mariodj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Σε αυτό το link http://myplaisio.gr/easy-guides/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-a%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-xperia-x8-%CE%B1%CF%80%CF%8C-21-%CF%83%CE%B5-android-229 τρέχει η αναβαθμίσει που λέει..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 παταω να κανω εγκατασταση το xrecovery αλλα δεν κανει τιποτα ετσςι πρεπει να ειναι? επισης αυτο το βημα που λεει οτι : Για επαλήθευση, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson πάτα πολλές φορές το πλήκτρο back.Αν σου εμφανίσει ένα μενού που δεν έχεις ξαναδεί, είσαι οκ εγω παταω το πληκτρο back αλλα δεν μου εμφανιζει αλλο μενυ...οποτε κανω κατι λαθος? το busybox το εκανες εγκατασταση??κατεβαζεις την εφαρμογη απο το μαρκετ και μετα συνδεεσαι στο ιντερνετ απο το κινητο και πατας install!! Σε αυτό το link http://myplaisio.gr/easy-guides/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-a%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-xperia-x8-%CE%B1%CF%80%CF%8C-21-%CF%83%CE%B5-android-229 τρέχει η αναβαθμίσει που λέει..!! ναι αλλα ειναι παλια αναβαθμιση..πλεον μπορει να τρεξει 2.3 και αυτη θα του δωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το busybox το εκανες εγκατασταση??κατεβαζεις την εφαρμογη απο το μαρκετ και μετα συνδεεσαι στο ιντερνετ απο το κινητο και πατας install!! ναι αλλα ειναι παλια αναβαθμιση..πλεον μπορει να τρεξει 2.3 και αυτη θα του δωσω.. ναι το εκανα το busy box την version 1.19.3 του busybox λεει οτι εγκατεστησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ναι το εκανα το busy box την version 1.19.3 του busybox λεει οτι εγκατεστησα οταν ανοιξεις το busybox,και εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και πατησεις install τι κανει??θα πρεπει να σου κατεβαζει κατι packages.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ναι αλλα ειναι παλια αναβαθμιση..πλεον μπορει να τρεξει 2.3 και αυτη θα του δωσω.. Άρα με των ίδιο τρόπο μπορούμε να περάσουμε την 2.3. που λες.... ενδιαφέρομε και εγώ για το τηλέφωνο της Γυναικάς μου..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 οταν ανοιξεις το busybox,και εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ και πατησεις install τι κανει??θα πρεπει να σου κατεβαζει κατι packages.. τωρα που το ξαναπατησα το busybox μου γραφει οτι απεκτησε αδεια super user και κανει μετα κατι ινσταλλ και τελος μου λεει οτι installed busybox 1.19.3 και τελειωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) Άρα με των ίδιο τρόπο μπορούμε να περάσουμε την 2.3. που λες.... ενδιαφέρομε και εγώ για το τηλέφωνο της Γυναικάς μου..! λιγο διαφορετικα... τωρα που το ξαναπατησα το busybox μου γραφει οτι απεκτησε αδεια super user και κανει μετα κατι ινσταλλ και τελος μου λεει οτι installed busybox 1.19.3 και τελειωνει ωραια..τωρα ανοιξε την εφαρμογη xrecovery installer και καν'το εγκατασταση Edited December 11, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 λιγο διαφορετικα... Για ρίξε την Rom και της οδηγίες...!!! έχω κάνει ROOT.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) λιγο διαφορετικα... ωραια..τωρα ανοιξε την εφαρμογη xrecovery installer και καν'το εγκατασταση ανοιγω την εφαρμοφη του xrecovery installer και πανω πανω μου λεει install χrecovery το παταω και δεν κανει τιποτα... mariodj οταν πατησεσ να κανει install το xrecovery εκανε τιποτα το τηλ σου σαν να κανεισ install κατι η εμεινε ετσι? Edited December 11, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 θα μπω σε ενα τεταρτο να σας απαντησω και στους 2 απο κινητο..πρεπει να βγω για λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) οταν μπεις ενημερωσε μας! edit: οταν παταω να κανει εγκατασταση το xrecovery σβηνονται τα εικονηδια που εχει εκει στην αριστερη στηλη το προγραμα και λεει οταν παταω πανω τα εξης : chargemon: can't create '/system/bin/chargemon': File exists busybox: can't create '/system/bin/busybox': Read-only file system xrecovery: can't create '/system/bin/xrecovery.tar': Read-only file system Edited December 11, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μου φαινεται οτι η μπαταρια εξαντλειται καπως πιο γριγορα....δεν εχω ανοιχτες εφαρμογες τι κανω σε αυτην την περιπτωση το θεμα εχει ξανααναφερθει νομιζω αλλα δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μου φαινεται οτι η μπαταρια εξαντλειται καπως πιο γριγορα....δεν εχω ανοιχτες εφαρμογες τι κανω σε αυτην την περιπτωση το θεμα εχει ξανααναφερθει νομιζω αλλα δεν το βρισκω Battery calibration κτλ εκανες; Τι χρηση κανεις; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 @Eu8umhc Δες πώς έγινε η gingercruzt με το framework του Agung Ikspi D'da Vinci.. http://db.tt/JpFzbeUs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 οταν μπεις ενημερωσε μας! edit: οταν παταω να κανει εγκατασταση το xrecovery σβηνονται τα εικονηδια που εχει εκει στην αριστερη στηλη το προγραμα και λεει οταν παταω πανω τα εξης : chargemon: can't create '/system/bin/chargemon': File exists busybox: can't create '/system/bin/busybox': Read-only file system xrecovery: can't create '/system/bin/xrecovery.tar': Read-only file system οταν εισαι στην εικονα απο κατω,σου βγαζει αυτα τα εικονιδια με τα απαγορευτικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Kαλησπερα μαπινω απο το market.android.com να κατεβασω το viber και μου λεει: Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας phone. Το φίλτρο αξιολόγησης περιεχομένου της συσκευής σας δεν είναι συμβατό με αυτό το αντικείμενο. κανω κατι λαθος ή εχουμε φαει πορτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Kαλησπερα μαπινω απο το market.android.com να κατεβασω το viber και μου λεει: κανω κατι λαθος ή εχουμε φαει πορτα; Η εαφαρμογη εχει φίλτρο αξιολόγησης περιεχομένου "Για ενήλικες", οποτε πρεπει στις ρυθμισεις του Android Market να πατήσουμε το "μενού", μετά "ρυθμίσεις" και στο "φιλτραρίσμα περιεχομένου" επιλεγουμε "εμφάνιση όλων των εφαρμογών" και ΟΚ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Η εαφαρμογη εχει φίλτρο αξιολόγησης περιεχομένου "Για ενήλικες", οποτε πρεπει στις ρυθμισεις του Android Market να πατήσουμε το "μενού", μετά "ρυθμίσεις" και στο "φιλτραρίσμα περιεχομένου" επιλεγουμε "εμφάνιση όλων των εφαρμογών" και ΟΚ. ναι μωρε το ξερα :wacko: πωπω ποσες πορτες εχω φαει που δεν ειχα βαλει αυτη τη ρυθμιση... σε ευχαριστω πολυ φιλε μου :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 οταν εισαι στην εικονα απο κατω,σου βγαζει αυτα τα εικονιδια με τα απαγορευτικα? ναι ακριβως αυτα βγαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) ναι ακριβως αυτα βγαζει! εμενα ειχε εγκατασταθει απευθειας ρε γ@μωτο...δοκιμασε να κανεις μια επανεκκινηση στο κινητο και να το εγκαταστησεις η να το εγκαταστησεις ενω εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ..αν δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα θα σου πω τι αλλο να δοκιμασεις.. @jim βρηκα προβληματακι..δεν ξερω ομως αν ειναι απο το tweak η γενικο..οταν το βαζω σε λειτουργια πτησης το βραδυ και το επαναφερω το πρωι,πιθανοτατα δεν διαβαζει την καρτα sim και πρεπει να του κανω επανεκκινηση..δες μηπως ειναι απο το tweak,αν ειναι να το διορθωσεις!! Για ρίξε την Rom και της οδηγίες...!!! έχω κάνει ROOT.! για τη ρομ που σκοπευω να του πω να περασει δεν χρειαζεται το xrecovery αλλα το ClockWorkMod..το xrecovery χρειαζεται για αλλες ρομ που δεν υποστηριζουν το cwm αλλα και για backup σε περιπτωση στραβης και δεν ανοιγει το κινητο..αυτη που θελω να του δωσω ειναι η GingerDX(θα τη βρεις στους xda) και το tweak του jimdem.. Edited December 12, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εμενα ειχε εγκατασταθει απευθειας ρε γ@μωτο...δοκιμασε να κανεις μια επανεκκινηση στο κινητο και να το εγκαταστησεις η να το εγκαταστησεις ενω εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ..αν δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα θα σου πω τι αλλο να δοκιμασεις.. @jim βρηκα προβληματακι..δεν ξερω ομως αν ειναι απο το tweak η γενικο..οταν το βαζω σε λειτουργια πτησης το βραδυ και το επαναφερω το πρωι,πιθανοτατα δεν διαβαζει την καρτα sim και πρεπει να του κανω επανεκκινηση..δες μηπως ειναι απο το tweak,αν ειναι να το διορθωσεις!! για τη ρομ που σκοπευω να του πω να περασει δεν χρειαζεται το xrecovery αλλα το ClockWorkMod..το xrecovery χρειαζεται για αλλες ρομ που δεν υποστηριζουν το cwm αλλα και για backup σε περιπτωση στραβης και δεν ανοιγει το κινητο..αυτη που θελω να του δωσω ειναι η GingerDX(θα τη βρεις στους xda) και το tweak του jimdem.. τα δοκιμασα αυτα που μου ειπες απο εχθες... δεν κανει τιποτα για αυτο εχω ψιλο απογοητευτει... και πιθανον να μην το εχει κανει σε κανεναν αλλο εδω μεσα για αυτο δεν απαντησε και κανεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 @jim βρηκα προβληματακι..δεν ξερω ομως αν ειναι απο το tweak η γενικο..οταν το βαζω σε λειτουργια πτησης το βραδυ και το επαναφερω το πρωι,πιθανοτατα δεν διαβαζει την καρτα sim και πρεπει να του κανω επανεκκινηση..δες μηπως ειναι απο το tweak,αν ειναι να το διορθωσεις!! Το χω κι εγω αυτο το προβληματακι εδω κ μια βδομαδα Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 τα δοκιμασα αυτα που μου ειπες απο εχθες... δεν κανει τιποτα για αυτο εχω ψιλο απογοητευτει... και πιθανον να μην το εχει κανει σε κανεναν αλλο εδω μεσα για αυτο δεν απαντησε και κανεις :D ολα θα γινουν..don't worry..δες εδω τις οδηγιες που λεει για την εγκατασταση του xrecovery και ακολουθα τες οπως τις λεει..αν παλι δεν γινει κατι,υπαρχει και αλλος τροπος!! Το χω κι εγω αυτο το προβληματακι εδω κ μια βδομαδα Sent from my X8 black using Tapatalk λιγο ενοχλητικο-σπαστικο πρωι πρωι να πρεπει να κανεις επανεκκινησεις στο κινητο...κυριως γι αυτο το λεω εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 απο το link που μου εδωσες λεει οτι πρεπει να εχουμε εγκαταστησει το Busybox 1.1.7 ... δεν μπορω να το βρω στην συγκεκριμενη εκδοση με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) απο το link που μου εδωσες λεει οτι πρεπει να εχουμε εγκαταστησει το Busybox 1.1.7 ... δεν μπορω να το βρω στην συγκεκριμενη εκδοση με τιποτα... λοιπον..επειδη ειναι λιγο παιδεμα ετσι και θα κουραστουμε παμε με τον αλλο τροπο..δες αυτο το λινκ και ακολουθα τις οδηγιες που λεει απο το step 2 και κατω!!αν θες μεταφραση στα αγγλικα η δεν καταλαβαινεις κατι πες μου να την κανω!! εσυ θα βαλεις στο κινητο ΜΟΝΟ το 0.1!!οχι τα αλλα γιατι ειναι για το x10... EDIT:οι οδηγιες που εχει απο κατω για custom rom ειναι παλιες οποτε μην τις ακολουθησεις!! Edited December 12, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts