gate_7 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω πάρει το Mls Iq talk king dual sim.Θα ήθελα να μάθω πως μπόρω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε επαφή ; Εννοείται δικούς μου ήχους , όχι τους προεπιλεγμένους.Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο play store ή 'εστω από το google που να το κάνει αυτό ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 DualSim RingTone DualSim Ringer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπαρχει dual active αλλα οχι android Ποιο; Και Android υπήρχε κάποτε :p ZTE U960, dual active, πλέον πουλιέται σε τιμές μουσειακού είδους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ποιο; Και Android υπήρχε κάποτε :p ZTE U960, dual active, πλέον πουλιέται σε τιμές μουσειακού είδους Σταυρο για την ιστορια αυτο " Samsung B7722 Dual sim/Dual active...... για το ZTE δεν το ηξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) http://umiphones.com/umi-mobile/umi-x3.html ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 5,5' ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Edited January 12, 2014 by taggelou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distant Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ερωτηση:Αν το κινητο εχει δυο μπαταριες...τις χρησιμοποιουμε εναλλακτικα μια την μια και μια την αλλη η οταν τα τιναξει η πρωτη τοτε χρησιμοποιουμε την δευτερη.... Για πειτε διοτι δεν σκαμπαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ερωτηση:Αν το κινητο εχει δυο μπαταριες...τις χρησιμοποιουμε εναλλακτικα μια την μια και μια την αλλη η οταν τα τιναξει η πρωτη τοτε χρησιμοποιουμε την δευτερη.... Για πειτε διοτι δεν σκαμπαζω Ότι θέλεις κάνεις απλά πρόσεχε με το άνοιξε - κλείσε το καπάκι της μπαταρίας μην το σπάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Φαντάζομαι ότι ο συμφορουμίτης εννοεί ( και την ίδια απορία έχω και εγώ) τι είναι καλύτερο για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα , χρησιμοποιώντας τις δύο μπαταρίες. Να αφήσουμε την μία στο ράφι και να χρησιμοποιούμε μόνο την άλλη ή να τις χρησιμοποιούμε εναλλαξ ανά τακτά χρονικά διαστήματα , και ποιο ειναι καλύτερο διάστημα (ανα μία φόρτιση , ανά μία εβδομάδα , ανά ένα μήνα?) Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Heeeeeeeeeeeeeeeeelp...!!! Πήρα ΑΥΤΟ για την γυναίκα... Ήρθε χτες... Δούλευε μια χαρά... Άψογο... Σιγά σιγά το σέταρα για να της το δώσω αύριο έτοιμο, μιας κια δεν είχε εμπειρία με δικό της smart phone ως τώρα... Σήμερα το απόγευμα και ενώ κατέβαζα την τελευταία εφαρμογή από το play store, ξαφνικά κόλλησε και εμφανίζει συνέχεια, το παρακάτω μήνυμα... "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας android.process.acore. Προσπαθήστε αργότερα... Αναγκαστικό κλείσιμο..." Μπορεί να δεχτεί τηλέφωνο και να απαντήσω, αλλά μέχρι εκεί από λειτουργίες... Στα δύσκολα τώρα... Δοκίμασα να κάνω recovery, αλλά, recovery mode δεν παίζει στις επιλογές... Τα μόνα που βγάζει, πατώντας και τα 3 κουμπιά για να μπω σε recovery, είναι τα εξής... full phone test view test result item test bt evt ctp calibrate exit Τα κοίταξα όλα, αλλά δεν λέει πουθενά για recovery...???!!! Δώστε καμιά ιδέα, γιατί έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... :help::sorry: Καλημερα , Ψάχνοντας για ένα οικονομικό Android κινητό κάτω απο 100 ευρώ για την μητέρα μου η οποια δεν εχει μεγάλες απαιτησεις παρά μονο μια σχετικά καλη αναλυση οθόνης & μια ικανοποιητική καμερα επεσα επάνω στο εν λόγω κινητο... Ποιες ειναι οι μέχρι στιγμής εντυπωσεις σου ??? Εχεις να προτείνετε κάτι αντιστοιχο σε budget ??? Καλη Κυριακη ... Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Στο δρόμο ειναι.Το σωστό τοπικ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά εχω την εξής απορία: είναι δυνατόν σε android phone να μην υπάρχει ελληνική γλώσσα;Θεωρώ ότι δεν γίνεται διότι το android λογικά εχει ολες τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Από την άλλη μήπως δεν είναι έτσι; Το ρωτώ γιατί θέλω να παραγγείλω κινητό αλλά στην περιγραφή δεν λέει ότι έχει και ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά εχω την εξής απορία: είναι δυνατόν σε android phone να μην υπάρχει ελληνική γλώσσα;Θεωρώ ότι δεν γίνεται διότι το android λογικά εχει ολες τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Από την άλλη μήπως δεν είναι έτσι; Το ρωτώ γιατί θέλω να παραγγείλω κινητό αλλά στην περιγραφή δεν λέει ότι έχει και ελληνικά... Αν δεν γράφει πως έχει Ελληνικά τότε δεν έχει. Η κάθε Rom "γράφεται" για το συγκεκριμένο κινητό και δεν υπάρχει μία για όλα τα κινητά που να υποστηρίζει όλες τις γλώσσες. Αν αυτοί που έγραψαν τη Rom δεν φρόντισαν να έχει Ελληνικά τότε δεν θα έχει Ελληνικά. Υπάρχει μια "μπακαλίστικη" λύση με κάποιες εφαρμογές που υποτίθεται μεταφράζουν το μενού. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά αν θέλεις μπορείς να το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδιά με τα sms πως τα καταφέρνετε με το δίκαρτο και τους 160 χαρακτήρες; Διάβασα κάπου για greek keyboard αλλά έχω αγορασμένο το swiftkey και δεν θέλω να το αλλάξω και το Handcent SMS δεν υποστηρίζει δύο κάρτες στην αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 παιδιά με τα sms πως τα καταφέρνετε με το δίκαρτο και τους 160 χαρακτήρες; Διάβασα κάπου για greek keyboard αλλά έχω αγορασμένο το swiftkey και δεν θέλω να το αλλάξω και το Handcent SMS δεν υποστηρίζει δύο κάρτες στην αποστολή. Κατεβάζεις το gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 και από εκεί,Phone tweaks,strip unicode,strip all unicode characters Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Παιδια , θελω ενα δικαρτο......τουμπανο.....αλλα με καλή μπαταρια....και ως 200ευρω...τι λετε;αλλα παρακαλω οι προτάσεις να ειναι μονο απο εμπειρια...οχι απο θεωρια.....Ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στην αρχή χάρηκα γιατί κάποιοι ψάχνουν dual sim dual active , αλλά μετά είδα την τιμή... http://www.etotalk.com/htc-one-m7-802w_p3867.html Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Κατεβάζεις το gravity box http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 και από εκεί,Phone tweaks,strip unicode,strip all unicode characters Σώθηκα! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Παιδια , θελω ενα δικαρτο......τουμπανο.....αλλα με καλή μπαταρια....και ως 200ευρω...τι λετε;αλλα παρακαλω οι προτάσεις να ειναι μονο απο εμπειρια...οχι απο θεωρια.....Ευχαριστω Να φανταστώ οτι αυτο που ρώτησα δεν υπάρχει....ή πρέπει να αλλάξω τις απαιτήσεις μου? Ευχαριστώ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η ερωτηση σου ειναι πολυ "φλου" γι αυτο δεν παιρνεις απαντηση. Τι εννοεις καλη μπαταρια, καλη ειναι για καποιον 2300mAh, αλλα για αλλον ειναι μικρη.. Σε ενα 4,5" με HD μια 2150 μπορει να ειναι καλη, σε ενα 5" ομως με FHD θα ειναι μικρη.. Σκεψου επισης οτι μεγαλη μπαταρια σημαινει χοντρο και βαρυ κινητο (πχ Lenovo P780). Αν παρ ολα αυτα η μοναδικη προτεραιοτητα σου ειναι αυτη, αυτο που σου προτεινα ειναι το μοναδικο με τοσο μεγαλη. Τωρα το κατα ποσο "τουμπανο" ειναι, εφ οσον θελεις να εχεις αντικειμενικη αποψη απο ατομα που το (τα) εχουν χρησιμοποιησει, πρεπει να διαβασεις τα αναλογα νηματα η..να εξασφαλισεις απαντηση απο τον gerstavros2 Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Η ερωτηση σου ειναι πολυ "φλου" γι αυτο δεν παιρνεις απαντηση. Τι εννοεις καλη μπαταρια, καλη ειναι για καποιον 2300mAh, αλλα για αλλον ειναι μικρη.. Σε ενα 4,5" με HD μια 2150 μπορει να ειναι καλη, σε ενα 5" ομως με FHD θα ειναι μικρη.. Σκεψου επισης οτι μεγαλη μπαταρια σημαινει χοντρο και βαρυ κινητο (πχ Lenovo P780). Αν παρ ολα αυτα η μοναδικη προτεραιοτητα σου ειναι αυτη, αυτο που σου προτεινα ειναι το μοναδικο με τοσο μεγαλη. Τωρα το κατα ποσο "τουμπανο" ειναι, εφ οσον θελεις να εχεις αντικειμενικη αποψη απο ατομα που το (τα) εχουν χρησιμοποιησει, πρεπει να διαβασεις τα αναλογα νηματα η..να εξασφαλισεις απαντηση απο τον gerstavros2 Και εγώ θα σου πρότεινα να δεις το νήμα του Lenovo P780 και να ρωτήσεις εκεί ότι άλλο θες, κατά πάσα πιθανότητα θα σου κάνει μια χαρά το κινητό. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν : 1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει 2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα 3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια 4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα 5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει..... 6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά ευχαριστώ έχετε δικιο ειναι γενική η ερώτηση....αλλά..με ενδιαφέρουν : 1.Να έχει GPS και να δουλεύει...όχι απλα να έχει 2.Καλή οθόνη -καλη αίσθηση και καλή ποιότητα 3.Μπαταρία να μή φορτίζω κάθε μερα χωρίς να το αγγίζω...θα παίρνω 5 τηλέφωνα την ημέρα και άντε να παίζω και κανένα χαζοπαίχιδο.....οχι σοβαρα-βαρια παιχνίδια 4.μεγαλύτερη οθόνη απο το SII που έχω τώρα 5.Να μήν κολλάει και να μη χρειάζεται να κάνω μαγικά για να δουλεύει..... 6.Δικαρτο... κανονικές ΣΙΜ δε μπορώ να σκεφτω κάτι άλλο....αν έχετε να προτείνετε κάτι πείτε μου, εμένα του αδαή!..αχχααχχαχαχαχαχα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Απλα μια ερωτηση φιλε μου να σου κανω. Εχεις σκεφτει καλα να αφησεις το S 2 για μια αγνωστη κινεζια??????;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Όπως τα λες... Έρε κολλημένα μυαλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Δες και THL W200... Μιά άγνωστη κινεζιά στον έξω κόσμο, που αφήνει κρεμασμένα σαγώνια σε όποιον το βλέπει... Εσυ που το ειδες και κρεμασαν τα σαγωνια σου???? Σε φωτογραφια??? :!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts