Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιθανόν λόγω χαμηλής ελεύθερης Ram, σου κλείνει την εφαρμογή των μηνυμάτων. Έχεις πολλές εφαρμογές μέσα;

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

βασικα μου εχει βγαλει ενα εικονιδιο λιγος ελευθερος χωρος αλλά παρολο που εχω σβήσει πολλες εφαρμογες δεν κανει τιποτα.στη sd εχω 1,12 ελευθερο

Γι αυτό χάνεις τα μηνύματα. Λίγος ελεύθερος εσωτερικός χώρος και λίγη ελεύθερη RAM. Σβήσε εφαρμογές ή πέρνα κάποια custom rom που υποστηρίζει μεταφορά εφαρμογών στην SD..

Εδώ ο οδηγός. Σταματάς στο βήμα root αν θες μέχρι εκεί. ΑΝ θες να βάλεις custom rom συνεχίζεις παρακάτω.

Αν μείνεις στο root, κάνεις τη διαδικασία που λέει ο οδηγός, κατεβάζεις το Link2SD από το Play Store και μετά το ανοίγεις και περνάς τις εφαρμογές στην SD..

Δε θα πάθει τίποτα το κινητό. Ενημερωτικά σου λέω οτι η διαδικασία μέχρι custom rom, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλής. Από εκεί και μετά υπάρχουν προβλήματα σε κάποιους..

δεν καταφερα να το κανω ροοτ αλλά εφυγε η ειδοποιηση του λιγου ελευθερου χωρου και μπορουν να μου στειλουν μηνημα οι υπολοιποι.ο φιλος μου ομως εξακολουθει να στελνει και να μην με ειδοποιει.δεν μου κραταει καν την συνομιλια και για να δω οτι απα΄ντησε πρεπει να ξερω οτι μου εστειλε μηνημα και να παω απο την δημιουργια μηνηματος και απο εκει βλεπω οτι εχει ερθει μηνημα.

bikas μην ξεχασεις να κλικαρεις την επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου που λεγεται debug mode.Αλλιως δεν θα σε αφησει να κανεις root.
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Ρε παιδια καμια εφαρμογη ή κανενα μυστικο για να κανουμε το χ8 οσο πιο γρηγορο γινεται??δεν ξερω τιι εχω παθει αλλα θελω να το πειραξω κιαλοο

παιδια ψαχνω μια ρομ γρηγορη, σταθερη(δεν με πηραζει και πολυ),και να κανει καλη εξοικονόμιση μπαταρίας!!!υπαρχει?????:confused:

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Ρε παιδια καμια εφαρμογη ή κανενα μυστικο για να κανουμε το χ8 οσο πιο γρηγορο γινεται??δεν ξερω τιι εχω παθει αλλα θελω να το πειραξω κιαλοο

Και εγώ θέλω αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να του κάνουμε. Έχουμε custom rom/kernel, έχουμε oc, έχουμε Tweak.. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο..

@mpa3 GDX 025 & Alfs kernel.. Θα δεις διαφορά!!

Δυστυχώς μετά από ένα σημείο, η αγορά νέας συσκευής είναι αναπόφευκτη!

Εχει δοκιμασει κανεις την MiniCM7-2.2.0-shakira?Την κατεβασα αλλα δεν εχω ακομα αποφασισει αν θα την βαλω.Απ'οτι λενε ειναι καλη.

Εγώ την έχω (ως μονιμη). Και ναι, ειναι πολυ καλή. (Τώρα βεβαια, γουστα ειναι αυτα)

Εγω προσωπικα,θα κανω πανω απο 2ετια μπορει και 3ετια να αλλαξω το Χ8 μου.Υπερπληρες κινητο.Gps,wifi,dualtouch,παιρνει μεγαλη μνημη,εμφανισιμο,στιβαρο.Με nAa kernel,με οverclock στα 825mhz:grin: το κινητο παει πραγματικα μπαλα:grin: Οριστε και το τεστ στο quadrant advanced που εκανα πριν λιγο :
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Καλημέρα και από μένα. Κάπου στην αρχή του νήματος, είδα δυο-τρία μηνύματα που αναφέρονται στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ, αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω την απάντηση, άν δόθηκε. Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει;

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι παρόλο που η wi-fi σύνδεσή μου είναι καλή και με φουλ σήμα, (εξ' άλλου μπαίνω με τον browser στο ίντερνετ και στο μέιλ μου χωρίς πρόβλημα) δεν δέχεται να συνδεθεί με το μάρκετ γιατί η δημιουργία account δεν είναι δυνατή. Μου βγάζει μήνυμα οτι η σύνδεση δεν είναι αξιόπιστη και σταματάει εκεί. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; :confused:

bikas μην ξεχασεις να κλικαρεις την επιλογη μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου που λεγεται debug mode.Αλλιως δεν θα σε αφησει να κανεις root.

από που γίνεται αυτo?

ξανατρεχω το toolbox αλλα ενω ολα δειχνουν να εκτελουνται σωστα δεν επανεκκινει και δεν εχει καπιο εικονιδιο superuser.

Edited by bikas

alkis_7 μπορει να μην τρεχουμε το ιδιο quadrant.!Τι να πω,δεν ξερω!!Στο untutu ποσο σου βγαζει?

bikas, ρυθμισεις--->εφαρμογες---->αναπτυξη---->και κλικαρε εντοπισμος σφαλματων.Αν δεν το εχεις κλικαρισμενο δεν προκειται να rootαρεις το κινητο.Αν θες τιποτα αλλο πες.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8