Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ ευχαριστω...εκτος αν δεν θελουμε ρουτ...πρεπει να κανουμε φλασαρισμα με seus?

:confused::confused::confused:

Πόσο στόκος. Ξέχασα το SEUS. Ας κάνει μια επαναφορά μέσω SEUS...!!

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

:confused::confused::confused:

Πόσο στόκος. Ξέχασα το SEUS. Ας κάνει μια επαναφορά μέσω SEUS...!!

αχαχαχαχ..τρελεε μου εσυ:lol:

οκ θα το κανουμε και θα δουμε...:)

ευχαριστω:D

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Παιδιά τι διάρκεια μπαταρίας έχετε;

Εγώ αυτή τη στιγμή με GDX 024, Jimdemdroid, oc στα 748 και 54 εγκατεστημένες εφαρμογές σπάω ρεκόρ!!!:p

[ATTACH]24791[/ATTACH]

EDIT: Και παραμένει ακόμα στο 17%!!!

Edited by alkis_7

Tα modules.

Είναι κάποια πρόσθετα για τη GingerDX (dualtouch, undervolt κλπ).

Τα εγκαθιστάς όπως εγκατέστησες και την GDX.

Σε ευχαριστω φιλε μ τ εκανα και ειναι ολα κομπλε....αυτο που δν μπορω να καταλαβω ειναι γτ δν μπορω να βαλω τραγουδι απο την βιβλιοθηκη μ σαν ηχο κλισης.... κε εχει σπασει τα νρυρα

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Σε ευχαριστω φιλε μ τ εκανα και ειναι ολα κομπλε....αυτο που δν μπορω να καταλαβω ειναι γτ δν μπορω να βαλω τραγουδι απο την βιβλιοθηκη μ σαν ηχο κλισης.... κε εχει σπασει τα νρυρα

Eίναι πολύ απλό. Εγώ έχω για music player τον PowerAMP. Από εκεί έχει επιλογή για να βάλεις όποιο κομμάτι θες σαν ringtone. Κάνε και εσύ το ίδιο!

Αν με το titanium backup σβήσω το google search, φωνητική αναζήτηση και φωνητική κλήση θα έχει επιπτώσεις στη rom;

- SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz

- Huawei P8 lite

Αν με το titanium backup σβήσω το google search, φωνητική αναζήτηση και φωνητική κλήση θα έχει επιπτώσεις στη rom;

Google search, φωνητική αναζήτηση ΟΚ.

Θα σου πρότεινα όμως να μην σβήσεις τη φωνητική κλήση, αν θες να λέγεται κινητό...:p

Eίναι πολύ απλό. Εγώ έχω για music player τον PowerAMP. Από εκεί έχει επιλογή για να βάλεις όποιο κομμάτι θες σαν ringtone. Κάνε και εσύ το ίδιο!

Δν μ ανοιγει κανεναν τους δοκιμασα ολους.... και η βιβλιοθηκη μου ειναι μουσικη play πρωτα δν ηταν ετσι στην v22

Δν μ ανοιγει κανεναν τους δοκιμασα ολους.... και η βιβλιοθηκη μου ειναι μουσικη play πρωτα δν ηταν ετσι στην v22

Kατέβασε τον Mixzing. Λογικά θα ανοίγει..

το κινητο της φιλης μου φτιαχτηκε...το φλασαρισμα που σκεφτηκα εποιασε:D

αλκη ευχαριστω:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Google search, φωνητική αναζήτηση ΟΚ.

Θα σου πρότεινα όμως να μην σβήσεις τη φωνητική κλήση, αν θες να λέγεται κινητό...:p

ααα! Νόμιζα ότι ήταν αυτό που λές το όνομα και καλεί :lol: Πάλι καλά που ρώτησα

- SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz

- Huawei P8 lite

Kατέβασε τον Mixzing. Λογικά θα ανοίγει..

μονο αυτον μ ανοιξε. . . χαχαχ [γιατι αραγε ομως :shifty:] σε ευχαριστω! ;)

το κινητο της φιλης μου φτιαχτηκε...το φλασαρισμα που σκεφτηκα εποιασε:D

αλκη ευχαριστω:)

Tίποτα ρε μεγάλε! Ξέχασα το SEUS. Είναι που φτιάχνει λίγο ο καιρός και με έχει πειράξει!:p

μονο αυτον μ ανοιξε. . . χαχαχ [γιατι αραγε ομως :shifty:] σε ευχαριστω! ;)

Ο PowerAMP 2.0 σε όλες τις custom rom δεν ανοίγει. Εγώ χρησιμοποιώ την έκδοση 1.4..

Edit: Μετά από 3 ολόκληρες μέρες ανοιχτό, το κινητό πάει για φόρτιση στο 10%. Μια χαρά πιστεύω..

Edited by alkis_7

Καλησπερα παιδια..!

προσπαθω να "αναβαθμισω" ενα χ8 ενος φιλου,αλλα αντιμετωπιζω κολλημα εκει π αντιγραφω τα αρχεια απο το ρεκοβερι μινι στους φακελους system/bin με to root explorer εχω βαλει r/w και τα παντα ,αλλα παταω αντιγραφη μ δειχνει για ενα second οτι γινεται αλλα μετα δν υπαρχει στο φακελο που επρεπε να ειχε αντιγραφει...επισης οταν παω να κανω ανανεωση του su binary στ SU ενω ειμαι στο internet market κτλ κανονικα, μ λεει no internet connection..!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποια rom τρέχει;

ακομα καμια..! την μαμα

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εβαλα το MintFroyo v1 και ειναι κορυφαιο.!Ταχυτατο.!Εβαλα και τον Spb Launcher 3D και ειναι οοολαααα τα λεφτα!!:up:

Ακομα και στα 600 Mhz ειναι απειρως smooth!!Οποιος δεν την εχει εγκαταστησει αυτην την εκδοση και αυτον τον Launcher τον προτρεχω να το κανει,θα μεινει ενθουσιασμενος!Απο τις κορυφαιες ρομ που εχω εγκαταστησει.Και μια ερωτηση:Ξερετε καποιο καλο free προγραμματακι gps?Χρησιμοποιω το Igo,που ειναι παααρα πολυ καλο,αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και καποιο αλλο!Αν εχει καποιος κατι υπ'οψην,ας μου στειλει τον συνδεσμο:grin:

Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Ειπα να την δοκιμασω και αυτην να δω πως λειτουργει!Θα την αφησω οσο παει γιατι μου αρεσει αρκετα!Ειναι απο τις πιο smooth roms για Χ8.Με την DxV24 μου ειχε προβλημα ο Spb και μου ειχε σπασει τα νευρα....:mad:
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Ειπα να την δοκιμασω και αυτην να δω πως λειτουργει!Θα την αφησω οσο παει γιατι μου αρεσει αρκετα!Ειναι απο τις πιο smooth roms για Χ8.Με την DxV24 μου ειχε προβλημα ο Spb και μου ειχε σπασει τα νευρα....:mad:

To x8 από βδομάδα γίνεται πειραματόζωο. Θα το αδειάσω εντελώς και θα του κάνω ότι γίνεται. Να δούμε πόσο smooth μπορεί να γίνει με unlocked bootloader και custom kernel. Αν δουλέψουν όλα, θα προτείνω και την καλύτερη σύνθεση!:p

ΘΕΟΣ:grin: Εμενα ειναι το δικο μου 11w19 αλλα φοβαμαι να το αγγιξω:grin: Ξετιναξε το το Χ8 και πες μας:grin::grin:

Ερώτηση:

Όσοι έχετε custom roms το google play αναγνωρίζει το κινητό σαν sony ericsson;

Δηλ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πχ.την εφαρμογή Arkas by xperia;

Ερώτηση:

Όσοι έχετε custom roms το google play αναγνωρίζει το κινητό σαν sony ericsson;

Δηλ.

Μπορείτε να κατεβάσετε πχ.την εφαρμογή Arkas by xperia;

Εγώ όταν είμαι μέσω pc στο play store, μου λέει οτι δεν είναι συμβατό με τη συσκευή μου και όταν είμαι από κινητό, δε το βρίσκει καν..

Για γράψε στην αναζήτηση του google play ακριβώς όπως το έχω γράψει στο προηγούμενο post μου

Η πάνε στην κεντρική σελίδα και πάτησε το sony

Edited by superuser_78

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8