Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

A G A I N ?????

πάντως τα build λειτουργούν θαυμάσια και στην αποθήκευση αρχείων και στην εκτέλεση προγραμμάτων

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

δεν αντέχω ξέρεις ! πάλι προβληματική κάρτα !!! (την προηγούμενη μου την άλλαξαν τελικά ... από το getitnow )

θα πα να βρω μια συσκευή χωρίς κάρτα , ενσωματωμένη : i:X:X:X:X

igalaxy nexus :lol::lol::lol::lol:

σοβαρά τώρα.Σύνδεσες την κάρτα στο pc να δεις αν μέσα στο φάκελο titanium υπάρχουν τα backup;αν και δε χρησιμοποιώ αυτή την δυνατότητα του titanium λογικά μέσα στο φάκελο θα κρατάει τα πολλαπλά backup σε διαφορετικά .tar, .gz αρχεία για κάθε εφαρμογή

Edited by bbbb

το κοίταξα μέσω android , και δεν έβγαλα άκρη , πρέπει να το δω στο πισι , αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πουθενά , γιατί να μην φαίνονται , kill-clear κλπ έκανα , αλλαγή folder (έχω διάφορα με διαφορετικά ονόματα ) έκανα ...

Ο tytung ξεκινησε να κερναει παγωτακι :p για το λεο μας http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354267 ειναι φυσικα σε αρχικο σταδιο αλλα πιστευω οτι θα εχει συνεχεια.προσωπικα θα το δοκιμασω οταν φτιαξουν τον ηχο

Sent from my HD2

Σ.Ο.Σ.

παιδιά πρόβλημα.. ξύπνησα σήμερα και ξαφνικά δε λειτουργούνε οι εφαμοργές που είχα περάσει στην SD Card. Τα εικονίδια συντόμευσης έχουν το σήμερα του Android και δε τρέχει καμία εφαρμογή.

Πηγαίνω στην SD Card και είναι λες και μολις αλλαξα rom και είναι μετά από format. Περιέχει 1-2 φακέλους, τις φωτογραφίες μου αλλά τίποτα άλλο. Ούτε τα Documents που είχα μέσα.

Επίσης όταν πηγαίνω Settings -> Applications οι αφαρμογές που λείπουν υπάρχουν εκεί μέσα αλλά είναι ένα γκρι εικονίδιο, Android, που λέει πάνω SD. Όταν πατάω πάνω σε μια εφαρμογή έχει ενεργές μόνο τις επιλογές Uninstall, Clear Data & Movo to phone. Προσπάθησα να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο αλλά μου λέει "Move Application - failed to move application. The application does not exist."

Έκανα reboot αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνουμε τώρα? Λέτε να είναι κάρτα μνήμης? χαλάστηκα πολύ... :/

Φοράω την CyanogenMod 7-11072011 - Nightly Desire, TyphooN_v3.7.5 - MAGLDR

Αν απαντήσω όπως μου απάντησε ο Χρήστος πιο πάνω θα φάω καμία φαπα... βάλτη στο πισι, και σου εύχομαι ότι καλύτερο.... Σε νιώθω απολύτως γιατί μου ειχε συμβεί κάτι παρεμφερες, αν και δεν είναι σίγουρο ότι συμβαίνει το ίδιο.

from THE hd2

Γιωργο τελικα την δοκιμασες στο pc;

Σ.Ο.Σ.

παιδιά πρόβλημα.. ξύπνησα σήμερα και ξαφνικά δε λειτουργούνε οι εφαμοργές που είχα περάσει στην SD Card. Τα εικονίδια συντόμευσης έχουν το σήμερα του Android και δε τρέχει καμία εφαρμογή.

Πηγαίνω στην SD Card και είναι λες και μολις αλλαξα rom και είναι μετά από format. Περιέχει 1-2 φακέλους, τις φωτογραφίες μου αλλά τίποτα άλλο. Ούτε τα Documents που είχα μέσα.

Επίσης όταν πηγαίνω Settings -> Applications οι αφαρμογές που λείπουν υπάρχουν εκεί μέσα αλλά είναι ένα γκρι εικονίδιο, Android, που λέει πάνω SD. Όταν πατάω πάνω σε μια εφαρμογή έχει ενεργές μόνο τις επιλογές Uninstall, Clear Data & Movo to phone. Προσπάθησα να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο αλλά μου λέει "Move Application - failed to move application. The application does not exist."

Έκανα reboot αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνουμε τώρα? Λέτε να είναι κάρτα μνήμης? χαλάστηκα πολύ... :/

Φοράω την CyanogenMod 7-11072011 - Nightly Desire, TyphooN_v3.7.5 - MAGLDR

Tις εφαρμογες τις ειχες στο fat32 partition της sd και οχι στο ext partition,το οποιο μαλλον "χτυπησε".ειχες μηπως κρατησει στο pc καποιο προσφατο nandroid backup;

Sent from my HD2

δοκίμασα , και όντως οι απεγκατεστημένες έχουν όλα τα αντίγραφα , ενώ οι εγκατεστημένες έχουν μόνο αυτά που έκανα εκ των υστέρων και χωρίς να αλλάξω ξανά build έχοντας το ίδιο t.b.folder . Υπ όψιν δεν χάνονται μετά από reboot αλλά στην συγκεκριμένη αλλαγή build ... δεν δοκιμάζω σε άλλου τύπου build eg american γιατί παίρνω backup την κάρτα format etc 16gb είναι αυτά , θα πάρει ώρα ...

Πλέον στο παγωτό έχουμε και ήχο για τις κλήσεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1354981

πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα τρέχουμε 90%+ λειτουργική ics

hd2 το τηλέφωνο φαινόμενο :D

επειδή σε βλέπω πως ψάχνεσαι , θα κάνεις τον κ α ι μ π ο ι πρώτος ;

για sd δεν έχει έτσι ;

Φυσικά. Αν όχι σήμερα,μέσα στη βδομάδα θα το δοκιμάσω σίγουρα.Για sd κάποιος εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19524436&postcount=59 λέει ότι έκανε με το portandroid αλλά δεν έβαλε λινκ

επειδή σε βλέπω πως ψάχνεσαι , θα κάνεις τον κ α ι μ π ο ι πρώτος ;

για sd δεν έχει έτσι ;

Μπορεί να προλάβω και εγώ :)

Αν τα καταφέρει και τώρα το leo θα ειναι απίστευτο το ποσά θα έχει πετύχει αυτό το τηλέφωνο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

έχετε βαλθεί να βγει υγρό πυρίτιο από καμία αρμωση ...

From THE hd2

:lol: δεν έχεις άδικο.Εχουμε βαλθεί να το φτάσουμε στα όρια του.Αντε να βγαλει και ο cotulla τον βελτιωμένο magldr 2.0 να γουστάρουμε...

δεν παίζω

εσύ πήγες και το άλλαξες και έχεις καινούργιο μηχανάκι που αντέχει , εμάς είναι κουρασμένα ...:cry:

Στο link παραπάνω του bbbb ανεβάζει νέα ενημερωμένη έκδοση ics που την ονομάζει alpha 3.1. Παίρνω τώρα backup και περιμένω να ανέβει η rom για να κάνω μια δοκιμή.

Λέω να δοκιμάσω partition 5-170-5. Θα περιμένω όση ώρα και αν πάρει, έτσι για να πάρω μια γεύση.

Edited by cb600f

εγώ θα την βάλω αύριο.Πριν λίγο έβαλα από πάνω την nightly 20-11-2011.το system partition το έχω ήδη στα 180M ετοιμοπόλεμο :lol:

Μάλλον για τον ήχο!

Not Working:

3G/RMNET (severe connect/disconnect issues) (Not test PPP yet)

Audio (No sound for all)

USB Mass Storage

Camera

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Για τον ήχο και τα google apps.Αύριο φυσικά θα βγάλει νέα έκδοση http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19536326&postcount=53 που από ότι λέει θα διορθώνει κάποιο πρόβλημα με το πληκτρολόγιο Edited by bbbb

Πέρασα την 3.1 απο το παραπάνω post του bbbb :lol:

Συνδέθηκα στο wifi κανονικά αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τις εφαρμογές μου απο το market.

Ο ήχος της κλήσης είναι για χάλια αλλά δουλεύει.Τα τρια soft buttons στο κάτω μέρος της οθόνης δουλεύουν κανονικά αλλά κρύβουν ένα μέρος της οθόνης και δυσκολεύει την πληκτρολόγηση. Το scrolling δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά για αρχή είναι αρκετά καλά.

oops τώρα κατεβάζω απο το market τις εφαρμογές μου