Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορεις και γενικευεις για ολα τα τηλεφωνα που εχουν mtk6575 εχει προβλημα το gps δεν το καταλαβαινω.Πες καλυτερα οτι το δικο μου.......τηλ εχει προβλημα σε αυτο και αυτο.Πληροφορικα το δικο μου κλειδωνει με igo σε 10-20 δευτ την πρωτη φορα αναλογα την περιοχη που ειμαι και μετα σε 3-5.Μια φορα που το ανοιξα κατα λαθος οιδα οτι και μεσα στο γραφειο μου κλειδωσε χωρις data παντα αν και δεν ειμαι πολυ κοντα στο παραθυρο.Το αρχειο agps_profiles_conf παιζει γεγαλο ρολο τι γραφει Edited by stargreek

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειδα το φως!!!

Λειτουργει κανονικα το navigon , αν και δε μου αρεσει σαν προγραμμα. Και κλειδωνει και χωρις να ανοιξω data σε λογικο χρονο. Καποιες φορες εχει μικρη ακριβεια , ομως το θεμα ειανι πως μπορει πλεον να σε παει απο το Α σημειο στο Β.

Και τωρα καποιες σκεψεις για το gps των 6575. Οι πανεξυπνοι οι κινεζοι τα στρμωχνουν καλα στο κινητο ξεχνωντας ομως τη λειτουργικοτητα. Δεν εχουν τοποθετησει τις κεραιες σε σωστα σημεια στα τηλεφωνα , και γι αυτο το σημα ειναι χαμηλο. Ολα τα κινητα φορανε sirf star 3 αισθητηρα, ο οποίος κλειδωνει σε 45-60 δευτερ απο κρυος και σε 5-15 ζεστος. Μπηκα με power και vol- στο τεστ μενου του κινητου και εκανα το gps test.Θυμηθειτε οτι σε αυτο το μενου δεν παρεμβαλεται τροποποιηση στα δεδομενα του gps και ειανι raw data απο τον αισθητηρα. Εκει κλειδωσε τους δορυφορους απο κρυο στα 70κατι δευτερα, ενω δεν βρηκε και ολους τους δορυφορους που εβρισκε ενα xperia walkman που ειχζα ακριβως διπλα. Αυτο δειχνει κακο σημα στον αισθητηρα αφου και παραπανω απο το συνηθες εκανε , και δε βρηκε ολους τους δορυφορους. Το ιδιο προβλημα αντμετωπιζουν πολλα κινεζικα με τον 6575, το διαβαζω στο xda. Περνωντας τωρα και στο λογισμικο γινεται ενα μπαχαλο. Καθε προγραμμα διαβαζει διαφορετικα τα δεδομενα του gps και απο διαφορετικο μερος. Επισης καποια προγραμματα κανουν καποιο ειδος tweak στα δεδομενα απο τον αισθητηρα και τα τροποποιουν ελαφρως. Γι αυτο και στο gps test Κλειδωνει αμεσως, ενω στο sygic χανει το σημα με τη μια. Το περιεργο ειανι πως μπορω να κλειδωσω με το gps test αμεσως, αλλα με το που μπαινω στο sygic Κραταει το σημα για 10-15 δευτερα και μετα ξαναψαχνει.

Εγω εστειλα μηνυμα στους κινεζουν και τους εβρισα γι αυτο. Αν θελυον να πουλανε κινητα να ειναι ποιοτικοι. Οταν ενα κινητο εχει μια δυνατοτητα πρεπει να την εχει στην πραγματικοτητα και οχι στα χαρτια. Σκεφτειτε να ηταν μαγαζι εδω, θα το γυρνουσαμε πισω. Να τους υποστηριζουμε που πουλανε φτηνα αλλα οχι μαπες.

Αυτα απο μενα, με το καλο να ερθει και η νεα γενια με τον 6577

Με μπέρδεψες. Τι φταίει τελικά ?

Αν φταίει η κακή τοποθέτηση των κεραιών , και τα προγράμματα που αλλάζουν τα δεδομένα

τι σχέση έχει ο 6575 , ο οποίος όπως γράφεις έχει και sirf star 3 αισθητήρα που θεωρείται καλός?

Μήπως είναι και κάτι άλλο?

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Ψάχνω για φτηνό dual sim android με οθόνη 3,2" το πολυ και γύρο στα 100$.... καμία πρόταση???

Pixel 6a

Αυτο που φταιει ειναι η κακη τοποθετηση του αισθητηρα σε καποια τηλεφωνα, οπως στο δικο μου και το 5ιντσο hapai . Αν διαβασετε στο xda θα το διασταυρωσετε.

Περα λοιπον κι απο την κακη τοποθετηση του αισθητηρα εχουμε και την κακη συνεργασια με το software. Αυτο εξηγησα, οτι δηλαδη τροποποιουνται τα δεδομενα απο τον αισθητηρα μεχρι να φτασουν στα προγραμματα πλοηγησης. Εκει μπλεκεται το firmware

@stargreek σημασια φιλε μου εχει να κλειδωνει χωρις agps, οπως καναμε παλια με ολα τα κοινοτυπα gps. Εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου και οσα ειχαν θεμα ηταν λογω εσωτερικης κεραιες και κακου σχεδιασμου της συσκευης. Οσα παιρνουν εξωτερικη κεραια κλειδωνυον απο κρυα εκκινηση σε λιγοτερο απο 45δευτερα προφανως χωρις agps. Κι εγω εχω καταφερει να κλειδωσω σημα μεσα στο σπιτι αλλα ημουν τελευταιο οροφο, απο πανω ταρατσα

Edited by dimzan

Eλληνικα γραφω.Χωρις data.Γνωμη μου ο καθε ενας να λεει οτι ξερει και οχι οτι φαντασιωνεται Edited by stargreek

Δηλαδή φταίει η κακή τοποθέτηση των κεραιών και η κακή συνεργασία του software.

Αυτά όμως μπορεί να συμβαίνουν σε οποιοδήποτε τηλέφωνο είτε με τον 6575 είτε με άλλον.

Όχι τίποτε άλλο , θέλω να παραγγείλω ένα και με φόβισες.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Αυτο που φταιει ειναι η κακη τοποθετηση του αισθητηρα σε καποια τηλεφωνα, οπως στο δικο μου και το 5ιντσο hapai . Αν διαβασετε στο xda θα το διασταυρωσετε.

Περα λοιπον κι απο την κακη τοποθετηση του αισθητηρα εχουμε και την κακη συνεργασια με το software. Αυτο εξηγησα, οτι δηλαδη τροποποιουνται τα δεδομενα απο τον αισθητηρα μεχρι να φτασουν στα προγραμματα πλοηγησης. Εκει μπλεκεται το firmware

@stargreek σημασια φιλε μου εχει να κλειδωνει χωρις agps, οπως καναμε παλια με ολα τα κοινοτυπα gps. Εχουν περασει πολλα απο τα χερια μου και οσα ειχαν θεμα ηταν λογω εσωτερικης κεραιες και κακου σχεδιασμου της συσκευης. Οσα παιρνουν εξωτερικη κεραια κλειδωνυον απο κρυα εκκινηση σε λιγοτερο απο 45δευτερα προφανως χωρις agps. Κι εγω εχω καταφερει να κλειδωσω σημα μεσα στο σπιτι αλλα ημουν τελευταιο οροφο, απο πανω ταρατσα

σιγουρα σε ορισμενα υπαρχει προβλημα με την κεραια και για αυτο αργουν να κλειδωσουν ή κλειδωνουν με λιγοτερη ακριβεια απο οτι άλλα.

δεν εχει να κανει με τον μτκ 6575,γιατι ειχα δυο συσκευες μ αυτον,μια 4,3 και η αλλη 5....και το 4,3 κλειδωνε αμεσως με ακριβεια,ενω παρολο που και τα δυο ειχαν 4.0.3,αυτο ετρεχε και το sygic....ενω το 5ιντσο οχι!

το προβλημα βεβαια ηταν οτι το 4.3 το εστειλα δυο φορες πισω γιατι ακουσον ακουσον :wacko:μετα απο μιση μερα λειτουργιας,και τα 2 τηλ,παρουσιαζαν προβλημα στην δονηση.

δλδ ενω στην αρχη δουλευε κανονικα,μετα η δονηση αρχιζε να δουλευει οταν αυτη ηθελε..

και οταν εκανα το τεστ του vibrator me power button kai volume -,καταλαβα οτι δεν ηταν προβλημα λογισμικου αλλά hardware,μιας και οταν αρχιζα το τεστ,εφτανε να χτυπησω ελαφρως το τηλ με το δαχτυλο για να αρχισει να λειτουργει παλι...οποτε αν και δεν ειμαι ειδικος,φανταζομαι καποια αστοχια υλικου λογο υπερθερμανσης!:mad:

ειναι που λεμε να μην σου τυχει.

τωρα τους ειπα οτι αλλο τετοιο τηλ να μην μου στειλουν και θα περιμενω για συσκευη με τον 6577

ελπιζοντας τουλαχιστον να μην βγαλει προβλημα με το hardware!:worry:

δε φαντασιωνομαι αγαπητε. διαβαζω, διασταυρωνω, κρινω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26616262

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1680338

επισης εισαι τουλαχιστον αναξιοπιστος οταν λες οτι εχεις παραλαβει για τον αδερφο σου (??) πριν ενα μηνα το jiayu g3 που δεν ειχε βγει καν απο το εργοστασιο και δεν το ειχαν καν οι κινεζοι. Σου ζητησαμε πληροφοριες, φωτογραφιες, φυσικα καπνος. Στο ρωσικο φορουμ που ειναι το πιο αξιοπιστο λενε οτι απο τελη αυγουστου θα αρχισουν οι παραγγελιες κι εσυ , που πιθανον κανεις dropshipping , το ειχες απο 22 ιουλιου με εξπρες μεταφορικη 5 ημερων που δεν πληρωσε τελωνειο. Κατι δε μας λες καλα.

σιγουρα σε ορισμενα υπαρχει προβλημα με την κεραια και για αυτο αργουν να κλειδωσουν ή κλειδωνουν με λιγοτερη ακριβεια απο οτι άλλα.

δεν εχει να κανει με τον μτκ 6575,γιατι ειχα δυο συσκευες μ αυτον,μια 4,3 και η αλλη 5....και το 4,3 κλειδωνε αμεσως με ακριβεια,ενω παρολο που και τα δυο ειχαν 4.0.3,αυτο ετρεχε και το sygic....ενω το 5ιντσο οχι!

το προβλημα βεβαια ηταν οτι το 4.3 το εστειλα δυο φορες πισω γιατι ακουσον ακουσον :wacko:μετα απο μιση μερα λειτουργιας,και τα 2 τηλ,παρουσιαζαν προβλημα στην δονηση.

δλδ ενω στην αρχη δουλευε κανονικα,μετα η δονηση αρχιζε να δουλευει οταν αυτη ηθελε..

και οταν εκανα το τεστ του vibrator me power button kai volume -,καταλαβα οτι δεν ηταν προβλημα λογισμικου αλλά hardware,μιας και οταν αρχιζα το τεστ,εφτανε να χτυπησω ελαφρως το τηλ με το δαχτυλο για να αρχισει να λειτουργει παλι...οποτε αν και δεν ειμαι ειδικος,φανταζομαι καποια αστοχια υλικου λογο υπερθερμανσης!:mad:

ειναι που λεμε να μην σου τυχει.

τωρα τους ειπα οτι αλλο τετοιο τηλ να μην μου στειλουν και θα περιμενω για συσκευη με τον 6577

ελπιζοντας τουλαχιστον να μην βγαλει προβλημα με το hardware!:worry:

ποσο καιρο σου παιρνει το πηγαινε ελα ? φοβαμαι να μεινω τοσες μερες χωρις τηλεφωνο, εδω εκαναν 20 εμρες να μου το στειλουν . Σκεψου να εχει να παει 15 μερες , να το δουν αλλες 5 γτι σιγα μην το δουν με τη μια, και να ξαναστειλουν αλλες 20... Μου προτειναν να το στειλω για να μου το αλλαξουν αλλα το θεωρω εντελως χαζο...

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

επισης εισαι τουλαχιστον αναξιοπιστος οταν λες οτι εχεις παραλαβει για τον αδερφο σου (??) πριν ενα μηνα το jiayu g3 που δεν ειχε βγει καν απο το εργοστασιο και δεν το ειχαν καν οι κινεζοι. Σου ζητησαμε πληροφοριες, φωτογραφιες, φυσικα καπνος. Στο ρωσικο φορουμ που ειναι το πιο αξιοπιστο λενε οτι απο τελη αυγουστου θα αρχισουν οι παραγγελιες κι εσυ , που πιθανον κανεις dropshipping , το ειχες απο 22 ιουλιου με εξπρες μεταφορικη 5 ημερων που δεν πληρωσε τελωνειο. Κατι δε μας λες καλα.

Δεν θα σου απαντησω γιατι δεν μπορω οπως θελω.Οταν ερθεις απο το Συνταγμα στειλε ενα μαιλ celticltd@gmail.com να στο δειξω αφου καίγεσαι και για να δει με ποια χωρα δουλευω.Αυτα

Δεν θα σου απαντησω γιατι δεν μπορω οπως θελω.Οταν ερθεις απο το Συνταγμα στειλε ενα μαιλ celticltd@gmail.com να στο δειξω αφου καίγεσαι και για να δει με ποια χωρα δουλευω.Αυτα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4208939#post4208939

αντιλαμβανομια οτι εισαι εμπορος αλλα πες μου γιατι να γραψεις οτι εχεις το g3 οταν δεν το εχουν δει πουθενα στον κοσμο? μονο αυτο.

προφανως συνεργαζεσαι με κινεζουνς, δεν ειανι κατι περιεργο, αλλα απντησε μου στο παραπανω απλο ερωτημα

:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4208939#post4208939

αντιλαμβανομια οτι εισαι εμπορος αλλα πες μου γιατι να γραψεις οτι εχεις το g3 οταν δεν το εχουν δει πουθενα στον κοσμο? μονο αυτο.

προφανως συνεργαζεσαι με κινεζουνς, δεν ειανι κατι περιεργο, αλλα απντησε μου στο παραπανω απλο ερωτημα

:lol::lol::lol::lol:εμπορος ειμαι αλλα δεν πουλαω κινητα ουτε καν ηλεκτρονικα χχαχαχχαχαχΕιπα ελα να στο δειξω .να εισαι καλα με εκανες και γελασα τετοιες εποχες

Edited by stargreek

:lol:

:lol::lol::lol::lol:εμπορος ειμαι αλλα δεν πουλαω κινητα ουτε καν ηλεκτρονικα χχαχαχχαχαχΕιπα ελα να στο δειξω .να εισαι καλα με εκανες και γελασα τετοιες εποχες

ανεβασε ενα βιντεο να πειστουμε και οι υπολοιποι. σε ολο τον κοσμο δεν το χουν δει και εσυ το χεις, το χαιρεσαι κλπ κλπ

υπεκφυγες του τυπου ελα να στο δειξω , με εκανες και γελασα κλπ δε με πειθουν

ΥΓ δεν ειχα σκοπο να χαλασω το τοπικ με αυτα τα ανοητα ποστς αλλα ειναι ασχημο να επιτιθεσαι χωρις facts. εγω εστειλα και 5 λινκς που υποστηριζω τις αποψεις μου

ποσο καιρο σου παιρνει το πηγαινε ελα ? φοβαμαι να μεινω τοσες μερες χωρις τηλεφωνο, εδω εκαναν 20 εμρες να μου το στειλουν . Σκεψου να εχει να παει 15 μερες , να το δουν αλλες 5 γτι σιγα μην το δουν με τη μια, και να ξαναστειλουν αλλες 20... Μου προτειναν να το στειλω για να μου το αλλαξουν αλλα το θεωρω εντελως χαζο...

κοιτα,τα συγκεκριμενα τα πειρα απο ενα online shop απο θεσσαλονικη...οποτε πανε και ερχοντε γρηγορα.

απο κινα τωρα ...ειναι προβλημα οπως καταλαβαινεις

κοιτα,τα συγκεκριμενα τα πειρα απο ενα online shop απο θεσσαλονικη...οποτε πανε και ερχοντε γρηγορα.

απο κινα τωρα ...ειναι προβλημα οπως καταλαβαινεις

αρα τα πηρες και σε αντιστοιχη τιμη..? καποιο λινκ αν θες

Θελω να περασωτη Taiwan101_STAR-N8000_ICS_V.09 και δε μπορω απο recovery Vol+ power βγαζει verification error...

Με τον ιδιο τροπο εκανα update se Β79 αλλα βλεπω σε N8000 υπαρχει αδυναμια..

Πως θα γινει το mod της sd σε 2.5gb?

Μαλλον ειναι συναφες το προβλημα στο Ν8000

Edited by johndrama

αρα τα πηρες και σε αντιστοιχη τιμη..? καποιο λινκ αν θες

φυσικα...

http://www.e-shoptoday.org/c.ANDROID-Kinita-me-2-SIM-Elliniki-glossa.86710.html

το 5΄ ειναι αυτο που εχω εγω τωρα και ειναι το ..Ν9000..i9220 PAD...η μπαταρια του ειναι 3200 mA

To ledaki ειναι κατω απο την καμερα

about phone model mumber:e1809c_v75_gp1008_9p017

android 4.0.3

Θελω να περασωτη Taiwan101_STAR-N8000_ICS_V.09 και δε μπορω απο recovery Vol+ power βγαζει verification error...

Με τον ιδιο τροπο εκανα update se Β79 αλλα βλεπω σε N8000 υπαρχει αδυναμια..

Πως θα γινει το mod της sd σε 2.5gb?

Μαλλον ειναι συναφες το προβλημα στο Ν8000

Με τη βοηθεια ενος φιλου κατι εγινε αλλα υπαρχει ενα θεμα με τη μνημη.Δεν ενσωματωθηκε και με τη μνημη usb που εχει η συσκευη με τη 500αρα αλλα ειναι ξεχωρα.Επισης καποιες εφαρμογες που εβαζα στην sd card τωρα περνανε στη usb memory δεν εχει αλλη επιλογη απο την εφαρμογη upp2sd που χρησιμοποιω.Μηπως υπαρχει αλλη εφαρμογη για rootαρισμενες συσκευες;

Eπισης καποιες εφαρμογες πχ avg,facebook που πριν πηγαιναν στην sd card μεσω app2sd τωρα δε μετακινουνται.

Μια βοηθεια παρακαλω ρε παιδια αλλι

http://android-sale.com/jiayu-g3.html

Νομιζω πως αξιζει... αλλα ακομα δεν υπαρχει stock

Οντως αυτο πολυ καλο φενεται!!!

μπαταρια 3200mha για το Ν8000 υπαρχει ?????

Οχι αλλα και εκει που αναγραφ 3200mha ειναι φυσικα ψεμα :lol::lol::lol::lol:

Οχι αλλα και εκει που αναγραφ 3200mha ειναι φυσικα ψεμα :lol::lol::lol::lol:

οποτε μενουμε στα 2500mha αν ειναι και αυτα τοσα:lol:

οποτε μενουμε στα 2500mha αν ειναι και αυτα τοσα:lol:

Καλησπέρα σε όλους και όλες και από μενα

(Το πρωτο μου post εδώ, Καλώς σας βρήκα)

Και το δικό μου N8000 γράφει 2500mAh 9.25Wh

Πάντως το καλύτερο κινητο που έχω πιάσει στα χέρια μου μέχρι σήμερα !!! (και του έχω φορτώσει 1 μύριο πραγματάκια πάνω )

γνωριζει καποιος σχετικα με το ποτε η google θα φτιαξει την φωνιτικη κληση στην 4.0.1

επικοινονισα με προμηθευτη εφαρμογης voice και.......η απαντηση ειναι αυτη

Dear customer,

Thanks for your feedback!

Sorry for the inconvenience, as we know, the setting of Bluetooth Hands-free Voice Dialing doesn't work on Android 4.1, since it is the limited by Google, hope Google could fix the issue soon. However, we had found one way to resolve the issue from now on, could you please be kind to give it a try:

1. GO to "Settings"->"Apps"

2. Go to "All" and find "Google Search".

3. Select "Google Search" and "Disable" it.

After disabling Google Search, Voice Speed Dial could be launched by pressing the BT headset's button!

Hope the information is useful, if you have further questions, please feel free to tell us, we will try our best to help you out!

Με τη βοηθεια ενος φιλου κατι εγινε αλλα υπαρχει ενα θεμα με τη μνημη.Δεν ενσωματωθηκε και με τη μνημη usb που εχει η συσκευη με τη 500αρα αλλα ειναι ξεχωρα.Επισης καποιες εφαρμογες που εβαζα στην sd card τωρα περνανε στη usb memory δεν εχει αλλη επιλογη απο την εφαρμογη upp2sd που χρησιμοποιω.Μηπως υπαρχει αλλη εφαρμογη για rootαρισμενες συσκευες;

Eπισης καποιες εφαρμογες πχ avg,facebook που πριν πηγαιναν στην sd card μεσω app2sd τωρα δε μετακινουνται.

Μια βοηθεια παρακαλω ρε παιδια αλλι

Καμμια βοηθεια γνωριζει κανεις που εχει κανει αναβαθμιση οι εφαρμογες οι περισσοτερες πλεον δε μετακινουνται απο τη μνημη της συσκευης στην sd αλλα μονο στην εσωτερικη αλλα οχι ολες μονο ορισμενες.Εχει ομως πολυ διαφορα στο wifi παει πολυ πιο γρηγορα ακομα και απο το δευτερο κινητο που εχω neo v.

Καμμια βοηθεια γνωριζει κανεις που εχει κανει αναβαθμιση οι εφαρμογες οι περισσοτερες πλεον δε μετακινουνται απο τη μνημη της συσκευης στην sd αλλα μονο στην εσωτερικη αλλα οχι ολες μονο ορισμενες.Εχει ομως πολυ διαφορα στο wifi παει πολυ πιο γρηγορα ακομα και απο το δευτερο κινητο που εχω neo v.

Εαν λες για το Ν8000 η για αλλο mtk6575 στειλε to mail σου σε μηνυμα και πες μου ποσο χωρο εχεις στα apps 512mb περιπου η 1,8gb?

Edited by stargreek

• The title was changed to Dual SIM + Android