johnnyf95 Δημοσιεύτηκε June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2010 Εχοντας ηδη χαλασει τον εργοστασιακο φορτιτστη για τον ACER μου ,ειχα αγορασει ενα φορτιστη οπου προσαρμοζονται πανω του τα διαφορα βυσματα για καθε ειδος υπολογιστη.....εγω κατεστρεψα το δικο μου βυσμα......υπαρχουν πιθανατητες να βρω μονο το βυσμα???γιατι αναγκαστηκα θα πρεπει να παρω αλλο φορτιστη Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Και γιατί δεν λες στο φορουμ ποιον φορτιστή έχεις ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποιος που έχει πάρει τον ιδιο και δεν χρειάζεται το βύσμα για ACER? Ίσως να κάνετε ανταλλαγή και να του δώσεις αυτό που του χρειάζεται...;):D Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 Εχοντας ηδη χαλασει τον εργοστασιακο φορτιτστη για τον ACER μου ,ειχα αγορασει ενα φορτιστη οπου προσαρμοζονται πανω του τα διαφορα βυσματα για καθε ειδος υπολογιστη.....εγω κατεστρεψα το δικο μου βυσμα......υπαρχουν πιθανατητες να βρω μονο το βυσμα???γιατι αναγκαστηκα θα πρεπει να παρω αλλο φορτιστη Υπαρχουν βισματα προσαρμογης μεμονομενα και θα τα βρεις σε καταστηματα ηλεκτρονικου εξοπλισμου. Το θεμα ειναι να θηλυκωνει με τον φορτιστη σου. Τι μαρκα φορτιστη εχεις? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ειναι αυτος εδω : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/PSU-Protection/Fortron-Nb-Power-Adapter-NB90.htm Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 ειναι αυτος εδω : http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/PSU-Protection/Fortron-Nb-Power-Adapter-NB90.htm Παρε το φορτιστη στο χερι και πηγαινε σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα. Ψαξε να βρεις αν εχει βισματα που να κουμπωνουν πανω στον φορτιστη σου, γιατι βυσματα γενικα υπαρχουν. Αν δεν μπορουν να κουμπωσουν πες του μαστορα να σου κοψει το καλωδιο του φορτιστη σου και να σου βαλει ενα αλλο μονιμο βισμα με αυτο που θες και εισαι κομπλε!! Το μονο κακο θα ειναι οτι το φορτιστη θα τον εχεις μονο για το laptop και δεν θα μπορεις απο δω και στο εξης να του προσαρμοσεις αλλα βισματα. Δωστου και 5€ και εισαι "φιλετο"!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. June 21, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2010 θα κανω ενα tour αυριο το πρωι Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts