kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 και τωρα τι μπορω να κανω? μπορω να το φτιαξω και να επαναφερω την δικια του ρομ? Ναι μπορεις να του κανεις restore μεσω Sony PC Companion και να του ξαναβαλεις τη stock rom!!!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ναι μπορεις να του κανεις restore μεσω Sony PC Companion και να του ξαναβαλεις τη stock rom!!!!! οταν το κανω αυτο μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 οταν το κανω αυτο μου λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωσει. αν θυμαμει καλα πρπει να πατησεις εκει που λεει επιδιορθωση αλλα οιτα εδω http://www.scribd.com/fullscreen/75886471?access_key=key-jgpdenmxxl9b7z7reux ειναι χρησιμο..σιγουρα θα σε βοηθησει.αλλιως πες να το κοιταξω καλυτερα και εγω!!! Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Τη βοήθειά σας! Πώς μπορώ να κάνω προσάρτηση το κινητό στον υπολογιστή μου? Ενώ το έβρισκε και μετέφερα κανονικά τα αρχεία που ήθελα, τώρα δεν μου το "βλέπει"... Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 αν θυμαμει καλα πρπει να πατησεις εκει που λεει επιδιορθωση αλλα οιτα εδω http://www.scribd.com/fullscreen/75886471?access_key=key-jgpdenmxxl9b7z7reux ειναι χρησιμο..σιγουρα θα σε βοηθησει.αλλιως πες να το κοιταξω καλυτερα και εγω!!! φιλε μου ευχαριστω πολυ. δεν γινετε τιποτα. δεν ανοιγει με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 φιλε μου ευχαριστω πολυ. δεν γινετε τιποτα. δεν ανοιγει με τιποτα. με κλειστο κινητο προσπα8ησε να το συνδεσεις με το usb στο pc με πατημενο το back ωστε να μπεις σε flash mode(θα αναξει ενα παρασινο λαμπακι)..μετα κανε την ιδια διαδικασια..... Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 • Κατεβάζουμε το pc companion στο pc •κλικάρουμε το support zone •Θα κατεβάσει πρόγραμμα •Ανοίγουμε το support zone •Κλικάρουμε ενημέρωση χωρίς να συνδέσουμε το κινητό •Θα μας πει ότι δεν υπάρχει συσκευή συνδεμένη •κλικάρουμε επιδιόρθωση •Απενεργοποίηουμε το κινητό •Και ακολουθούμε τις οδηγίες Ακόλουθα αυτή τη διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ακόλουθα αυτή τη διαδικασία.. φιλε μου το κανω αυτο και οταν παει να κανει εγκαταστασει λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λειτουργικο για το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) παιδια εχω την gdx v25 αλλα δεν μου αρεσει το gallerydx...θελω αν θυμαστε την παλια gallery..ξερει κανεις που να την βρω? φιλε μου το κανω αυτο και οταν παει να κανει εγκαταστασει λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λειτουργικο για το τηλεφωνο οταν στο λεει αυτο απο κατω λεει επιδιορθωση(αν θυμαμαι καλα νομιζω) Edited April 22, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 οταν στο λεει αυτο απο κατω λεει επιδιορθωση(αν θυμαμαι καλα νομιζω) οχι λεει δοκιμαστε αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 φιλε μου το κανω αυτο και οταν παει να κανει εγκαταστασει λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λειτουργικο για το τηλεφωνο Σελίδα 730, 2ο σχόλιο jimdem582. Κατεβάζεις seus και ακολουθείς οδηγίες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 οχι λεει δοκιμαστε αργοτερα. εμπα με flash mode Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Σελίδα 730, 2ο σχόλιο jimdem582. Κατεβάζεις seus και ακολουθείς οδηγίες.. sorrυ για την ερωτηση alki αλλα ποια σελιδα 730??????????? (παρα πολυ ωραιο το τους βαρεθηκα..αυτη η πελινα ειναι φοβερη....) Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) :lol::lol: Ρε φίλε είμαι από tapatalk και αυτό το νούμερο σελίδας μου έβγαλε.. Μισό να βρω το σωστό.. Σελ. 487 Edited April 22, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 :lol::lol: Ρε φίλε είμαι από tapatalk και αυτό το νούμερο σελίδας μου έβγαλε.. Μισό να βρω το σωστό.. Σελ. 487 παιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας αλλα δεν γινετε τιποτα. θα παει στο service να το φτιαξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ούτε μέσω SEUS;;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Ούτε μέσω SEUS;;;;:O οχι φιλε μου. μαλλον εκανα χοντρη πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 (edited) οχι φιλε μου. μαλλον εκανα χοντρη πατατα. Δεν έκανες καμιά χοντρή πατάτα Σε recovery μπαίνει;Αν ναι κανε full wipe και στο καπάκι κανε πάλι install την rom Και αν στην τελική δεν τα καταφέρεις: 1.κάνε mount την κάρτα μνήμης μέσο recovery,κατέβασε μια άλλη rom με το pc(συμβατή με τον kernel που έχεις),σύνδεσε το κινητό στο usb,στείλ'τη στην sd και φλασαρε την νέα 2.Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, με το flash tool φλάσαρε τον stock kernel για να σου αναγνωρίσει το pc companion το κινητό πάτησε επιδιόρθωση,την συσκευή,και όταν σου ζητηθεί,σύνδεσετην συσκευή με το pc με κλειστό το κινητό και πατημενο το πλήκτρο back Επίσης μπορείς να περάσεις και την επίσημη με το flashtool πως; Δες εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011071 και επειδή τα link του link είναι νεκρα χρησιμοποίησε τα παρακάτω Stock kernel εδώ:http://www.mediafire.com/?1xrrnhzto2k3qqn baseband 15 εδώ:http://www.mediafire.com/?o1ng3zkrcrazds4 Επίσημη 2.1rom εδώ:http://www.mediafire.com/?43xj0u9pin3ed Ελπίζω να βοήθησα αρκετά... Edited April 22, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo21ak Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 παιδια βοηθεια....σημερα κατεβασα το update 2.3.7 στ xperia x8 ..μια χαρα δουλευει...αλα δν μπορω να στειλω μηνυματα...καρτα εχω..και οταν παταω αποστολη μ λεει αδυνατη...γνωριζει καποιος τι γινεται ???? ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια βοηθεια....σημερα κατεβασα το update 2.3.7 στ xperia x8 ..μια χαρα δουλευει...αλα δν μπορω να στειλω μηνυματα...καρτα εχω..και οταν παταω αποστολη μ λεει αδυνατη...γνωριζει καποιος τι γινεται ???? ευχαριστω.. ίσως να μην έχει φορτώσει σωστά το κέντρο μηνυμάτων. μπορείς καταρχας να δοκιμάσεις να δεις μέσα στις ρυμίσεις μηνυμάτων το "διευθυνση κεντρου υπηρεσιας" και αν λείεπει να το συμπληρώσεις. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις μία άλλη ΣΙΜ και μετά να την ξανα αλλάξεις. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duroman Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν έκανες καμιά χοντρή πατάτα Σε recovery μπαίνει;Αν ναι κανε full wipe και στο καπάκι κανε πάλι install την rom Και αν στην τελική δεν τα καταφέρεις: 1.κάνε mount την κάρτα μνήμης μέσο recovery,κατέβασε μια άλλη rom με το pc(συμβατή με τον kernel που έχεις),σύνδεσε το κινητό στο usb,στείλ'τη στην sd και φλασαρε την νέα 2.Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, με το flash tool φλάσαρε τον stock kernel για να σου αναγνωρίσει το pc companion το κινητό πάτησε επιδιόρθωση,την συσκευή,και όταν σου ζητηθεί,σύνδεσετην συσκευή με το pc με κλειστό το κινητό και πατημενο το πλήκτρο back Επίσης μπορείς να περάσεις και την επίσημη με το flashtool πως; Δες εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011071 και επειδή τα link του link είναι νεκρα χρησιμοποίησε τα παρακάτω Stock kernel εδώ:http://www.mediafire.com/?1xrrnhzto2k3qqn baseband 15 εδώ:http://www.mediafire.com/?o1ng3zkrcrazds4 Επίσημη 2.1rom εδώ:http://www.mediafire.com/?43xj0u9pin3ed Ελπίζω να βοήθησα αρκετά... φιλε μου ευχαριστω για τον κοπο σου. δεν εκανα τιποτα τελικα. το πηγα στο service να το φτιαξουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik_5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια βοηθεια....σημερα κατεβασα το update 2.3.7 στ xperia x8 ..μια χαρα δουλευει...αλα δν μπορω να στειλω μηνυματα...καρτα εχω..και οταν παταω αποστολη μ λεει αδυνατη...γνωριζει καποιος τι γινεται ???? ευχαριστω.. Φίλε μου όταν λες ότι κατέβασες το update 2.3.7 τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Προφανώς εννοεί GDX. Δοκίμασε να κάνεις μια επανεγκατάσταση της ROΜ, μήπως δεν εγκαταστάθηκε σωστά τη πρώτη φορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik_5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Προφανώς εννοεί GDX. Δοκίμασε να κάνεις μια επανεγκατάσταση της ROΜ, μήπως δεν εγκαταστάθηκε σωστά τη πρώτη φορά.. μη μου το χαλας τόσο γρήγορα. Για μια στιγμή ήθελα να ελπίζω ότι βγήκε επίσημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 μη μου το χαλας τόσο γρήγορα. Για μια στιγμή ήθελα να ελπίζω ότι βγήκε επίσημη... Μπααα,εδώ δε πήρε froyo θες κ ginger;!! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts