mpouzouki88 Δημοσιεύτηκε June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2010 Καλημερα παιδια!!!!Ανοιγω το λαπτοπ μου hp g7000 και μου ωγαζει λευκη οθονη και τιποτε αλλο...Αν το ανοιγοκλεινω ισωσ καποια στιγμη ανοιξει....ειναι το τροφοδοτικο..?η μητρικη..? η κατι αλλο..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Καλημερα παιδια!!!!Ανοιγω το λαπτοπ μου hp g7000 και μου ωγαζει λευκη οθονη και τιποτε αλλο...Αν το ανοιγοκλεινω ισωσ καποια στιγμη ανοιξει....ειναι το τροφοδοτικο..?η μητρικη..? η κατι αλλο..???? Φίλε μου από τα πράγματα που μας λές λογικά είναι η κάρτα γραφικών. Τώρα δέν ξέρω κάτι άλλο αλλά όταν το είχα το hp g7000 τα ίδια μου έκανε και μου είπαν οτι είναι κάρτα γραφικών. Τώρα δέν γνωρίζω κάτι άλλο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts