Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Oπως το λες ειναι,δυστυχως.

Η πλακα ειναι οτι,καθε φορα που εκανα μια απερισκεψια τετοιου τυπου,ποτέ δεν εχασα.Και ο Κινεζος,που τα ακουστικα Yuin PK1,που αγορασα απ αυτον,δεν εφτασαν στην Ελλαδα,μου εστειλε αλλα χωρις πολλη φασαρια.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.pandawill.com/happy-hour/?current=tuesday&force=yes

Το μαγαζι παντως,ειναι ενταξει.

Πολυ υπετιμημενο ειναι το ZOPO ZP300.Εαν θες περιμενε σε 15 μερες κυκλοφορει το ιδιο χωρις το logo ZOPO[οπως ZOPO ZP300-H6000 η ZP100-Hero H5300] σε χαμημη τιμη, η σε λιγο ο mtk6577 dual core 1,2-1,5.Γνωμη μου παντα:)

Γεια σας παιδια..σημερα μολις πηρα στα χερια μου απο κινα το Fog F1 Dual sim : https://www.merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI4440

Εχω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να λυσω...βαζοντας την δευτερη sim που λειτουργει μονο με Gsm δεν μου πιανει σημα..ενω μου αναγνωριζει κανονικα τι δικτυο ειναι(Cosmote),εβαλα και (wind)...μηπως εχετε καποια λυση τι μπορει να ειναι??

Εχει προβλημα το ολοκληρωμενο του dual sim εχει κολησει και δεν δινει κεραια συνεχεια στην sim.Στείλτο πίσω δεν φτιαχνει με ξαναπερασμα του firmwer αν το βρεις.Το ειχα παθει πριν ενα χρονο και εγω

Εχει προβλημα το ολοκληρωμενο του dual sim εχει κολησει και δεν δινει κεραια συνεχεια στην sim.Στείλτο πίσω δεν φτιαχνει με ξαναπερασμα του firmwer αν το βρεις.Το ειχα παθει πριν ενα χρονο και εγω

Ναι αλλα αυτο μπορει να το παθει μονο στην μια sim??γιατι η sim 1 δουλευει κανονικα..ενω στην sim 2 τιποτα...

επισης μου βγαζει για την δευτερη sim - invalid imei...τι μπορει να ειναι αυτο??

Edited by konmiltos

Ναι αλλα αυτο μπορει να το παθει μονο στην μια sim??γιατι η sim 1 δουλευει κανονικα..ενω στην sim 2 τιποτα...

η αλλη σιμ δουλευει σε αλλο τηλεφωνο? αμα τις κανεις τραμπα στο ιδιο τηλεφωνο εχει την ιδια συμπεριφορα? η μηπως εχει καποιο θεμα το socket της sim?

το Star n8000 εχει capacitive οθονη? απο που μπορουμε να το παρουμε και να πληρώσουμε με paypal?

Προτείνεται Kαποιο αλλο με 6575cpu και οθονη capasitive απο 4 " και πανω

η αλλη σιμ δουλευει σε αλλο τηλεφωνο? αμα τις κανεις τραμπα στο ιδιο τηλεφωνο εχει την ιδια συμπεριφορα? η μηπως εχει καποιο θεμα το socket της sim?

λοιπόν έχω δυο sim wind-cosmote δουλεύουν κανονικά...όποια και να βάλω στην sim 1 δουλεύει με 3g σήμα...ενώ στην sim 2 δεν δουλεύει καμία δείχνει ότι δεν έχει σήμα!

επισης μου βγαζει για την δευτερη sim - invalid imei...τι μπορει να ειναι αυτο??

sim - invalid imei το γραφει μονο οταν εχει μηδενιστει το imei.H sim 1 δουλευει γιατι ειναι default στον ηλεκτρονικο διακοπτη τον κινεζικων κινητων.Στα samsung δουλευει διαφορετικα η εναλαγη οπως και σε ορισμενα zte

Εαν θες να κανεις μια δοκιμη μπας και γινει κατι κανε ροοτ και πες μου να σου στειλω ενα τοολ να ξαναγραψεις το ΙΜΕ Kοιτα εαν εχει ενα η δυο απο πισω στην μπαταρια.περιμενω

Edited by stargreek

παιδια καλημερα συγνωμη που επανερχομε σχετικα με το ποστ ...245 ..... που εχω βαλει

γνωριζει κανεις κατι????????

sim - invalid imei το γραφει μονο οταν εχει μηδενιστει το imei.H sim 1 δουλευει γιατι ειναι default στον ηλεκτρονικο διακοπτη τον κινεζικων κινητων.Στα samsung δουλευει διαφορετικα η εναλαγη οπως και σε ορισμενα zte

το imei ειναι ιδιο και στις 2 σιμ??και πως μπορω να το αλλαξω-?μπορω να το φτιαξω εγω η το στελνω πισω!

το imei ειναι ιδιο και στις 2 σιμ??και πως μπορω να το αλλαξω-?μπορω να το φτιαξω εγω η το στελνω πισω!

για κοιτα απο πισω στην μπαταρια ενα η δυο γραφει?και πες μου εαν 2 να σου στειλω τοολ να ξαναγραψεις το 2 μπας και γινει κατι

βλεπω ενα imei...αν βαλω το ιδιο γινετε??

δεν ξερω εαν εχει σβηστει εστω και το ιδιο στην δευτερη σιμ.εαν θες να δοκιμασεις κανε ροοτ και σου στελνω το APK να το εγκαταστεισεις και εαν ειναι κενο χωρις αριθμους το 2 imei το ξαναγραφς

Edited by stargreek

δεν ξερω εαν εχει σβηστει εστω και το ιδιο στην δευτερη σιμ.εαν θες να δοκιμασεις κανε ροοτ και σου στελνω το APK να το εγκαταστεισεις και εαν ειναι κενο χωρις αριθμους το 2 imei το ξαναγραφς

οκκκ στειλτω μου τωρα το κανω ροοτ!!ευχαριστω πολυ!

οκκκ στειλτω μου τωρα το κανω ροοτ!!ευχαριστω πολυ!

https://www.dropbox.com/s/1nylc858jdw9285/MTK65xx.apk

οδηγιες πιο πανω απο τις φωτο.χωρις τις σιμ γραφουμε

Edited by stargreek

2.3.7 εχω!!!

δοκιμασε one click kai βλεπεις.εαν δεν σου προχωραει αλλαξε μεθοδο η βγαλε λιγο την μπαταρια και ξανα προσπαθσε,ειναι θεμα kerner δεν μπορω να σου απαντησω

Edited by stargreek

Σήμερα παρήγγειλα αυτό...

http://china-made-wholesale.com/x825a.html

Με china-post. Ελπίζω μην έχω κανένα πρόβλημα με τελωνεία κλπ... 4.3 ίντσες 960*540 ανάλυση 2 σιμ, gps, wifi και τα συναφή.

Α.. και android 4.0.3. Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις! Θα το έβαζα παραγγελία στο iosen.com αλλά ήθελα να πληρώσω με paypal και μετά από 36+ ώρες δε μου έχουν ακόμα απαντήσει σε σχετικό ερώτημα... διότι στο site δεν είχε επιλογή για paypal... Αυτά!!!

Καλησπέρα,

Αν το παρέλαβες πες μας εντυπώσεις

ευχαριστώ

Ξέρει κανείς αν οι φορτιστές για το .galaxy n7000 note κάνουν και για το star n8000;

Ναι κανουν σιγουρα

παιδια καλησπερα. ειαμια αναμεσα σε b79 , n8000 και x26 .

Το πρωτο βγαινει στα 145 περιπου € ενω τα αλλα 2 20€ φθηνοτερα. Τι λετε? Βασικα αν εχει καποιςο το 5αρι και ειναι απο αθηνα ειμαι περιεργος να το δω απο κοντα. σκεφτομαι μηπως το 800*480 δεν ειανι αρκετα.

δοκιμασε one click kai βλεπεις.εαν δεν σου προχωραει αλλαξε μεθοδο η βγαλε λιγο την μπαταρια και ξανα προσπαθσε,ειναι θεμα kerner δεν μπορω να σου απαντησω

Ευχαριστω πολυ!!το κινητο το εφτιαξα!!

• The title was changed to Dual SIM + Android