Jump to content

GeForce 2 MX400 και πρόβλημα με την αναπαραγωγή dvd

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νοίκιασα την προηγούμενη Δευτέρα από το video club ODC στην Βούλα το Scream 1 σε dvd. Το έβαλα στο pc μου και πήγα να το βάλω να παίξει με το InterVideo WinDVD . Έδειξε κανονικά την προειδοποίηση για αντιγραφές κ.λ.π. , μετά έδειξε το σήμα της ΣΠΕΝΤΖΟΣ HOME VIDEO και μετά αντί να δείξει τις επιλογές για υπότιτλους κ.λ.π. έδειχνε μια μαύρη οθόνη και δεν προχώραγε καθόλου. Το έβαλα στο κανονικό DVD που έχουμε στην τηλεόραση και έπαιξε κανονικά. Και στο pc που έχουμε στο σαλόνι έπαιξε κανονικά. Το pc του σαλονιού έχει την κάρτα γραφικών ATI RADEON 7500 . Χτες κατέβασα το PowerDVD και μόλις έδειξε και το σήμα της ΣΠΕΝΤΖΟΣ HOME VIDEO έβγαλε ότι δεν λειτουργεί σωστά το TV OUT και όταν πάτησα ένα πλήκτρο να δω λεπτομέρειες έβγαλε το εξής μήνυμα:

This copy protected disc can not be played when the TV out function is enabled.

Για την κάρτα γραφικών μου ( GeForce 2 MX400 ) έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers της NVIDIA. Έψαξα χτες το βράδυ αλλά δεν βρήκα επιλογή απενεργοποίησης του TVOUT. Να σημειώσω ότι το DVD του Scream 3 που νοίκιασα από το ίδιο video club παίζει κανονικότατα. Μόνο σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι απαντήστε αμέσως γιατί θέλω να δω το DVD στο pc μου και για να μην χρεωθώ παραπάνω πρέπει να το επιστρέψω αύριο.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ψαξε να βρεις στο νετ καποιο προγραμματακι που να απενεργοποιει το Macrovision protection....Για nvidia να ειναι και ακομη καλυτερα και για το chipset που εχεις....

Η κοιταξε μηπως απενεργοποιειται απο τους drivers σου χωρις να χρειαζεται προγραμμα...(η μεσω registry κλπ...)

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 7 Μάρ. 2004 , 12:00)

Ψαξε να βρεις στο νετ καποιο προγραμματακι που να απενεργοποιει το Macrovision protection....Για nvidia να ειναι και ακομη καλυτερα και για το chipset που εχεις....

Η κοιταξε μηπως απενεργοποιειται απο τους drivers σου χωρις να χρειαζεται προγραμμα...(η μεσω registry κλπ...)

Από τους drivers δεν γίνεται... Μπορείς να μου πεις εσύ ( ή κάποιος άλλος ) ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να απενεργοποιήσω το macrovision protection; Μήπως υπάρχει πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD που να το απενεργοποιεί την ώρα που παίζει η ταινία;

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

το προβλημα ειναι γνωστο με της καρτες της nvidia ....

υπαρχουν 2 τροποι αντιμετωπισης:

1ον: απενεργοποιησε το nview απο τα properties της καρτας

2ον: βαλε παλιους drivers

3oν: παρε ATI ... (πλακα κανω) :D

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Χμμμ... Κι εγώ κάτι περί nview σκέφτομαι...

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την "εξαναγκασμένη ανίχνευση οθόνης στον δευτερεύοντα σύνδεσμο"??

to eixa kai ego auto to problima me merikes tainies

kai ti ekana?

perasa thn tainia me to smart ripper sto disko kai meta epaixe kanonika

dokimase to

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΛΕΝΤΙΖΕΙΣ

tenten99[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake ( 7 Μάρ. 2004 , 13:01)

το προβλημα ειναι γνωστο με της καρτες της nvidia ....

υπαρχουν 2 τροποι αντιμετωπισης:

1ον: απενεργοποιησε το nview απο τα properties της καρτας

2ον: βαλε παλιους drivers

3oν: παρε ATI ... (πλακα κανω) :D

1) Ήταν απενεργοποιημένο

2) θα δοκιμάσω να δούμε

3) Μην κάνεις καθόλου πλάκα :p Μόλις βρω μερικά λεφτά το πρώτο πράγμα που θα κάνω είνα να βάλω άλλη κάρτα γραφικών ( ati μάλλον ).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 ( 7 Μάρ. 2004 , 17:23)

Χμμμ... Κι εγώ κάτι περί nview σκέφτομαι...

Μήπως έχεις ενεργοποιημένη την "εξαναγκασμένη ανίχνευση οθόνης στον δευτερεύοντα σύνδεσμο"??

Αυτή η επιλογή είναι απενεργοποιημένη. Έχω τους αγγλικούς drivers.

Πηγαινε ΕΔΩ και κοιταξε για το TVtool η για οποιο αλλο προγραμμα χρειαζεται αναλογα με ποιο chip εχει η καρτα σου για tvout.....Συνηθως με tvtool δουλευει........ :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 8 Μάρ. 2004 , 11:55)

Πηγαινε ΕΔΩ και κοιταξε για το TVtool η για οποιο αλλο προγραμμα χρειαζεται αναλογα με ποιο chip εχει η καρτα σου για tvout.....Συνηθως με tvtool δουλευει........ :)

Το κατέβασα και δεν κάνει τίποτα. Κατέβασα από το insomnia.gr το DVDRegionFree33 . Μόλις το εγκατέστησα έπαιξε κανονικά το dvd αλλά είναι demo για 30 μέρες και επιτρέπει 15 λεπτά αναπαραγωγής την φορά. Κατέβασα ένα ***** και ενώ ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα δεν παίζει το dvd. Μόλις επαναφέρω το αρχείο χωρίς το ***** ( αυτό που υπήρχε όταν έκανα την εγκατάσταση ) τότε δουλεύει αλλά έχω τις συνέπειες του demo... Καμιά λύση για αυτό το πρόγραμμα; Ή αν υπάρχει κάποιο που να κάνει την ίδια δουλειά αλλά να μην είναι demo ή να δουλεύει το ***** του. Ευχαριστώ πολύ!

Ας αποφύγουμε τη συζήτηση για... τις λέξεις που αντικαταστάθηκαν με αστεράκια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 8 Μάρ. 2004 , 13:20)

Το κατέβασα και δεν κάνει τίποτα. Κατέβασα από το insomnia.gr το DVDRegionFree33 . Μόλις το εγκατέστησα έπαιξε κανονικά το dvd αλλά είναι demo για 30 μέρες και επιτρέπει 15 λεπτά αναπαραγωγής την φορά. Κατέβασα ένα ***** και ενώ ξεκινάει κανονικά το πρόγραμμα δεν παίζει το dvd. Μόλις επαναφέρω το αρχείο χωρίς το ***** ( αυτό που υπήρχε όταν έκανα την εγκατάσταση ) τότε δουλεύει αλλά έχω τις συνέπειες του demo... Καμιά λύση για αυτό το πρόγραμμα; Ή αν υπάρχει κάποιο που να κάνει την ίδια δουλειά αλλά να μην είναι demo ή να δουλεύει το ***** του. Ευχαριστώ πολύ!

Τσεκαρε ποιο chipακι εχει η καρτα σου για tvout και κανε μια αναλογη αναζητηση στο νετ!!!Αναλογως με τα τσιπακια διαφερουν και τα προγραμματα που αφαιρουν το μακροβισιον.....

ΕΝΤΙΤ: Μπορεις οπως εκανες επισης να αφαιρεσεις το macrovision απο το προγραμμα αναπαραγωγης dvd σου η να κατεβασεις μια αρκετα παλια εκδοση που δεν εχει την προστασια....