guideman Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ερωτηση κρισεως.. Ειναι το Jiayu G2S το καλυτερο Κινεζικο Dual Sim Android στις 4 ιντσες? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Ερωτηση κρισεως.. Ειναι το Jiayu G2S το καλυτερο Κινεζικο Dual Sim Android στις 4 ιντσες? Γενικά ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) Παιδια αλλο κινητο αναλογο του ζοπο 910 ποιο ειναι? ΜΕ5, 3ιντσες , τετραπυρινο κ - 1-2gb ram? NEO N003-HDC Galaxy S3 Legend-CAESAR A9600 Αλλα αν θελετε την γνωμη μου περιμενετε ενα μηνα ακομα και καντε την παραγγελεια σας 20 απριλη θα εχουν βγει ολα στην αγορα, θα εχουν πεσει οι τιμες τους, και θα εχουν βγει τα τυχον μικροπροβληματα του νεου chipset mtk 6589. και μεσα στο 13 βγαιμει οκταπυρινο mtk 6599 Edited March 17, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 και μεσα στο 13 βγαιμει οκταπυρινο mtk 6599 wow οκταπυρινο μτκ; ερε φιλε τι μου κανεις με βλεπω παλι να περιμενω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 και εγω εδω και 6 μηνες ετσι εκανα ελεγα θα παρω αυτο ... μετα εβλεπα οτι σε 1 μηνα θα βγει κατι καλυτερο... μετα μεχρι να εχει στοκ αυτο εβλεπα οτι τον επομενο θα βγει κατι ακομα καλυτερο και παει ετσι ... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 (edited) NEO N003-HDC Galaxy S3 Legend-CAESAR A9600 Αλλα αν θελετε την γνωμη μου περιμενετε ενα μηνα ακομα και καντε την παραγγελεια σας 20 απριλη θα εχουν βγει ολα στην αγορα, θα εχουν πεσει οι τιμες τους, και θα εχουν βγει τα τυχον μικροπροβληματα του νεου chipset mtk 6589. και μεσα στο 13 βγαιμει οκταπυρινο mtk 6599 Mπα αμα βλεπεις κατι και το θες παρτοο.....:lol: Μολις παρηγγειλα το παραπανω γιατι μου αρεσε πολυ και βρισκω την τιμη πολυ καλη! Επισης επειδη ειναι κοπια του S3 σε μενου εικονιδια UI κλπ ειμαι αρκετα εξοικοιομενος και στην εμφανιση! Γνωμες? http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-Legend Edited March 17, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Mπα αμα βλεπεις κατι και το θες παρτοο.....:lol: Μολις παρηγγειλα το παραπανω γιατι μου αρεσε πολυ και βρισκω την τιμη πολυ καλη! Επισης επειδη ειναι κοπια του S3 σε μενου εικονιδια UI κλπ ειμαι αρκετα εξοικοιομενος και στην εμφανιση! Γνωμες? http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-Legend Είναι το Star B943/B94M. Θα μπορούσες να το βρεις σε καλύτερη τιμή, κι η μπαταρία είναι 2000mAh κι όχι 3000mAh φυσικά (από αυτονομία πολύ καλά θα ναι πάντως), και γενικά είναι πολύ καλή επιλογή, ελπίζω να μην έχει κακό δέκτη GPS μόνο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Είναι το Star B943/B94M. Θα μπορούσες να το βρεις σε καλύτερη τιμή, κι η μπαταρία είναι 2000mAh κι όχι 3000mAh φυσικά (από αυτονομία πολύ καλά θα ναι πάντως), και γενικά είναι πολύ καλή επιλογή, ελπίζω να μην έχει κακό δέκτη GPS μόνο Αυτο δεν ειναι 4.5 ιντσες? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Αυτο δεν ειναι 4.5 ιντσες?αλλάζει μονο το μέγεθος της οθόνης, πίστεψέ με Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 αλλάζει μονο το μέγεθος της οθόνης, πίστεψέ με Μπορει και να εχεις δικιο καθοτι ποιο παλιος στην Ανατολη! Εν παση περιπτωσει για εμενα το μεγεθος μετραει μιας και γκαβουλιακας, η Star δε απο οσο ξερω βγαζει καλα τηλεφωνα και αξιοπιστα. Οποτε 5.3 ιντσες, τετραπυρηνο, 4.2 JB and 150 Euros λουκουμακι μου φαινεται απο το να μπλεκω με νεες Κινεζιες! βλεπε Newman που πηρα πριν ενα μηνα κλπ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Μπορει και να εχεις δικιο καθοτι ποιο παλιος στην Ανατολη! Εν παση περιπτωσει για εμενα το μεγεθος μετραει μιας και γκαβουλιακας, η Star δε απο οσο ξερω βγαζει καλα τηλεφωνα και αξιοπιστα. Οποτε 5.3 ιντσες, τετραπυρηνο, 4.2 JB and 150 Euros λουκουμακι μου φαινεται απο το να μπλεκω με νεες Κινεζιες! βλεπε Newman που πηρα πριν ενα μηνα κλπ όπα, είδα S3 και νομιζα ότι ήταν 4.7" , δεν διάβασα παρακάτω :lol: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 μονοπύρηνο, κι αρκιβούτσικο. Το Lenovo συμφέρει περισσότερο..κι είναι και Lenovo. Δες το βιντεο κι όλας, κι αν αποφασίσεις σου λέω από πού να το τσιμπήσεις στα 100€ με θήκη και μεμβράνη Για ρίξε τα φώτα σου, γιατί φαίνεται μια χαρά το A789. Επίσης αξίζουν τα επιπλέον ευρώ, για να πας στο Lenovo P700i? Mε ενδιαφέρει κάτι με χαμηλό sar. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscor Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Γεια χαρα παιδια!Ενδιαφερομαι για android dual sim αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα κ οτι παρω θα το κρατησω για αρκετο καιρο{ελπιζω},οποτε πρεπει να κανω οσο καλυτερη κ ασφαλεστερη αγορα γινεται.Εχω διαβασει τον ενδιαφερον διαλογο που κανετε εδω κ ειδα κ τα βιντεακια φιλε gerstavros2.Προσωπικα η χρηση θα ναι:αρκετη εως πολυ ομιλια με bluetooth ενεργο,λιγοτερο internet κ παιχνιδια κ αραια tethering για το tablet.To A789 με 100ευρω θηκη κ μεμβρανη φαινεται πολυ καλο,μ αγχωνει γενικα το θεμα της αυτονομιας(το JiaYu G2 ειδα οτι ειναι με τη 2πλη μπαταρια κ τον εξωτερικο φορτιστη) κ το ενδεχομενο του σερβις αν προκυψει κατι.Οποιαδηποτε βοηθεια παιδια ευπροσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Για ρίξε τα φώτα σου, γιατί φαίνεται μια χαρά το A789. Επίσης αξίζουν τα επιπλέον ευρώ, για να πας στο Lenovo P700i? Mε ενδιαφέρει κάτι με χαμηλό sar. Ευχαριστώ.Το P700i είναι πολύ ακριβότερο και δεν βρίσκω λόγο να το προτιμήσει κανείς. Το Sar σε αυτά είναι ~0.35W/Kg body και ~0.75W/Kg head. Γεια χαρα παιδια!Ενδιαφερομαι για android dual sim αλλα δυστυχως δεν μπορω να διαθεσω πολλα χρηματα κ οτι παρω θα το κρατησω για αρκετο καιρο{ελπιζω},οποτε πρεπει να κανω οσο καλυτερη κ ασφαλεστερη αγορα γινεται.Εχω διαβασει τον ενδιαφερον διαλογο που κανετε εδω κ ειδα κ τα βιντεακια φιλε gerstavros2.Προσωπικα η χρηση θα ναι:αρκετη εως πολυ ομιλια με bluetooth ενεργο,λιγοτερο internet κ παιχνιδια κ αραια tethering για το tablet.To A789 με 100ευρω θηκη κ μεμβρανη φαινεται πολυ καλο,μ αγχωνει γενικα το θεμα της αυτονομιας(το JiaYu G2 ειδα οτι ειναι με τη 2πλη μπαταρια κ τον εξωτερικο φορτιστη) κ το ενδεχομενο του σερβις αν προκυψει κατι.Οποιαδηποτε βοηθεια παιδια ευπροσδεκτη! Lenovo A789. Μεγάλη αυτονομία (μπαταρία 2000mAh), εξαιρετική ποιότητα και το βασικότερο, μεγαλύτερη αξιοπιστία. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscor Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ευχαριστω για τη απαντηση,θα σε κουρασω λιγο ακομα...Μετα τη εγγυηση αν βγαλει κατι εχουμε επιλογες?Μου λες αν θες που μπορω να το βρω με το κατοσταρικο που ειπες κ αν υπαρχει σε φθηνοτερο κατι αξιοπρεπες που αξιζει ν ασχοληθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Ευχαριστω για τη απαντηση,θα σε κουρασω λιγο ακομα...Μετα τη εγγυηση αν βγαλει κατι εχουμε επιλογες?Μου λες αν θες που μπορω να το βρω με το κατοσταρικο που ειπες κ αν υπαρχει σε φθηνοτερο κατι αξιοπρεπες που αξιζει ν ασχοληθω Μετά την εγγύηση ή πληρώνεις ανταλλακτικό, ή παίρνεις άλλο, όπως παντού. Lenovo A789. Πιο φθηνο, δες το Lenovo A690, με μονοπυρηνο MTK6575 και Android 2.3, κι αυτο εξαιρετικο και γρηγορο (ο μονοπυρηνος ειναι Cortex-A9, οχι σαν τους παλιους A8). Kai τα 2 στο πακετο εχουν θηκη πλαστικη με ψευτοβελουδοματ υφη (προσωπικα μ αρεσει πολυ το υλικο αυτο, και το χω συναντησει μονο σε θηκες που δινει η lenovo στα κινητα) και μεμβρανη οθονης. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιά σήμερα μου έστειλαν: 18/03/2013 - Despatched to overseas (Country code: GR) από την Singapore post. Είναι για ένα THL w8 που παράγγειλα από EBELLKING.COM Ξέρει κανείς να μου πει σε πόσες μέρες περίπου θα το έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Παιδιά σήμερα μου έστειλαν: 18/03/2013 - Despatched to overseas (Country code: GR) από την Singapore post. Είναι για ένα THL w8 που παράγγειλα από EBELLKING.COM Ξέρει κανείς να μου πει σε πόσες μέρες περίπου θα το έχω; Ανάλογα τα κέφια των ελτα, 8-15 μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscor Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Να σαι καλα!Θα τα τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Το P700i είναι πολύ ακριβότερο και δεν βρίσκω λόγο να το προτιμήσει κανείς. Το Sar σε αυτά είναι ~0.35W/Kg body και ~0.75W/Kg head. . Βασικά από το minideal.net το έχω βρει κάπου στα 165 δολάρια με δωρεάν αποστολή sg post . Να το εμπιστευτώ σαν κατάστημα? Έχει κάποιος ολοκληρωμένη εικόνα για το μαγαζί? Βασικά από ότι καταλαβαίνω είναι μια βελτιωμένη έκδοση του α789 με ips και μεγαλύτερη μπαταρία. Για το σαρ εγώ και τα δύο τα βρίσκω κάτω από 0.50 W/Kg head. Ποιο βρήκες 0.75.? Η Lenovo σε όλα βάζει δώρο θηκη/protector? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Βασικά από το minideal.net το έχω βρει κάπου στα 165 δολάρια με δωρεάν αποστολή sg post . Να το εμπιστευτώ σαν κατάστημα? Έχει κάποιος ολοκληρωμένη εικόνα για το μαγαζί? Βασικά από ότι καταλαβαίνω είναι μια βελτιωμένη έκδοση του α789 με ips και μεγαλύτερη μπαταρία. Για το σαρ εγώ και τα δύο τα βρίσκω κάτω από 0.50 W/Kg head. Ποιο βρήκες 0.75.? Η Lenovo σε όλα βάζει δώρο θηκη/protector?πολύ καλ΄ο ειναι το minideal, έχω παρει από κει κι ήταν γρήγοροι, και καλή εξυπηρέτηση. το sar είναι όπως σου πα, σ όλα τα mtk6577, και πάλι είναι χαμηλό. Αυτό που βλέπεις, είναι για σωμα. Όσα lenovo έχω πάρει ήταν με τετοιες θήκες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με αυτό; Είναι υπαρκτό;;; Αν ήταν φτηνότερο ενδεχομένως σε κανένα εξάμηνο που θα είχε πέσει η τιμή να το σκεφτόμουν αλλά 860 δολλάρια είναι too much! Επίσης γράφουν για πληρωμές εκτός Paypal το οποίο μου βρωμάει:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Ρε παιδιά τι παίζει με αυτό; Είναι υπαρκτό;;; Αν ήταν φτηνότερο ενδεχομένως σε κανένα εξάμηνο που θα είχε πέσει η τιμή να το σκεφτόμουν αλλά 860 δολλάρια είναι too much! Επίσης γράφουν για πληρωμές εκτός Paypal το οποίο μου βρωμάει:X Φυσικά κι είναι υπαρκτό. Η Samsung βγάζει Dual Sim έκδοση για την αγορά της Κίνας, καθώς εκεί το Dual Sim είναι απαραίτητο για τον μεγαλύτερο πληθυσμό της χώρας, κι έχουν και μια προτίμηση οι κινέζοι στα μεγάλα τηλέφωνα. Δεν δέχονται paypal για τόσο μεγάλο ποσό, λόγω περιορισμού της πιστωτικής κάρτας ή κάτι τέτοιο, όπως το fastcardtech δεν δέχεται paypal για πληρωμές πάνω από 350$ νομίζω κλπ, δεν είναι απάτη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 νομιζω η etotalk για αγορες ανω των 800 δεν υποστηριζει paypal δεν ξερω ομως αν ειναι θεμα etotalk ή καρτας-paypal κτλ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 νομιζω η etotalk για αγορες ανω των 800 δεν υποστηριζει paypal δεν ξερω ομως αν ειναι θεμα etotalk ή καρτας-paypal κτλ και σ άλλα καταστήματα έχω δει τέτοιο περιορισμό, επομένως κάτι άλλο παίζει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts