Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς όπως τα λες, μόνο που το δικό μου ραδιο είναι άλλο, και ρομ η τελαυταία omega.

Ο ήχος δεν βγάζει μήνυμα.

αφού τρεξεις το haret, η οθόνη είναι χιονισμένη για πάρα πολύ ώρα, και μετά μαυρίζει,υπομονή.

Αυτό όμως γίνεται μόνο την πρώτη φορά, μετά ανοίγει πολύ γρήγορα

Και εγω το 2.14 radio εχω και κανενα προβλημα ισα-ισα που εχει καλυτερο σημα!

Οντως μετα δεν κανει πανω απο 10δευτερα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HSPL εννοεις προφανως?

Δηλαδη απο οτι βλεπω τα κανεις σωστα......βγαλε μπαταρια και ξαναδοκιμασε!

Μηπως εχεις στην καρτα τιποτε αλλους φακελους (υπολλειματα απο προηγουμενο Android?)

Bγαλε μπαταρια και ξανα!

οχι δεν εχω τιποτα απολυτως..καθε φορα κανω φορματ..

κατεβαζω αλλη εκδοση να σας πω..

Και εγω το 2.14 radio εχω και κανενα προβλημα ισα-ισα που εχει καλυτερο σημα!

Οντως μετα δεν κανει πανω απο 10δευτερα!

επειδή λόγω του Galaxy ειχα παρατήσει λίγο το HD2 , είχα μείνει με το 2 12 50 02-2 radio και βαριόμουν να το αλλάξω αφου είχα διαβάσει ότι και αυτό ειναι συμβατό

οχι δεν εχω τιποτα απολυτως..καθε φορα κανω φορματ..

κατεβαζω αλλη εκδοση να σας πω..

Γιατί κατεβάζεις άλλη έκδοση, αφού σου είπα ότι την πρώτη φορά θέλει πολύ ώρα για να τρέξει

Δοκιμασε αυτό που σου λέω και έχε υπομονή

Edited by Nikos_s3

επειδή λόγω του Galaxy ειχα παρατήσει λίγο το HD2 , είχα μείνει με το 2 12 50 02-2 radio και βαριόμουν να το αλλάξω αφου είχα διαβάσει ότι και αυτό ειναι συμβατό

Συναδελφοι ειμαστε:lol:

Και στα δυο παμε και ερχομαστε!

Βαλε το 2.14 ποιο καλο σε ποιοτητα αν και εγω μεχρι τωρα ειχα το

2.10.50.28_2 και οχι το 2.12

Συναδελφοι ειμαστε:lol:

Και στα δυο παμε και ερχομαστε!

Το ξέρω φίλε μου.

Δεν μου λες πιο σου αρέσει καλύτερα.

Εγω για να είμαι ειλικρινής η ρομ του DESIRE ΗD, εξ άλλου μου την έχει σπάσει τόσο πολύ η samsung

EDIT

@alexakos89

το usb το βγαζετε απο το πσ σωστα?

αφου περάσεις τα αρχεία, φυσικά το βγάζεις δεν σου χρειάζεται αλλά δεν πιστεύω οτι και να το έχεις τρέχει τίποτα, αλλά σου ξαναλέω αστο πολύ ώρα τελικά θα μπεις σε android

Edited by argam

Το ξέρω φίλε μου.

Εγω για να είμαι ειλικρινής η ρομ του DESIRE ΗD, εξ άλλου μου την έχει σπάσει τόσο πολύ η samsung

EDIT

@alexakos89

αφου περάσεις τα αρχεία, φυσικά το βγάζεις δεν σου χρειάζεται αλλά δεν πιστεύω οτι και να το έχεις τρέχει τίποτα, αλλά σου ξαναλέω αστο πολύ ώρα τελικά θα μπεις σε android

Μολις θα γινει - οταν - που θα γινει nand+sd εως που σκεφτομαι να το δωσω το SGS......

the best DESIRE ΗD

Το ξέρω φίλε μου.

EDIT

@alexakos89

ξεκιναει η ιστορια παλι..καλη μου τυχη..αυτη η εκδοση εχει μπροστα το ανθρωπακι αντι μαυριλα και περιμενω να δω..

the best DESIRE ΗD

Συμφωνω απόλυτα:)

Βαρέηκα να περιμένω ποτε θα βγεί το OCLF3, OCLF4 κλπ και ποτε θα δώσει το froyo

Edited by argam

Αργυρη και Βασιλακη, κι'εγω εχω κρατησει το hd2 στο σπιτι και αν βγει nand rom με την desire hd rom, που να εκμεταλευεται και την 576mb ram θα το ξανασκεφτω πραγματικα.

με βλεπω να πουλαω το iphone3gs της γυναικας και να της δινω το galaxy, Και να επιστρεφω στο hd2 με android.

Εσεις που εχετε δοκιμασει την beta desire hd rom στο hd2 τωρα, βλεπει και τα 576Mb της ram ?

*το Galaxy Ομως βρε παιδια σαν διαστασεις συσκευης, βαρος και ποιοτητας/ευκρινεια οθονης δεν παιζεται. θα μου φανει το hd2 Πολυ πισω σ'αυτους τους τομεις.

σε σας ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

υπομονη...

στο xda τα εχουν αφησει μεχρι και 40 λεπτα...

μπειτε και στο thread του xda και διαβαστε λιγο

αφου περιμενετε που περιμενετε...:lol:

alexakos89 & argam: τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται από τους κανονισμούς του forum. Για αυτό το λόγο υπάρχει η δυνατότητα της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

thanks..:)

Αργυρη και Βασιλακη, κι'εγω εχω κρατησει το hd2 στο σπιτι και αν βγει nand rom με την desire hd rom, που να εκμεταλευεται και την 576mb ram θα το ξανασκεφτω πραγματικα.

με βλεπω να πουλαω το iphone3gs της γυναικας και να της δινω το galaxy, Και να επιστρεφω στο hd2 με android.

Εσεις που εχετε δοκιμασει την beta desire hd rom στο hd2 τωρα, βλεπει και τα 576Mb της ram ?

*το Galaxy Ομως βρε παιδια σαν διαστασεις συσκευης, βαρος και ποιοτητας/ευκρινεια οθονης δεν παιζεται. θα μου φανει το hd2 Πολυ πισω σ'αυτους τους τομεις.

σε σας ?

Αντώνη, πραγματικά δεν ξέρω από που θα το δω.

Στο Galaxy το βλέπω από τον task manager της Samsumg, εδώ από που;

Να ξέρεις όμως όμως η κατανάλωση της μπαταριαw μαυτή τη ρομ είναι πολύ μεγάλη, σε flight mode από τα μεσάνυχτα μεχρι τις 6.30 το πρωι έχασε 10%. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο και εξ άλλου γιατί να μην πάρω και το κανονικό DesireHD

ΕDIT

Πάντως με όλες τις εφαρμογές που έχω και στο galaxy που λογικά χωρίς το minfree θα μου έδειχνε γύρω στα 55μβ ελεύθερα , εδώ μου δείχνει 157mb. με κιλλ τις εφαρμογές είμαι στα 219mb

Edited by argam

σε σας ?

Nαι τα τελευταία builds βλέπουν όλη τη ραμ.Νέος kernel από τον hastarin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787588 που από ότι λέει υποστηρίζει πλέον και extended μπαταρία και wifi n υποστήριξη.Επίσης όταν ξεκινά(εφόσον αντικαταστήσουμε και το initrd αρχείο) έχει λογότυπο,αντί για τις ασπρόμαυρες γραμμές.

Kαι όσοι έχουν την evoleo και το πρόβλημα με τις κλήσεις κατεβάζετε αυτό http://www.multiupload.com/0AR37L1K9G και με ένα root explorer(estrongs,androidmate,root explorer) το αντιγράφουμε στο data/data/com.android.phone/shared_prefs αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχον και κάνουμε reboot http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=8287214&postcount=67

Edited by bbbb

Υπενθυμίζω κάτι που είχα ρωτήσει και δεν απαντήθηκε:

"Αν κάνω format την κάρτα πρέπει να ξαναστήσω προγράμματα κάρτας από την αρχή ή με ένα απλό copy-paste το περιεχόμενο που είχε πριν η storage επιστρέφω στην κατάσταση με τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει πριν το format???

Επίσης για να καθαρίσει εντελώς η storage απο υπολείματα android που έχει δημιουργήσει χύμα, ποιους φακέλους πρεπει να σβήσω και να μη μεταφέρω ξανα μετά το format???

Με δυο λόγια πως κάνω πλήρη απεγκατάσταση του Android απο την κάρτα αποθήκευσης?

Έχω κολήματα σε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις όπως έχω ξαναπεί και θέλω να κάνω format κάρτα και να ξαναστήσω εκδόσεις Android από την αρχή με καθαρή την κάρτα.

Μήπως φταίει όμως το Radio μου αραγε (2.12.50.02_2)??? Έβαλα ήδη το νέο 2.14.50.04, να δουμε...

Edited by fpap71

0. HTC HD2

1. APPLE iPHONE 6S Plus 64Gb

2. SAMSUNG GALAXY S9+

μετα απο 1 ωρα και 10 λεπτα ακομα μου εδειχνε το ανθρωπακι..βαρεθηκα να περιμενω και το κλεισα..ολα σωστα τα κανω τωρα γιατι μου κανει παιχνιδια δεν ξερω..θα δειξει και σημερα το βραδυ θα το αφησω απο τις 12 μεχρι να ξυπνησω...

μετα απο 1 ωρα και 10 λεπτα ακομα μου εδειχνε το ανθρωπακι..βαρεθηκα να περιμενω και το κλεισα..ολα σωστα τα κανω τωρα γιατι μου κανει παιχνιδια δεν ξερω..θα δειξει και σημερα το βραδυ θα το αφησω απο τις 12 μεχρι να ξυπνησω...

alexako αγορινα μου αν δεν φτασει στις οδηγιες γαι γλωσσα κλπ μετα τα πρωτα 5-7 λεπτα και πολυ λεω δεν προκειται να κανεις τιποτα και να το αφησεις μεχρι να παρεις συνταξη..........:lol:

Τι καρτα εχεις? Δεν πας να παρεις μια 4gig που σου λεω (καινουργια) να σωθεις!!!

Το hspl χρειάζεται για να μπορέσεις να περάσεις άλλη ρομ και ράδιο.Αν δε περάσεις κάποιο ράδιο σαν αυτά που πρότεινα και που να ενεργοποιεί τα επιπλέον 128mb μνήμης ram δε θα ξεκινήσει το android.

μόνο με αλλαγη radio ; εγω εβαλα το 2.14 αλλα δεν βλεπω +128mb με την 1.66ell βεβαια

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

μόνο με αλλαγη radio ; εγω εβαλα το 2.14 αλλα δεν βλεπω +128mb με την 1.66ell βεβαια

Θελεις και ROM για να τα δεις, δεν αρκει μονο το ραδιο!

γιατι ελεγα να δοκιμασω android ετσι οπως ειμαι .

καποια παιδια εδω εχουν δοκιμασει με την stock ell και 2.10-12 και δεν αντιμετωπισαν προβλημα, με το 2.14 όμως ;

1.Ποιά "builds" παιζουν αυτη τη στιγμη για αρχαριους ;

2.Και θα θελα να ξεκαθαρισω κατι στο μυαλο μου: σε ολες τις εγκαταστασεις android φτιαχνεις παντα ενα φακελο android δεν υπαρχει μεθοδολογια με ολα χυμα στην root της καρτας ;

3.και απ οτι καταλαβα υπαρχουν δυο βασικες διαφοροποιησεις : με και χωρις htc sence σωστά ;

Edited by mimo

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

γιατι ελεγα να δοκιμασω android ετσι οπως ειμαι .

καποια παιδια εδω εχουν δοκιμασει με την stock ell και 2.10-12 και δεν αντιμετωπισαν προβλημα, με το 2.14 όμως ;

1.Ποιά "builds" παιζουν αυτη τη στιγμη για αρχαριους ;

2.Και θα θελα να ξεκαθαρισω κατι στο μυαλο μου: σε ολες τις εγκαταστασεις android φτιαχνεις παντα ενα φακελο android δεν υπαρχει μεθοδολογια με ολα χυμα στην root της καρτας ;

3.και απ οτι καταλαβα υπαρχουν δυο βασικες διαφοροποιησεις : με και χωρις htc sence σωστά ;

1. Oλα καλα ειναι διαλεξε απο αυτα:)

α) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=787189

β) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=736545

γ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780525

Με σειρα προτιμησης δικιας μου παντα!

2. Δεν φτιαχνεις εσυ φακελο Android, απλα μετα την αποσυμπιεση αντιγραφεις τον φακελο (που κατεβασες) στην καρτα ολοκληρο

3. Σωστα! Εμενα μου αρεσει το sense. Ετσι και αλλιως οτι widget δεν θες το πετας!

Βασίλη αυτό το radio 2.14.50.04, παίζει; να το βάλω;

Αργυρη παιζει αριστα!

Χθες μαλιστα που ημουν σχεδον ολη την μερα με την desire hd ειχα τοσο δυνατο-ποιοτικο ηχο κλησης που δεν ηθελα να γυρισω στα Windows!

Αργυρη παιζει αριστα!

Χθες μαλιστα που ημουν σχεδον ολη την μερα με την desire hd ειχα τοσο δυνατο-ποιοτικο ηχο κλησης που δεν ηθελα να γυρισω στα Windows!

Καλα, το οτι δεν ηθελες να γυρισεις στα windows το ξερουμε και ειναι λογικοτατο :lol:.

και μην βρισκεις δικαιολογιες οτι εχει ποιοτικο ηχο. αφου ακους android και σταζει μελι η γλωσσα σου. :lol: :lol: :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis