Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω ένα φθηνό android να το χρησιμοποιώ βασικα ως wifi hotspot

Το συγκεκριμένο θα την κάνει τη δουλειά?

http://www.buyincoins.com/item/34523.html

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δες το thl w8+. 5 αρα οθόνη,, quad core, dual sim, 12 mpixel, φωτογραφική... Το μονο που του λείπει είναι μια gorilla glass οθόνη. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβως εννοεις με την έννοια κλώνος. Γιατί κλώνο κλώνο ολόιδιο δεν νομίζω οτι θα βρεις πουθενά.

Το w8s τι διάφορα έχει με αυτό το w8+ παιδιά?? Μονο στην οθόνη?? Εσείς πιο θα περνάτε??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ενω στο site minideal λέει πως το thl w8s 2gb 32gb είναι με gorrila glass 3...!!

Το πήρε κανεις τώρα τευταια να μου πει αν είναι όντως με gorila??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπερα στην παρεα.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια η διαφορα σε htl w8,w8+ και w8s??? εχω χασει την μπαλα.....:lol:

Καλησπερα στην παρεα.

Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια η διαφορα σε htl w8,w8+ και w8s??? εχω χασει την μπαλα.....:lol:

Οι κύριες διαφορές:

W8 : MTK6589, HD, 1GB RAM, 4GB/8GB ROM

W8+: MTK6589, FHD, 1GB RAM, δε θυμάμαι ROM (άχρηστο, ο επεξεργαστής δεν σηκώνει την ανάλυση της οθόνης γι αυτό βγήκε το κάτω)

W8 Beyond: MTK6589Turbo, FHD, 1GB RAM, 16GB ROM

W8s: MTK6589Turbo, FHD, 2GB RAM, 32GB ROM

Επίσης το Beyond (κι υποθέτω και το W8s) έχουν καλύτερες κάμερες, έχω κάνει σύγκριση W8- W8 Beyond, κι η κάμερα του Beyond ήταν πάρα πολύ καλή

Οι κύριες διαφορές:

W8 : MTK6589, HD, 1GB RAM, 4GB/8GB ROM

W8+: MTK6589, FHD, 1GB RAM, δε θυμάμαι ROM (άχρηστο, ο επεξεργαστής δεν σηκώνει την ανάλυση της οθόνης γι αυτό βγήκε το κάτω)

W8 Beyond: MTK6589Turbo, FHD, 1GB RAM, 16GB ROM

W8s: MTK6589Turbo, FHD, 2GB RAM, 32GB ROM

Επίσης το Beyond (κι υποθέτω και το W8s) έχουν καλύτερες κάμερες, έχω κάνει σύγκριση W8- W8 Beyond, κι η κάμερα του Beyond ήταν πάρα πολύ καλή

Γεια σου Σταυρο :D

Αν θυμαμαι μου ειχες πει οτι στο w8 beyond η μπαταρια δεν κραταει οσο στο απλο w8 λογω μεγαλυτερης αναλυσεις οθονης με το w8s τι γινετε?

Γεια σου Σταυρο :D

Αν θυμαμαι μου ειχες πει οτι στο w8 beyond η μπαταρια δεν κραταει οσο στο απλο w8 λογω μεγαλυτερης αναλυσεις οθονης με το w8s τι γινετε?

Tα ίδια, εξακολουθεί να έχει 2000mAh μπαταρία

Tα ίδια, εξακολουθεί να έχει 2000mAh μπαταρία

Αρα w8 για να εχω και καλυτερη αυτονομια ;)

Ευχαριστω

Ενδιαφέρομαι για το huawei ascend g700 ποια είναι η άποψη σας; επίσης σκέφτομαι να το αγοράσω από εδώ http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-g700-dual-sim-mtk6589-quad-core-1-2ghz-5-0-inch-720p-android4-2-2gb-ram-dual-cam_p/meri7399.htm η από εδώ http://www.etotalk.com/huawei-g700_p3813.htmlα ποιο από τα δύο προτείνετε; αν το αγοράσω με ρουτ και εγκατεστημενα τα ελληνικά θα μπορώ να πάρω τις επίσημες αναβαθμίσεις; και κάτι τελευταίο και συγγνώμη αν σας κούρασα, με την 4.2 jely been οι εφαρμογές μεταφέρονται στην sd card;
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Παιδια, εχει παρει το ματι σας καμμια εφαρμογη που δινει τη δυνατοτητα να ακουγεται ενα τραγουδακι η καποιος ηχος οταν ανοιγει και οταν κλεινει το τηλεφωνο?

Το παλιο μου που δεν ηταν android ειχε απο τη μαννα του.

Εχω προγραμματισει το sheduled on-off και θα ηθελα να ακουγεται κατι.

Ευχαριστω

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια, εχει παρει το ματι σας καμμια εφαρμογη που δινει τη δυνατοτητα να ακουγεται ενα τραγουδακι η καποιος ηχος οταν ανοιγει και οταν κλεινει το τηλεφωνο?

Το παλιο μου που δεν ηταν android ειχε απο τη μαννα του.

Εχω προγραμματισει το sheduled on-off και θα ηθελα να ακουγεται κατι.

Ευχαριστω

παίρνεις τον ήχο που θες, τον μετονομάζεις σε bootaudio.mp3 ή και shutdown.mp3 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανείς :Ρ ) και τα ρίχνεις στο /system/media

παίρνεις τον ήχο που θες, τον μετονομάζεις σε bootaudio.mp3 ή και shutdown.mp3 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανείς :Ρ ) και τα ρίχνεις στο /system/media

Ουαου..

Thanks ger*star*vros2...

παιδιά, μπορείτε να μου λύσετε την απορία που έχω για το gps;!

οι χάρτες είναι μέσα ή πρέπει να τους αγοράσει κανείς; κι αν έχει κάποιους αυτοί είναι μόνο της ελλάδας πχ;

στα κινέζικα τι γίνεται;

ευχαριστωωωω!

Μπορεις να κατεβασεις (αν δεν το εχει απο την μαννα του το τηλ) google maps για ολες τις χωρες δωρεαν απο play store. Απο εκει και περα αν θελεις εγκαθιστας καποιο Navigator και τους αναλογους χαρτες (τις χωρες που θελεις) αλλα αυτα πληρωνονται κανονικα, εκτος αν τα βρεις σπασμενα απο καπου.. Edited by guideman

To bootaudio.mp3 :up: δουλευει, μολις το εκανα. Το shutdown.mp3 δεν δουλευει :down:. Δεν ειχε καποιο αρχειο για το κλεισιμο απο τη μανα του ομως ....

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

To bootaudio.mp3 :up: δουλευει, μολις το εκανα. Το shutdown.mp3 δεν δουλευει :down:. Δεν ειχε καποιο αρχειο για το κλεισιμο απο τη μανα του ομως ....

Εγω δεν το δοκιμασα ακομα, το bootaudio.mp3 εννοεις δουλευει στο ανοιγμα, ενω το shutdown.mp3 στο κλεισιμο οχι?

είναι shutaudio.mp3, λάθος μου

Μεσα στο φακελλο media εχει εναν audio και εναν video.

Τα αρχεια τα πεταμε χυμα μεσα στον media η μεσα σε καποιον απο αυτους?

Edited by guideman

Μεσα στο φακελλο media εχει εναν audio και εναν video.

Τα αρχεια τα πεταμε χυμα μεσα στον media η μεσα σε καποιον απο αυτους?

Ναι τα πετάς χύμα μέσα στον φάκελο που είπε ο Σταύρος.

Με το "video" αναφέρεσαι στο bootanimation.zip και shutanimation.zip;

αν ναι... και σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις τα δικά σου animation (αν και υπάρχουν πολλές εφαρμογές γι αυτό... εμένα μου αρέσει να τα φτιάχνω με το χέρι και να ελέγχω τα πάντα... άλλωστε δεν είναι δύσκολο) Δες τις οδηγίες σε ΑΥΤΟ το ποστ. Αν και γράφτηκε για cubot είναι το ίδιο για όλα αυτά τα κινητά.

ποσο μεγαλα πρεπει να ειναι αυτα τα αρχεια Σταυρο?

και μονο MP3 ετσι?

thanks

Μόνο mp3. Όσον αφορά το μέγεθος σκέψου ότι πρέπει να είναι κάτι λίγα δευτερόλεπτα ίσα ίσα για όταν ανοίγει ή κλείνει το κινητό

-edit-

@guideman

μόλις ξαναδιάβασα στο ποστ του και είδα ότι με το "video" αναφερόσουν στους φακέλους. Οπότε άκυρο χεχεχε.

Edited by aiakos

είναι shutaudio.mp3, λάθος μου
Τελεια Σταυρο, το

shutaudio.mp3 δουλευει ;) ΤΗΝΧ φιλε :bow:

Ναι τα πετάς χύμα μέσα στον φάκελο που είπε ο Σταύρος.

Ευχαριστω για την απαντηση, αν και..μπλεξαμε τα μπ--τια μας..:)

Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media?

Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει.

Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω?

Αν υπάρχει φάκελος βίντεο στο /system/media, σβήστε τον. Είναι εντελώς περιττός :p

Τελικα τα δυο αρχεια mp3 που θελω να τα χρησιμοποιησω για bootaudio και shutaudio τα πεταω χυμα μεσα στον media η στον audio που ειναι μεσα στον media?

Και κατι αλλο, προσπαθω με το κινητο να μετονομασω καποια αρχεια .ogg που εχει στον φακελλο ringtones (μεσα στο system) σε .mp3 για να τα χρησιμοποιησω οπως παραπανω, αλλα δεν τα μετονομαζει.

Μηπως μπορω το system με καποιο τροπο να το δω στον υπολογιστη και απο εκει να τα επεξεργαστω?

Στο /system/media, όχι στον φάκελο audio (εκεί όπως θα δεις είναι οι ήχοι κλησης κλπ). Δεν μετονομάζεις τ αρχείο, πρέπει να το μετατρέψεις σε mp3 αν δεν είναι, απ τον υπολογιστή, με εργαλείο όπως αυτό http://miksoft.net/mobileMediaConverterDown.php Edited by gerstavros2

bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 πάνε μέσα στον φάκελο /system/media (έτσι ξερά και χύμα).

τα .ogg είναι άλλη κωδικοποίηση δεν μετονομάζονται έτσι. Θα πρέπει να τα περάσεις στον υπολογιστή και με κάποιο πρόγραμμα να μετατρέψεις τα ogg σε mp3. κανε copy τα αρχεία που θες (ogg) στην SD και μετά τα περνάς στον υπολογιστή σου.

Τα δυο αρχεια mp3 που θελεις να τα χρησιμοποιησεις για bootaudio και shutaudio τα πετας χυμα μεσα στον media αφου τα μετονομασεις πρωτα αναλογα :)

Για να μετονομασεις οποιαδηποτε αρχεια (μεσα στο system), θα πρεπει να εχεις προσβαση root (δηλαδη η συσκευη σου να ειναι rooted). Και δεν γινεται απλα να μετονομασεις ενα αρχειο απο .ogg σε .mp3, αλλα να τα μετατρεψεις με καποιο προγραμμα απο απο .ogg σε .mp3 :shifty:

Edit : Α καλα, 3 απαντησεις σε 1 ερωτηση Αχαχαχαχαχαχαχα, 3 σε 1 που λεμε :lol:

bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 πάνε μέσα στον φάκελο /system/media (έτσι ξερά και χύμα).

τα .ogg είναι άλλη κωδικοποίηση δεν μετονομάζονται έτσι. Θα πρέπει να τα περάσεις στον υπολογιστή και με κάποιο πρόγραμμα να μετατρέψεις τα ogg σε mp3. κανε copy τα αρχεία που θες (ogg) στην SD και μετά τα περνάς στον υπολογιστή σου.

Προσπαθησα και ηδη υπαρχοντα αρχεια mp3 να τα κανω copy-paste απο την SD μεσα στο system-media (με το κινητο) αλλα περιεργως δεν τα κανει.

Θα δοκιμασω το αντιθετο, αυτο που ειπες, να παρω τα ogg στην SD. Αν τα περασω στο PC μπορω να τα μετατρεψω σε mp3.

Ομως δεν υπαρχει τροπος να δω το system μεσω PC?

Οσο για δικα μου animation, thanks, αλλα ειμαι..αρχαριος ακομα.

Το τηλ ειναι rooted..

Edited by guideman

• The title was changed to Dual SIM + Android