Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλά και ο

"άλλος" έβγαλε beta

:lol::lol::lol: ωραία φάση.Τις επόμενες ημέρες δε θα προλαβαίνουμε να δοκιμάζουμε και να φλασάρουμε :lol:

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα από ics !!! LOL

Τώρα ποια δεν υπάρχει γυρισμός: )

Sent from my HTCTEO using Tapatalk

θα σου πω σε λίγο ........................................

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

θα σου πω σε λίγο ........................................

Πάει τέλειωσε, το έχουμε κάψει τελείως lol lol lol.

Πάντως ακόμη δεν έχω καταφέρει να περάσω τις επαφές μου από το gmail ,το titanium δεν λειτουργεί γιατί δεν είμαι rooted.

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο.

Edit: για να συγχρονιστούν οι επαφές, μέσα από τις ρυθμίσεις συγχρονισμού πάτησα μια φορά τον συγχρονισμό επαφών και περάστηκαν κανονικά και αυτές.

Ο go launcher έχω την εντύπωση πως δουλεύει καλύτερα από τον default. Ένα από τα πράγματα που δεν έχω καταφέρει ακόμη είναι ο συγχρονισμός του ημερολογίου από το Gmail.

Sent from my HTCTEO using Tapatalk

είναι λειτουργικές να περάσουμε καμία ή θέλουν ακόμη πολύ δουλειά?

Μονό για να σου φύγει η περιέργεια και να πάρεις μια γεύση από αυτό που έρχεται.

edit: @bbbb .Για επαναφορά με το titanium των εφαρμογών με τα widgets τους, γράφεις

''3.Πάμε στο titanium και κάνουμε επαναφορά τις εφαρμογές μας με την επιλογή app+data,χωρίς όμως τον launcher.''

Σε ποιον launcher αναφέρεσαι; στον default ή σε όποιον χρησιμοποιούμε;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Edited by cb600f

σε οποιον χρησιμοποιουμε.στον default δε λειτουργει.

Δεν βρήκα την επιλογή για τα widget των εφαρμογών στο titanium.

Για να κάνουμε update από την επιλογή του magldr πρέπει να αλλάξουμε την ονομασία στο αρχείο zip της νέας rom που θέλουμε να εγκαταστήσουμε ή περνάμε από πάνω την νέα rom;

application widgets ή στα ελληνικά widgets εφαρμογών.Δε χρειάζεται να αλλάξεις όνομα.Κάνεις κανονικά φλασάρισμα της ρομ.Προσωπικά πριν το φλασάρισμα κάνω και ενα nandroid backup για παν ενδεχόμενο.Και άμα γίνει οκ η δουλειά και μπουτάρει κτλ,το σβήνω και κρατάω πάλι με την τελευταία ρομ

Εδώ και λίγη ώρα τρέχω αυτή την ics http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354309 ειναι rooted και δεν έχει τα κουμπιά στο κάτω μέρος.Παρόλα αυτά είναι εμφανής η έλλειψη hardware acceleration αν και πιστεύω ότι πηγαίνει καλύτερα από τις sense roms που έχουμε και hw acceleration.Το titanium δεν επαναφέρει τις εφαρμογές.Δηλαδή ενω λέει ότι η επαναφορά έγινε,η εφαρμογή δεν εμφανίζεται.Επίσης οι επαφές συγχρονίστηκαν αμέσως αλλά όχι το ημερολόγιο.εβαλα go launcher αλλά δε μπορώ να μπω στις ρυθμισεις του.πατάω μενου-->προτιμήσεις και πριν προλάβω να πατήσω οτιδήποτε άλλο γυρνάει στην αρχική οθόνη.Προς το παρόν επιστροφή στην cm nightly και αναμονή για την συνέχεια.

edit

o launcher pro λειτουργει τελεια.το scrolling στον οπερα ειναι αψογο αλλα τωρα που διορθωνω το μηνυμα λαγκαρει αρκετα

Edited by bbbb

παιδια ειχα βαλει android στο hd2 και τα ετρεχα μεσα απο την sd ξεκιναγα σε windows και παταγα ενα αρχειο και ετρεχε android.. ειχα δηλαδη ενα φακελο android στην sd ... εκανα φορματ στην καρτα μου και τα εχασα ολα μηπως μπορει καποιος να μου πει που θα βρω τον φακελο ?????

Ποια έκδοση android έτρεχες; Oι sd roms υπάρχουν εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=735

καλησπέρα είχα την cyanogeMod 371 και έκανα αναβάθμιση σε TyphooN CyanogenMod 7 Nightly v3.7.5[2.3.7][A2SD][tytung r13]

και δεν βλέπω κάποια διαφορά

ξέρει κάποιος να μου πει τι άλλαξε?

ΥΓ-στους xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951

ειδα ότι έχει κάποιες αλλαγές αλλα δεν κατάλαβα τίποτα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Κι άλλο Σάντουιτς;;;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354309

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Oρεξη να έχεις να δοκιμάζεις :lol:

Χρήστο ποιά δοκίμασες εσύ;

Αυτός λέει ότι ο ήχος δουλεύει!!!

Working:

* No annoying Soft Buttons

* sms

* sound

* sd card mounts

* Data (erratic)

* accelerometer

* wifi

* Bluetooth

* Phone

Bugs:Camera (cannot connect)

* Usb mass storage

* Hardware Aceleration

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Aυτή που δείχνεις δοκίμασα

Ο ήχος δουλεύει λίγο "περίεργα"

π.χ. Δουλεύει μόνο για συγκεκριμένα ringtones.Δουλεύει σε κάποια mp4 video που έχω στο κινητό αλλά και αν "δεις" video στο youtube με την ενσωματωμένη εφαρμογή.Το δεις σε "" γιατί ακους μόνο ήχο και δε βλέπεις εικόνα,προφανώς λόγω της μη ύπαρξης σωστών drivers.Επίσης ο ήχος δουλεύει και για τις κλήσεις.Και μάλιστα μου είπαν ότι με ακούνε καλύτερα από πριν!!! Τελοσπάντων.Τώρα πια έχω ξαναβάλει την cm nightly και περιμένω την επόμενη έκδοση.Δε δουλεύει στην gps πλοήγηση.Δοκίμασα με dont panic και λειτούργησε άψογα αλλά χωρίς ήχο και πετούσε κάποιο σφάλμα για το tts engine

Περα απο την πλακα μπορω να πω οτι θα ειναι το χριστουγενιατικο δωρο η ΙCS για τα κινητα μας:D

Γνωριζει καποιος για αυτη την ρομ κατι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026. Αξιζει να την περασω στο κινητο? Αν καταλαβα καλα απο τα λιγα αγγλικα που ξερω εχει κανει resize τα εικονιδια?

Edited by vassilis018

βοηθηστε με λιγο.

εχω νανδ ανδροιδ αυτη τη στιγμη και μου χει καρφωθει να περασω λιγο και μανγκο να τα δω.

Το θεμα ειναι οτι την εχω στησει τωρα μια χαρα οποτε πως μπορω να κανω μπακαπ , να κρατηθει το μπακαπ και μετα αν ξαναγυρισω σε ανδροιδ να το δει το μπακαπ κανονικα εφοσον φανταζομαι οτι το τηλεφωνο θα κανει φορματ στη καρτα μνημης απο μονο του ?

:X

Περα απο την πλακα μπορω να πω οτι θα ειναι το χριστουγενιατικο δωρο η ΙCS για τα κινητα μας:D

Γνωριζει καποιος για αυτη την ρομ κατι? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769026. Αξιζει να την περασω στο κινητο? Αν καταλαβα καλα απο τα λιγα αγγλικα που ξερω εχει κανει resize τα εικονιδια?

Kαταρχήν έχει το lcd density στα 192 αντί 240 που είναι το default οπότε όλα θα είναι πιο μικρά.Από εκεί και πέρα δε ξέρω αν έχει κάποιο επιπλέον tweak πάνω σε αυτό το θέμα

βοηθηστε με λιγο.

εχω νανδ ανδροιδ αυτη τη στιγμη και μου χει καρφωθει να περασω λιγο και μανγκο να τα δω.

Το θεμα ειναι οτι την εχω στησει τωρα μια χαρα οποτε πως μπορω να κανω μπακαπ , να κρατηθει το μπακαπ και μετα αν ξαναγυρισω σε ανδροιδ να το δει το μπακαπ κανονικα εφοσον φανταζομαι οτι το τηλεφωνο θα κανει φορματ στη καρτα μνημης απο μονο του ?

Κρατάς το power.Μπαίνεις στο magldr--->ad recovery--->backup and restore--->backup

Αυτή η διαδικασία θα φτιάξει στην sd στο φάκελο clockwork ένα υποφάκελο με όνομα με την ώρα και την ημερομηνία και περιλαμβάνει ένα πλήρες backup της ρομ.Κάτι σαν το image των σκληρών δίσκων.Το αντιγράφεις λοιπόν στο pc,περνάς το mango(το οποίο πράγματι κάνει format την κάρτα σε ειδικό φορμάτ,για να μην ψάχνεσαι μετά προτείνω προσωπικά την χρήση δεύτερης κάρτας αν και η επαναφορά της είναι σχετικά εύκολη) και όταν θέλεις πάλι android,αφού φορτώσεις αρχικά το recovery πας μετά ad recovery--->backup and restore--->restore και έχεις τα πάντα πίσω

Sorry in advance i cant find greek keyboard at i c s

Looks less laggy than sense builds . No touch sound ,instead of this has all other sounds..

Im running from portadroid tytungs build beta1 from card of coarse

Ive seen more alpha and laggy early builds on sense3

κατέβασε από το μαρκετ το multiling.Οσο για το πως τρέχει έχεις δίκιο.Πολύ καλύτερα από τα fast-super-smooth sense 3.0 builds που βλέπουμε σε πολλούς τίτλους θεμάτων των sense roms Edited by bbbb

Sorry in advance i cant find greek keyboard at i c s

Looks less laggy than sense builds . No touch sound ,instead of this has all other sounds..

Im running from portadroid tytungs build beta1 from card of coarse

Ive seen more alpha and laggy early builds on sense3

Είχα κατεβάσει το smart και δούλευε μια χαρά.

Το ics είχε σίγουρα καλύτερη λειτουργιά από τα sense 3 αλλά τα χρώματα μου φάνηκαν φτωχά και σίγουρα είμαστε ακόμα στην αρχή αλλα είμαστε σε καλό δρόμο και το σημαντικότερο η συσκευή μας φαίνεται ότι σηκώνει το νέο λειτουργικό και παίρνει παράτασή ζωής.

το ui είναι πραγματικά ωραίο και διαφορετικό , όσο διαφορετικό εμφανίστηκε το wp7 ,όταν εμφανίστηκε (τηρουμένων των αναλογιών πως το android προϋπήρχε ) .

Δοκίμασα και τα δύο build και δυστυχώς δεν ενεργοποιείται το wifi και έτσι δοκίμασα μέσω data τον browser (πολύ καλός) .Το πρόβλημα του wifi το έχουν κάποιοι λίγοι χωρίς λύση μέχρι στιγμής . Δεν μπορώ λοιπόν να συγχρονίσω με google . Του tytung μου έκανε 1-2 reboot και ένα κόλλημα . Μια χαρούλα δηλαδή (ούτε στον παπά....)

Εγω παλι με τη nand rom του tytung δε μπορουσα με τιποτε να ενεργοποιησω τα data.το wifi δουλευε αψογα.μαλλον ομως για να δουλευει η data συνδεση στο sd build τοτε σημαινει πως δουλευει η ppp συνδεση,οποτε η επομενη ics ρομ που θα βαλω για δοκιμη θα ειναι με clk bootloader

Sent from my HD2