jimdem582 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μήπως το auto task killer τρώει την μπαταρία; μια μπούρδα και μισή είναι ξήλωσε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) οχι δεν ειναι αυτο γιατι τωρα με την 027 δεν το εχω και παλι τα ιδια. αν ομως δεν το εχω, ανοιγω instagram και τρεχει αιωνιως το facebook app, οπως και το gmail και διαφορα αλλα... λοιπον καθαρισα battery stats και ξαναμπηκα. δεν καταλαβα οτι περασα το νεο tweak καθως δεν εχει αλλαξει τιποτα. υπαρχει κατι που το κανει να ξεχωριζει? Edited July 31, 2012 by ElectroFunk Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Στις πληροφορίες τηλεφώνου έχει μερικά στοιχεία. Δοκιμασε να πατήσεις πολλές φορές την έκδοση Android Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 οχι δεν ειναι αυτο γιατι τωρα με την 027 δεν το εχω και παλι τα ιδια. αν ομως δεν το εχω, ανοιγω instagram και τρεχει αιωνιως το facebook app, οπως και το gmail και διαφορα αλλα... λοιπον καθαρισα battery stats και ξαναμπηκα. δεν καταλαβα οτι περασα το νεο tweak καθως δεν εχει αλλαξει τιποτα. υπαρχει κατι που το κανει να ξεχωριζει? Όπως λέει ο Δημήτρης πετα το auto task killer..τα ανοίγει πάλι όλα αυτά μετά από λίγο,για να μη στα ανοίγει μπες στις ρυθμίσεις εφαρμογές κ βρες την εφαρμογή κ πατα αναγκαστική διακοπή Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Παιδια μπορειτε να μου δωσετε λινκ με την καλυτετη ρομ για το χ8; ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Παιδια μπορειτε να μου δωσετε λινκ με την καλυτετη ρομ για το χ8; ευχαριστω εκ των προτερων GingerDX 028b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 GingerDX 028b Ευχαριστω πολυ. Παιδια εκανα ροοτ και θελω να βαλω xrecovery ωστε να περασω την παραπανω ρομ.. Το λινκ απο εδω , δεν λειτουργει για κατεβασμα του αρχειου. Υπαρχει αλλος οδηγος? Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Eισαγωγή στο Xperia X8 Παιδιά πέρασα την IScreamDX. Αρκετά καλύτερη από τη MiniCM9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Καλημέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα στο κινητό μου (που ελπίζω να μην αποδειχθεί feature). Όταν έχω συνδεδεμένο το hands-free και με καλέσει κάποιος, ο ήχος ακούγεται μέσα στα ακουστικά και όχι απ' έξω...Έτσι δεν μπορώ να το ακούσω αν δε τα φοράω. Χρησιμοποιώ την GingerDX 027 αλλά δε ξέρω αν είναι θέμα της ROM ή γενικά του τηλεφώνου, γιατί τώρα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τα hf και το διαπίστωσα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Θα πας ρυθμίσεις - CyanogenMod Settings - ήχος - και θα βρεις την παρατήρηση : Οι παρακάτω επιλογές ισχύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Τικάρεις και τις επιλογές που θες από κάτω και θα ακούγονται και από τα 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Θα πας ρυθμίσεις - CyanogenMod Settings - ήχος - και θα βρεις την παρατήρηση : Οι παρακάτω επιλογές ισχύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Τικάρεις και τις επιλογές που θες από κάτω και θα ακούγονται και από τα 2! Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Καλησπέρα παιδιλα... Η αδερφή της νύφης μου πήρε το εν λόγω τηλ. Τλωρα φοράει 2.1, αλλά δε λέει με τίποτα και είπα να του περάσω μια πιο καινούρια. Απλά στο xda έπεσα σε ένα προηδοποιητικό για hardware brick, αν είναι 11W29 και πάνω. Εμάς είναι 11W46. Ξεχνάω τα πάντα δηλαδή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Καλησπέρα παιδιλα... Η αδερφή της νύφης μου πήρε το εν λόγω τηλ. Τλωρα φοράει 2.1, αλλά δε λέει με τίποτα και είπα να του περάσω μια πιο καινούρια. Απλά στο xda έπεσα σε ένα προηδοποιητικό για hardware brick, αν είναι 11W29 και πάνω. Εμάς είναι 11W46. Ξεχνάω τα πάντα δηλαδή? Για custom kernel, ναι, εκτός αν θες να το ρισκάρεις. Μπορείς να βάλεις rom που να υποστηρίζεται και από τον stock kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offes Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδια υπαρχει τροπος να περασουμε τις εφαρμογες που κατεβαζουμε απο το playstore στην καρτα μνημης? γιατι εχει γεμισει η εσωτερικη μνημη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Για custom kernel, ναι, εκτός αν θες να το ρισκάρεις. Μπορείς να βάλεις rom που να υποστηρίζεται και από τον stock kernel. Όχι, όχι, δεν ήμαστε για ρίσκα.... Τι θα μπορούσα να περάσω δηλαδή? Κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο, γιατί ξαναλέω, δεν είναι το κινητό μου. Θέλω να της βάλω κάτι και να μην ξαναασχοληθώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδια υπαρχει τροπος να περασουμε τις εφαρμογες που κατεβαζουμε απο το playstore στην καρτα μνημης? γιατι εχει γεμισει η εσωτερικη μνημη.. Link2sd ή app2sd Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Όχι, όχι, δεν ήμαστε για ρίσκα.... Τι θα μπορούσα να περάσω δηλαδή? Κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο, γιατί ξαναλέω, δεν είναι το κινητό μου. Θέλω να της βάλω κάτι και να μην ξαναασχοληθώ... Το μόνο που μπορείς να περάσεις είναι custom rom αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό χωρίς custom kernel. Ο kernel είναι που κάνει ουσιαστικά τη μεγάλη διαφορά! Link2sd ή app2sd Μη ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να γίνει root!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Αυτό εννοείται. Θεωρώ δεδομένο (όσο εξωπλανητικό κι αν ακούγεται) ότι όλος ο κόσμος έχει κάνει root! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Mην είσαι πάντα τόσο σίγουρος. Ειδικά για τα συγκεκριμένα κινητά (x10 mini/pro) που έχουν μείνει και σε 2.1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εδώ πολλοί έχουν nexus (s + galaxy) και δεν έχουν καν ροοτ :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος. Προφανώς και η πλειοψηφία των χρηστών Android δεν έχει κάνει root. Με άλλη χροιά το λέω. Θεωρώ το root τόσο βασικό που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται εξαρχής για να μην πω ότι τα κινητά θα έπρεπε να είναι από το εργοστάσιο root-αρισμένα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είναι σωστά αυτά που λες αλλά φαντάσου τώρα να έπαιρνε ο οποιοσδήποτε κινητό με root. Όλο και καμιά παράξενη εφαρμογή θα έβρισκε, εννοείται σιγά μην διάβαζε το prompt αμέσως allow θα πατούσε στο αίτημα για δικαιώματα και μετά κλάψ'τον! :lol: Θέλω να πω οτι όποιος βλέπει οφέλη με το να έχει το κινητό του ροοταρισμένο, έχει τις γνώσεις και δεν φοβάται να το ρουτάρει. Ακόμα και αν δεν έχει τις γνώσεις του έρχεται εύκολο γιατί θα ψαχτεί ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
offes Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Link2sd ή app2sd Ευχαριστώ πολύ!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδια ειναι αληθεια οτι καταργηθηκαν τα κινητα τς sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδια ειναι αληθεια οτι καταργηθηκαν τα κινητα τς sony? Αυτό δε το κατάλαβα. Για εξήγησε το λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts