elizzzza Δημοσιεύτηκε July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω ένα πρόγραμμα το οποίο θα με βοηθήσει να τακτοποιήσω λιγάκι τις εικόνες μου! Στο οποίο να μπορώ να κάνω tag ονόματα και ίσως και περιοχές , για να μπορω να βρίσκω εύκολα ότι ψάνω: πχ ποιές φωτογραφίες έχουν τη "Μαρία" , ποιές τραβήχτηκαν στην Αθήνα κλπ Έχετε κάτι τέτοιο στο μυαλό σας? Θα βοηθούσε παρα πολύ για να τακτοποιήσω λίγο παραπάνω το χάος του PC μου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Εγώ αυτό που έκανα στις φωτό μου για να μπορώ να βρω οτιδήποτε ,έκανα αρχικά έναν φάκελο μέσα στην επιφάνεια εργασίας του λάπτοπ μου που το ονόμασα φωτογραφίες και μέσα εκεί έκανα υποφακέλους που τους ονόμασα άναλογα με την τοποθεσία που πήγα και φυσικά την χρονολογία . Εκεί που μπορείς να κάνεις tag είναι στο facebook , δεν γνωρίζω κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Πολύ καλή λύση με τεράστιες δυνατότητες οργάνωσης και editing φωτογραφιών είναι το Adobe Photoshop Lightroom, αλλά ίσως είναι υπερβολή για αυτό που θέλεις να κάνεις. Άλλα προγράμματα όπως το ACDSee ή το Fastsone π.χ. είναι πιο ελαφριά και ίσως είναι καλύτερα για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Όσο για το Facebook, μειώνει πολύ τις διαστάσεις της εικόνας, οπότε καλύτερα να το αποφεύγετε. Αν θέλετε να μοιραστείτε φωτογραφίες με φίλους, καλύτερες λύσεις είναι το Flickr, το Picasa web albums κλπ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizzzza Δημ. July 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Έτσι το χω και εγώ , απλά έλεγα οτί πέρα απο τις photos που εχω τραβήξει πχ στην Πάρο το 2009 , να ειχα ένα "φίλτρο" που θα μπορούσε να μου δείξει όλες τις φωτογραφίες του "Γιώργου" που υπάρχουν σε όλο το φάκελο φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elizzzza Δημ. July 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 MCDE ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω! προσωπικά το θέλω για μένα, όχι για να τις ανεβάσω κάπου οπότε θα δοκιμάσω ο ACDSee ή το Fastsone , και θα σας ενημερώσω :) ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts