DrNick Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 5, 2004 Μήπως έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί με GPRS χρησιμοποιώντας το SAMSUNG-P400 με IR. Η Vodafone δεν μπορεί να με κατατοπίσει και όταν χρησιμοποιώ στο PPC μου τις ρυθμίσεις που έχω βρεί στο αντίστοιχο θέμα του forum δεν τα καταφέρνω. Το συνοδευτικό πρόγραμμα του P400 για σύνδεση του PC με GPRS όταν του βάζω ρυθμίσεις για Greece-> Vodafone μου έχει Dial-up number: *99**1*# αλλά ούτε αυτό δουλέυει... PS: Ναι, το Internet GPRS ςίναι ενεργοποιημένο... Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DrNick ( 5 Μάρ. 2004 , 03:08) ....έχει Dial-up number: *99**1*# αλλά ούτε αυτό δουλέυει... ...μήπως θέλεις να πείς *99***1# ...? ...στη σύνδεση που χρησιμοποιείς στο PPC θα πρέπει να ορίσεις και extra dial-string modem commands. Για ΤΙΜ που γνωρίζω είναι +cgdcont=1,"IP","gint.b-online.gr" ..για Vodafon, πιστεύω, κάποιος άλλος από τα παιδιά να σου πεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. March 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Όχι, το EasyGPRS της Samsung έχει σαφώς σαν νούμερο το *99**1*#. Βέβαια έχω δοκιμάσει και τα *99# *99***1# που προτείνει η Vodafone, καθώς και τα *99***2#, *99***3#, *99***4#. Το τελευταίο νούμερο δουλεύει σε ένα φίλο μου με Ρ800 (φαίνεται ότι έχει να κάνει με τα CID της Ericsson). Σε εμένα δε δουλεύει ΤΙΠΟΤΑ :mad: ! Όσο για το extra at command έχω δοκιμάσει αυτό της Vodafone... at+cgdcont=1,"IP","internet.vodafone.gr","",0,0 το οποίο δε δουλεύει και όταν στη συνέχεια πάω να το διορθώσω διαπιστώνω ότι η εντολή σταματάει στο ...gr και έχει κομμένα τα τελευταία quotes και τα υπόλοιπα. Το έχω δοκιμάσει και χωρίς το αρχικό at (δηλ +cgdcont κλπ) που απ'ότι είδα δουλεύει σε κάποια Siemens, αλλά ούτε αυτό δουλευει... Το περίεργο είναι ότι η μόνη περίπτωση που το σύμβολο του GPRS στο κινητό μου ανάβει είναι όταν χρησιμοποιώ το *99# και δε χρησιμοποιώ καμμία at command !!! Τότε η απάντηση είναι ότι "...there is no answer..." Έχω απελπιστεί... :( Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 1. at+cgdcont=1,"IP","internet.vodafone.gr" 2. δοκίμασε κε χωρίς το ΑΤ 3. δοκίμασε και με*99# αντί για *99***1# κάμε συνδυασμούς με αυτά και θα το βρείς :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNick Δημ. March 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Πίστεύω ότι έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς αυτών των τριων (παιδεύομαι πάνω από μήνα)... Στην περίπτωση του at, όταν πάω να επιβεβεαιώσω την εντολή βλέπω ότι λείπουν τα τελευταία ". Μήπως φταίει αυτό; Έχω δοκιμάσει επίσης να μη βάλω καθόλου username και password, να βάλω σαν username το κινητό μου σε κάθε μορφή (694..., 30694..., +30694...)... Τ Ι Π Ο Τ Α ! Παράθεση LeEco Le Max 2 - AOSiP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehnv Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Ρίξε μια ματιά εδώ .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=188961#post188961 ..στα επόμενα posts και στον χειροκίνητο τρόπο που προτείνει ο @Mythozz. Με τον χειροκίνητο τρόπο, εμένα τουλάχιστον, το σύστημα ξεκόλλησε και έκτοτε συνδέομαι αυτόματα χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts