argyk Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Την εχω βάλει παραγγελία και περιμένω να ερθει η καρτουλα... Αντε να δούμε. .. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδεία καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με 2 σιμ με οθόνη 4,3 και πάνω μέχρι 160ε-180ε και να είναι καλό σαν τηλέφωνο για κλήσεις και sms γρήγορο ίντερνετ μέσω wifi και 3g και τέλειο gps. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Ήμουνα μεταξύ newman n1 και jiayu g3 εσείς τι μου προτείνετε? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδεία καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με 2 σιμ με οθόνη 4,3 και πάνω μέχρι 160ε-180ε και να είναι καλό σαν τηλέφωνο για κλήσεις και sms γρήγορο ίντερνετ μέσω wifi και 3g και τέλειο gps. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Ήμουνα μεταξύ newman n1 και jiayu g3 εσείς τι μου προτείνετε? Ευχαριστω Amoi N821 μόνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν το dhgate είναι αξιόπηστο και αν υπάρχει υάρχει υποστήριξη σε rom για το συγκεκριμένο κινητό? http://www.dhgate.com/2013-cheapest-cell-phone-umi-x1-black-mtk6577/p-ff8080813dafa416013dc035509012f8.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν το dhgate είναι αξιόπηστο και αν υπάρχει υάρχει υποστήριξη σε rom για το συγκεκριμένο κινητό? http://www.dhgate.com/2013-cheapest-cell-phone-umi-x1-black-mtk6577/p-ff8080813dafa416013dc035509012f8.htmlTo DHgate είναι σαν το aliexpress και το ebay, αλλά γεμάτο απαταιώνες, οπότε σου προτείνω να μην ξαναμπεις εκεί. Όσο γι αυτό που δείχνεις, 1. ο πωλητής ειναι καρααπαταιώνας χωρίς καμια αξιολόγηση, 2. η τιμή είναι απίθανη, επομένως αποκλείεται να σου στείλει το κινητό που βλεπεις, 3. το κινητό είναι καλό κι έχει υποστήριξη, αν κι η μπαταρία του είναι μικρή και δεν στο συστήνω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ευχαριστώ, απλά είδα οτι γράφει πως ο πωλητής δεν πληρώνεται μέχρι ο αγοραστής να παραλάβει το προιόν. Για συγουριά θα το αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ευχαριστώ, απλά είδα οτι γράφει πως ο πωλητής δεν πληρώνεται μέχρι ο αγοραστής να παραλάβει το προιόν. Για συγουριά θα το αποφύγω. έτσι γίνεται και στο aliexpress. Αλλα στο dhgate αλλωνίζουν όλοι οι απαταίωνες, και δεν υπάρχει λογος να χάσεις το χρόνο σου και να ταλαιπωρείσαι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Εχω σταμπαρει αυτο το κινητακι ειναι stock και με Ελληνικά και με 210 δολαρια εχεις 2 μπαταριες, θηκη και screen protector Τι λετε..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 http://www.minideal.net/amoi-n828-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-ips-screen-smart-phone.html Εχω σταμπαρει αυτο το κινητακι ειναι stock και με Ελληνικά και με 210 δολαρια εχεις 2 μπαταριες, θηκη και screen protector Τι λετε..... Τέλεια επιλογή Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ποια η γνώμη σας για αυτό το κινητό: http://www.minideal.net/zopo-zp980-5-0-inch-first-fhd-screen-smart-phone-440ppi-android-4-2-mtk6589-quad-core-16g.html Η εγκατάσταση custom rom άμεσα, είναι εφικτή από άποψη διαθεσιμότητας; Έχω άλλη εφάμιλλη επιλογή συσκευής; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Απο οτι παρακολουθω αρχισαν να κυκλοφορουν σε stock αρκετα quad core και σε etotalk.... Χαμος θα γίνει τι θα πρωτοπαρουμε?Αρχιζω να αγχωνομαι... Και οτι ημουν ετοιμος να παρω το acer liquid E1 duo (ξέρω πολύ χαμηλά spects) με 215 ευρω απο expansys λογω οτι ειμαι κατοχος του acer liquid gallant duo και ειμαι απολυτα και απροβληματιστα εδω κ 5 μηνες ικανοποιημενος (το εχω σκισει αλλα εκει δεν λεει να κοληση πουθενα) και τα εμπιστεύομαι μιας και βρηκα να το δωσω 200ευρω...Τι θα κανουμε παιδια αγχωνομαι... Πρεπει να τα δοκιμασουμε ολα... Φευγω για κινα... Edited April 18, 2013 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Πολυ καλο ειναι αλλα η μια sim ειναι τυπου msim και πρεπει να την κοψεις εαν δεν εχεις.Εγω διαλεχα w8+ ειναι το ιδιο 5 ιντσες και πιο φτνο.ειναι το αποφασισεις πες μου να σου στειλω κουπονι. Edited April 19, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλημέρα. Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g3.html το οποίο έχει δωρεάν μεταφορικά με sg post και μου έρχεται στα 138ε τι λέτε ρε παιδεία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλημέρα. Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό http://www.minideal.net/promotion-for-jiayu-g3.html το οποίο έχει δωρεάν μεταφορικά με sg post και μου έρχεται στα 138ε τι λέτε ρε παιδεία ? Καλό, αλλά αν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια ή θες GPS, ξέχνα το Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) παιδες απορια τεχνικης φυσεως.. Σε jiayu g3 Βλεπω ενω κατεβαζω τορεντ κολλανε τα βιντεο που παω να παιξω συγχρονως .. τα ιδια ειχα παλια κ με ενα ατριξ.. λογικα ειναι κατι που δεν μπορουνε οια9 διπυρηνοι λετε? παω για τετραπυρηνο για να γινεται αυτο? Α ναι με bsplayer τα παιζω και ασφαλως κ μιλαω για ποιοτητα χαμηλη dvdrip.. ξερω πως ειμαι κοντα στο οριο τοτ επεξεργαστη,αλλα.περιμενα να γινεται με low quality vids.. Στο ατριξ με dvdrip κ οχι πιο πανω ημουνα οκ.. Edited April 19, 2013 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 παιδες απορια τεχνικης φυσεως.. Σε jiayu g3 Βλεπω ενω κατεβαζω τορεντ κολλανε τα βιντεο που παω να παιξω συγχρονως .. τα ιδια ειχα παλια κ με ενα ατριξ.. λογικα ειναι κατι που δεν μπορουνε οια9 διπυρηνοι λετε? παω για τετραπυρηνο για να γινεται αυτο? Α ναι με bsplayer τα παιζω και ασφαλως κ μιλαω για ποιοτητα χαμηλη dvdrip.. ξερω πως ειμαι κοντα στο οριο τοτ επεξεργαστη,αλλα.περιμενα να γινεται με low quality vids.. Στο ατριξ με dvdrip κ οχι πιο πανω ημουνα οκ.. Δεν έχει σχέση με τον επεξεργαστή, αλλά με την ταχύτητα της κάρτας μνήμης/εσωτερικής μνήμης. Γράφεις και διαβάζεις ταυτόχρονα πολλά δεδομένα στην μνήμη, και φτάνεις το όριό της (δεν αναφέρομαι στην ταχύτητα της ίδιας της μνήμης, αλλά στην ταχύτητα στην οποία μπορεί να μεταφέρει η συσκευή δεδομένα στη μνήμη, που έχει να κάνει με το chipset) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 axa ναι ρε σταυρο καλα τα λες,γμτ κ τα χω ξαναaντιμετωπισει αυτα,μυαλοοο δεν εχωωω σημερααα:p λεπον ειχα ξεχασει μεσα την class 4,κατσε να δοκιμασω με την εσωτερικη μνημη κ μετα με μια class 10..:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Καλό, αλλά αν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια ή θες GPS, ξέχνα το Τι έχει θέμα με το gps ? Τι προτείνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Καλό, αλλά αν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια ή θες GPS, ξέχνα το αλλοι λενε οτι λειτουργει το gps αλλοι οχι.. αν ξερις κατι παραπανω ενημερωσε μας Edited April 19, 2013 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Πολυ καλο ειναι αλλα η μια sim ειναι τυπου msim και πρεπει να την κοψεις εαν δεν εχεις.Εγω διαλεχα w8+ ειναι το ιδιο 5 ιντσες και πιο φτνο.ειναι το αποφασισεις πες μου να σου στειλω κουπονι.Δεν μου είναι πρόβλημα το κόψιμο της sim, το θέμα είναι ποιο από τα δύο έχει καλύτερη υποστήριξη σε θέματα custom rom και καλύτερη ποιότητα συνολικά; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreno Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ψαχνω κινητο για δευτερο. Θέλω να παίρνει δύο sim να έχει android από 4 έκδοση κ πάνω οθόνη το πολύ 4" το ιδανικό περίπου στις 3,5" κ να έχει πολύ καλό δέκτη GPS. Κάμερες κτλ δν μ ενδιαφέρουν, επεξεργαστής από 1GHZ κ πάνω, μνήμη RAM 512 κ πάνω, κ σκληρός από 1GB κ πάνω. Το maximum που θέλω να δώσω είναι τα 100€ Τι προτινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μια απάντηση από κατόχους 6589 επεξεργαστή παρακαλώ : δουλεύει σωστά το dual standby??? Και αν ναι σε επίπεδο ομιλίας και στις δυο γραμμές ή έστω η μια data και η άλλη ομιλία ταυτόχρονα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 αλλοι λενε οτι λειτουργει το gps αλλοι οχι.. αν ξερις κατι παραπανω ενημερωσε μαςλειτουργεί, αλλά μέτρια Δεν μου είναι πρόβλημα το κόψιμο της sim, το θέμα είναι ποιο από τα δύο έχει καλύτερη υποστήριξη σε θέματα custom rom και καλύτερη ποιότητα συνολικά;το zopo Μια απάντηση από κατόχους 6589 επεξεργαστή παρακαλώ : δουλεύει σωστά το dual standby??? Και αν ναι σε επίπεδο ομιλίας και στις δυο γραμμές ή έστω η μια data και η άλλη ομιλία ταυτόχρονα???Τα κινητά που κυκλοφορούν μέχρι τώρα, δεν είναι Dual Active. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δηλαδή πως λειτουργεί, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ? Η μια sim θα είναι μόνιμα σε 3g, η άλλη δεν θα δέχεται κλήσεις? Πάντα (αν συμβαίνει το παραπάνω) ή μόνο οταν κυκλοφορεί δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δηλαδή πως λειτουργεί, μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ? Η μια sim θα είναι μόνιμα σε 3g, η άλλη δεν θα δέχεται κλήσεις? Πάντα (αν συμβαίνει το παραπάνω) ή μόνο οταν κυκλοφορεί δεδομενα? Οι SIM είναι ταυτόχρονα ενεργές (dual standby) και ΜΟΝΟ όταν έχεις κλήση στη μία, η άλλη είναι ανενεργή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts