smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 αν εννοεις τις εικονες, ετσι μου το εμφανίζει και στο libreoffice, αλλά μικρό το κακό Τις εικόνες εννοώ, ναι. Κατάλαβα που είναι το «πρόβλημα». Μερικές από τις εικόνες αυτές που έβαλα στο word, τις έβαλα και «κλειδώθηκαν» μόνες τους αυτόματα σύμφωνα με τις επιλογές του word. Αν αλλάξεις όμως τις φωτογραφίες αυτές αμέσως μετά από τη αυτόματη τοποθέτησή τους, και επιλέξεις πως θα εμφανίζονται, «μπροστά από το κείμενο», «πίσω από το κείμενο», «σε ευθυγράμμιση με το κείμενο» και όλα αυτά, τότε το αποτέλεσμα σε μερικά sites όπως φαίνεται, ανεβάινουν έτσι. Σε άλλα πάλι, ανεβαίνουν κανονικά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 To cubot C9 παρήγγειλα. Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα κατέφτασε το Cubot. Οταν έκανα την παραγγελία ( pandawill ) με ενημέρωσαν ότι δεν είναι σε στοκ. Η αποστολή τελικά έγινε στις 12 Ιουλίου. Για όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κινητό, Είναι όμορφο, ήταν ρυθμισμένο στα Ελληνικά και με Ελληνικό πληκτρολόγιο. Ωραία θηκούλα σιλικόνης, δυο μπαταρίες και ευρωπαικό αντάπτορα για την φόρτιση του. Η οθόνη έχει μια όχι και τόσο ποιοτική ζελατίνα προστασίας, αλλά γενικά καλή απόκριση ( δεν έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, είναι το πρώτο αφής που πιάνω στα χέρια μου ). Το μείον του, πολύ αδύναμο wi-fi. Στα 2-3 μέτρα από το ρούτερ, έχει 1 γραμμή σήμα. @gerstavros2 τώρα θα χρειαστώ την βοήθεια σου, για το root και την κάρτα μνήμης. Θα σου στείλω πμ για να μη κουράζω άλλο και τους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα κατέφτασε το Cubot. Οταν έκανα την παραγγελία ( pandawill ) με ενημέρωσαν ότι δεν είναι σε στοκ. Είσαι τυχερός. Τόσο το pandawill όσο και το alibaba, στη δική μου περίπτωση δεν το ανέφεραν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κάνω παραγγελία πρώτα στο alibaba, χρεώνομαι, μου παίρνουν τα χρήματα και μετά με ενημέρωσαν πως δεν το έχουν. Πηγαίνω στο pandawill, πληρώνω για το ίδιο τηλέφωνο, με χρεώνουν, μου παίρνουν τα χρήματα και μέρες μετά μου αναφέρουν κι αυτοί πως δεν το έχουν. Είναι πάγια τακτική τους φαίνεται να σου πάρουν τα λεφτά πρώτα και αφού δεις πως οι μέρες περνάνε και δεν έχεις κανένα νέο τους, τους παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε ότι είναι εκτός στοκ. Έχουν πάρει τα χρήματά σου πρώτα και μετά κάνεις το σταυρό σου για το αν τα ξαναπάρεις από ένα site που όσο διεθνές και να είναι, δεν παύει να είναι κινεζικό. ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, βεβαιωθείτε πρώτα πως το προϊόν υπάρχει ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο. Θέλω να πιστεύω πως μετά από τα mails που τους έστειλα για την απαράδεκτη κίνησή τους να σου τα παίρνουν πρώτα και μετά να σου τα ξαναγυρίζουν (ευτυχώς τα ξαναγυρίζουν και μάλιστα άμεσα) άλλαξε. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 smile2u σε mediafire να το ανεβάσεις, που κάνει και online προβολή Το antivirus που σου βγαλε οτι το xda έχει ιο, καλύτερα να το πετάξεις:lol: Επίσης τόσες προειδοποιήσεις έχει στο xda, κι οδηγίες να κάνεις πλήρες backup από custom recovery. Αν κάποιος την πατήσει, ας μάθει να προσέχει και να ναι πιο έξυπνος. Καλα, καλα. για δες απο που ειναι το Link για το gravitybox και ελα ξαναπες μου. Το εχει λαθος ο παιδαρος και σε βγαζει σε ασχετο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Έχει δίκιο, αυτό άλλαξε σήμερα, εχθές δεν ήταν σε αυτό το site η παραπομπή. Αλλά θα το διορθώσουμε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Κι επειδή το καλό το παλικάρι (κατά πολλούς και παίδαρος!!!) :wink: ξέρει κι άλλο μονοπάτι, για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι, σας το στέλνω σε pdf με την ωραιότερη παρουσίαση που έχετε δει ποτέ!!!! Εεεεε μα πια, να παινευτώ λίγο κι εγώ! :w00t: Επαναλαμβάνω, αν υπάρχουν λάθη, αλλαγές, τροποποιήσεις, το τάδε βήμα να μπει μετά από το δείνα και πάσης φύσεως τέτοιες αλλαγές, γράψτε το να το δούμε. Ουδείς άσφαλτος. :ρ Κατά καιρούς τα sites κάνουν αλλαγές και ενδέχεται στο μέλλον οι παραπομπές αυτές να μην είναι σε ισχύ. Post να βρούμε τη λύση. http://www.mediafire.com/view/t812cmeehnb6wm4/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%82_%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82.pdf http://www.mediafire.com/download/t812cmeehnb6wm4/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%89%CF%87%CE%BF%CF%82_%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%9A%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82.pdf Edited July 23, 2013 by vampyre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) άριστη παρουσίαση :clap::clap::clap: δεν κάθεται κάποιος να φτιάξει και έναν οδηγό με τις ρυθμίσεις της έντασης για κάθε ΄΄είδος΄΄ ? ακουστικό - ηχείο κλπ? Θα εκτιμηθεί πιστεύω δεόντος από πολλούς και πρώτα από όλα από εμένα :) η εφαρμογή είναι αυτή πάντως https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox Στα μηνύματα πας επιλογές->ρυθμίσεις->μηνύματα κειμένου (SMS) και τικάρεις την πρώτη επιλογή Αφού λέει τι τιμές είναι αποδεκτές, 0-160 στο max volume, και τα level πάνε 0-255. Πχ για αλλαγή του ήχου του πίσω ηχείου πας στο laundspeaker mode, και αλλάζεις στο Ring και Media (Ήχος κλήσης και πολυμέσων αντίστοιχα) το max στο 160 αν δεν είναι ήδη, και το Level 6 στο 255 που ναι το μέγιστο. Και μπορείς να προσαρμόσεις και τα υπόλοιπα level σε αναλογικές τιμές και να δοκιμάσεις. Σημαντικό είναι το ηχείο να μην τρίζει απ την υψηλή ένταση, γιατί μπορεί να χαλάσει (να ξεκολλήσει το πηνίο απ τη θέση του) και για το ακουστικό ποιο πειράζεις ? Edited July 23, 2013 by vampyre Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Υπάρχει δυνατότητα δηλαδή να πειράξουμε την «ψόφια» ένταση που είναι ήδη στο τέρμα και να σηκώσουμε λίγο τα db??? Αν μπορούμε πάντως να ανεβάσουμε κι άλλο την ένταση στο κινητό μας και να το κάνουμε ντισκοτέκ, Λάντεν βγάλε όλα τα μηνύματα στη φόρα. Θα στο φτιάξω εγώ αυτό που θες. :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Υπάρχει δυνατότητα δηλαδή να πειράξουμε την «ψόφια» ένταση που είναι ήδη στο τέρμα και να σηκώσουμε λίγο τα db??? Αν μπορούμε πάντως να ανεβάσουμε κι άλλο την ένταση στο κινητό μας και να το κάνουμε ντισκοτέκ, Λάντεν βγάλε όλα τα μηνύματα στη φόρα. Θα στο φτιάξω εγώ αυτό που θες. :dance: εμένα είπες Λάντεν ??????? δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248396 και δες το σχόλιο νο9 στο τοπιc που τσέκαρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Σύμφωνα με αυτά που βλέπω, πρόκειται για μια άριστη παρουσίαση. Μόλις έκανα κι εγώ τις δικές μου ρυθμίσεις!!! Για τα ακουστικά που ρωτάς (αν ρωτάς για αυτά), νομίζω πως οι ρυθμίσεις που χρειάζεσαι πρέπει να βρίσκονται στο menu Headset Mode. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα πείραζα πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Σύμφωνα με αυτά που βλέπω, πρόκειται για μια άριστη παρουσίαση. Μόλις έκανα κι εγώ τις δικές μου ρυθμίσεις!!! Για τα ακουστικά που ρωτάς (αν ρωτάς για αυτά), νομίζω πως οι ρυθμίσεις που χρειάζεσαι πρέπει να βρίσκονται στο menu Headset Mode. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα πείραζα πρώτο. κατάλαβες διαφορά ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν και μπαίνω στην εφαρμογή που ανέφερες από αλλού και όχι από τη συγκεκριμένη, στη δική μου περίπτωση πάντως έχει διαφορά. Μια και έχεις κατεβάσει λοιπόν την εφαρμογή που ανέφερες κάνε το εξής για να καταλάβεις τη διαφορά: Στις 3 πρώτες επιλογές Normal Mode, Headset Mode και Loudspeaker Mode βάλε και στις 3 τιμές 1 σε όλα τα πεδία και άκου με τα ακουστικά σου το αποτέλεσμα. Κάνε το ίδιο δεύτερη φορά και φτάσε τις τιμές σε όλα τα διαθέσιμα πεδία στο τέρμα και βάλε την ίδια μουσική. Θα καταλάβεις σίγουρα τη διαφορά. Αυτό που μπορώ να δεχτώ μόνο είναι ότι παρότι οι τιμές είναι στο τέρμα, να θέλεις ίσως ακόμα πιο δυνατά. Εκεί η επιστήμη σηκώνει χέρια και πόδια ψηλά. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Αν και μπαίνω στην εφαρμογή που ανέφερες από αλλού και όχι από τη συγκεκριμένη, στη δική μου περίπτωση πάντως έχει διαφορά. Μια και έχεις κατεβάσει λοιπόν την εφαρμογή που ανέφερες κάνε το εξής για να καταλάβεις τη διαφορά: Στις 3 πρώτες επιλογές Normal Mode, Headset Mode και Loudspeaker Mode βάλε και στις 3 τιμές 1 σε όλα τα πεδία και άκου με τα ακουστικά σου το αποτέλεσμα. Κάνε το ίδιο δεύτερη φορά και φτάσε τις τιμές σε όλα τα διαθέσιμα πεδία στο τέρμα και βάλε την ίδια μουσική. Θα καταλάβεις σίγουρα τη διαφορά. Αυτό που μπορώ να δεχτώ μόνο είναι ότι παρότι οι τιμές είναι στο τέρμα, να θέλεις ίσως ακόμα πιο δυνατά. Εκεί η επιστήμη σηκώνει χέρια και πόδια ψηλά. :X Εμένα με ενδιαφέρει η ένταση ΄΄κουδουνίσματος ΄΄ και η ένταση του ακουστικό στην εισερχόμενη κλήση και συνεχίζω...... Νορμάλ mode - headset mode -loudspeaker mod -headset_loudspeaker mode τελικά πείραξα μόνο τις τιμές που αναφέρουν vol και έβαλα 150, διαφορά είδα στην ακουστική κατά την εισερχόμενη κλήση, στην ένταση του κουδουνίσματος δεν είδα ( νομίζω) διαφορά. Καμιά άλλη ιδέα ? Edited July 23, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 :blink::!::blink: http://www.fastcardtech.com/iHD-Galaxy-S4-MINI-Pro Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 :blink::!::blink: http://www.fastcardtech.com/iHD-Galaxy-S4-MINI-Pro Προφανώς απ τις μουφιές που βγάζουν τα εργοστάσια με firmware πειραγμένο να δείχνει άλλα ντ άλλων χαρακτηριστικά, κι οι βλακες στο fastcardtech τα βάζουν χωρίς να τα ελέγξουν. Εκτός αν έχουν τυπογραφικό στη τιμή (το χουν κάνει κι αυτό, κι ένας εδώ στο φόρουμ πήρε τάμπλετ μισοτιμής) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smile2u Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) κι ένας εδώ στο φόρουμ πήρε τάμπλετ μισοτιμής... Αλήθεια λέει ο gerstavros2. Εγώ είμαι αυτός!!! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Το δικό μου phablet είναι αυτό: http://www.aliexpress.com/snapshot/239601665.html Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος δεν έχει πολλές απαιτήσεις και απλά τον ενδιαφέρει ένα κινητό για να μιλάει, sms, internet και παιχνίδια να παίζει τότε το συγκεκριμένο κινητό το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο δέκτης gps που έχει είναι ένα χάλι μαύρο. Θα πιάσετε δορυφόρους όταν θα έχετε φτάσει στον προορισμό σας! Αν κάποιος έχει σκοπό να πλοηγηθεί και να ταλαιπωρηθεί με διαφορετικό ήχο εισερχόμενης κλήσης, τότε ας το ξανασκεφτεί. Προσωπικά, σήμερα που κατάφερα και έλυσα τα τελευταία μου προβλήματα έπειτα από 25 μέρες που έχω το κινητό, 12αωρα καθημερινά πειράγματος και καμιά 20αρια επαναφορές συστήματος, αισθάνομαι απόλυτα ικανοποιημένος. :heat: Επίσης το ραδιόφωνο δεν παίζει!!! :chair: Λειτουργεί μόνο αν επιλέξεις γλώσσα αγγλικά. Εγώ που έχω επιλέξει ελληνικά, δεν λειτουργεί!!! Αν έχουτε ερωτήσεις για το κινητό ή το phablet με την 6αρα οθόνη, εγώ είμαι εδώ για σας!!! Και αγορές εκτός Ε.Ε, ΠΆΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ. :rtfm: Edited July 25, 2013 by smile2u Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikomou01 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 παιδια ηρθε και η δικια μου σειρά να πάρω την βοήθεια του κοινού :lol: για την επιλογή του επόμενου dual sim κινητού μου. Είμαι ανάμεσα σε α) jiayu G4 με τον 6589Τ και το 1 GB μνήμη http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html β) ZTE V987 http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html γ) Iocean X7 Elite http://www.minideal.net/iocean-x7-1920-1080-full-hd-5-0-ips-2gb-32gb-mtk6589t-quad-core-android-4-2.html βασικά προτιμώ το Iocean λόγο 2 gb αλλά δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο. Ανάμεσα στο Jiayu και το ΖΤΕ το jiayu έχει τον τουρμπο επεξεργαστή και μικρότερο μέγεθος, ενω το ΖΤΕ ειναι πίο γνωστό και λογικά θα έχει πιο καλή υποστήριξή . καμία βοήθεια? Παράθεση Τα μυαλά μας πονάνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Zte... Θα λειτουργεί το gps και η κάμερα του είναι άριστη. Μπορεί τα άλλα να έχουν καλύτερα χαρακτηρίστικα, άλλα όλο πατέντες και προβλήματα διαβάζω, είναι λαχεια(όλα είναι βέβαια αλλά σαν πιθανότητες....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Amoi N828 τελος απο minideal;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 E out of stock, καποια στιγμη θα ξαναφερουν λογικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 παιδια ηρθε και η δικια μου σειρά να πάρω την βοήθεια του κοινού :lol: για την επιλογή του επόμενου dual sim κινητού μου. Είμαι ανάμεσα σε α) jiayu G4 με τον 6589Τ και το 1 GB μνήμη http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html β) ZTE V987 http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.html γ) Iocean X7 Elite http://www.minideal.net/iocean-x7-1920-1080-full-hd-5-0-ips-2gb-32gb-mtk6589t-quad-core-android-4-2.html βασικά προτιμώ το Iocean λόγο 2 gb αλλά δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο. Ανάμεσα στο Jiayu και το ΖΤΕ το jiayu έχει τον τουρμπο επεξεργαστή και μικρότερο μέγεθος, ενω το ΖΤΕ ειναι πίο γνωστό και λογικά θα έχει πιο καλή υποστήριξή . καμία βοήθεια? ...μεταξύ α και β, προτείνω ΖΤΕ V987. Το συγκεκριμένο jiayu G4 δε βλέπω να έχει τον 6589Τ. Ακόμα και να τον είχε, δεν θα το επέλεγα. Το γ είναι άλλη κατηγορία τιμής και δεν υπάρχει νόημα απευθείας σύγκρισης. Σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω στη συνολική αξιοπιστία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ακόμα και να τον είχε, δεν θα το επέλεγα. Γιατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά συγνώμη για το off topic, αλλά θέλω να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στον gerstavros2. Χωρίς να με γνωρίζει καθόλου ο άνθρωπος, του ζήτησα την βοήθεια του, για το cubot c9 που αγόρασα και χθες κάθισε πάνω από μια ώρα στο skype μαζί μου ( χαρά στην υπομονή σου, γιατί είμαι και άσχετη με android ) καθοδηγώντας με....έτσι δημιούργησα, partition στην SD και αύξησα την εσωτερική μνήμη του κινητού. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!! Να είσαι πάντα καλά!!! Και μπράβο σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα, που βοηθάνε τον κόσμο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Για όσους έχουν πρόβλημα με το GPS σε 6589 κινητά......... http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/ Edited July 25, 2013 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) παιδια ηρθε και η δικια μου σειρά να πάρω την βοήθεια του κοινού :lol: για την επιλογή του επόμενου dual sim κινητού μου. Είμαι ανάμεσα σε α) jiayu G4 με τον 6589Τ και το 1 GB μνήμη http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html β) ZTE V987 http://www.minideal.net/zte-v987-mt6589-quad-core-android-4-1-1-2ghz-dual-sim-5-0-inch-hd-1g-ram-8-0m-smart-phone.htmle γ) Iocean X7 Elite http://www.minideal.net/iocean-x7-1920-1080-full-hd-5-0-ips-2gb-32gb-mtk6589t-quad-core-android-4-2.html βασικά προτιμώ το Iocean λόγο 2 gb αλλά δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο. Ανάμεσα στο Jiayu και το ΖΤΕ το jiayu έχει τον τουρμπο επεξεργαστή και μικρότερο μέγεθος, ενω το ΖΤΕ ειναι πίο γνωστό και λογικά θα έχει πιο καλή υποστήριξή . καμία βοήθεια? εγω iocean δεν εχω παρει, δεν θα θελα να το μαθω πανω μου. όποτε απτα αλλα.. g4 για μπαταρια θα παιρνα κ επεξεργαστη ομως 4.7 με 5 ίντσες σοβαρή διαφορα, που δεν δικαιολογει την τοσο μικρη διαφορα στις μπαταριες, αφου αλλωστε ο τουρμο καιει πιο πολυ.. φευγει παραγων μπαταρια οποτε. παμε επεξεργαστης εναντιον οθονης.. επιλέγω οθονη, γιατι το 967s μου με το s3 μου ειχαν διαφορα σοβαρη ανεσης browsing. τσεκαρε μονο αν ο ατουρμπιστος 6589 ανετα χωρις λαγκαρισμα υπιστηριζει, hd, σοβαρό ερωτημα.. 2gb ram.. αναρωτιεμαθ.. με 1 εχω 600 Ελ ευθερα στην εναρξη... Edited July 25, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Γιατι ? ...για τους λόγους που προανέφερε και ο ulvergr...αν έχεις την πολυτέλεια να ρισκάρεις και δεν είναι one time deal για σένα, τότε ελεύθερα μπορείς να ρισκάρεις και ίσως να μείνεις και περισσότερο ευχαριστημένος (εξαρτάται τι αναζητάει καθένας στο κινητό του). Αλλά για δοκιμασμένη αξιοπιστία και συνολικό value for money θα επέλεγα το ZTE εκ των προταθέντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts