καλοκαίρι βλέπω συνήθως 40-43 αλλά όχι stand by ,με χρήση συνεχή ώστε να μην κρατάει η μπαταρία πάνω από

8-10 ώρες . wifi ανοιχτό ενίοτε gps , και data ... Προσέξτε όσοι έχετε κινέζικες μπαταρίες γιατί δείχνουν άλλα ντ άλλα . Δύο που έχω δείχνουν μονίμως 28 βαθμούς !!! (χωρίς άλλα προβλήματα όμως ) . Βέβαια στην πλοήγηση βράζει ο τόπος ...

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Ούτε όταν φορτίζει και παίζεις παράλληλα κάποιο παιχνίδι ή βλέπεις video για αρκετή ώρα; Σε μένα με τα ίδια ακόμη και στα wm έφτανε στους 50 βαθμούς και σταματούσε να φορτίζει.Τώρα στο android δεν έχω δει ακόμη να σταματά να φορτίζει λόγω υπερθέρμανσης εκτός βέβαια και αν το βάλω στο παρμπριζ με έντονη ηλιοφάνεια για gps
38 είχα δει σε μεγάλο ζορισμα και τρόμαξα.τώρα πού γράφω από τηλέφωνο και φορτίζει μετά από αλαγη ρομ γράφει 27

μόλις έβαλα την Hyperdroid και ξέχασα να σού πω τότε πού είχαμε βάλει την πειραγμενη CM 7 με τα τρελά σκορ είχα βάλει ψυγείο intercoler.:lol:

τα αλλα τα παιδιά ας μας πούνε για τίς θερμοκρασίες τούς ίσως μα μού ανέβηκε και εμένα στα επίπεδα πού λές και να μην το πρόσεξα.

edit: ξέχασα να γράψω ότι η μπαταρία είναι 2430 Japan.

Edited by menioseten

Είμαι μέσα στο Primo (χωρίς να κάνω όμως κάτι) και έχω 37

Είμαι μέσα στο Primo (χωρίς να κάνω όμως κάτι) και έχω 37
μήπως ο χρήστος έχει το αφρικανικό hd2 για να αντέχει σε θερμοκρασίες σαχάρας:lol:

Τώρα που το έχω standby κατεβηκε 34.

Το Battery monitor widget γιατί μου δείχνει την ένδειξη αρνητική; "-4mA"

Τώρα που το έχω standby κατεβηκε 34.

Το Battery monitor widget γιατί μου δείχνει την ένδειξη αρνητική; "-4mA"

ποιά ρομ έχεις να την βάλουμε. μύον βρε θηρίο, πως τα καταφερες. ?

εγώ , τώρα το καλοκαίρι βλέπω συνήθως 40-43 αλλά όχι stand by ,με χρήση συνεχή ώστε να μην κρατάει η μπαταρία πάνω από

8-10 ώρες . wifi ανοιχτό ενίοτε gps , και data ... Προσέξτε όσοι έχετε κινέζικες μπαταρίες γιατί δείχνουν άλλα ντ άλλα . Δύο που έχω δείχνουν μονίμως 28 βαθμούς !!! (χωρίς άλλα προβλήματα όμως ) . Βέβαια στην πλοήγηση βράζει ο τόπος ...

Ακριβώς έτσι.Και οι μη γνήσιες μπαταρίες δείχνουν ότι να`ναι

Εχει μήπως συμβεί σε κάποιον ξαφνικά να μην μπορεί κανένας player να βρει αρχεία μουσικής ή βίντεο που βρίσκονται στην κάρτα; Ξαφνικά δεν μπορώ να δω με κανέναν player τα αρχεία πολυμέσων που έχω στην κάρτα,ενώ αν παω με τον file explorer τα αρχεία ειναι κανονικά μέσα στους φακέλους τους και αν πατήσω σε κάποιο από αυτά,παίζει κανονικά :blink:

edit

Τελικά για κάποιο λόγο που δεν βρήκα ακόμη,ειχε δημιουργηθεί στo root της sd ένα αρχείο με όνομα .nomedia που εμπόδιζε τους players να κάνουν αναζήτηση υλικού στην κάρτα

Υπεύθυνος για αυτό το .nomedia ήταν ένα bug στην προηγούμενη έκδοση του rom manager.Με το που έβαλα την τελευταία όλα καλά.

Edited by bbbb

Είχα όλες τις εκδόσεις του rom manager αλλά δεν έχω δει τέτοιο φάκελο.

Για την θερμοκρασία, με το primo ανοιχτό, data, σε φόρτιση στο αμάξι τοποθετημένο στον αεραγωγό χωρίς a/c το ανώτερο που είδα είναι 41. Μετά από αυτό άνοιξα το a/c και έπεσε στους 32 και έμενε εκεί, με την μαμά μπαταρία.

Μήπως ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται ο solid explorer για σύνδεση smb με pc; Στον es γίνεται αμέσως ενώ στον se δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα. Αν δεν το καταφέρω, ο se θα φύγει.

Edit: έχω την 2.6 tytung με ενεργοποιημένο το swap, link2sd, κέρνελ securecrt και v6 supercharger script με launcher και dialer της ρομ.

Έχω περίπου 60 εφαρμογές και δεν μπορώ να πω πως είναι το ίδιο γρήγορο με το αρχικό στήσιμο χωρίς πολλές εφαρμογές.

Επίσης αρχίζω να πιστεύω πως αυτό που προκαλούσε κατανάλωση στην μπαταρία ήταν το screeble lite.

Edited by cb600f

Ρε παιδιά πως δεν το χα σκεφτεί... παγοκυστες για την υπερθέρμανση της μπαταρίας. Μα καλά πως δεν το σκέφτηκε κοτζάμ HTC?

Θυμάμαι εκείνη την έγκυο μπαταρία με το ποδαρακι. Αντί για έξτρα χωρητικότητα, μπορούμε να βάζουμε έξτρα παγκάκια!! Χα χα χα χα......

Όσο για το κουμπί on, off το quick boot που βρήκα μου φαίνεται πολύ καλό για να γλυτώσουμε το κακόμοιρο ετοιμοθάνατο κουμπάκι μας...