eNeRGy Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Infected Mushroom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Kirios ta pio palia,opote akouo trance.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ela na mazeyomaste :) Kai to kalokairi tha paiksei fest sthn xalkhdikh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 ti mu tmhiises tora ton kero pu katebaza cyan apo to audiogalaxy!!!alitheia re epdia epidi mono sto audiogalaxy ebriska komatia pu ithela ksereis kaneis kana meros gia na boprume na briskoume ke tora komatia?? Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity ( 5 Μάρ. 2004 , 16:33) kserei kaneis kana meros gia na boprume na briskoume ke tora komatia?? το σκληρο μου δισκο!!! :p σοβαρα τωρα, δεν μπορω να πω να πω οτι ακουω πλεον τετοια μουσικη συστηματικα. εχω ριξει τους ρυθμους λιγακι. παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται απο δω και περα να ακουσω κατι που να μου αρεσει τοσο πολυ. που και που βαζω 2-3 kill tracks να τα ακουσω, ετσι για να θυμηθω τα παλια!!! :( αληθεια υπαρχει κανενας εδω μεσα που να θυμαται το BATΤERY??(κολαση :cool: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Μια δυο φορές! Αποτυχία! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Και βέβαια δεν ακούμε! Αυτό το πράμα δε μπορεί να λέγεται μουσική :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Και εγώ έχω ακούσει 1-2 φορές αλλά δεν με τραβάει σαν μουσική... Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 5 Μάρ. 2004 , 14:46) αληθεια υπαρχει κανενας εδω μεσα που να θυμαται το BATΤERY??(κολαση :cool: ) afto to battery itan i etoia na arxisoun ta parathira me tis manes ravers kai tous drug-ravers... krima pou den ipirxe enas elegxos... poli mastoura gamoto... alla trelos xoros kai kefi mexri na feksei!!! alles epoxes... teleia!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 6 Μάρ. 2004 , 00:05) afto to battery itan i etoia na arxisoun ta parathira me tis manes ravers kai tous drug-ravers... krima pou den ipirxe enas elegxos... poli mastoura gamoto... alla trelos xoros kai kefi mexri na feksei!!! alles epoxes... teleia!!! Nαι,λιγο αυτα που αναφερεις,λιγο η προπαγανδα ορισμενων τηλεοπτικων σταθμων,λιγο ο συνδιασμος ( επιτηδες ) απο ορισμενους οτι αυτα τα παρτυ πρεπει απαραιτητα να συνδιαζονται με τα ναρκωτικα... Δεν ξερω ποσο ασχοληστε αλλα επειδη εγω ειμαι χωμενος αρκετα μπορω να πω με απολυτη βεβαιοτητα οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο...Αλλα να ξερετε οτι ποτε δεν προκειται να εκλειψει αυτο το ειδος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 6 Μάρ. 2004 , 00:05) afto to battery itan i etoia na arxisoun ta parathira me tis manes ravers kai tous drug-ravers... krima pou den ipirxe enas elegxos... poli mastoura gamoto... alla trelos xoros kai kefi mexri na feksei!!! alles epoxes... teleia!!! εχειις δικιο φιλε energy!!! εβλεπες πολυ παρακμιακες καταστασεις εκει μεσα. και γω θελω να το θυμαμαι για το χώρο(τι αλανα ηταν αυτη? ), το χορό και τον απιστευτο ηχο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. March 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2004 alsos kai battery exoyne afhsei epoxh! :alien: Apisteytes katastaseis! ;) Eidika alsos htan super an kai to petyxa sta teliwmata toy! dystyxws (h eytyxws eksartatai pws to blepei kaneis) h ellada den htan etoimh tote gia kati tetoio... opws akoma den einai etoimh na apodex8ei polla pragmata... isws omws etsi einai kai kalytera! Kapoia liga alla kala kommatia apo ayta ta eidh ths moysikhs mporeite na breite sto http://www.aivanet.com sta mp3 palies kales epoxes tote... dystyxws h eytyxws megalwnoyme kai ta goysta alazoyn... alla kapoia pragmata paramenoyn panta idia! ;) p.s. mana raver kai papoys raver kai... kai... kala eixame riksei trello gelio tote me ton "eisaggelato"! axaxaxaxaxaxaxa! :p exei kaneis ta epimaxa deltia se kana videaki?? poly goystarw na ta ksanadw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astraldor ( 5 Μάρ. 2004 , 16:25) Ela na mazeyomaste :) Kai to kalokairi tha paiksei fest sthn xalkhdikh Για πες ..για πες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 stin samothraki de ginete kathe kalokairi 3imero goa-trance party? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (10 Μάρ. 2004 , 13:58) stin samothraki de ginete kathe kalokairi 3imero goa-trance party? Ναι.Καθε χρονο.Αν και το καλοκαιρι γινονται ενα σωρο festival. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Ευρώπες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (10 Μάρ. 2004 , 21:19) Ευρώπες??? Δεν ξερεις τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2004 Ιδέα δεν έχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (10 Μάρ. 2004 , 23:02) Ιδέα δεν έχω.... Ειναι σαν το psychedelic trance αλλα πολυ πιο hard core και dark .Πολλοι το χρησιμοποιουν και ως γενικη ονομασια για το psychedelic trance.Μερικα ονοματα,για να καταλαβεις,ειναι τα εξης:Skazi,Hallucinogen,Dark Soho,Tim Shult και αλλα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. March 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hellenicsun (11 Μάρ. 2004 , 09:52) Ειναι σαν το psychedelic trance αλλα πολυ πιο hard core και dark .Πολλοι το χρησιμοποιουν και ως γενικη ονομασια για το psychedelic trance.Μερικα ονοματα,για να καταλαβεις,ειναι τα εξης:Skazi,Hallucinogen,Dark Soho,Tim Shult και αλλα. :) πές μου 1-2 αντιπροσωπευτικά κομμάτια να κατεβάσω να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. March 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (11 Μάρ. 2004 , 21:03) πές μου 1-2 αντιπροσωπευτικά κομμάτια να κατεβάσω να καταλάβω. Γραψε σε καποια μηχανη αναζητησης ενα απο αυτα τα ονοματα και σιγουρα θα βρεθουν κομματια να κατεβασεις.Δεν χρειαζεται να σου πω καποιο συγκεκριμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Psychedelic ακούω απο το '96! Τότε άκουγα rock,metal,dark wave και έβριζα τους ravers αλλά μετά το γύρισα κι εγώ στο psychedelic! :p Πήγαινα με κολλητούς στους ναούς που χόρευε το psychedelic massive Άλσος-ΕΟΤ Αλίμου(Battery δεν πρόλαβα) και αργότερα +SODA! Uplifting άκουγα τότε που είχε προτοβγεί με τον Βέρρο( Αχ Βέρρο τι μας έκανες!! ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ! :cry: ) στο Lobby... Όταν άρχισε και ξεφτιλιζόταν η φάση μετά απο ένα χρόνο σταμάτησα να ακούω uplifting και ακούω σταθερά pure Psychedelic Trance(Europe,America,Australia και φυσικά JAPAN! Α ρε Tsuyoshi αθάνατε!) Αγαπημένα συγκροτήματα Pleiadians-Etnica,X-Dream,MFG,Astral,Total Eclipse,GMS και ο κατάλογος δεν έχει τέλος!! :cool: Psychedelic RULEZZZZ!!! ;) Πάρτε ένα καλό site με psy info... www.psynews.org Κάνα site που να μπορούμε να κατεβάσουμε mp3 ξέρετε; :rolleyes: Kazaa και τέτοια ξεχάστε τα γιατί μας το έχουν κόψει απο τον Proxy... :cry: Ακούω... :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Να μαι κι εγω :D Παιδια το καλοκαιρι που μας περασε ημουν διακοπες Χαλκιδικη(Σιθωνια) και επεσα πανω στο Dance Festival που εγινε.Πορωθηκα τοσο που ημουν ετοιμος να παω και Σαμοθρακη αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα. Αληθεια για φετος εχουμε καμια ενημερωση τι θα παιξει; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Αληθεια για φετος εχουμε καμια ενημερωση τι θα παιξει; Πάντα παίζει κάτι το καλοκαίρι! ;) Ειδικά εκεί πάνω στη Σαμοθράκη που κάθε χρόνο γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο psy gig in the globe!!! :) ;) Μπες εδώ και ψάξε! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2004 Nai alla 150 euro to ticketo einai mpolika..:( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts