ElectroFunk Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 λεω να παω σε 027, αν και δεν πιστευω πως θ'αλλαξει κατι. υπενθυμιζω οτι ειναι κλειστα τα 3τζι τα τζιπιες, η φωτεινοτητα ειναι στο χαμηλοτερο.... Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) λεω να παω σε 027, αν και δεν πιστευω πως θ'αλλαξει κατι. υπενθυμιζω οτι ειναι κλειστα τα 3τζι τα τζιπιες, η φωτεινοτητα ειναι στο χαμηλοτερο.... Δεν ξέρω. Εμένα πάντως είναι ΟΚ. Κάνε κάνενα reboot και βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία. Με 026 εδώ είμαστε... http://i48.tinypic.com/egny8i.png Edited July 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημέρα!! Απορία......... Αυτη τη στιγμη το κινητό λειτουργεί με stock rom + kernel. Για να περασω τη LeWa που είναι συμβατη μονο με nAa kernel μπορω να περασω τη ρομ και στο καπακι να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω τον kernel ή θα πρεπει να περασω πρωτα μια ρομ συμβατη τόσο με stock όσο και με nAa και αφού αλλαξω τον kernel να φλασαρω τη LeWa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 λοιπον, ξηλωσα τα παντα απο την sd κι εβαλα το κινητο σε SUS. μετα απο κλεισιμο 3g κλπ, φωτεινοτητα περιπου στο 25% και πληρως φορτισμενη μπαταρια, εδω και 44 λεπτα, χωρις καμια χρηση, η μπαταρια εχει πεσει στο 90%. αυτο πως εξηγειται? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 κατι τρεχει στην επισημη 2.1, κατι τρεχει στην gdx 026, στη 027 και στη 028b? :lol: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Συνοδοιπόρε μου:p Τα ιδια κ γω...έβαλα gdx 21 + tweaks του φίλου jimdem κ από τις 7 το πρωι που το βγάλε η σύζυγος από τη φόρτιση μέχρι στιγμής με λίγα τηλεφωνήματα κ μηνύματα είναι στο 85%!!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ρε τουλαχιστον πειτε μου: το τηλεφωνο σου ειναι *********! πετα το! αντε να βαλω advanced task killer να δω τι διαολο τρεχει... Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 ρε τουλαχιστον πειτε μου: το τηλεφωνο σου ειναι *********! πετα το! αντε να βαλω advanced task killer να δω τι διαολο τρεχει... Έχω ακούσει για το betterbatterystats ότι είναι πολύ καλό να δεις battery drain..δε ξέρω όμως πως χρησιμοποιείτε:( Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 το εβαλα απο τον θειο... να δουμε... Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημέρα!! Απορία......... Αυτη τη στιγμη το κινητό λειτουργεί με stock rom + kernel. Για να περασω τη LeWa που είναι συμβατη μονο με nAa kernel μπορω να περασω τη ρομ και στο καπακι να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω τον kernel ή θα πρεπει να περασω πρωτα μια ρομ συμβατη τόσο με stock όσο και με nAa και αφού αλλαξω τον kernel να φλασαρω τη LeWa? Μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις custom kernel ενώ είσαι και με stock rom. Απλά πριν κάνεις όλη τη διαδικασία, πέρνα στην sd την LeWa για να την εγκαταστήσεις στο καπάκι μετά την εγκατάσταση του kernel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μπορείς να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις custom kernel ενώ είσαι και με stock rom. Απλά πριν κάνεις όλη τη διαδικασία, πέρνα στην sd την LeWa για να την εγκαταστήσεις στο καπάκι μετά την εγκατάσταση του kernel.. Σ ευχαριστω....!!! Ναι το διαπιστωσα όταν διαβασα τις οδηγιες εγκαταστασης της prime hd..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Γειά σας παιδιά. Τελικά βρέθηκε τρόπος για να ξεκλειδώσουμε το bootloader για τα κινητά που έχουν ημερομηνία παραγωγής 11W30, 11W31,... κοκ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Γειά σας παιδιά. Τελικά βρέθηκε τρόπος για να ξεκλειδώσουμε το bootloader για τα κινητά που έχουν ημερομηνία παραγωγής 11W30, 11W31,... κοκ; Ευχαριστώ. Βρε ο τρόπος είναι ένας και ίδιος αλλά είναι επικίνδυνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 το εβαλα απο τον θειο... να δουμε... Νέα σου δε μάθαμε:p Τι έκανες; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Γεια σας παιδια ...τι κανετε... εχω καιρο να μπω να δω τι παιζει....μια ερωτηση...μηπως βρεθηκε κανενας ασφαλης τροπος γ 3εκλειδωμα???εχω 11w49 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Γεια σας παιδια ...τι κανετε... εχω καιρο να μπω να δω τι παιζει....μια ερωτηση...μηπως βρεθηκε κανενας ασφαλης τροπος γ 3εκλειδωμα???εχω 11w49 Γεια σου Κώστα!πιο πάνω η απάντηση Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Γεια σου Κώστα!πιο πάνω η απάντηση Βασικά στην πίσω σελίδα!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Βασικά στην πίσω σελίδα!!;) Με το tapatalk είναι πιο πάνω:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 καλησπερα..τι πρεπει να κατεβασω εδω για να περασω στο κινητο μου? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738780 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Με το tapatalk είναι πιο πάνω:p Σωστός!! :p καλησπερα..τι πρεπει να κατεβασω εδω για να περασω στο κινητο μου? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1738780 Τη rom από το latest downloads και αν θες το optional patch που απενεργοποιεί αυτόματη φωτεινότητα και Ultrabrightness.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Σωστός!! :p Τη rom από το latest downloads και αν θες το optional patch που απενεργοποιεί αυτόματη φωτεινότητα και Ultrabrightness.. χμμ οκ..κατι αλλο κανω απο τν αρχη ολη τν διαδικασια για να κανω το κινητο μου root αλλα εχει κολλησει στο waiting for device :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κάνε μια επανεκκίνηση στο PC... τωρα το ανοιξα καλε πως να κανω επαννεκινηση χωρις να εχω κανει κατι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 τωρα το ανοιξα καλε πως να κανω επαννεκινηση χωρις να εχω κανει κατι :D Είπες ότι έχει κολλήσεις στο waiting for device και υπέθεσα ότι δεν είχαν περαστεί οι drivers της συσκευής. Αυτό μετά από μια επανεκκίνηση φτιάχνει. Τουλάχιστον σε εμένα έφτιαξε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts