Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

οχι δεν ειναι αυτο γιατι τωρα με την 027 δεν το εχω και παλι τα ιδια.

αν ομως δεν το εχω, ανοιγω instagram και τρεχει αιωνιως το facebook app, οπως και το gmail και διαφορα αλλα...

λοιπον καθαρισα battery stats και ξαναμπηκα. δεν καταλαβα οτι περασα το νεο tweak καθως δεν εχει αλλαξει τιποτα. υπαρχει κατι που το κανει να ξεχωριζει?

Edited by ElectroFunk
Heisenberg

Στις πληροφορίες τηλεφώνου έχει μερικά στοιχεία. Δοκιμασε να πατήσεις πολλές φορές την έκδοση Android

οχι δεν ειναι αυτο γιατι τωρα με την 027 δεν το εχω και παλι τα ιδια.

αν ομως δεν το εχω, ανοιγω instagram και τρεχει αιωνιως το facebook app, οπως και το gmail και διαφορα αλλα...

λοιπον καθαρισα battery stats και ξαναμπηκα. δεν καταλαβα οτι περασα το νεο tweak καθως δεν εχει αλλαξει τιποτα. υπαρχει κατι που το κανει να ξεχωριζει?

Όπως λέει ο Δημήτρης πετα το auto task killer..τα ανοίγει πάλι όλα αυτά μετά από λίγο,για να μη στα ανοίγει μπες στις ρυθμίσεις εφαρμογές κ βρες την εφαρμογή κ πατα αναγκαστική διακοπή

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Παιδια μπορειτε να μου δωσετε λινκ με την καλυτετη ρομ για το χ8; ευχαριστω εκ των προτερων
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια μπορειτε να μου δωσετε λινκ με την καλυτετη ρομ για το χ8; ευχαριστω εκ των προτερων

GingerDX 028b

Ευχαριστω πολυ. Παιδια εκανα ροοτ και θελω να βαλω xrecovery ωστε να περασω την παραπανω ρομ.. Το λινκ απο εδω , δεν λειτουργει για κατεβασμα του αρχειου. Υπαρχει αλλος οδηγος?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλημέρα παιδιά,

Έχω ένα πρόβλημα στο κινητό μου (που ελπίζω να μην αποδειχθεί feature). Όταν έχω συνδεδεμένο το hands-free και με καλέσει κάποιος, ο ήχος ακούγεται μέσα στα ακουστικά και όχι απ' έξω...Έτσι δεν μπορώ να το ακούσω αν δε τα φοράω. Χρησιμοποιώ την GingerDX 027 αλλά δε ξέρω αν είναι θέμα της ROM ή γενικά του τηλεφώνου, γιατί τώρα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά τα hf και το διαπίστωσα.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορώ να αλλάξω;

Θα πας ρυθμίσεις - CyanogenMod Settings - ήχος - και θα βρεις την παρατήρηση : Οι παρακάτω επιλογές ισχύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Τικάρεις και τις επιλογές που θες από κάτω και θα ακούγονται και από τα 2!

Θα πας ρυθμίσεις - CyanogenMod Settings - ήχος - και θα βρεις την παρατήρηση : Οι παρακάτω επιλογές ισχύουν μόνο όταν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Τικάρεις και τις επιλογές που θες από κάτω και θα ακούγονται και από τα 2!

Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα παιδιλα... Η αδερφή της νύφης μου πήρε το εν λόγω τηλ. Τλωρα φοράει 2.1, αλλά δε λέει με τίποτα και είπα να του περάσω μια πιο καινούρια. Απλά στο xda έπεσα σε ένα προηδοποιητικό για hardware brick, αν είναι 11W29 και πάνω. Εμάς είναι 11W46. Ξεχνάω τα πάντα δηλαδή?

Καλησπέρα παιδιλα... Η αδερφή της νύφης μου πήρε το εν λόγω τηλ. Τλωρα φοράει 2.1, αλλά δε λέει με τίποτα και είπα να του περάσω μια πιο καινούρια. Απλά στο xda έπεσα σε ένα προηδοποιητικό για hardware brick, αν είναι 11W29 και πάνω. Εμάς είναι 11W46. Ξεχνάω τα πάντα δηλαδή?

Για custom kernel, ναι, εκτός αν θες να το ρισκάρεις. Μπορείς να βάλεις rom που να υποστηρίζεται και από τον stock kernel.

παιδια υπαρχει τροπος να περασουμε τις εφαρμογες που κατεβαζουμε απο το playstore στην καρτα μνημης? γιατι εχει γεμισει η εσωτερικη μνημη..

Για custom kernel, ναι, εκτός αν θες να το ρισκάρεις. Μπορείς να βάλεις rom που να υποστηρίζεται και από τον stock kernel.

Όχι, όχι, δεν ήμαστε για ρίσκα.... Τι θα μπορούσα να περάσω δηλαδή? Κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο, γιατί ξαναλέω, δεν είναι το κινητό μου. Θέλω να της βάλω κάτι και να μην ξαναασχοληθώ...

παιδια υπαρχει τροπος να περασουμε τις εφαρμογες που κατεβαζουμε απο το playstore στην καρτα μνημης? γιατι εχει γεμισει η εσωτερικη μνημη..

Link2sd ή app2sd

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όχι, όχι, δεν ήμαστε για ρίσκα.... Τι θα μπορούσα να περάσω δηλαδή? Κάτι σίγουρο και δοκιμασμένο, γιατί ξαναλέω, δεν είναι το κινητό μου. Θέλω να της βάλω κάτι και να μην ξαναασχοληθώ...

Το μόνο που μπορείς να περάσεις είναι custom rom αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό χωρίς custom kernel. Ο kernel είναι που κάνει ουσιαστικά τη μεγάλη διαφορά!

Link2sd ή app2sd

Μη ξεχνάμε ότι πρώτα πρέπει να γίνει root!;)

Αυτό εννοείται. Θεωρώ δεδομένο (όσο εξωπλανητικό κι αν ακούγεται) ότι όλος ο κόσμος έχει κάνει root!

Mην είσαι πάντα τόσο σίγουρος. Ειδικά για τα συγκεκριμένα κινητά (x10 mini/pro) που έχουν μείνει και σε 2.1!

Δεν είπα ότι είμαι σίγουρος. Προφανώς και η πλειοψηφία των χρηστών Android δεν έχει κάνει root. Με άλλη χροιά το λέω. Θεωρώ το root τόσο βασικό που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται εξαρχής για να μην πω ότι τα κινητά θα έπρεπε να είναι από το εργοστάσιο root-αρισμένα!

Είναι σωστά αυτά που λες αλλά φαντάσου τώρα να έπαιρνε ο οποιοσδήποτε κινητό με root. Όλο και καμιά παράξενη εφαρμογή θα έβρισκε, εννοείται σιγά μην διάβαζε το prompt αμέσως allow θα πατούσε στο αίτημα για δικαιώματα και μετά κλάψ'τον! :lol: Θέλω να πω οτι όποιος βλέπει οφέλη με το να έχει το κινητό του ροοταρισμένο, έχει τις γνώσεις και δεν φοβάται να το ρουτάρει. Ακόμα και αν δεν έχει τις γνώσεις του έρχεται εύκολο γιατί θα ψαχτεί ;)

παιδια ειναι αληθεια οτι καταργηθηκαν τα κινητα τς sony?

Αυτό δε το κατάλαβα. Για εξήγησε το λίγο!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8