amdnikos Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Υποκειμενικο μεν, αλλα ζηλευω τη θηκη δε. Ειδικα ο τροπος που δενει με τα allen ειναι αντε γεια και σε εμφανιση αλλα λογικα και στιβαροτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elcent55 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 είναι ότι πιο όμορφο έχω δει σε θήκη κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Σιγά τη θήκη...ένα bumper είναι...Και δε προστατεύει το κινητό και φθείρει το περίγραμμα του τηλεφώνου...πεταμένα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanismpartzhs Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλησπέρα παιδιά απλα θα ήθελα να πω ότι είναι πολυ όμορφες και αγόρασαν μια μπορω να πω ότι στο iPhone 4 που είχα τότε μου έκοψε αν όχι δυο Αντε μια γραμμή σήμα και ένταξη εκει που είχα 5 εκει που είχα μια με δυο κλαφτα και επίσης μου έκοψε πρακτικά όλο το GPS οπότε κατα την γνώμη μου πολυ προσοχή Γτ είναι τζάμπα λεφτά..,!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά απλα θα ήθελα να πω ότι είναι πολυ όμορφες και αγόρασαν μια μπορω να πω ότι στο iPhone 4 που είχα τότε μου έκοψε αν όχι δυο Αντε μια γραμμή σήμα και ένταξη εκει που είχα 5 εκει που είχα μια με δυο κλαφτα και επίσης μου έκοψε πρακτικά όλο το GPS οπότε κατα την γνώμη μου πολυ προσοχή Γτ είναι τζάμπα λεφτά..,!!!! Aυτό που φοβόμουν μιας και ψαχνόταν φίλος αυτές τις μέρες.. μακρυά λοιπόν..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts