deinosauraki Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλησπέρα κι από εμένα. Έχω ένα SE x8 με Android 2.3.7. Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι η ram του κινητού. Θέλω να κάνω dump τη μνήμη σε ένα .img στην κάρτα, με την εντολή dd if<source> of<destination> και μετά να ψάξω με εργαλείο μέσα, για κλειδιά εφαρμογών κρυπτογράφησης. Αν κάνω image όλο το το φάκελο /data? Ευχαριστώ! Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Υπαρχει κανεις απο εδω μεσα που να διαθετει Riff box και Jtag ανταπτορα?Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παραγγειλω και τα 2,για να μπορω να αλλαζω κυριολεκτικα τα φωτα του χ8 μου και οποιου αλλου κινητου παρω:p Σκεφτομαι να παρω αυτο το Riff box ------> http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocking/riff_box.htm και αυτο τον ανταπτορα jtag για το χ8 -----> http://www.multi-com.pl/index.php/en_US,browse,id_gr,1320,menu_mode,categories.html (3ος στην σειρα).Και φυσικα θα μου στελνετε τζαμπα ολοι τα Χ8 σας να σας τα ξεbrickαρω:wink: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Oντως. Με μικρες αλλα αρκετες αλλαγες... Κατεβαινει ηδη!! Εγκατασταθηκε. Πρωτες εικονες μιας και ακομα φορτωνει. Ο Zeam Launcher πολυ ωραιος!! Νακάνω μια ερώτηση! Ο Launcher τι ρόλο παίζει στο κινητό; Όταν τον αλλάζετε τι αλλαζει; Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Το ui(user interface) αλλαζει. Επισης απο/δεσμευονται ποροι συστηματος Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Α μάλιστα. Στην 0.21 όποτε ανοίγω το τηλέφωνο σχεδον, κάνει επανεκίνση το launcer. Αν βάλω δλδ άλλο θα φτιάξει αυτό; Καλά, ούτως ή άλλως θα βάλω την 0.24 τωρα Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 για δοκίμασε άλλον launcehr να δεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Α μάλιστα. Στην 0.21 όποτε ανοίγω το τηλέφωνο σχεδον, κάνει επανεκίνση το launcer. Αν βάλω δλδ άλλο θα φτιάξει αυτό; Καλά, ούτως ή άλλως θα βάλω την 0.24 τωρα Aυτο γινεται θεωρητικα λογω αδυναμου hardware του x8. Αργει να ανοιξει τα widgets που εχεις στην αρχικη, κολλαει και επανεκκινει τον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Α μάλιστα. Νόμιζα ότι ήταν bug του rom! Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπερα σε ολυς τους φιλους.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ,μετα την πρωτη αποπειρα να περασω απο την GingerDX.v022 σε GingerDX.v023 το κινητο κολουσε στο λογοτυπο της sony.Με την βοηθεια του Ακη καταφερα να περασω τελικα την GingerDX.v024 η οποια και λειτουργησε αρκετα καλα.Μετα την απενεργοποιηση του τηλεφωνου η συσκευη ομως κολαει παλι στο λογοτυπο.επαναφερω τη συσκευη με το PC Companion και κανω την ιδια διαδικασια με διαφορες rom εδω και δυο μερες και παντα μετα το κλεισιμο του κινητου παλι το ιδιο προβλημα κολαει.Eχω κανει με πολυ προσεκτικα βηματα τα παντα και τα εχω παιξει,δεν μπορω να καταλαβω τι εχει συμβει ,αφου εδω και ενα χρονο εκανα αναβαθμισεις χωρις κανενα προβλημα.Αν υπαρχει λυση παρακαλω καποιος ας βοηθηση(με το αζημειωτο αν ειναι κανεις απο θεσσαλονικη)αν δεν διορθωνεται να μην παιδευωμαι αδικα. Ευχαριστω για την υπομονη να διαβασετε το μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καλησπερα σε ολυς τους φιλους.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ,μετα την πρωτη αποπειρα να περασω απο την GingerDX.v022 σε GingerDX.v023 το κινητο κολουσε στο λογοτυπο της sony.Με την βοηθεια του Ακη καταφερα να περασω τελικα την GingerDX.v024 η οποια και λειτουργησε αρκετα καλα.Μετα την απενεργοποιηση του τηλεφωνου η συσκευη ομως κολαει παλι στο λογοτυπο.επαναφερω τη συσκευη με το PC Companion και κανω την ιδια διαδικασια με διαφορες rom εδω και δυο μερες και παντα μετα το κλεισιμο του κινητου παλι το ιδιο προβλημα κολαει.Eχω κανει με πολυ προσεκτικα βηματα τα παντα και τα εχω παιξει,δεν μπορω να καταλαβω τι εχει συμβει ,αφου εδω και ενα χρονο εκανα αναβαθμισεις χωρις κανενα προβλημα.Αν υπαρχει λυση παρακαλω καποιος ας βοηθηση(με το αζημειωτο αν ειναι κανεις απο θεσσαλονικη)αν δεν διορθωνεται να μην παιδευωμαι αδικα. Ευχαριστω για την υπομονη να διαβασετε το μηνυμα. κανεις full wipe? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Φιλε vegos007 δοκιμασε να κανεις ενα full wipe οπως λεει ο Κωστας. Αν ειδες, στη σελιδα της GDX, αναφερει οτι αν αντιμετωπισουμε οποιοδηποτε προβλημα, καλο ειναι να κανουμε ενα full wipe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ναι κανω full wipe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 καλησπέρα παίδες! βλέπω βγήκε καινούρια ginger v024???? έχω την v023b και αφού βγήκε καινούρια λέω να την δοκιμάσω. όσοι την περάσατε μπορείτε να πείτε απόψεις? αξίζει να την περάσω κι εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Το ίδιο πραγμα είναι. Δε χάνεις και τίποτα, την περάσεις η όχι! Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Ναι κανω full wipe! κανε φορματ απο το advance menu (απο οτι θυμαμε σε ολα εκτοσ τησ καρτασ μνημης)επειτα περασε την ν24 και κανε fullwipe...επειτα περασε τα addons και κανε ρεμποοτ...πιστευω δεν 8α εχεισ προβλημα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Κωστα μπορεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες γιατι εχει θολώσει το μυαλο μου... Που θα βρω το advance menu? Τωρα εχω την εκδοση 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Κωστα μπορεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες γιατι εχει θολώσει το μυαλο μου... Που θα βρω το advance menu? Τωρα εχω την εκδοση 2.1. ωραια κανε ροοτ το κινιτο.περασε cwm.kai kane install την ν24 meta fullwipe kai επειτα τα addons για stock kernel....αν καταλαβα καλα εχεις την επισημη 2,1..(το φορματ system ,format data ,format cache βρισκονται στο cwm στο mounts and storage menu...αλλα τωρα δεν σου χρειαζονται)κανε αυτα τα βητα οπως τα λεει ο jimm στον οδηγο του και μετα περασε τα addons και δεν θα εχεισ προβλημα Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos007 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Κωστα σε ευχαριστω που απαντησες αλλα αν διαβασες πιο πανω τα εχω κανει ολα αυτα πολλες φορες .Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης ,μετα την πρωτη αποπειρα να περασω απο την GingerDX.v022 σε GingerDX.v023 το κινητο κολουσε στο λογοτυπο της sony.Με την βοηθεια του Αλκη καταφερα να περασω τελικα την GingerDX.v024 η οποια και λειτουργησε αρκετα καλα.Μετα την απενεργοποιηση του τηλεφωνου η συσκευη ομως κολαει παλι στο λογοτυπο.επαναφερω τη συσκευη με το PC Companion και κανω την ιδια διαδικασια με διαφορες rom εδω και δυο μερες και παντα μετα το κλεισιμο του κινητου παλι το ιδιο προβλημα κολαει.Eχω κανει με πολυ προσεκτικα βηματα τα παντα και τα εχω παιξει,δεν μπορω να καταλαβω τι εχει συμβει ,αφου εδω και ενα χρονο εκανα αναβαθμισεις χωρις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_p Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μια ερώτηση. Για να βάλω την 0.24 πάνω στην 0.21 κάνω install from zip ή update; Μετά το install θα έχω χάσει apps κλπ και θα πρέπει να τα επαναφέρω με backup; Παράθεση - SE Experia x8 white, custom rom: GingerDX.v029 - JimdemDroid Tweak Package 24.1 lite, multitouch, overclocked @ 760Mhz - Huawei P8 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μια ερώτηση. Για να βάλω την 0.24 πάνω στην 0.21 κάνω install from zip ή update; Μετά το install θα έχω χάσει apps κλπ και θα πρέπει να τα επαναφέρω με backup; Install zip for sd card-choose zip και εγκατασταση. Δε θα χασεις τιποτα απολυτως. Οπως ηταν, θα ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Παιδια εχει παει κανεις το X8 του πανω απο 787,200 Μhz?Eιναι η ανωτερη συχνοτητα που το εχω παει και ειναι απολυτως σταθερο.Βγαζει στο quadrant Advanced στο full benchmark 1330++ - score(.Τρεχω την εκδοση Ginger Dx v22 με custom Kernel update,και η μπαταρια πεφτει ελαχιστα.!:grin:To κινητο ειναι το black x8(cypress) με 8 gb μνημη.:alien: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Παιδια εχει παει κανεις το X8 του πανω απο 787,200 Μhz?Eιναι η ανωτερη συχνοτητα που το εχω παει και ειναι απολυτως σταθερο.Βγαζει στο quadrant Advanced στο full benchmark 1330++ - score(.Τρεχω την εκδοση Ginger Dx v22 με custom Kernel update,και η μπαταρια πεφτει ελαχιστα.!:grin:To κινητο ειναι το black x8(cypress) με 8 gb μνημη.:alien: Μπραβο!!! Πολυ καλα αποτελεσματα!!! Εγω το εχω σταθερο στα 728, πιανω στο Quadrant 1250++ αλλα περαν των benchmarks, το κινητο ΔΕΝ με ικανοποιει. Προς το Πασχα, θα το αφησω και εγω με τη σειρα μου για κατι καλυτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Δες alkis_7, αν εξαιρεσεις οτι το X8 δεν εχει flash και καλη ram,κατα τα αλλα πιστευω ειναι πληρες.Τωρα για gaming,προσωπικα παιζω brain παιχνιδια,αντε και το angry birds.Eξαιτιας της μικρης μνημης και του παλιου gpu,δεν ειναι για "βαρια"παιχνιδια.Παντως απο εφαρμογες τα σπαει :p και διασκεδαζω πολυ μαζι του :D Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Δες alkis_7, αν εξαιρεσεις οτι το X8 δεν εχει flash και καλη ram,κατα τα αλλα πιστευω ειναι πληρες.Τωρα για gaming,προσωπικα παιζω brain παιχνιδια,αντε και το angry birds.Eξαιτιας της μικρης μνημης και του παλιου gpu,δεν ειναι για "βαρια"παιχνιδια.Παντως απο εφαρμογες τα σπαει :p και διασκεδαζω πολυ μαζι του :D Εγω εχω να παιξω παιχνιδια στο κινητο απο τοτε που το πηρα. Επαιζα μονο τον πρωτο μηνα που το πηρα. Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι ειναι αργο. Οτι και να κανεις, το κινητο ειναι αργο. Αμα σερνεται ενω εχεις ανοιχτες 2 σελιδες στον dolphin, τοτε καταλαβαινεις τι παιζει. Οταν δε σκρολλαρει ωρες-ωρες με καμια δυναμη στο market, αστα να πανε. Οταν η μπαταρια ειναι κατω απο το 30% και πας να κανεις κληση και κολλαει, τι να πεις... Πραγματικα ειναι φορες που με εχει φτασει σε σημειο να θελω να το πεταξω απο το μπαλκονι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τι λειτουργικο,τι κερνελ και τι μνημη εχεις?Εμενα παντως σερφαρει σφαιρα στο ιντερνετ.! και δεν τρωει κολλημα γενικα πουθενα.Περιεργα μου φαινονται οσα μου λες.Κατι πρεπει να παιζει.Εδω σερφαρα με το HTC elf που ηταν 200 mhz και δεν ετρωγε κολληματα.! Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts