eNeRGy Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 sta mail den apantas nimou? :shifty: sto skype de mpeneis paliotanapou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 :p Loipon akouw psy apo tin epoxi tou THRYLIKOU x-movie-theatre kai twn trancemedia , meta battery klasika alla kai opoudipote epezan kala partakia! soda-alimo-xania(logo diakopwn ;) ) me ton vlaka ton ENERGY exoume liwsei arketes fores sto alsos kai oxi mono. i kaliteri epoxi .. ma fysika 95-99 . meta arxise kai xalage i fasi me poli karamouza uplifting (bl. cherouvim) kai kati tetoia giayto ki egw emeina kollimenos stis palies kales epoxes :) . Fysika i sillogi oso paei kai megalw (200cd+xx? gb mp3) kiriws me eyropes alla kai sobara israel . agapimena group/djs ? quirk - chakra - 1200m - mfg - astral - transwave - mystica - kai alloi polloi! aftoi mou rthan twra :O . best etairies? dragonfly/blue room/flying rhino/tip . twra teleytaia exw liwsei to "The time machine" exei 3-4 apisteyta kommatia , alla kai "mr peculiar - synchroset" . episis mia paraklisi!! psaxnw mia sillogh pou kapoios mou tin efage. OPOIOS thn exei pm! "OVER THE SUNRISE" legetai , de thimamai tipota parapanw ! epoxi 98+ . ayta pros to paron , mi sas prizw kiolas :P Πιθανόν κάποιο Σάββατο που έλιωνες στο Άλσος να έλιωνα κι εγώ μαζί σου χωρίς να το ξέρουμε. :D Από ότι βλέπω πολύ σωστά κατακρίνεις κάτι τσιφτετέλια που τα βαφτίσανε psy trance κάποιοι σε μια νύχτα... ;) :lol: Για την συγκεκριμένη συλλογή μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες μόνο γιατί,δυστυχώς για σένα, αυτή τη συλλογή την έχω δώσει κάπου(δεν θυμάμαι) και την έχω διαγράψει από τη μνήμη μου. Over the Sunrise λέγεται όπως είπες και την επιλογή των κομματιών την έχει κάνει ο Eyal Barkan και πρέπει να έχει βγει όντως το 1998! Ακόμα και το εξώφυλλο θυμάμαι... Ένας τυπάς με ανοιχτά χέρια δεν είναι; :) Τελευταίες συλλογές που ακούω... Beatport [2004] και Timewarp-Animamundi [2002] Hard and dark pumping psy ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 mathame oloi kai krinoume poia einai tsiftetelia kai poia oxi... anyway... mikroi eiste... de gnorizate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 "Τσιφτετέλια" ή όχι, όλα είναι προσωπικά γούστα.... Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 :p Loipon akouw psy apo tin epoxi tou THRYLIKOU x-movie-theatre kai twn trancemedia , meta battery klasika alla kai opoudipote epezan kala partakia! soda-alimo-xania(logo diakopwn ;) ) me ton vlaka ton ENERGY exoume liwsei arketes fores sto alsos kai oxi mono. i kaliteri epoxi .. ma fysika 95-99 . meta arxise kai xalage i fasi me poli karamouza uplifting (bl. cherouvim) kai kati tetoia giayto ki egw emeina kollimenos stis palies kales epoxes :) . Fysika i sillogi oso paei kai megalw (200cd+xx? gb mp3) kiriws me eyropes alla kai sobara israel . agapimena group/djs ? quirk - chakra - 1200m - mfg - astral - transwave - mystica - kai alloi polloi! aftoi mou rthan twra :O . best etairies? dragonfly/blue room/flying rhino/tip . twra teleytaia exw liwsei to "The time machine" exei 3-4 apisteyta kommatia , alla kai "mr peculiar - synchroset" . episis mia paraklisi!! psaxnw mia sillogh pou kapoios mou tin efage. OPOIOS thn exei pm! "OVER THE SUNRISE" legetai , de thimamai tipota parapanw ! epoxi 98+ . ayta pros to paron , mi sas prizw kiolas :P τι μου θυμησες τωρα...ηταν τελη φεβρουαριου το 1998,ειχα παει στο αλσος να δω alien project.τελικα εσκασαν οι μπατσοι,μας πηρανε ολους μεσα και μετα για ενα διαστημα μας ειχανε πρηξει τα π@@@@@@ οι ειδησεις και βγενανε οι μανες των ρειβερ παιδιων και λεγανε τις μα******. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 mathame oloi kai krinoume poia einai tsiftetelia kai poia oxi... anyway... mikroi eiste... de gnorizate... oxi mono tsiftetelia , twra to xoun riksei kai sta nisiotika :p ante me to cherouvim sou :blink: me tis karamouzes tou :w00t: Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Πιθανόν κάποιο Σάββατο που έλιωνες στο Άλσος να έλιωνα κι εγώ μαζί σου χωρίς να το ξέρουμε. :D poli pithano! :cool: Για την συγκεκριμένη συλλογή μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες μόνο γιατί,δυστυχώς για σένα, αυτή τη συλλογή την έχω δώσει κάπου(δεν θυμάμαι) και την έχω διαγράψει από τη μνήμη μου. Over the Sunrise λέγεται όπως είπες και την επιλογή των κομματιών την έχει κάνει ο Eyal Barkan και πρέπει να έχει βγει όντως το 1998! Ακόμα και το εξώφυλλο θυμάμαι... Ένας τυπάς με ανοιχτά χέρια δεν είναι; :) to ekswfyllo einai sigoura ayto pou les ! gia tin epilogi apo barkan den eimai 100& sigouros! Pantws eixe APISTEYTA kommatia , opws: reverse psychology - misra maluk sonichaos - hayo haya & feel of guitar shiva shidapu - area 51 luminus,unitec kai mporei kai holymen ena track Paidia den tin exei kaneis???? Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 poli pithano! :cool: to ekswfyllo einai sigoura ayto pou les ! gia tin epilogi apo barkan den eimai 100& sigouros! Pantws eixe APISTEYTA kommatia , opws: reverse psychology - misra maluk sonichaos - hayo haya & feel of guitar shiva shidapu - area 51 luminus,unitec kai mporei kai holymen ena track Paidia den tin exei kaneis???? Ε αυτή είναι που σου λεω... :D ;) O Eyal Barkan την έχει επιλέξει... Στο DC δεν την έχεις βρει; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 poli pithano! :cool: to ekswfyllo einai sigoura ayto pou les ! gia tin epilogi apo barkan den eimai 100& sigouros! Pantws eixe APISTEYTA kommatia , opws: reverse psychology - misra maluk sonichaos - hayo haya & feel of guitar shiva shidapu - area 51 luminus,unitec kai mporei kai holymen ena track Paidia den tin exei kaneis???? to ena den eisai sigouros... to allo mporei... pfffff... kakos mathitis... afti i nea genia... tsk tsk... afti ti silogi tin eixame kanei MiniDisk... kai to vrika...ta thes?... tha sta doso me 258 euro!... kai epeidi eiste ligo mikroi kai anoitoi... kai prepei na valei o pappous tin sofia tou na didaksei pali... oriste!!!... 1. Holy Men - Abra Kadabra 2. Sonichaos - Hayo Haya 3. Shiva Shidapu - Area 51 4. Reverse Psychology - Misra Maluk 5. Luminus - Baby's Fairytail 6. Hyperion - Tribal Encore 7. Unitec & Reverse Psychology - Witch 8. Sonichaos - Feel Of Guitar kai epeidi den eimai mpakalis... parte kai to eksofilo mikroi mou... http://briefcase.pathfinder.gr/download/grnrg/21032/443959/0/Over+the+sunrise.jpg ante kai epeidi eimai efdiathetos simera... http://www.saikosounds.com/english/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 to ena den eisai sigouros... to allo mporei... pfffff... kakos mathitis... afti i nea genia... tsk tsk... afti ti silogi tin eixame kanei MiniDisk... kai to vrika...ta thes?... tha sta doso me 258 euro!... kai epeidi eiste ligo mikroi kai anoitoi... kai prepei na valei o pappous tin sofia tou na didaksei pali... oriste!!!... 1. Holy Men - Abra Kadabra 2. Sonichaos - Hayo Haya 3. Shiva Shidapu - Area 51 4. Reverse Psychology - Misra Maluk 5. Luminus - Baby's Fairytail 6. Hyperion - Tribal Encore 7. Unitec & Reverse Psychology - Witch 8. Sonichaos - Feel Of Guitar kai epeidi den eimai mpakalis... parte kai to eksofilo mikroi mou... http://briefcase.pathfinder.gr/download/grnrg/21032/443959/0/Over+the+sunrise.jpg ante kai epeidi eimai efdiathetos simera... http://www.saikosounds.com/english/ hmm elpizw otan to pires na to kaneis md na mi to krathses kiolas! kapws etsi to exasa ! :p mias kai den eisai mpakalis ennoeitai pws otan ertheis tha to exeis etoimo se cdaki kai me ekswfylla se illust xarti ! gia na sizitisoume gia ta 50 pou sou lega :p Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 hmm elpizw otan to pires na to kaneis md na mi to krathses kiolas! kapws etsi to exasa ! :p mias kai den eisai mpakalis ennoeitai pws otan ertheis tha to exeis etoimo se cdaki kai me ekswfylla se illust xarti ! gia na sizitisoume gia ta 50 pou sou lega :p den exo oute ena cd psychedelic... ma giati na sou pira afto! fagothikes!!! exo kamia 12aria MD (pou ta eixa kanei apo mp3) kai mp3-wma... tora gia to cd me to eksofilo... to sizitame... sou poulao tous raid diskous 80euro! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 apos_m28 πες αλεύρι... :w00t: :lol: Ναι ναι καλά κατάλαβες... :D Τελικά την συλλογή την έχω... Ήταν κάπου καταχωνιασμένη. :p Τι μου δίνεις; :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 mano! aftos stin eixe parei!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Label - Agitato Records: VA - The Indoor Bible... Χτυπήστε την κι ακούστε την! :up: ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 den exo oute ena cd psychedelic... ma giati na sou pira afto! fagothikes!!! exo kamia 12aria MD (pou ta eixa kanei apo mp3) kai mp3-wma... tora gia to cd me to eksofilo... to sizitame... sou poulao tous raid diskous 80euro! :p mazi me tous adaptors? :cool: MESA! +to cd etoimo! pes nai giati exw ki alli protash apo ton agentM! btw pote ftans? Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 apos_m28 πες αλεύρι... :w00t: :lol: Ναι ναι καλά κατάλαβες... :D Τελικά την συλλογή την έχω... Ήταν κάπου καταχωνιασμένη. :p Τι μου δίνεις; :lol: perimene pazareyw me ton allo ! an de ta broume sou exw kalh protash! :p Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 to cd ksexnato, variemai... an ta thes se MP3... tous sklirous 50euro... me antaptores 70... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Αν ακουμε λεει :w00t: .Μονο ομως και αυστηρα uplifting-melodic...!!Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πιο ανεβαστικο!!Και επι ευκαιριας συγχαρητηρια σε Qsys & Darma :up: Tα παλικαρια εχουν απιστευτες μελωδιες!!Αληθεια εχει παει κανεις σε παρτυ που επαιζε ο soundreamer.Ειχα ακουσει ενα κομματι (ακυκλοφορητο) με ακορντεον και ειχα παθει πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samothraki Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ετοιμαστείτε για Σαμοθράκη.26-27-28 Αυγούστου.Οργανωθείτε σε παρέες και μοιράστε τα έξοδα.Απο 1 Ιουλίου ξεκινάει η προπώληση (60 ευρω) για οσους προλάβουν.Μετά 75 και στην είσοδο του κάμπινγκ 90. Οχι ναρκωτικά!! http://www.samothrakigathering.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 to cd ksexnato, variemai... an ta thes se MP3... tous sklirous 50euro... me antaptores 70... ok mp3 re! tous hd me 70 ok. pote? to s100? Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_SONY Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Για μένα το καλύτερο συγκρότημα psy-trance είναι και θα είναι oi Space odysey ..... μιλάμε για φόβερες επιτυχίες ο κόκκινος κύκλος έκανε πάταγο τότε κ σκίζει κ ακόμα άλλο ένα καλό συγκρότημα είναι οι stars children (αυτοί από Ελλάδα) από εξωτερικό αγαπημένος μου ο Ηοllymen γενικά μ' αρέσουν κομμάτια ωραία μελοδικά κ ζωηρά τα μονότονα δεν τα μπορώ καθόλου κ τα υπολοιπα με τα κλαμπατσιμπανα μου έρχεται.....να βαρέσω πρέζα από την αννοία έτσι εξηγουνται κ τα ναρκωτικά που παίρνουν απορώ πως μπορεί να ακουεί ένας το ντουκουντουκουντουκου σαν περνάει τρένο πάει η μουσική έχει κ δύο φστ φστ κ κάνουν κ τραγούδια πρέπει να είναι πολύ μαλαγάνας βιτσιόζος κάποιος για να μπορέσει να τ' ακούσει κάποιος αλλά οπώς είπε κ ένας αλλός γούστα είναι αυτά. *** Θυμάμαι με είχαν ρωτήσει σε ένα γκάλοπ αν είμαι υπέρ η κατά των Gay *** Μα και φυσικά απάντησα στη δημοσιαγράφο είμαι υπέρ των gay με τα χίλια μακάρι να ήταν όλοι gay να είχα όλες τις γυναίκες στα πόδια μου μανάρι μου ..... αυτή ως απάντηση της έννοιας της μουσικής που ακούω σε αντίκρυσμα της κοινής λογικής ... όποιος κατάλαβε κατάλαβε περετέρω σχόλια δεν χωράνε :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Για μένα το καλύτερο συγκρότημα psy-trance είναι και θα είναι oi Space odysey ..... μιλάμε για φόβερες επιτυχίες ο κόκκινος κύκλος έκανε πάταγο τότε κ σκίζει κ ακόμα άλλο ένα καλό συγκρότημα είναι οι stars children (αυτοί από Ελλάδα) από εξωτερικό αγαπημένος μου ο Ηοllymen γενικά μ' αρέσουν κομμάτια ωραία μελοδικά κ ζωηρά τα μονότονα δεν τα μπορώ καθόλου κ τα υπολοιπα με τα κλαμπατσιμπανα μου έρχεται.....να βαρέσω πρέζα από την αννοία έτσι εξηγουνται κ τα ναρκωτικά που παίρνουν απορώ πως μπορεί να ακουεί ένας το ντουκουντουκουντουκου σαν περνάει τρένο πάει η μουσική έχει κ δύο φστ φστ κ κάνουν κ τραγούδια πρέπει να είναι πολύ μαλαγάνας βιτσιόζος κάποιος για να μπορέσει να τ' ακούσει κάποιος αλλά οπώς είπε κ ένας αλλός γούστα είναι αυτά. *** Θυμάμαι με είχαν ρωτήσει σε ένα γκάλοπ αν είμαι υπέρ η κατά των Gay *** Μα και φυσικά απάντησα στη δημοσιαγράφο είμαι υπέρ των gay με τα χίλια μακάρι να ήταν όλοι gay να είχα όλες τις γυναίκες στα πόδια μου μανάρι μου ..... αυτή ως απάντηση της έννοιας της μουσικής που ακούω σε αντίκρυσμα της κοινής λογικής ... όποιος κατάλαβε κατάλαβε περετέρω σχόλια δεν χωράνε :shifty: :confused: :worry: :w00t: :D :lol: :lol: Ότι να 'ναι... :wacko: :alien: :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ετοιμαστείτε για Σαμοθράκη.26-27-28 Αυγούστου.Οργανωθείτε σε παρέες και μοιράστε τα έξοδα.Απο 1 Ιουλίου ξεκινάει η προπώληση (60 ευρω) για οσους προλάβουν.Μετά 75 και στην είσοδο του κάμπινγκ 90. Οχι ναρκωτικά!! www.samothrakigathering.com tha se stenaxoriso... i propolisi exei ksekinisei pro polou... apla... MEXRI 30 iouniou einai 60euro... apo 1 iouliou os 10 avgoustou einai 75... kai meta mono stin eisodo tou camping 90... apo to site: › Προπώληση (μόνο για Ελλάδα) 60€ μέχρι και 30 Ιουνίου + 5€ ( εγγύηση απορριμάτων στην είσοδο) 75€ μέχρι και 10 Αυγούστου +5€ ( εγγύηση απορριμάτων στην είσοδο) 90€ + 5€ εγγύηση απορριμάτων στην είσοδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatasos Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Πολλά τα λεφτά σε σχέση με τις συμμετοχές.... Παράθεση Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Για μένα το καλύτερο συγκρότημα psy-trance είναι και θα είναι oi Space odysey ..... μιλάμε για φόβερες επιτυχίες ο κόκκινος κύκλος έκανε πάταγο τότε κ σκίζει κ ακόμα άλλο ένα καλό συγκρότημα είναι οι stars children (αυτοί από Ελλάδα) από εξωτερικό αγαπημένος μου ο Ηοllymen γενικά μ' αρέσουν κομμάτια ωραία μελοδικά κ ζωηρά τα μονότονα δεν τα μπορώ καθόλου κ τα υπολοιπα με τα κλαμπατσιμπανα μου έρχεται.....να βαρέσω πρέζα από την αννοία έτσι εξηγουνται κ τα ναρκωτικά που παίρνουν απορώ πως μπορεί να ακουεί ένας το ντουκουντουκουντουκου σαν περνάει τρένο πάει η μουσική έχει κ δύο φστ φστ κ κάνουν κ τραγούδια πρέπει να είναι πολύ μαλαγάνας βιτσιόζος κάποιος για να μπορέσει να τ' ακούσει κάποιος αλλά οπώς είπε κ ένας αλλός γούστα είναι αυτά. *** Θυμάμαι με είχαν ρωτήσει σε ένα γκάλοπ αν είμαι υπέρ η κατά των Gay *** Μα και φυσικά απάντησα στη δημοσιαγράφο είμαι υπέρ των gay με τα χίλια μακάρι να ήταν όλοι gay να είχα όλες τις γυναίκες στα πόδια μου μανάρι μου ..... αυτή ως απάντηση της έννοιας της μουσικής που ακούω σε αντίκρυσμα της κοινής λογικής ... όποιος κατάλαβε κατάλαβε περετέρω σχόλια δεν χωράνε :shifty: μαλλον για να γελασουμε εγραψες ολες αυτες τις μ@@@@@@@@@.σε ενημερωνω οτι ο κυριος holymen ειναι ελληνας.εκτος αν εσυ εισαι απο αλλου και η ελλαδα μας σου φαινεται για εξωτερικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts