alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Για γράψε στην αναζήτηση του google play ακριβώς όπως το έχω γράψει στο προηγούμενο post μου Η πάνε στην κεντρική σελίδα και πάτησε το sony To έχω δοκιμάσει με κάθε τρόπο. Τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μάλιστα.. Και σε μένα γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή Με τσάτισε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μάλιστα.. Και σε μένα γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή Με τσάτισε τώρα... Και το ήθελα ρε φίλε. Έχει πολύ πλάκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Stay tuned Το ψάχνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Stay tuned Το ψάχνω.. Άμα βρεις τρόπο, το θέλω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 :grin::grin::grin: Για μπες στο system/build.prop και στο system/bin/build.prop Και ψάξε την γραμμή: ro.com.google.clientidbase=android-google Μετά τo android-γράφει google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Kαι στα δύο αυτό γράφει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Για σβήσε το google και μετά την παύλα Γράψε sonyericsson..(χωρίς κενά) Πχ: ro.com.google.clientidbase=android-sonyericsson Και στα δύο, κάνε reboot και δοκίμασε στείλε feedback.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Tίποτα πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αποκλείεται.. Την έχω εγκαταστήσει επιτυχώς Για άλλαξε και αυτά: ro.product.model=E15i ro.product.brand=SEMC ro.product.name=E15i ro.product.device=shakira ro.product.board=shakira Στο δικό σου build.prop μετά το ίσον βάλε αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Το έκανα και στα δύο και κάνω επανεκκίνηση.. ΕDIT: Πάλι τίποτα. Να τονίσω οτι μου έχει εμφανίσει 3 build.prop στο system και 3 στο system/bin. Αν σβήσω τα 2 πρώτα και κρατήσω το τελευταίο με όλες τις αλλαγές θα το βρει; Edited April 11, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 @superuser_78 : το δικο μου build.prop γραφει ακριβως αυτα που εχεις ποσταρει. Εχω εγκατεστημενη την εφαρμογη Arkas by Xperia τρεχω τη minicm ομως (Μολις ειδα οτι βγηκε και η GingerDX v25) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Εννοείτε Τα build.prop.bak τα σβήνουμε Και επίσης το build.prop πρέπει να έχει permissions xwxr-xr-x Δηλ. x x x x x x x Edited April 11, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Mα αυτό που έχει όλες τις αλλαγές είναι το build.prop.bak.bak και στους δυο φακέλους. Άρα τι κάνω; Σβήνω τα δυο προηγούμενα; Δηλαδή το build.prop και το build prop.bak; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Με ποια εφαρμογή έκανες τις αλλαγές; Αν το build.prop.bak περιέχει ροές τις αλλαγές μετονόμασε το σε build.prop, σβήσε τα άλλα και reboot Edited April 11, 2012 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Με ποια εφαρμογή έκανες τις αλλαγές; Root explorer.. Edit: Είναι λάθος τα permissions. Αυτά αλλάζω τώρα.. Edited April 11, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Μπορείς να ανεβάσεις εδώ το build.prop σου; Αν όχι. πες μου τι τρέχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Τώρα δε μπορώ. Αύριο το πρωί θα το κάνω με την ησυχία μου. Αν μπορείς πόσταρε μου εδώ τα peemissions και το build.prop σου να το κάνω αύριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Οκ Έκανα restore το backup της gingerdx για αναβάθμιση στην v25 Ξέχνα τα υπόλοιπα όλα...αν τρέχεις το tweak του jim, που φαντάζομαι πως ναι, ξαναπέρασε το για να σου περάσει τo αρχικό build.prop που είχες πριν τα πειράματα Μετά μπες και διέγραφε τα τυχόν build.prop.bak αν έχουν μείνει στο system και στο system/bin Τώρα είσαι καθαρός.... Λοιπόν Με root explorer πάνε στο system/build.prop Πάτησε το παρατεταμένα/open with text editor Βρες την γραμμή: ro.board.platform=msm7k # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=X8 Και άλλαξε το X8 (όπως το γράφω) σε shakira Πχ: ro.board.platform=msm7k # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=shakira Save changes? Yes... Θα δημιουργηθεί ένα bak από κάτω (αυτό είναι το αρχικό πριν τις αλλαγές) Διέγραψε το Ξαναπάτησε παρατεταμένα το (αλλαγμένο) build.prop/copy Μπες στο bin (που είναι ακριβώς από πάνω) paste και replace Reboot Μόλις ανοίξεις το google play και δεις στην αρχική μέσα σε ένα κουτί την λέξη SONY είσαι έτοιμος... Έτσι επειδή με τσάτισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Ξερετε καποιο καλο free προγραμματακι gps?Χρησιμοποιω το Igo,που ειναι παααρα πολυ καλο,αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και καποιο αλλο!Αν εχει καποιος κατι υπ'οψην,ας μου στειλει τον συνδεσμο:grin: Εγώ και μετά το root έβαλα πάλι το Ndrive και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μόνο μια φορά μου τα έκανε μπ******ο όταν το είχα βάλει για να πάμε στο the mall και με έβγαζε σε κάτι αδιέξοδα και τελικά ρωτήσαμε περαστικό :p Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Οκ Έκανα restore το backup της gingerdx για αναβάθμιση στην v25 Ξέχνα τα υπόλοιπα όλα...αν τρέχεις το tweak του jim, που φαντάζομαι πως ναι, ξαναπέρασε το για να σου περάσει τo αρχικό build.prop που είχες πριν τα πειράματα Μετά μπες και διέγραφε τα τυχόν build.prop.bak αν έχουν μείνει στο system και στο system/bin Τώρα είσαι καθαρός.... Λοιπόν Με root explorer πάνε στο system/build.prop Πάτησε το παρατεταμένα/open with text editor Βρες την γραμμή: ro.board.platform=msm7k # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=X8 Και άλλαξε το X8 (όπως το γράφω) σε shakira Πχ: ro.board.platform=msm7k # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=shakira Save changes? Yes... Θα δημιουργηθεί ένα bak από κάτω (αυτό είναι το αρχικό πριν τις αλλαγές) Διέγραψε το Ξαναπάτησε παρατεταμένα το (αλλαγμένο) build.prop/copy Μπες στο bin (που είναι ακριβώς από πάνω) paste και replace Reboot Μόλις ανοίξεις το google play και δεις στην αρχική μέσα σε ένα κουτί την λέξη SONY είσαι έτοιμος... Έτσι επειδή με τσάτισε... Έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία στο mini pro, χρησιμοποιώντας την λέξη mimmi αντί της shakira, αλλά δεν βλέπω τις εφαρμογές της sony στο play.. Μήπως ο έλεγχος γίνεται κάπως αλλιώς? Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Έκανα ακριβώς την ίδια διαδικασία στο mini pro, χρησιμοποιώντας την λέξη mimmi αντί της shakira, αλλά δεν βλέπω τις εφαρμογές της sony στο play.. Μήπως ο έλεγχος γίνεται κάπως αλλιώς? Για κάνε το google play από την διαχείριση εφαρμογών μία εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonik_5 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 superuser_78 είδα ότι τρέχεις την Prime HD. Πως σου πάει σου παρουσιάζει τίποτα προβλήματα; Γιατί εγώ που την πέρασα ενθουσιάστηκα με εμφάνιση και ram αλλά μου βγάζει πολλά προβλήματα σε εφαρμογές. Όλο fc. Με πρώτο και καλύτερο το play store. Και τρώει και κάτι κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Kι όμως ακολουθώντας κατα γράμμα τις οδηγίες, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αααα Λοιπόν αλλάζουμε τα εξής με αυτά: ro.product.model=E15i ro.product.brand=SEMC ro.product.name=E15i ro.product.device=shakira ro.product.board=shakira και τα εξής: # ro.build.product is obsolete; use ro.product.device ro.build.product=shakira Και αυτό: ro.com.google.clientidbase=android-sonyericsson Reboot Πάμε διαχείριση εφαρμογών/όλα/τικαρουμε το google play/και κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων Είχα ξεχάσει την εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts