Mimh_chios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλησπερα παιδια εικονιδια πως αλλαζουμε ξερει καποιος να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Καλησπερα παιδια εικονιδια πως αλλαζουμε ξερει καποιος να μου πει? Οταν λες εικονιδια; Αυτο ειναι θεμα launcher.. Παιδια προβλημα με το x8 του αδερφου μου. Πιθανοτατα του το εκαψε ο υπολογιστης. Οσο περιεργο και αν σας φαινεται εχει καψει απο χτες αλλα 3 usb sticks και το κινητο. Δεν ανοιγει και φυσικα δε φορτιζει. Αν το παω στο service της SE θα αλλαξουν πλακετα η θα δουν οτι τρεχει custom rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Οταν λες εικονιδια; Αυτο ειναι θεμα launcher.. Παιδια προβλημα με το x8 του αδερφου μου. Πιθανοτατα του το εκαψε ο υπολογιστης. Οσο περιεργο και αν σας φαινεται εχει καψει απο χτες αλλα 3 usb sticks και το κινητο. Δεν ανοιγει και φυσικα δε φορτιζει. Αν το παω στο service της SE θα αλλαξουν πλακετα η θα δουν οτι τρεχει custom rom; Βάλ'τον στην κουζίνα αν είναι μιας και μεταλλάχτηκε σε φούρνο :lol: Κοίταξε αφού κάηκε η πλακέτα δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να δουν τι είχε μέσα η μνήμη του τηλεφώνου. Αυτά είναι όλα ένα ενιαίο κομμάτι αν στην αλλάξουν αλλάζουν τα πάντα. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Βάλ'τον στην κουζίνα αν είναι μιας και μεταλλάχτηκε σε φούρνο :lol: Κοίταξε αφού κάηκε η πλακέτα δε νομίζω να υπάρχει τρόπος να δουν τι είχε μέσα η μνήμη του τηλεφώνου. Αυτά είναι όλα ένα ενιαίο κομμάτι αν στην αλλάξουν αλλάζουν τα πάντα. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. :lol::lol: Oκ. Θα το στειλουμε και ας ελπισουμε οτι δε θα δουνε τιποτα.. Αλλαγη πλακετας ποσο παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Οταν λες εικονιδια; Αυτο ειναι θεμα launcher.. Παιδια προβλημα με το x8 του αδερφου μου. Πιθανοτατα του το εκαψε ο υπολογιστης. Οσο περιεργο και αν σας φαινεται εχει καψει απο χτες αλλα 3 usb sticks και το κινητο. Δεν ανοιγει και φυσικα δε φορτιζει. Αν το παω στο service της SE θα αλλαξουν πλακετα η θα δουν οτι τρεχει custom rom; ας πουμε να αλλαξω του facebook το εικονιδιο η καποιας αλλης εφαρμογης γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ας πουμε να αλλαξω του facebook το εικονιδιο η καποιας αλλης εφαρμογης γινεται? Δε νομιζω. Τα εικονιδια ειναι δημιουργημενα απο τον developer και δε νομιζω να μπορεις να τα αλλαξεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Δε νομιζω. Τα εικονιδια ειναι δημιουργημενα απο τον developer και δε νομιζω να μπορεις να τα αλλαξεις.. χμ κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 :lol::lol: Oκ. Θα το στειλουμε και ας ελπισουμε οτι δε θα δουνε τιποτα.. Αλλαγη πλακετας ποσο παει; Θα σε γελάσω. Αλλά αφού είναι στην εγγύηση μην αγχώνεσαι ας πουμε να αλλαξω του facebook το εικονιδιο η καποιας αλλης εφαρμογης γινεται? Με κάποιον 3rd party launcher που ίσως να στο επιτρέπει (μόνο για τις συντομεύσεις στις οθόνες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 και επαναλαμβάνω.... ''από το root browser βλέπω ότι κάτω-κάτω υπάρχουν και τα zip από τις παλαιότερες rom v012-v021-v022 και κάποια tweak , αυτά μπορώ να τα σβήσω άφοβα ; '' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Θα σε γελάσω. Αλλά αφού είναι στην εγγύηση μην αγχώνεσαι Tελευταια χαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ξαναστειλει κινητο πισω για service. Αν με καποιο τροπο δουν οτι τρεχει custom rom, θα με ειδοποιησουν αν θελω να συνεχισουν με δικα μου εξοδα μιας και με custom rom χανεται η εγγυηση η να το στειλουν πισω; @yo_rover σου απαντησα αλλα μαλλον δε το ειδες. Μπορεις να τα σβησεις αφοβα.. Edited March 18, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Tελευταια χαζη ερωτηση μιας και δεν εχω ξαναστειλει κινητο πισω για service. Αν με καποιο τροπο δουν οτι τρεχει custom rom, θα με ειδοποιησουν αν θελω να συνεχισουν με δικα μου εξοδα μιας και με custom rom χανεται η εγγυηση η να το στειλουν πισω; @yo_rover σου απαντησα αλλα μαλλον δε το ειδες. Μπορεις να τα σβησεις αφοβα.. Λογικά ναι. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Με το lg arena που είχα έλεγαν οτι αν βάλεις άλλο software χάνεται η εγγύηση κι εγώ του άλλαξα τα φώτα, το έστειλα για service και ούτε η εγγύηση χάθηκε ούτε είπαν τίποτα. Και για το nexus λένε μερικοί το έστειλαν για service με ξεκλείδωτο bootloader και δεν έγινε τίποτα :p Εσένα είναι και νεκρό οπότε θα είσαι οκ.:innocent: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 To innocent μου αρεσει στο τελος!!:p:p Θα το στειλουμε και θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 To innocent μου αρεσει στο τελος!!:p:p Θα το στειλουμε και θα δουμε... Που θα το πας για ρεκτιφιέ;! Να ξέρω να ειδοποιήσω οτι του έχεις αλλάξει τα φώτα με root,bootloader,custom,overclock,undervolt κτλ:p:p:p: Κ έτσι θα μάθουμε πόσο κανει η πλακέτα:eek::confused: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Που θα το πας για ρεκτιφιέ;! Να ξέρω να ειδοποιήσω οτι του έχεις αλλάξει τα φώτα με root,bootloader,custom,overclock,undervolt κτλ:p:p:p: Κ έτσι θα μάθουμε πόσο κανει η πλακέτα:eek::confused: :lol::lol::lol: Αν βγαλεις το bootloader, τα αλλα τα πετυχες!! Αλλα καποια στιγμη θα το δοκιμασω και αυτο, λιγο πριν πουλησω το δικο μου.. Ποσο μπορει να κανει μια πλακετα; 100-120 ευρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κοίταξα στο Ebay πριν είχε ένας πλακέτα με περίπου 108€. 120€ έχει καινούριο. Με 178€ παίρνεις το xperia mini που είναι 1000 φορές καλύτερο! (η το neo v) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κοίταξα στο Ebay πριν είχε ένας πλακέτα με περίπου 108€. 120€ έχει καινούριο. Με 178€ παίρνεις το xperia mini που είναι 1000 φορές καλύτερο! (η το neo v) Αν σου πω οτι το σκεφτομαι; Να δωσω το δικο μου στο μικρο και να παρω εγω το Nexus S μεταχειρισμενο η το Neo V καινουργιο..:p Παντως θα το στειλω και αν ανακαλυψουν κατι, πιθανοτατα ετσι θα το κανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κλικαρουμε support zone και πατάμε επιδιόρθωση χωρίς να έχουμε συνδεμένο το τηλέφωνο στο pc Τότε το pc companion θα αρχίσει να κατεβάζει την rom, δεν συνδέουμε το κινητό μόνο όταν ζητηθεί από το πρόγραμμα Και στην επιδιόρθωση το κινητό πρέπει να είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ναι αλλα οταν συνδεω usb που ζηταει αυτο απο μονο του ανοιγει.. παιζει ρολο αν η μπαταρια δεν ειναι φορτισμενη πολυ? γιατι αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στο 20% οταν εγινε η στραβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 ναι αλλα οταν συνδεω usb που ζηταει αυτο απο μονο του ανοιγει.. παιζει ρολο αν η μπαταρια δεν ειναι φορτισμενη πολυ? γιατι αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στο 20% οταν εγινε η στραβη. Πρέπει να είναι φορτισμένη γύρω στο 60% κ πάνω μου φαίνεται Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πρέπει να είναι φορτισμένη γύρω στο 60% κ πάνω μου φαίνεται Εγω στο ενα απο τα δυο που το εκανα, η μπαταρια ηταν γυρω στο 10% αν θυμαμαι καλα (σιγουρα οχι 60% παντως) και ολα πηγαν καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Εγω στο ενα απο τα δυο που το εκανα, η μπαταρια ηταν γυρω στο 10% αν θυμαμαι καλα (σιγουρα οχι 60% παντως) και ολα πηγαν καλα.. θα κοιταξω να βρω να φορτησω την μπαταρια και βλεπουμε. ελπιζω να φταιει η μπαταρια. θα κοιταξω να βρω να φορτησω την μπαταρια και βλεπουμε. ελπιζω να φταιει η μπαταρια. ενταξει παιδες το ελυσα το προβλημα. περασα το μαμα λειτουργικο με το flashtool σε flash λειτουργια και ολα καλα! ευχαριστω για την βοηθεια σας! Edited March 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Eδω για overclocking.. Μολις παρατηρησα οτι δεν ειναι overclocked του x8 μου. Ξεχασα να το κανω μετα την εγκατασταση της GDX 023b. Που να το clockαρω κιολας!!:p Edited March 19, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Γεια σας παιδια..... ξερετε πόσο χρόνο περίπου χρειάζεται για να κανει back up το κινητο? Εχει κολλησει σ ενα σημειο εδω και κανενα μισαωρο..... Τι μπορει να φταιει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Γεια σας παιδια..... ξερετε πόσο χρόνο περίπου χρειάζεται για να κανει back up το κινητο? Εχει κολλησει σ ενα σημειο εδω και κανενα μισαωρο..... Τι μπορει να φταιει??? Αναλογα με το τι εχεις μεσα στο κινητο. Εμενα κανει γυρω στο 10λεπτο (περιπου). Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το κινητο και να το ξεκινησεις απ την αρχη.... Δε ξερω καποια αλλη λυση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Αναλογα με το τι εχεις μεσα στο κινητο. Εμενα κανει γυρω στο 10λεπτο (περιπου). Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το κινητο και να το ξεκινησεις απ την αρχη.... Δε ξερω καποια αλλη λυση.. Αν σου πω οτι δεν εχω τπτ...... την πρωτη φορα ειχα εφαρμογες αλλα περα απ το οτι εκανε ωρες ολοκληρες..... δεν εκανε και σωστο back up γτ οταν εκανα restore τα χε χασει ολα........ οποτε τωρα περασα μεσω pc companion τη νεοτερη εκδοση και ακολούθησα τον οδηγο του Jimdem μεχρι και το back up.... και ξανακολλησε στο ιδιο σημειο παλι...... δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Τι ROM έχεις; Έχεις την κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο; Έχεις τουλάχιστον 500 mb ελεύθερο χώρο στην κάρτα μνήμης; Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts