john_who Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδιά με τα sms πως τα καταφέρνετε με το δίκαρτο και τους 160 χαρακτήρες; Διάβασα κάπου για greek keyboard αλλά έχω αγορασμένο το swiftkey και δεν θέλω να το αλλάξω και το Handcent SMS δεν υποστηρίζει δύο κάρτες στην αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδιά με τα sms πως τα καταφέρνετε με το δίκαρτο και τους 160 χαρακτήρες; Διάβασα κάπου για greek keyboard αλλά έχω αγορασμένο το swiftkey και δεν θέλω να το αλλάξω και το Handcent SMS δεν υποστηρίζει δύο κάρτες στην αποστολή. Κατεβάζεις το gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 και από εκεί,Phone tweaks,strip unicode,strip all unicode characters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδια , θελω ενα δικαρτο......τουμπανο.....αλλα με καλή μπαταρια....και ως 200ευρω...τι λετε;αλλα παρακαλω οι προτάσεις να ειναι μονο απο εμπειρια...οχι απο θεωρια.....Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στην αρχή χάρηκα γιατί κάποιοι ψάχνουν dual sim dual active , αλλά μετά είδα την τιμή... http://www.etotalk.com/htc-one-m7-802w_p3867.html Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατεβάζεις το gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 και από εκεί,Phone tweaks,strip unicode,strip all unicode characters Σώθηκα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδια , θελω ενα δικαρτο......τουμπανο.....αλλα με καλή μπαταρια....και ως 200ευρω...τι λετε;αλλα παρακαλω οι προτάσεις να ειναι μονο απο εμπειρια...οχι απο θεωρια.....Ευχαριστω Να φανταστώ οτι αυτο που ρώτησα δεν υπάρχει....ή πρέπει να αλλάξω τις απαιτήσεις μου? Ευχαριστώ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η ερωτηση σου ειναι πολυ "φλου" γι αυτο δεν παιρνεις απαντηση. Τι εννοεις καλη μπαταρια, καλη ειναι για καποιον 2300mAh, αλλα για αλλον ειναι μικρη.. Σε ενα 4,5" με HD μια 2150 μπορει να ειναι καλη, σε ενα 5" ομως με FHD θα ειναι μικρη.. Σκεψου επισης οτι μεγαλη μπαταρια σημαινει χοντρο και βαρυ κινητο (πχ Lenovo P780). Αν παρ ολα αυτα η μοναδικη προτεραιοτητα σου ειναι αυτη, αυτο που σου προτεινα ειναι το μοναδικο με τοσο μεγαλη. Τωρα το κατα ποσο "τουμπανο" ειναι, εφ οσον θελεις να εχεις αντικειμενικη αποψη απο ατομα που το (τα) εχουν χρησιμοποιησει, πρεπει να διαβασεις τα αναλογα νηματα η..να εξασφαλισεις απαντηση απο τον gerstavros2 Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η ερωτηση σου ειναι πολυ "φλου" γι αυτο δεν παιρνεις απαντηση. Τι εννοεις καλη μπαταρια, καλη ειναι για καποιον 2300mAh, αλλα για αλλον ειναι μικρη.. Σε ενα 4,5" με HD μια 2150 μπορει να ειναι καλη, σε ενα 5" ομως με FHD θα ειναι μικρη.. Σκεψου επισης οτι μεγαλη μπαταρια σημαινει χοντρο και βαρυ κινητο (πχ Lenovo P780). Αν παρ ολα αυτα η μοναδικη προτεραιοτητα σου ειναι αυτη, αυτο που σου προτεινα ειναι το μοναδικο με τοσο μεγαλη. Τωρα το κατα ποσο "τουμπανο" ειναι, εφ οσον θελεις να εχεις αντικειμενικη αποψη απο ατομα που το (τα) εχουν χρησιμοποιησει, πρεπει να διαβασεις τα αναλογα νηματα η..να εξασφαλισεις απαντηση απο τον gerstavros2 Και εγώ θα σου πρότεινα να δεις το νήμα του Lenovo P780 και να ρωτήσεις εκεί ότι άλλο θες, κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει μια χαρά το κινητό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν : 1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει 2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα 3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια 4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα 5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει..... 6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν : 1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει 2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα 3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια 4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα 5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει..... 6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Απλα μια ερωτηση φιλε μου να σου κανω. Εχεις σκεφτει καλα να αφησεις το S 2 για μια αγνωστη κινεζια??????;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Όπως τα λες... Έρε κολλημένα μυαλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Εσυ που το ειδες και κρεμασαν τα σαγωνια σου???? Σε φωτογραφια??? :!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Και η ΛΕΝΟΒΟ άγνωστη κινεζιά ήταν αλλά αγόρασε τμήμα της ΙΒΜ και όχι το αντίθετο. Φίλε με τα άγνωστα κινέζικα έχει μείνει πολύς κόσμος κατευχαριστημένος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα κερατιάτικα για το μάρκετινγκ και το πρεστίζ της κάθε εταιρείας. Αλλά μάλλον εδώ έτσι είμαστε, η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Εσυ που το ειδες και κρεμασαν τα σαγωνια σου???? Σε φωτογραφια??? :!::!: Το έχω και το χαίρομαι εδώ και 2 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 οπότε...έχουμε THL W200 - Lenovo P780 άλλο? Και μή αγχώνεστε η αγορά είναι ελεύθερη και η βούληση επίσης.....όποιος θέλει ότι θέλει..κτλπ....! Για εμένα ΧΡΥΣΟΣ κανόνας κινητό και ταμπλετα=400€ ούτε λεπτό παραπάνω! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbour Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βαλε και αυτο στην λιστα.http://www.to2c.com/huawei-g700-1-3mp-front-camera-2g-8g-5-inch-ips-screen-1280-x-720-pixels-mtk6589-quad-core-cpu-smartphone.html Παράθεση Ερχομαστε.Ενωση 1924. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βασικά βλέπω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html Τι λετε? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 =Ntinos_tech;5186355]Βασικά βλέπω και ζαχαρώνω αυτό http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html Τι λετε? Όρεξη να έχεις να διαβάσεις : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Και η ΛΕΝΟΒΟ άγνωστη κινεζιά ήταν αλλά αγόρασε τμήμα της ΙΒΜ και όχι το αντίθετο. Φίλε με τα άγνωστα κινέζικα έχει μείνει πολύς κόσμος κατευχαριστημένος χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα κερατιάτικα για το μάρκετινγκ και το πρεστίζ της κάθε εταιρείας. Αλλά μάλλον εδώ έτσι είμαστε, η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα. Παναγιώτης Δεν αντιλεγω για τα επισημα κινεζικα , οπως λες για λενοβο. Αυτα που δινουν τα πολυαριθμα eshops εχουν εγγυηση ? Μπορεις να το φτιαξεις στην εδω αντιπροσωπεια? Αν ναι πες μου που? Γιατι δεν πουλανε και εδω ολα οσα εχουν τα κινεζικα eshops?????:( Αγοραζεις ετσι χωρις να ξερεις τι ακριβως ... και στην πορεια ψαχνεσε...... Οσο για αυτο "η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα" δεν συμφωνω. Απο προσωπικη εμπειρια και το ρουτερ που δινει ο οτε ΖΤΕ ειναι , αλλα πολυ μεγαλη πατατα............... Αυτα φιλε Παναγιωτη παντα με φιλικη διαθεση. ' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Δεν αντιλεγω για τα επισημα κινεζικα , οπως λες για λενοβο. Αυτα που δινουν τα πολυαριθμα eshops εχουν εγγυηση ? Μπορεις να το φτιαξεις στην εδω αντιπροσωπεια? Αν ναι πες μου που? Γιατι δεν πουλανε και εδω ολα οσα εχουν τα κινεζικα eshops?????:( Αγοραζεις ετσι χωρις να ξερεις τι ακριβως ... και στην πορεια ψαχνεσε...... Οσο για αυτο "η ομάδα μας, το αυτοκίνητό μας, το κινητό μας... είναι τα καλύτερα" δεν συμφωνω. Απο προσωπικη εμπειρια και το ρουτερ που δινει ο οτε ΖΤΕ ειναι , αλλα πολυ μεγαλη πατατα............... Αυτα φιλε Παναγιωτη παντα με φιλικη διαθεση. ' Την ίδια φιλική διάθεση είχε και το δικό μου ποστ, ελπίζω να μην εκλήφθη αλλιώς... άλλωστε δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε. Και συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες, και εγώ όταν λέω κινέζικο, κατά βάση εννοώ τις "μάρκες" που παίζουν λίγο πολύ στο φόρουμ (Lenovo, ZTE, Huawei, Oppo, Zoppo, THL, Xiaomi, Jiayu) τέλος πάντων για να μην τα αναφέρω όλα ένα ένα. Και εγώ δεν θα έπαιρνα και δεν θα πρότεινα ένα κινέζικο σε κάποιον από μάρκα για την οποία δεν έχω μια πληροφορία (εκτός αν υπήρχε η απόλυτη έλλειψη χρημάτων και αυτό ήταν το μεγάλο ζήτημα). Από την άλλη θα μου πεις και αυτές οι μάρκες που είναι τώρα γνωστές, μέχρι κάποιος να ψωνίσει, ήταν άγνωστες. Πάντως κάτι για το οποίο έχω διαβάσει καλά λόγια και σχόλια εδώ μέσα, σίγουρα θα το προτείνω. Πάντως το κόλλημα λίγο πολύ με το ότι κατέχουμε να το θεωρούμε και το καλύτερο, μάλλον το έχουμε, σίγουρα όχι όλοι, άλλα είναι κάτι σαν κανόνας θα έλεγα. Μια "δημοσκόπηση" ανάμεσα σε φίλους, μάλλον θα σε έπειθε. Λίγοι είναι αυτοί που βλέπουν αντικειμενικά. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgoku Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν : 1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει 2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα 3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια 4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα 5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει..... 6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τελειως "αντικειμενικα":p XIAOMI RED RICE!!!!* ριξε μια ματια εδω και εδω * Τυχαια επιλογη το eshop! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fani_ker1987 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό, dual sim, 2πυρηνο κατα προτίμηση,με android 4 και πάνω, να έχει καλή ανάλυση για φωτογραφίες καθώς και μπροστινή για βιντεοκλήσεις, και αξιοπρεπή αποθηκευτικό χώρο για μουσική,φωτογραφίες και εφαρμογές..όχι κάτι τρελό!Και φθηνό... ξέρω ζητάω πολλά!! έχω δει ένα κινητο στο ebay που με ενδιαφέρει και θα ήθελα την γνώμη σας και ως προς το κινητό και τα χαρακτηριστικά του αλλά και ως προς την αξιοπιστία του να παραγγείλω κινητο απο ebay!! http://www.ebay.com/itm/ZTE-V965-4-5-Inch-1-2GHz-Quad-Core-Android-4-1-4GB-GPS-WIFI-3G-Smartphone-White-/141103451107?pt=Cell_Phones&hash=item20da6bcbe3 Ευχαριστωωωωωωωώ... Παράθεση Κυνήγα το "λευκό" της ζωής σου!!!!:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos_21 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδιά καλησπέρα!Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινέζικο κινητό, dual sim, 2πυρηνο κατα προτίμηση,με android 4 και πάνω, να έχει καλή ανάλυση για φωτογραφίες καθώς και μπροστινή για βιντεοκλήσεις, και αξιοπρεπή αποθηκευτικό χώρο για μουσική,φωτογραφίες και εφαρμογές..όχι κάτι τρελό!Και φθηνό... ξέρω ζητάω πολλά!! έχω δει ένα κινητο στο ebay που με ενδιαφέρει και θα ήθελα την γνώμη σας και ως προς το κινητό και τα χαρακτηριστικά του αλλά και ως προς την αξιοπιστία του να παραγγείλω κινητο απο ebay!! http://www.ebay.com/itm/ZTE-V965-4-5-Inch-1-2GHz-Quad-Core-Android-4-1-4GB-GPS-WIFI-3G-Smartphone-White-/141103451107?pt=Cell_Phones&hash=item20da6bcbe3 Ευχαριστωωωωωωωώ... Καλυτερα να το παρεις απο εδω,και ποιο αξιοπιστο απο τον καθε πωλητη συσκευων στο ebay,και αρκετα πιο φθηνο... http://www.to2c.com/zte-v965-quad-core-1-2ghz-dual-sim-android-4-1-with-4-5inch-ips-screen-smartphone-2553.html Για την συσκευη υπαρχει νημα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377491 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλύτερα απο τα μαγαζια που προτείνονται απο εδω παρα απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts