Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμεις οχι. Εμεις ειμαστε απλα testers! Ο Δημητρης θα τα κανει ολα!!

@AndroX τι να πω... Καλη υπομονη!!

Υπομονή,αν θυμάμαι καλά είπε περίπου στο Πάσχα!

Εγώ μέσα είμαι,πέρασα κ τη νέα ginger!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εμεις οχι. Εμεις ειμαστε απλα testers! Ο Δημητρης θα τα κανει ολα!!

@AndroX τι να πω... Καλη υπομονη!!

μωρε σε ολους σας καλο κουραγιο..αν η3ερα λιγα περισσοτερα πραγματα θα βοηθαγα...μου αρεσει αρκετα ο προγραμματισμος αλλα μονο σου λιγα μπορεις να μαθεις περα απο την κατασκευει απλων προγραμματων και ιων.. :(

Πείτε μου τι bugs υπάρχουν στην τρέχουσα έκδοση και τι νέο θα θέλατε να δείτε ;)

Εμενα εξακολουθει να μου φαινεται λιγη η ελευθερη ραμ, χωρις το tweak!!

Πείτε μου τι bugs υπάρχουν στην τρέχουσα έκδοση και τι νέο θα θέλατε να δείτε ;)

να μπορουμε να το παραμετροποιουμε περισσοτερο εμεις στην εμφανιση..δηλαδη αλλαγη γραμματοσειρας ενδει3εις μπαταριας και τετοια.....φυσικα xloud kai bravia engine .να εχει περισσοτερη ραμ ελλευ8ερη..και ολο κατι θα βρεις εσυ να το κανεις ακομα πιο super :p

Εμενα εξακολουθει να μου φαινεται λιγη η ελευθερη ραμ, χωρις το tweak!!

Ram δώσε στο λαό!!!

Εγώ πάλι το έχω για κανα παιχνιδάκι που παίζει η γυναίκα μου..

Ας πούνε τα παιδιά που το έχουν ως καθημερινό!

Εγώ μέσα για test!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Aπ οτι βλεπω, ολοι ram θελουμε παραπανω.

Κωστα ωραια η ιδεα σου. Να μπορει να γινει πιο παραμετροποιησιμη σε εμφανιση!

Άντε ας πω κ γω...

Θα μπορούσες να ενσωματώσεις κάτι από ics,επαφές,dialer,πληκτρολόγιο;;;

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα πρώτα βήματα, μετά θα γίνει η δύσκολη δουλειά και μετά το testing έρχεται το release της 24.1 ;)

Άντε ας πω κ γω...

Θα μπορούσες να ενσωματώσεις κάτι από ics,επαφές,dialer,πληκτρολόγιο;;;

ναι οπως ειναι οi epafes kai o dialer tou superuser..

ουσιαστικα με την εμφανιση..ωστε να μπορουμε να παιζουμε με αυτα και να μην βαριομαστε .χαχαχαχαχα.47mb συνεχεια περιπου η ραμ...το 8εωρω bug.αααα και μην ξεχασετε το ημερολογιο που ηταν σαν να διαβαζουμε αραβικα:lol:.αν σκεφτω τιποτα αλλο εδω θα ειμαι να σας πριζω:p

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα πρώτα βήματα, μετά θα γίνει η δύσκολη δουλειά και μετά το testing έρχεται το release της 24.1 ;)

ολε ολε ολε

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ρε σεις παιδακια,να ρωτησω κατι.Ποιο λειτουργικο πιστευετε οτι τρεχει καλυτερα πανω σε ενα xperia X8 με τον original kernel και αντιστοιχα ποιο με nAa kernel?:polarbear:
Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Ρε σεις παιδακια,να ρωτησω κατι.Ποιο λειτουργικο πιστευετε οτι τρεχει καλυτερα πανω σε ενα xperia X8 με τον original kernel και αντιστοιχα ποιο με nAa kernel?:polarbear:

με στοκ πολυ καλο ειναι h gingerdx με τα addons kai a tweaks..τωρα σε nAa δεν 3ερω

Παιδια δειτε τι βρηκα.Ειναι πολυ ενδιαφερον

Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu .

Πιθανοτατα δεν εκανες full wipe..

Ακη τελικα τα καταφερα.Πιθανον να ειχα ξεχασει να κανω full wipe. Εβαλα την DX24 κ μετα DX STOCK MODULES.Μηπως χρειαζεται να περασω το DX ALFS ADDON κ DX STOCK OVERCLOCK. Σε ευχαριστω πολυ! :)

Παιδια θα κανω αλλη μια ερωτηση,ξερω σας εχω πρηξει σημερα,αλλα ειναι σημαντικη ερωτηση.Αν αλλαξω τον stock kernel στο x8 και του βαλω εναν custom πχ εχω κατεβασει τον E15_nAa-07_2.6.29.6-nAa-07.ftf θα μπορω να εγκαταστησω και ολα τα λειτουργικα που μπορουσα να εγκαταστησω με τον stock kernel η μονο πιο νεες εκδοσεις android?:help:

Λοιπόν παιδιά, όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη beta, πρέπει να γραφτούν εδώ (ναι αν και είναι για το lg arena μου δίνει περισσότερες δυνατότητες απ'ότι το x8tools) και μετά να μου στείλουν pm εδώ στο myphone με τι username γράφτηκαν. Έπειτα θα τους δώσω τα απαραίτητα δικαιώματα για να μπορούν: να μπαίνουν στην ειδική beta page που βρίσκεται στο μενού others-x8 beta testing, να κατεβάζουν εκδόσεις beta, να σχολιάζουν την εμπειρία τους και να προτείνουν διορθώσεις. Το κάνω αυτό για να μην βάζουν όλοι τις beta και μετά παραπονιούνται οτι κάτι δεν πάει καλά με το κινητό. Όσοι πραγματικά θέλουν να το κάνουν αυτό ας γραφτούν. Μόλις μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη θα έρχεται αυτόματα ένα mail (στη διεύθυνση που δηλώσατε με την εγγραφή σας) που θα σας ενημερώνει. Ξεκινάμε για το καλύτερο JimdemDroid Tweak ως τώρα! Καλή συνέχεια.

Αν βάλεις τον kernel του nAa, θα σου πρότεινα τη minicm (επισης του nAa). Υπάρχουνε κι άλλες, εγώ αυτή έχω δοκιμάσει μόνο και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

Παιδια θα κανω αλλη μια ερωτηση,ξερω σας εχω πρηξει σημερα,αλλα ειναι σημαντικη ερωτηση.Αν αλλαξω τον stock kernel στο x8 και του βαλω εναν custom πχ εχω κατεβασει τον E15_nAa-07_2.6.29.6-nAa-07.ftf θα μπορω να εγκαταστησω και ολα τα λειτουργικα που μπορουσα να εγκαταστησω με τον stock kernel η μονο πιο νεες εκδοσεις android?:help:

Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις rom για κάθε kernel. Άλλες για τον stock kernel, και άλλες για τους custom. Στο xda γράφει για κάθε rom σε ποιο kernel τρέχει.

Στη gingerDX βγάλανε το launcher pro και βάλανε το zeam στη θέση του??? Μου φαίνεται κουλή κίνηση, γιατί στο δικό μου, ο zeam δεν φάνηκε να είναι ποτέ τόσο smooth όσο λένε, παντως...και ούτε κάποια ιδιαίτερη παραμετροποίηση σηκώνει, καμμία σχέση με launcher pro. Αν πάλι έχετε όρεξη για πειράματα, ο γρηγορότερος που έχω δοκιμάσει ειναι o FTL launcher..(το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν σηκώνει ούτε αυτός ιδιαίτερη παραμετροποίηση, αλλά αν δε σας πειράζει, είναι ότι πιο γρήγορο έχετε δοκιμάσει)

Edited by Homer

Homer ψαχνω να βρω λιστα με ποιες kernels ειναι συμβατες με ποιες roms αλλα δεν βρισκω :/ αν εχετε κανενα link θα ημουν ευγνομων :D

Ακη τελικα τα καταφερα.Πιθανον να ειχα ξεχασει να κανω full wipe. Εβαλα την DX24 κ μετα DX STOCK MODULES.Μηπως χρειαζεται να περασω το DX ALFS ADDON κ DX STOCK OVERCLOCK. Σε ευχαριστω πολυ! :)

Aν θες να κανεις Overclock, μονο τοτε βαζεις το module γι αυτο.

Τα αλλα addons δε τα βαζεις. Ειναι για stock kernel!

Μετα απο καμποσες ωρες με τη 024, μπορω να πω οτι ο νεος launcher δεν ειναι τοσο smooth. Καλυτερα GoLauncher..

@AndroX οταν μπαινεις στη σελιδα καθε rom, εχει και πληροφοριες με ποιους kernels ειναι συμβατη..

Edited by alkis_7

Homer ψαχνω να βρω λιστα με ποιες kernels ειναι συμβατες με ποιες roms αλλα δεν βρισκω :/ αν εχετε κανενα link θα ημουν ευγνομων :D

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1528408

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένη η σελίδα, όμως.

Θα σου πρότεινα καλύτερα να μπεις εδώ -> XPERIA X8 Android Development

Στον τίτλο κάθε θέματος, γράφει για ποιο kernel είναι η κάθε rom. πχ "[ROM] GingerDX | v024 | 27-03-2012 | Stock / Alfs / LinuxDX" Η GingerDX είναι για Stock kernel, Alfs kernel και LinuxDX. Αν δεν το αναφέρει στον τίτλο, θα το λέει στην μέσα στο θέμα, στην περιγραφή.

@alkis_7 : έχεις δοκιμάσει FTL?

Edited by Homer

@alkis_7 : έχεις δοκιμάσει FTL?

Oχι αλλα θα κοιταξω διαφορους απο αυριο ουτως ωστε να βρω τον πιο ελαφρυ..

Παντως επειδη ειχα ρωτησει στο θεμα για launchers του Myphone, ολοι μου ειχανε πει τον zeam..

Edited by alkis_7

εγω χρησιμοποιω τον active launcher..μια χαρα ειναι ασε που μ 8υμιζει τον stock

Μετα απο καμποσες ωρες με τη 024, μπορω να πω οτι ο νεος launcher δεν ειναι τοσο smooth. Καλυτερα GoLauncher..

οκ Aκη σε ευχαριστω πολυ.

οκ Aκη σε ευχαριστω πολυ.

Ξεχνας ελα Λ, αλλα συγχωρεισαι!!:p:p

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8