Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση (μάλλον ανόητη)

Ισχύει οτι το iphone 4 παίρνει SIM διαφορετική απο τις κανονικές που έχουμε σε όλα τα κινητά μας και στα προηγόυμενα iphones?? Κατι τέτοιο ακουσα και....:X:wacko:

Ευχαριστώ

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sos....ετοιμοπαραδοτο screen protector που υπαρχει ??? Αθηνα..

Λογικα κανενα πλαισιο, κανενα e-shop, καμια vodafone...

Ερώτηση (μάλλον ανόητη)

Ισχύει οτι το iphone 4 παίρνει SIM διαφορετική απο τις κανονικές που έχουμε σε όλα τα κινητά μας και στα προηγόυμενα iphones?? Κατι τέτοιο ακουσα και....:X:wacko:

Ευχαριστώ

Εκτος του αν googlαρεις θα βρεις αμεσως την απαντηση σου, ναι ειναι η micro sim και την πουλανε οι παροχοι που φερνουν το κινητο...

Edited by Areian0s
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εκτος του αν googlαρεις θα βρεις αμεσως την απαντηση σου, ναι ειναι η micro sim και την πουλανε οι παροχοι που φερνουν το κινητο...

OK thanx

έχει διαφορετικό κόστος απο τις κανονικές??

Και αν πχ ψρησιμοποιήσω ενα iphone4 και μετα το αλλάξω σε iphone 3GS προφανώς πρέπει να παρω καινουρια SIM και να γίνει μεταφορά του αριθμού κτλ??? :mad:

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

OK thanx

έχει διαφορετικό κόστος απο τις κανονικές??

Και αν πχ ψρησιμοποιήσω ενα iphone4 και μετα το αλλάξω σε iphone 3GS προφανώς πρέπει να παρω καινουρια SIM και να γίνει μεταφορά του αριθμού κτλ??? :mad:

Είναι μεγάλη βλακεία η micro sim γιατί αν θες πχ να πάρεις ένα άλλο τηλέφωνο μαζί σου σε διακοπές, καμπινγκ κλπ απλά δεν μπορείς.

Αν επίσης σου χαλάσει και θες για λίγες μέρες άλλο τηλέφωνο πάλι δεν μπορείς!

Είχα ρωτήσει εδώ αν μπορείς να έχεις 2 sim μια κανόνικη και μια micro, όχι ταυτόχρονα, αλλά δεν απάντησε κανείς... Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Οχι εγώ όταν πήρα το κινητό (με επιδότηση) μου δώσανε τσάμπα μια microsim και ειδικό αντάπτορα έτσι ώστε να βάζω την MicroSim εκεί μέσα αν θέλω να χρησιμοποιήσω την sim σε συσκευές που λειτουργούν με της απλές sim.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Είναι μεγάλη βλακεία η micro sim γιατί αν θες πχ να πάρεις ένα άλλο τηλέφωνο μαζί σου σε διακοπές, καμπινγκ κλπ απλά δεν μπορείς.

Είχα ρωτήσει εδώ αν μπορείς να έχεις 2 sim μια κανόνικη και μια micro, όχι ταυτόχρονα, αλλά δεν απάντησε κανείς... Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

υπαρχει microsim cutter και εχει μαζι και δυο ανταπτορες και το προβλημα σου λυνεται.

απο το ebay ψαξε και θα το βρεις

Δεν ειχα σκοπο να παω σε χασαπικο ρεεεε...χαχαχα:D Φιλικα παντα. Επειδη αθηνα ειμαστε αποστασεις τεραστιες και χρονος για ψαξιμο λιγος ρωτησα αν εχει παρει καποιος απο καπου ετοιμοπαραδοτο σε φυσιολογικη τιμη παντα. Οποιος ξερει ας μου ριξει τα φωτα του παρακαλω.

Δεν ειχα σκοπο να παω σε χασαπικο ρεεεε...χαχαχα:D Φιλικα παντα. Επειδη αθηνα ειμαστε αποστασεις τεραστιες και χρονος για ψαξιμο λιγος ρωτησα αν εχει παρει καποιος απο καπου ετοιμοπαραδοτο σε φυσιολογικη τιμη παντα. Οποιος ξερει ας μου ριξει τα φωτα του παρακαλω.

Ριξε μια ματια στο e-click... Αν και γενικα δεν το προτεινω, εκει μπορει να βρεις να εχει ετοιμοπαραδοτο, και ισως στο φερουν και σπιτι, αλλα δεν ξερω ποσο παραπανω θα πανε τα μεταφορικα...

Δεν ξερω τι γινεται με 2 σιμ, αλλα λογικα δε θα εχει θεμα. Μπορεις τη μια να την κοψεις και να την εχεις για το iphone.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ριξε μια ματια στο e-click... Αν και γενικα δεν το προτεινω, εκει μπορει να βρεις να εχει ετοιμοπαραδοτο, και ισως στο φερουν και σπιτι, αλλα δεν ξερω ποσο παραπανω θα πανε τα μεταφορικα...

Bασικα κατι απλο ψαχνω προσωρινα. εχω παραγγειλει απο χθες απο ebay αλλα στανταρ θελει 1-2 βδομαδες να ρθει και δε θελω να μεινω χωρις screen protector ως τοτε. Εσυ προσωπικα δε φορας??

Bασικα κατι απλο ψαχνω προσωρινα. εχω παραγγειλει απο χθες απο ebay αλλα στανταρ θελει 1-2 βδομαδες να ρθει και δε θελω να μεινω χωρις screen protector ως τοτε. Εσυ προσωπικα δε φορας??

Εννοειται οτι φοραω... Απλα εγω τα ειχα παρει κανα μηνα πριν παρω το κινητο, ωστε να τα εχω ετοιμα οταν θα το παρω. ;)

ΤΟ κακο με τη δικια μου ειναι πως μου κανει θεμα με τη φωτεινοτητα της οθονης...

Οχι εγώ όταν πήρα το κινητό (με επιδότηση) μου δώσανε τσάμπα μια microsim και ειδικό αντάπτορα έτσι ώστε να βάζω την MicroSim εκεί μέσα αν θέλω να χρησιμοποιήσω την sim σε συσκευές που λειτουργούν με της απλές sim.

Ποιά εταιρία είσαι φίλε;

cosmote ή vodafone?

Ξέρει κανείς αν το κάνει και η cosmote αυτό;

το Facetime δουλεύει? Στις ρυθμίσεις λέει "περιμένοντας ενεργοποίηση..." :blink:

Tελικα με ένα restart δούλεψε :)

... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.

Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει

όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος)

Ποιά εταιρία είσαι φίλε;

cosmote ή vodafone?

Ξέρει κανείς αν το κάνει και η cosmote αυτό;

vodafone έχω φιλε μου,το κόστος του ανταπτορα ήταν 2€.Πιστεύω ότι άμα πας να ζητήσεις να αγοράζεις ένα ανταπτορα δεν θα αρνηθούν να σου πουλήσουν.

ΑΝ θυμάμαι καλά και η cosmote δίνει ανταπτορα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

το επεστρεψα στο oteshop σημερα ουτε με ακουστικο δεν με ακουγαν ουτε με μπλε δοντι χανς φρεε.

το στειλανε σερβις μου ειπε μια εβδομαδα κανει αντε να δουμε.

το επεστρεψα στο oteshop σημερα ουτε με ακουστικο δεν με ακουγαν ουτε με μπλε δοντι χανς φρεε.

Έχω απορία αν σου δώσουν το ίδιο η ολοκαίνουριο ;)

Έχω απορία αν σου δώσουν το ίδιο η ολοκαίνουριο ;)

Δεν μπορώ να ξέρω.

Πάντως μου έδωσε ενα χαρτί αντίγραφο οτι το έστειλε σέρβις και γράφει και το imei πάνω.

Βασικά εγώ όταν μου χάλασε η συσκευή έβαλα την μικρή κάρτα έτσι οπ σ είναι σε ένα νοκια 3720 και με την δεύτερη προσπάθεια δούλεψε κανονικά :)

Πόσο καιρό είχες την συσκευή φιλε μου;

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Βασικά εγώ όταν μου χάλασε η συσκευή έβαλα την μικρή κάρτα έτσι οπ σ είναι σε ένα νοκια 3720 και με την δεύτερη προσπάθεια δούλεψε κανονικά :)

Πόσο καιρό είχες την συσκευή φιλε μου;

μια εδομαδα

στο χαρτι πανω γραφει οτι ειναι μεσα στο doa

μια εδομαδα

Και δεν προλαβες το doa

Αν είναι στο doa απλά περνεις συσκευή καινούργια.δεν είχε να σου δώσει ;

Edited by morgan21

doa, ξε-doa, το iphone δεν έχει εδώ και κάποιο επίσημο service απ όσο ξέρω. Μόνο επίσημη αντιπροσωπία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις πίσω καινούριο!

doa, ξε-doa, το iphone δεν έχει εδώ και κάποιο επίσημο service απ όσο ξέρω. Μόνο επίσημη αντιπροσωπία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις πίσω καινούριο!

Το θεμα ειναι οτι οταν ειναι doa αν εχει καινουργια συσκευη στο καταστημα στην αλαζει αμεσως.

Και δεν προλαβες το doa

Αν είναι στο doa απλά περνεις συσκευή καινούργια.δεν είχε να σου δώσει ;

μενω μυτιληνη και το ειχα παραγγειλει απο το σαιτ της εταιριας.

το οτεσοπ μυτιληνης δεν ειχε.

εχω ενα χαρτι που γραφει εντυπω βλαβης συσκεων

και σε ενα σημειο γραφει

'ειναι:doa και εχει βαλει ενα χ στο εντος

Edited by geo_1983petra

μενω μυτιληνη και το ειχα παραγγειλει απο το σαιτ της εταιριας.

το οτεσοπ μυτιληνης δεν ειχε.

Οπα αν εχει βαλει χ στο ντοα εισαι οκ

Οπα αν εχει βαλει χ στο ντοα εισαι οκ

και εχει δηλωση σαν βλαβη το μικροφωνο.

δηλαδη αν ειμαι doa μου την αλλαζουν κατευθειαν?

μου ειπε μια εβδομαδα τοσο παιρνει?

και εχει δηλωση σαν βλαβη το μικροφωνο.

δηλαδη αν ειμαι doa μου την αλλαζουν κατευθειαν?

μου ειπε μια εβδομαδα τοσο παιρνει?

Για να την βγαλει την συσκευη doa πρεπει να δηλωσει και τι βλαβη εχει. Μπορει να στην φερουν και ποιο γρηγορα. Ποιο μικροφωνο σου ειχε χαλασει? Της συσκευης?

• The title was changed to iPhone 4