Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το B94M το εχει κανείς για να μου πει εντυπώσεις είναι για ένα φίλο. Και από που θα μπορούσα να το παραγγείλω;
δεν το χω δουλέψει αλλά σου προτείνω να το πάρεις απ το minideal

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα να πάρω ένα κινητό και εγώ και θα ήθελα τις προτάσεις σας.

Το ποσό που νπορώ να δώσω είναι μέχρι 120 Ε. Θα ήθελα να είναι πάνω από 4'' οθόνη (θα έλεγα πάνω από 4,5'' αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν τα λεφτά). Για επεξεργαστή απλά αξιόπιστος. Η μπαταρία να είναι ικανοποιητική.

Οι χρήσεις που το θέλω είναι για γραφείο και ίντερνετ κυρίως, μετέπειτα να έχει ένα νορμάλ gps για κινητό (ξέρω ότι δεν είναι κανονικό gps) ισως λίγο διασκέδαση (βίντεο, παιχνίδι, κλπ). Σίγουρα με δύο κάρτες σιμ. Θα καταφύγω στην αγορά κινέζικου γτ διάβασα εδώ ότι αξίζουν.

Θα παρακαλούσα για τις προτάσεις σας σε μοντέλο κινητού όπως και σαιτ που μπορώ να το προμηθευτώ.

Edited by MustGK

Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η ώρα να πάρω ένα κινητό και εγώ και θα ήθελα τις προτάσεις σας.

Το ποσό που νπορώ να δώσω είναι μέχρι 120 Ε. Θα ήθελα να είναι πάνω από 4'' οθόνη (θα έλεγα πάνω από 4,5'' αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν τα λεφτά). Για επεξεργαστή απλά αξιόπιστος. Η μπαταρία να είναι ικανοποιητική.

Οι χρήσεις που το θέλω είναι για γραφείο και ίντερνετ κυρίως, μετέπειτα να έχει ένα νορμάλ gps για κινητό (ξέρω ότι δεν είναι gps) ισως λίγο διασκέδαση (βίντεο, παιχνίδι, κλπ). Σίγουρα με δύο κάρτες σιμ. Θα καταφύγω στην αγορά κινέζικου γτ διάβασα εδώ ότι αξίζουν.

Θα παρακαλούσα για τις προτάσεις σας σε μοντέλο κινητού όπως και σαιτ που μπορώ να το προμηθευτώ.

Amoi n821 από το minideal.net. είναι 4.5", έχει όσα θες, και φυσικά κανονικό GPS, δεν κατάλαβα τι εννοείς με τη παρένθεση.

Το μαγαζί αυτό http://www.ahappydeal.com το ξέρει κανείς;Έχει καλές τιμές.
Ακριβό είναι :p

Amoi n821 από το minideal.net. είναι 4.5", έχει όσα θες, και φυσικά κανονικό GPS, δεν κατάλαβα τι εννοείς με τη παρένθεση.

:p

Το Amoi n821 από το minideal το δείχνει out of stock

Μανώλης

Το Amoi n821 από το minideal το δείχνει out of stock

Το λευκό και το πορτοκαλί ειναι out of stock, το μαύρο το έχουν

Ακριβό είναι :p

Ωραία μία επιλογή το Amoi n821. Καμία άλλη πρόταση?

Εχω την εξης απορία , γιατί όλοι προτείνουν το amoi N821 και όχι το lenovo A820 που εχει και τετραπυρινο στα 1,2? σε όλα τα άλλα ειναι ίδια

http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html

βλέπω πως αργεί αρκετά η φόρτιση του κινητού μου

Ο φορτιστής είναι ο κλασσικός στα 5V - 500mA

Αν βρω κάποιον μεγαλύτερο να φορτίζει πιο γρήγορα θα υπάρχει πρόβλημα?

Ας πούμε σε 1000?

Εχω την εξης απορία , γιατί όλοι προτείνουν το amoi N821 και όχι το lenovo A820 που εχει και τετραπυρινο στα 1,2? σε όλα τα άλλα ειναι ίδια

http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html

Σαν απόδοση και αυτονομία θα είναι καλύτερο.Δεν έχει όμως εμπρός κάμερα και flash (αν και τα κινέζικα στο θέμα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο) στην πίσω κάμερα

Ωραία μία επιλογή το Amoi n821. Καμία άλλη πρόταση?

ZTE V970

Γιατι η lenovo έχει τσακωθεί με το φλας :p Αλλά ναι είναι μια καλή επιλογή κι αυτό, αλλά το amoi n821 μ αρεσει πιο πολύ :p

Τι σημαινει το "Russian Amoi N821" ????:!:

Ηρθε η ωρα να αγορασω κι εγω "εναν κινεζο" και γι'αυτο θελω την βοηθεια σας. Ειμαι αναμεσα σε thl w8 και amoi n828. Ποια η γνωμη σας για τα 2 αυτα μοντελα και αν εχετε να προτεινετε κατι το ιδιο καλο σε αυτα τα λεφτα που κυμαινονται αυτα τα κινητα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας‼

Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα παρέλαβα το συγκεκριμένο κινητό και ενω ειναι σε όλα σουπερ το σήμα της cosmote είναι απο ελαχιστο έως μηδενικό ενώ με μια wind που δοκιμασα το σημα ήταν φουλ.Υπάρχει καμία λύση?

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το 3G και βάλτο μόνο στο GSM και πες μου αν είδες διαφορά

Καμία διαφορά δυστυχώς. Αλλα το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο με την cosmote, αρα υποθετω δεν εχει προβλημα το κινητο.

Edited by navi55

Το μαγαζί αυτό http://www.ahappydeal.com το ξέρει κανείς;Έχει καλές τιμές.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι στην μαύρη λίστα των κινέζικων site

http://www.sitejabber.com/reviews/www.ahappydeal.com

Aυτο παιδιά τι λέει? Είναι πολύ φθηνό στο συγκεκριμένο site.

http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5

Δεν την έχω ακούσει αυτή την εταιρεία αλλά πρόσεξε λίγο γιατί αναφέρει :

* WLan: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g

δέν έχει το /n που σημαίνει δέν θα πιάνεις wifi

Δεν θα πιάνει το /n , είναι το πιο γρήγορο πρωτοκολο αλλά τα άλλα δύο θα τα πιάνει.

Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά router τα οποία έχουν μόνο /n και να μην μπορεί να συνδεθεί.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

βλέπω πως αργεί αρκετά η φόρτιση του κινητού μου

Ο φορτιστής είναι ο κλασσικός στα 5V - 500mA

Αν βρω κάποιον μεγαλύτερο να φορτίζει πιο γρήγορα θα υπάρχει πρόβλημα?

Ας πούμε σε 1000?

επειδή η ερώτηση είναι γενική...έχει κανείς άποψη?

Τι σημαινει το "Russian Amoi N821" ????:!:

τίποτα απολύτως, διαφημιστικό τρικ ειναι. Οι ρώσσοι ειναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά των κινέζικων κινητών

Ηρθε η ωρα να αγορασω κι εγω "εναν κινεζο" και γι'αυτο θελω την βοηθεια σας. Ειμαι αναμεσα σε thl w8 και amoi n828. Ποια η γνωμη σας για τα 2 αυτα μοντελα και αν εχετε να προτεινετε κατι το ιδιο καλο σε αυτα τα λεφτα που κυμαινονται αυτα τα κινητα.

Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας‼

Αντί του THL W8 δες καλύτερα ZP810, ZTE V967

Aυτο παιδιά τι λέει? Είναι πολύ φθηνό στο συγκεκριμένο site.

http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5

Μην ασχολήσε με τέτοια άγνωστα χωρίς υποστήριξη κινητά

μην δίνεις τόση σημασία στα χαρακτηριστικά που γράφει το fct. Φυσικά κι υποστηρίζει /n όπως ΟΛΑ τα MTK6577/6575/6589

επειδή η ερώτηση είναι γενική...έχει κανείς άποψη?

Προφανώς μεγαλύτερος φορτιστής φορτίζει και ταχύτερα, τα 500mAh ειναι λίγα

Απλα οσο εμπιστευεσε και τους αλλους . ;);)

Δυστυχώς δεν είναι έτσι.έστειλα e-mail στην thl για το τι sar έχει το w7 που με ενδιαφέρει να αγοράσω και η απάντηση ήταν

"I am so sorry that i haven't do relevant test . Please don't worry , THL mobile is a brand mobile phone in general are fairly standard material It is within the normal radiation values ."

Είναι δυνατόν να λένε ότι δεν έχουνε κάνει μετρήσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα ; Φαντάζομαι ότι και οι άλλοι Κινέζοι θα λένε ψέμματα αν τους ρωτήσεις, και δεν έχουν κάνει μετρήσεις γιατί μετά μπορεί να ανέβαινε και το κόστος. Αν είναι να δίνουμε λίγα χρήματα και να παίζουμε με την υγεία μας, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Δυστυχώς δεν είναι έτσι.έστειλα e-mail στην thl για το τι sar έχει το w7 που με ενδιαφέρει να αγοράσω και η απάντηση ήταν

"I am so sorry that i haven't do relevant test . Please don't worry , THL mobile is a brand mobile phone in general are fairly standard material It is within the normal radiation values ."

Είναι δυνατόν να λένε ότι δεν έχουνε κάνει μετρήσεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα ; Φαντάζομαι ότι και οι άλλοι Κινέζοι θα λένε ψέμματα αν τους ρωτήσεις, και δεν έχουν κάνει μετρήσεις γιατί μετά μπορεί να ανέβαινε και το κόστος. Αν είναι να δίνουμε λίγα χρήματα και να παίζουμε με την υγεία μας, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Θωρητικά έχεις δίκιο, στη πράξη όμως όλα αυτά με chipset Mediatek έχουν το ίδιο σχεδόν SAR, και είναι γνωστές οι τιμές κι έχουν αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες, κ είναι πολύ χαμηλότερα από κάτι άλλα επώνυμα (iOνόματα_δεν_λέμε με SAR 1.13)

Edited by gerstavros2

• The title was changed to Dual SIM + Android