bikas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ναι αυτο το εχωκανει γιατί μου το ειχες ξαναπει ,αλλά τιποτα.δεν μπορω να μπω σαν ροοτ,ουτε μου ενφανιζει το τοολμποξ.πάντως σβηνοντας πολλά προγραμματα ναι μεν μπορω να λαμβανω μηνηματα αλλά από τον φιλο μου που εχει και ιδιο τηλ τα λαμβανω αλλά δεν με ειδοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 bikas κατεβασε αυτο http://depositfiles.com/files/n0dcxce3t εγκατεστησε το,τρεξτο,πατα το μεγαλο κουμπι που λεει ROOT.Επειτα συνδεσε το κινητο σου.Κανετο ετσι,μπορει να στο κανει root. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 αυτο ηταν,τωρα μου εβγαλε το εικονιδιο σουπερ ουσερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Μπραβο ρε!!!!Ωραιος!Χαιρομαι!:D Δεν μου λες,θελεις να εγκαταστησεις νεα ρομ?Τι ακριβως θελεις να κανεις?Αν και θα σου προτεινα χωρις δευτερη σκεψη να αλλαξεις ρομ γιατι η μαμισια του κινητου κανει το κινητο να εχει πολυ περιορισμενες δυνατοτητες. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 βασικά για το προβλημα χωρου το ξεκινησα.αν υπάρχει καποια σταθερη και πού ευελικτη ρομ ειμαι θετικός αλλα δεν θελω να το κανω σωβρακο και να ψαχνω αν δουλευουν ολα και τι.βεβαια δεν καταφερα να τρεξω το link2sd γιατι γραφει πως δεν εχει παρει την αιτηση ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Δες,σωβρακο ειναι τωρα με την μαμισια ρομ.Οταν θα βαλεις την gingerDX,απο σωβρακο θα γινει speedo:grin: Κανε ενα reboot και το link2sd θα δουλεψει. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 το ανοιγω συνεχεια αλλα παντα βγαζει το ιδιο μηνημα.τη ρομ αυτη από που και οδηγίες?θα χασω ολα τα στοιχεια μου?μηνηματα τηλεφωνα?στο παρελθον ειχα ενα htc diamond και καθε ρομ με πεθαινε.μια μερα ολοκληρη ανασυνταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikas Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ενταξει μπηκα και σαν σουπερ,βεβαια με δυσκολευει το link2sd αλλα τεσπα.για πες τα + και τα - της ρομ? βασικα θα ήθελα να την βαλω και να μην ψαχνω τηλεφωνα καιι μηνηματα και τα προγραμματα αλλα δεν τα καιγομαι κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Απαιτησεις εγκαταστασης(MiniCM7-2.2.0-shakira)ξερουμε?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 @vegos007 : καταρχήν, πρεπει να εχεις ξεκλειδωσει το bootloader. Δευτερον, να εχεις naa kernel. Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 εχω βαλει την [ROM] GingerDX | v025 | 11-04-2012 | Stock / Alfs / LinuxDX rom και δεν μου διαβαζει την memory stick. καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 alkis_7 μπορει να μην τρεχουμε το ιδιο quadrant.!Τι να πω,δεν ξερω!!Στο untutu ποσο σου βγαζει? 1900 κάτι. Νομίζω εκεί είμαι κάτω από εσένα.. Απαιτησεις εγκαταστασης(MiniCM7-2.2.0-shakira)ξερουμε?Ευχαριστω. Root, recovery, custom kernel... εχω βαλει την [ROM] GingerDX | v025 | 11-04-2012 | Stock / Alfs / LinuxDX rom και δεν μου διαβαζει την memory stick. καμια βοηθεια? Κάνε ένα full wipe μέσω CWM. Μπορεί να σου τη διαβάσει.. Πρώτα είδα το ΠΜ σου και μετά κοίταξα εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368582 παιδια αυτη ειναι καλη??????μπορω να την βαλω σε stock kernel? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1368582 παιδια αυτη ειναι καλη??????μπορω να την βαλω σε stock kernel? Eγώ πρώτη φορά τη βλέπω και από το λίγο που κοίταξα νομίζω είναι συμβατή με stock kernel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ρε παιδια ας μου λυσει καποιος μια απορια πως γινεται αλλοι να χτυπανε το πολυ 748mhz αλλοι το πολυ 768 και καποιοι αλλοι πανω απο 800??τι παραπανω εχει το κινητο του καθενα και αυξανεται πιο πολυ το cpu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τίποτα. Απλά είναι ανάλογα τον επεξεργαστή. Τυχαίο είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Τίποτα. Απλά είναι ανάλογα τον επεξεργαστή. Τυχαίο είναι.. το θεωρω καπως βλακεια...αλλα και αδικο να εχουμε ολοι το ιδιο κινητο και να συμβαινει αυτο....σιγουρα δεν εχει σημασια κατι αλλο??το εχεις ψαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Σίγουρα. Είναι απλά τυχαίο. Σε κανένα κινητό δε πηγαίνει το ίδιο σε όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Σίγουρα. Είναι απλά τυχαίο. Σε κανένα κινητό δε πηγαίνει το ίδιο σε όλους... εγω πιστευω οτι και κατι αλλο θα παιζει σημασια οχι για μεγαλες διαφορες αλλα σιγουρα ολο και κατι....εκτος τον κερνελ την εκδοση ρομ...αφου ειναι τυχαιο πως οταν αλλαζεις ρομ και κερνελ παει πιο πανω...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Λίγες έως ελάχιστες οι περιπτώσεις που πάει παραπάνω από μια rom σε άλλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Λίγες έως ελάχιστες οι περιπτώσεις που πάει παραπάνω από μια rom σε άλλη... δηλαδη τα ιδια μοντελα κινητου φορανε διαφορετικους επεξεργαστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ίδιους επεξεργαστές φοράνε όλα. Απλά κάποιοι πάνε μέχρι ένα σημείο και κάποιοι άλλοι μέχρι ένα άλλο. Δεν είναι σταθερό το σημείο που φτάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ίδιους επεξεργαστές φοράνε όλα. Απλά κάποιοι πάνε μέχρι ένα σημείο και κάποιοι άλλοι μέχρι ένα άλλο. Δεν είναι σταθερό το σημείο που φτάνουν... αα ενταξει τοτε αλκιιιι πρεπει κατι να κανουμε να το πειραξουμε να περασει η ωρα ..να βρουμε καμια καινουρια καλυτερη ρομ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Περιμένω να φτιάξουν τη κάμερα στη MiniCM9 για να τη περάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Περιμένω να φτιάξουν τη κάμερα στη MiniCM9 για να τη περάσω.. αν ειναι αυτο το μοναδικο bug την περναω απο τωρα?τι παραπανω εχει απο την γκινγερ.βασικα σε τι ειναι καλυτερη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts