takisxx Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) δεν υπαρχει τροπος το android να παρει internet σαν τα wm μεσω του pc ε,με καλωδιο usb? ρωταω γιατι μου χαλασε το ρουτερ και δεν δινει σημα wifi πλεον... edit: και κατι αλλο. κατεβασα μια εφαρμογη απο το ιντερνετ το talking hippo στο pc μου που ακριβως να την περασω μεσα στο κινητο για να την δω και να την εγκαταστεισω? Edited October 6, 2010 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 (edited) Βλέπε 2o post... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 Απο τα 3 που δινει έχω το Jmz και δουλεύει μια χαρά. ευχαριστω απο το link δεν μπορω να το κατεβασω ..υπαρχει καπου αλλου? OK το βρηκα http://forum.jayceooi.com/viewtopic.php?f=6&t=418 Edited October 6, 2010 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Η "Froyo Sense V3.1" γρήγορη και δουλεύουν σχεδόν όλα μια χαρούλα ακόμα και η camera!!! Έχω όμως κάποια θεματάκια... αν δεν τα λύσω, την εγκαταλείπω!!! :( 1) Κατα το συγχρονισμό με Google επαφες δε μου ολοκληρωνει και μου βγαζει μηνυμα " Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly" Αν δεν το λύσω, μάλλον την εγκαταλείπω εκτός κι αν υπάρχει τρόπος να φτιάξει ή με ποιο άλλο τρόπο κανω συγχρονισμό με Gmail επαφές ή κανενα προγραμματακι καλο να μπορω να τις συγχρονίζω με τις επαφές WM...??? 2) Επίσης όταν με καλούνε θέλω να απαντάει η συσκευή μόνο με την οθόνη αφης (slide) και ΟΧΙ με τα hardware button για να αποφεύγω να ανοίγει η γραμμη στην τσέπη μου χωρίς να το καταλάβω... :mad: Υπάρχει τρόπος??? κανένα σχετικό προγραμματάκι ή ρύθμιση ισως που δεν έχω κανει??? 3) Επίσης (όπως έχω ξαναγράψει) η συσκευή όταν τη δουλεύω υπερθερμαίνεται και καταναλώνει πολυ ενέργεια!!! κυριολεκτικά καταπίνει τη μπαταρία!!!!! Έχετε παρατηρήσει να συμβαίνει το ίδιο σε όλα τα άλλα builds Android ή μόνο σto "Froyo Sense V3.1"????? Για το 1) και κυρίως για το 2) ξερει καποιος κατι??? Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Για το 1) και κυρίως για το 2) ξερει καποιος κατι??? 1."http://androidcommunity.com/forums/f7/contacts-sync-error-currently-experiencing-problems-with-red-exclamation-7825/index3." Δεν εχω τετοιο προβλημα, απλα το εψαξα στο google γιατι το θεωρω σημαντικο να το ξερω αν προκυψει. Εγω παντως εχω ολες τις επαφες στο gmail και απο εκει συχρονιζω laptop,imac,windows mobile,android και οποια αλλαγη κανω την εχω αμεσα σε ολα. 2. Συγκεκριμενο προγραμμα δεν ξερω αλλα οποιαδηποτε προγραμματακι lock screen, απλα να ξερεις οτι το κινητο στην τσεπη "μαζευει" υγρασια με οτι αυτο συνεπαγεται και επισης αυτου του ειδους τα προγραμμα αν κολλησουν (κατι που με το s2u2 για παραδειγμα σε windows mobile μου ετυχε πολλες φορες) και με το hardware button απενεργοποιημενο τοτε δεν μπορεις να απαντησεις και απλα βλεπεις την κληση. 3. Οντως η καταναλωση ειναι αναλογα με την χρηση , χωρις live wallpaper και με καποιο προγραμμα π.χ. το battery booster θα κρατησει πολυ περισσωτερο. Μηπως το εχεις συνηθως στην φορτιση γιαυτο σου φαινεται οτι υπερθερμενεται? σε εμενα μονο τοτε το κανει που ειναι λογικο Edited October 7, 2010 by Episkeptis Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 δεν υπαρχει τροπος το android να παρει internet σαν τα wm μεσω του pc ε,με καλωδιο usb? ρωταω γιατι μου χαλασε το ρουτερ και δεν δινει σημα wifi πλεον... edit: και κατι αλλο. κατεβασα μια εφαρμογη απο το ιντερνετ το talking hippo στο pc μου που ακριβως να την περασω μεσα στο κινητο για να την δω και να την εγκαταστεισω? γνωριζει καποιος ενα απο τα 2 η και για τα 2 ωρε παιδια? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δε γίνεται προς το παρόν να παίρνει ιντερνετ το κινητό μέσω καλωδίου.Δεν είναι πρόβλημα του hd2 αλλά γενικότερα του android. Το αρχείο που κατέβασες έχει κατάληξη .apk; Το αντιγράφεις στην κάρτα και πας από το κινητό με ένα file explorer,το βρίσκεις και το εγκαθιστάς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Δε γίνεται προς το παρόν να παίρνει ιντερνετ το κινητό μέσω καλωδίου.Δεν είναι πρόβλημα του hd2 αλλά γενικότερα του android. Το αρχείο που κατέβασες έχει κατάληξη .apk; Το αντιγράφεις στην κάρτα και πας από το κινητό με ένα file explorer,το βρίσκεις και το εγκαθιστάς οχι εχει καταληξει .ipa, τι ειναι αυτο? Edited October 7, 2010 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Για iphone είναι,ψάξε την αντίστοιχη εφαρμογή για android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 λοιπον φοραω απο χθες αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786809. δουλευει απροβληματιστα σχεδον και δουλευουν ολα ωραια. εχω ενα προβληματακι ομως εκτος αυτο του σηματος που το εχω με ολες. οταν παω να κανω κληση μου βγαζει μπροστα απο ατον αριθμο που παταω κατι παυλες με αποτελεσμα να μην με αφηνει να παρω τηλεφωνο, ακομα και οταν παιρνω τηλ απο καποια επαφη μου βαζει μπροστα παλι κατι αλλους αρυθμους.. τι γινεται γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 καλησπερα παιδια... εγω ειμαι με Mdeejay FroYo HD v.3.4. Nα πω οτι ειμαι μεγαλος φαν του sence και βρισκω γενικα τα android να υστερούν σε ομορφιά... ομως.... οσα radio και να εχω αλλαξει στα wm, σε σημεία με προβληματικο σημα, εχω μεγαλη δυσκολια να ακουσω και να με ακουσουν. Αυτο που μου εχει κανει μεγαλη εκπληξη ειναι οτι με τα android ,μπορω με μεγαλη ευκολια , να μιλαω εκει που πριν κοβοταν η γραμμη ή ακουγα με διακοπες... πηρα και μια sandisk 4gb και τωρα το currentwidget μου δειχνει 4mA!!! θεωρητικα (αν εξαιρέσουμε οτι δεν εxει καμερα αλλα απο την αλλη το browsing δεν παιζεται!! ) θα μπορουσα να μεινω με τα android για καθημερινη χρηση... τωρα ενα θεματακι... αν υποθεσουμε οτι βρίσκαμε το igo motonav, και αν υποθεσουμε παλι οτι με τον astro το εγκαθιστούσαμε, αλλα μετα μας εβγαζε ενα μήνυμα 'insert your motonav sd card', τι κανουμε λαθος ??;) μηπως πρεπει να μπει σε καποιο συγγεκριμενο φακελο στην καρτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Yποθετικά μιλώντας σου λείπουν κάποιες υποτιθέμενες άδειες του προγράμματος.O υποθετικός φάκελος με τους χάρτες πρέπει να λέγεται motonav και να είναι στο root της sd Εμένα μου κάνει έκπληξη το γεγονός ότι έχω ένα δεύτερο κινέζικο καλώδιο microusb και στα wm δε μπορώ να συνδέσω το κινητό με το pc(έχω αλλάξει ρομ,hard reset,soft reset,θύρες usb),παρά μόνο να το φορτίσω και στο android συνδέεται με όλες τις δυνατές επιλογές του λειτουργικού κανονικότατα.Επίσης ένα bt ακουστικό motorola h300 που στα wm συνδέεται αλλά δεν έχει ήχο,στο android παίζει με ήχο!!! Βέβαια κάποιες στιγμές έχει κάποιο bug(κλείνω τη γραμμή και συνεχίζει να ακούγεται τουτ τουτ από το ηχείο της συσκευής :lol: ) αλλά σε γενικές γραμμές έχω καταφέρει να το λειτουργήσω,κάτι που δε πέτυχα ποτέ με τα wm. Edited October 7, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εχω ενα προβληματακι ομως εκτος αυτο του σηματος που το εχω με ολες. τι ειναι αυτο? :confused: ακομα τον ατιμο τον kernel που τον βρισκουμε και πως τον αλλαζουμε παιδες? :wacko: thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Ο kernel είναι το αρχείο zimage.Μαζί με τον kernel πάει πακέτο και το module του wifi.Αν αλλάξεις μόνο τον kernel το wifi δε θα ενεργοποιείται. Μέσα από τα windows πας στην sd στο φάκελο android και αντικαθιστάς το αρχείο zimage και αντιγράφεις στην sd και τα 2 αρχεία bcm4239.ko και tun.ko Ξεκινάς το android και με κάποιον explorer με root πρόσβαση (root explorer google it) κάνεις copy--->paste στο φάκελο /system/lib/modules τα 2 αρχεία bcm4239.ko και tun.ko και κάνεις επανεκκίνηση Κernels μπορείς να βρεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791584 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=777921 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588&highlight=hastarin Πάνω κάτω όλοι οι kernels έχουν τα ίδια προβλήματα.Με τον evo based kernel δουλεύουν όλα σχεδόν,εκτός από το flash της κάμερας(σε όσα builds δουλεύει η κάμερα) και η data σύνδεση δουλεύει μόνο με πρωτόκολλο ppp που είναι πιο γρήγορη σύνδεση αλλά δε δουλεύει σωστά για όλους. Με τον nexus based kernel(π.χ. michyprima r11) δουλεύει το flash της κάμερας αλλά έχει περισσότερα παγώματα της οθόνης,δε δουλεύει ο αισθητήρας φωτός και η πυξίδα και η data σύνδεση είναι με πρωτόκολλο rmnet που είναι πιο αργή αλλά και πιο σταθερή Edited October 7, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Παιδιά καλησπέρα, στην evo revolution εγκατασταση που έχω βάλει θα ήθελα να μπορώ να κάνω reboot σε περίπτωση θέλω να μπω απο wmo. Το πλήκτρο on/off του τηλ ανταποκρίνετε αρκετά γρήγορα με αποτέλεσμα να μή μπορείς τελικά να το πατήσεις παρατεταμένα ώστε να εμφανιστεί το μενού το οποιο έχει και την επιλογή reboot. Γνωρίζετε κάτι επ'αυτού? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 quick boot από το market και θα μπορείς να κάνεις reset με ένα κλικ στην οθόνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 λοιπον φοραω απο χθες αυτην εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786809. δουλευει απροβληματιστα σχεδον και δουλευουν ολα ωραια. εχω ενα προβληματακι ομως εκτος αυτο του σηματος που το εχω με ολες. οταν παω να κανω κληση μου βγαζει μπροστα απο ατον αριθμο που παταω κατι παυλες με αποτελεσμα να μην με αφηνει να παρω τηλεφωνο, ακομα και οταν παιρνω τηλ απο καποια επαφη μου βαζει μπροστα παλι κατι αλλους αρυθμους.. τι γινεται γνωριζει κανεις? Μέσα στο αρχείο που κατέβασες θα βρεις ένα αρχείο με όνομα com.android.phone_preferences.xml Με root explorer κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο /data/data/com.android.phone/shared_prefs/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ο kernel είναι το αρχείο zimage.Μαζί με τον kernel πάει πακέτο και το module του wifi.Αν αλλάξεις μόνο τον kernel το wifi δε θα ενεργοποιείται. Μέσα από τα windows πας στην sd στο φάκελο android και αντικαθιστάς το αρχείο zimage και αντιγράφεις στην sd και τα 2 αρχεία bcm4239.ko και tun.ko Ξεκινάς το android και με κάποιον explorer με root πρόσβαση (root explorer google it) κάνεις copy--->paste στο φάκελο /system/lib/modules τα 2 αρχεία bcm4239.ko και tun.ko και κάνεις επανεκκίνηση Κernels μπορείς να βρεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=791584 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=777921 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588&highlight=hastarin Πάνω κάτω όλοι οι kernels έχουν τα ίδια προβλήματα.Με τον evo based kernel δουλεύουν όλα σχεδόν,εκτός από το flash της κάμερας(σε όσα builds δουλεύει η κάμερα) και η data σύνδεση δουλεύει μόνο με πρωτόκολλο ppp που είναι πιο γρήγορη σύνδεση αλλά δε δουλεύει σωστά για όλους. Με τον nexus based kernel(π.χ. michyprima r11) δουλεύει το flash της κάμερας αλλά έχει περισσότερα παγώματα της οθόνης,δε δουλεύει ο αισθητήρας φωτός και η πυξίδα και η data σύνδεση είναι με πρωτόκολλο rmnet που είναι πιο αργή αλλά και πιο σταθερή ευχαριστω πολυ * ποιος ο λογος αλλαγης kernel? πρεπει να το κανουμε? * data συνδεση , PPP δηλαδη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 2 μέρες με Android και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Όλα πάνε σφαίρα, τα πάντα μου δουλεύουν ΡΟΛΟΙ, εκτός από ΚΑΜΕΡΑ. Το σήμα είναι απίστευτο, και δυνατό! Δεν έχω διακοπές και άλλα κουλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) αποφάσισα να βάλω και κανενα αλλο build , ετσι εβγαλα cut-paste τις : matc1.8 (την εχασα βεβαια κατα περιεργο τροπο δεν ξερω που πηγε) & evosence1.4 και βαζω τις :Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.4.2_NextSense & NexusHD2-FRG83_V1_(Froyo 2.2.1) & Mdeejay_FroYo_HD_v._3.4 .... ε λοιπον εφαγα πορτα και στις τρεις , δεν φορτωνει 1η 3η (κολλανε στην λευκη οθωνη htc) και στη 2η δεν αναγνωριζει το haret τα wm ... βεβαια μετα ειδα οτι στην 2η πολλα αρχεια ηταν 0kb , τι γινεται παιζει ρολο η αποσυμπιεση ; με winrar μηπως θελει 7zip ;;;;; edit: στην 2η : failed to find rootfs on sd card . you need to unzip rootfs zip file to the root of your sd card ?????? rootfs υπαρχει στο φακελο , ποτε κανενα build δεν ειχε ζητησει τετοιο πραγμα , τι unzip να κανω ;; Edited October 8, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 quick boot από το market και θα μπορείς να κάνεις reset με ένα κλικ στην οθόνη Το reboot δουλεψε μια χαρα με το quick boot το πρόβλημα ειναι οτι δε ξαναμπαίνει μετα το reboot σε android, κολάει στην λευκή οθόνη με τo logo της htc. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σε αύτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) αποφάσισα να βάλω και κανενα αλλο build , ετσι εβγαλα cut-paste τις : matc1.8 (την εχασα βεβαια κατα περιεργο τροπο δεν ξερω που πηγε) & evosence1.4 και βαζω τις :Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.4.2_NextSense & NexusHD2-FRG83_V1_(Froyo 2.2.1) & Mdeejay_FroYo_HD_v._3.4 .... ε λοιπον εφαγα πορτα και στις τρεις , δεν φορτωνει 1η 3η (κολλανε στην λευκη οθωνη htc) και στη 2η δεν αναγνωριζει το haret τα wm ... βεβαια μετα ειδα οτι στην 2η πολλα αρχεια ηταν 0kb , τι γινεται παιζει ρολο η αποσυμπιεση ; με winrar μηπως θελει 7zip ;;;;; 1. Δες μηπως έχει γεμίσει η κάρτα μνήμης γιατι βλέπω βάζεις μπολικες εκδόσεις... 2. Επίσης κανε και κανενα format Fat32 της κάρτας 3. Και έχε υπόψη σου ότι μερικές εκδόσεις αργούν την πρώτη φορά ισως και πανω απο 10-15 λεπτά, οπότε λιγάκι υπομονη θελει... 4. Βλέπω έχεις Rom 1.66ELL που δεν ξέρω κατα ποσο ειναι συμβατή για Android. Ισως να δοκίμαζες καμια αλλη Android Friendly αν δεν κανεις δουλεια με τα παραπανω. Κάτι αλλο δε μπορω να σκεφτω για την ωρα... Edited October 8, 2010 by fpap71 4. Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 εκανα edit στα προηγουμενα , καρτα 16!!! με 7 ελευθερα !!!! εχω κανει φορματ32 , παλι ; οι αλλες μου φορτωναν την πρωτη φορα σε 6-8 λεπτα , αυτες τις εχω αφησει 35- 45 λεπτα , βαρεθηκα και εκανα soft reset .... δεν ξερω τι να κανω .... υποψιν η μονη αλλαγη ήταν που εκανα cut τις matc1.8 & evo 1.4 :cry: Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fpap71 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 εκανα edit στα προηγουμενα , καρτα 16!!! με 7 ελευθερα !!!! εχω κανει φορματ32 , παλι ; οι αλλες μου φορτωναν την πρωτη φορα σε 6-8 λεπτα , αυτες τις εχω αφησει 35- 45 λεπτα , βαρεθηκα και εκανα soft reset .... δεν ξερω τι να κανω .... υποψιν η μονη αλλαγη ήταν που εκανα cut τις matc1.8 & evo 1.4 :cry: Τοτε μυστηριο... :worry: αλλα δε μπορει καποια εξηγηση θα εχει και καποια λυση... Δες και ψαξε τοτε κατα ποσο συμβατή ειναι η Rom σου με ολες τις Android... Παράθεση 0. HTC HD2 1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb 2. SAMSUNG GALAXY S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Μέσα στο αρχείο που κατέβασες θα βρεις ένα αρχείο με όνομα com.android.phone_preferences.xml Με root explorer κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο /data/data/com.android.phone/shared_prefs/ ποιον root explorer προτεινεις? εχω τον android mate. ρωταω γιατι παω να το κανω αντιγραφει και ενω μου λεει οτι αντιγραφικε δεν το αντιγραφει το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Γίνεται και με android mate αλλά πιο εύκολα με τον root explorer-->αυτό ειναι το όνομά του Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts