niknik Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Θέλω μία κάρτα ήχου που να έχει εισόδους RCA (με δεξί και αριστερό κανάλι εννοείτε), φθηνή και όσο πιο απλή γίνεται. Εχετε να μου προτείνετε κάτι γιατί οι περισσότερες έχουν για είδοδο mini-jack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος niknik ( 5 Μάρ. 2004 , 10:25) Θέλω μία κάρτα ήχου που να έχει εισόδους RCA (με δεξί και αριστερό κανάλι εννοείτε), φθηνή και όσο πιο απλή γίνεται. Εχετε να μου προτείνετε κάτι γιατί οι περισσότερες έχουν για είδοδο mini-jack. Αν δεν κανω λαθος εισοδους rca εχουν μονο τα εξτρα panels που ερχονται συνηθως με πιο ακριβες καρτες ηχου!!!Γιατι δεν παιρνεις εναν απλο μετατροπεα mini jack>rca για να κανεις τη δουλεια σου???? Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 phra mia ekswterikh gia laptop 50$ 5.1 surround poli kalh, des se eshops pantws uparxoun me oti eidos eksodous thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts