Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάθεμά τους εκεί στην Apple, έξι bug reports έστειλα τους τελευταίους μήνες σχετικά με το πρόβλημα των iTunes shared libraries στα Windows, δύο φορές μπήκαν στον "κόπο" να μου απαντήσουν (πράγμα παράξενο για την Apple), ζητώντας διευκρινήσεις και στο τέλος επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα και τελικά ακόμα άλυτο παραμένει. Από την έκδοση 9 υπάρχει το πρόβλημα και ακόμα αγρούς αγοράζουν. :mad:

Για όποιον ενδιαφέρεται το πρόβλημα περιγράφεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω Apple discussions post, ένα από τα πολλά σχετικά posts εκεί, μια και το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει αναφερθεί στην Apple ουκ ολίγες φορές.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=12309419

Edited by foxx
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Διαβασα στο φορουμ οτι το λευκο iphone 4 θα ερθει στην ελλαδα το 2011.Μηπως ξερει κανεις αν ερθει στις αρχες γυρω στον Ιανουαριο η μπορει να ερθει κ γυρω στο μαρτιο.Ας μου πει καποιος γιατι θελω να αγορασω το λευκο κ μπορω να περιμενω μεχρι τις αρχες Ιανουαριου ενω αν ερθει κοντα στο μαρτιο μαλλον δεν θα αντεξω την αναμονη κ θα παρω το μαυρο.Σας ευχαριστω

Καλησπερα.Διαβασα στο φορουμ οτι το λευκο iphone 4 θα ερθει στην ελλαδα το 2011.Μηπως ξερει κανεις αν ερθει στις αρχες γυρω στον Ιανουαριο η μπορει να ερθει κ γυρω στο μαρτιο.Ας μου πει καποιος γιατι θελω να αγορασω το λευκο κ μπορω να περιμενω μεχρι τις αρχες Ιανουαριου ενω αν ερθει κοντα στο μαρτιο μαλλον δεν θα αντεξω την αναμονη κ θα παρω το μαυρο.Σας ευχαριστω

Ότι διαβάζεις φίλε μου είναι εικασίες, ευσεβείς πόθοι και προσωπικές εκτιμήσεις. Στην πραγματικότητα κανείς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό δεν έχει την παραμικρή ιδέα σχετικά με το πότε και αν θα κυκλοφορήσει το λευκό iPhone 4, πόσο δε μάλλον για το πότε αυτό θα έρθει στην Ελλάδα. Στην θέση σου πάντως δεν θα περίμενα ούτε λεπτό. Εδώ που τα λέμε, τι να το κάνεις το λευκό τον Μάρτιο όταν μετά δύο μήνες πρόκειται να παραχωρήσει τη θέση του στο επερχόμενο iPhone 5; :)

Edited by foxx

Δηλαδη υπαρχει το ενδεχομενο να μην βγει καθολου το λευκο iphone 4?Bασικα σκεφτομαι να το παρω γυρω στα χριστουγεννα κ για αυτο ελεγα να το περιμενω μεχρι τον Ιανουαριο το πολυ μεχρι τον Φεβρουαριο.Τωρα αν ερθει τον μαρτιο η ακομα χειροτερα μπορει κ να μην βγει κ καθολου τοτε μαλλον θα παρω το μαυρο.Εσυ τι πιστευεις μπορει να μην βγει καθολου?Η μπορει να βγει αλλα να αργησει να ερθει στην ελλαδα κ να ερθει Φεβρουαριο με Μαρτιο?Πες μου ρε φιλαρακι.Ευχαριστω

Όχι, μην ανησυχείς, θα βγει, το πιθανότερο είναι να βγει το Δεκέμβρη, έτσι είχαν πει, τέλος του 2010 θα βγει και από τη στιγμή που το 4 διατίθεται ήδη επίσημα και σε εμάς θα έρθει και κατευθείαν.

Για ποιο λογο οταν παω στους φορεις ειναι επιλεγμενη η επιλογη αυτοματη και απο κατω μου δειχνει οτι ψαχνει ? Ποτε δεν μου το κανε αυτο ξανα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Για ποιο λογο οταν παω στους φορεις ειναι επιλεγμενη η επιλογη αυτοματη και απο κατω μου δειχνει οτι ψαχνει ? Ποτε δεν μου το κανε αυτο ξανα

Λογικό δεν είναι; Ψάχνει για το carrier άλλων παρόχων ώστε να σου δώσει τη λίστα όσων βρει και τη δυνατότητα να επιλέξεις εφόσον δεν θέλεις να παραμείνει στην αυτόματη επιλογή.

Μα η αυτόματη επιλογή ειναι ειναι τσεκαρισμένη και παλαιοτέρα οταν πήγαινα εκει μου εδειχνε διάφορές πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο ενω τωρα μου δειχνει μονο οτι ψαχνει

Φιλικά Σπύρος

Μα η αυτόματη επιλογή ειναι ειναι τσεκαρισμένη και παλαιοτέρα οταν πήγαινα εκει μου εδειχνε διάφορές πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο ενω τωρα μου δειχνει μονο οτι ψαχνει

Η αυτόματη επιλογή είναι τσεκαρισμένη αλλά αν θέλεις να το βάλεις στο χειροκίνητο δεν θα πρέπει πρώτα να ψάξει να βρει ποιά carriers είναι διαθέσιμα στην περιοχή σου; Πως αλλιώς θα τα ξέρει για να σου βγάλει λίστα επιλογής; ;)

Αν το αφήσεις να ψάξει για περίπου 30 δευτερόλεπτα θα σου βγάλει τη λίστα με όλους τους παρόχους για να διαλέξεις. Ενημερωτικά έτσι δούλευε πάντα, και με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί αυτή η επιλογή σε οποιαδήποτε συσκευή ασχέτως λειτουργικού.

Edited by foxx

Όπως είπανε και τα παιδιά εικασίες κάνουμε ολοι,σύμφωνα με την λογική της apple κάθε ιούνιο να παρουσιάζει καινούργιο iPhone ,τότε μέχρι Μάρτιο(το αργοτερο) θα πρέπει να το έχει δώσει προς κυκλοφορία.

Αν θες την γνώμη μου,πήγαινε μπές σε σειρά προτεραιότητας ώστε να το πάρεις κάποια στιγμή ,γιατί στην αγορά υπάρχουν πολύ λίγα !!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by cellphone

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Ανάθεμά τους εκεί στην Apple, έξι bug reports έστειλα τους τελευταίους μήνες σχετικά με το πρόβλημα των iTunes shared libraries στα Windows, δύο φορές μπήκαν στον "κόπο" να μου απαντήσουν (πράγμα παράξενο για την Apple), ζητώντας διευκρινήσεις και στο τέλος επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα και τελικά ακόμα άλυτο παραμένει. Από την έκδοση 9 υπάρχει το πρόβλημα και ακόμα αγρούς αγοράζουν. :mad:

Για όποιον ενδιαφέρεται το πρόβλημα περιγράφεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω Apple discussions post, ένα από τα πολλά σχετικά posts εκεί, μια και το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει αναφερθεί στην Apple ουκ ολίγες φορές.

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=12309419

ασε φιλε και εγω αγορασα ενα WD δικτυακο δισκο ενω σε ολα τα αλλα παιζει κανονικα στο macbook το library του itunes δεν βλεπει τιποτα απο τραγουδια

Δηλαδη πιστευεις οτι θα βγει γυρω στο δεκεμβριο?Αυτο ειναι σιγουρο?Γιατι αν ερθει στην ελλαδα το λευκο iphone 4 τον δεκεμβριο αξιζει την αναμονη.Πες μου ρε φιλαρακι γιατι κ ο φιλος πιο πανω με ειπε οτι μπορει να μην βγει καθολου η αν βγει να ερθει στην ελλαδα τον μαρτιο.Το διαβασες απο αξιοπιστη πηγη οτι θα ειναι στην ελλαδα τον δεκεμβριο?Θα ειναι το καλυτερο δωρο χριστουγεννων μου.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Δηλαδη πιστευεις οτι θα βγει γυρω στο δεκεμβριο?Αυτο ειναι σιγουρο?Γιατι αν ερθει στην ελλαδα το λευκο iphone 4 τον δεκεμβριο αξιζει την αναμονη.Πες μου ρε φιλαρακι γιατι κ ο φιλος πιο πανω με ειπε οτι μπορει να μην βγει καθολου η αν βγει να ερθει στην ελλαδα τον μαρτιο.Το διαβασες απο αξιοπιστη πηγη οτι θα ειναι στην ελλαδα τον δεκεμβριο?Θα ειναι το καλυτερο δωρο χριστουγεννων μου.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Αν δεν κάνω λάθος, έχεις ρωτήσει τουλάχιστον άλλες 3-4 φορές στο παρελθόν για το λευκό. Όπως είπανε τα παιδιά όλες τις φορές, κανείς δεν ξέρει. Αυτό σημαίνει ότι, ότι και να λέμε εμείς είναι κουραφεξαλα. Μόνο ο jobs ξέρει. Εννοια σου, και μόλις βγει ανακοίνωση θα μαθευτεί στο φορουμ αμέσως. Μείνε συντονισμενος και θα το μάθεις. Και ρωτά πάλι κατα το τέλος του έτους που θα υπααρχει κάτι πιο σίγουρο μάλλον.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Δηλαδη πιστευεις οτι θα βγει γυρω στο δεκεμβριο?Αυτο ειναι σιγουρο?Γιατι αν ερθει στην ελλαδα το λευκο iphone 4 τον δεκεμβριο αξιζει την αναμονη.Πες μου ρε φιλαρακι γιατι κ ο φιλος πιο πανω με ειπε οτι μπορει να μην βγει καθολου η αν βγει να ερθει στην ελλαδα τον μαρτιο.

Δεν σου είπε καλέ μου φίλε κανείς πως δεν θα βγεί καθόλου ή πως θα έρθει τον Μάρτιο. Αυτό που όλοι μας προσπαθούμε να σου πούμε είναι πως αδίκως ρωτάς επαναλαμβανόμενα τον έναν και τον άλλο καθώς κανείς έξω από την διοίκηση της Apple δεν γνωρίζει το παραμικρό. Δεν υπάρχει καμμιά πληροφορία, δεν έχει διαρρεύσει τίποτα και ότι και αν διαβάζεις από εδώ και από εκεί είναι εικασίες και τίποτα περισσότερο.

Οπότε μπορεί να βγει αύριο, μπορεί το Πάσχα μπορεί και ποτέ. Ότι και αν σου πούμε θα είναι οποκύημα της φαντασίας μας που απλά θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. :lol:

Edited by foxx

ασε φιλε και εγω αγορασα ενα WD δικτυακο δισκο ενω σε ολα τα αλλα παιζει κανονικα στο macbook το library του itunes δεν βλεπει τιποτα απο τραγουδια

Από τις ρυθμίσεις του itunes ρύθμησε το library να είναι στον WD. μετά άνοιξε το itunes και ρίξε όλα τα τραγούδια μέσα.

Και καλα εφοσον δεν υπαρχει πουθενα το λευκο ορισμενοι στο εξωτερικο πως το απεκτησαν ;

Φιλικά Σπύρος

Και καλα εφοσον δεν υπαρχει πουθενα το λευκο ορισμενοι στο εξωτερικο πως το απεκτησαν ;

Δεν απέκτησαν το λευκό αλλά το κιτ μετατροπής της iResQ, ή κάποια από τα white glass plates που κυκλοφορούν στο eBay και παραμύθιαζαν τον εύπιστο κόσμο.

Ανυπομονω να βγει το λευκο iphone 4 κ για αυτο ρωτησα 3-4 φορες οπως ειπες.Ρωτησα για να δω αν εχει βγει καμια ανακοινωση κ αν γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα.

Ανυπομονω να βγει το λευκο iphone 4 κ για αυτο ρωτησα 3-4 φορες οπως ειπες.Ρωτησα για να δω αν εχει βγει καμια ανακοινωση κ αν γνωριζει κανεις για αυτο το θεμα.

Ναι φιλε μου και σου ειπανε τα παιδια οτι δεν ξερει κανεις και αν καποιος σου πει οτι ξερει προκειται για παραπληροφωρηση οποτε γιατι γεμιζεις το τοπικ με τα ιδια ποστ και κουραζεις το θεμα? Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να διαβασουν για την συσκευη σε αυτο το τοπικ και διαβαζουν δεκαδες αχρηστα ποστ

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

iPhone 4 White: Ο λόγος της καθυστέρησης (μάλλον) εντοπίστηκε!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αφού ακόμα το λευκό δεν έχει βγει στην κυκλοφορία, πως κάποιος που ούτε καν της apple εργάτης δεν είναι, βρήκε και λύνει και το πρόβλημα; Αν ήταν αυτό θα το ειχε λύσει η ίδια. Μουφα μου μυριζεται...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Περιεργο μου φαινεται παντως σε ενα βιντεο ενος unboxing ενος που ειχε παρει το λευκο και το κουτι ηταν σφραγισμενο και το κουτι εγραφε iphone white και αυτος ελεγε οτι μολις παρελαβε

Φιλικά Σπύρος

παιδιά μην τα πιστεύεται αυτά.

Λευκές προσόψεις πωλούνται ήδη. Ο τύπος έχει ένα ξεβιδωμένο iphone όπως το δείχνει και στο video.

Το ξεβίδωσε και έβαλε την άσπρη πρόσοψη.

ορίστε και το λινκ αν θέλετε να πάρετε την άσπρη πρόσοψη.

http://www.globaldirectparts.com/OEM-Apple-iPhone-4-Battery-Door-Back-Cover-p/appl8003070.htm

Edited by Watermelon

Περιεργο μου φαινεται παντως σε ενα βιντεο ενος unboxing ενος που ειχε παρει το λευκο και το κουτι ηταν σφραγισμενο και το κουτι εγραφε iphone white και αυτος ελεγε οτι μολις παρελαβε

Και πέρισυ τέτοια εποχή βλέπαμε βίντεο και φωτό με δήθεν "iPhone 4" που φυσικά ήταν προϊόντα φαντασίας και Photoshop. Κάτι τέτοιες ανοησίες και οι κατά φαντασία δημοσιογραφίσκοι bloggers που τις αναμασούν είναι που κατάντησαν το web από πηγή πληροφόρησης που κάποτε υπήρξε στον "οίκο ανοχής" που είναι σήμερα.

Χμμ σε αυτο με βρισκεισ αφανταστα συμφωνο . Ο μονος μου ενδοιασμος ειναι αυτο το βιντεο που εψαξα και βρηκα με το λευκο και δεν φαινεται για fake ουτε για αλλαγη του γυαλιου για αυτο μου κανει εντυπωσω (Οριστε το λινκ
)

Φιλικά Σπύρος

• The title was changed to iPhone 4