Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κοιταξτε ποσο παταω με την νεα εκδοση και το tweak του jim.

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επίσημο ντεμπούτο στο xda. Καλό βράδυ ;)

Edit: Ψάχνω έναν εθελοντή να βάλει την 21.2 ενώ έχει άλλη 2.3 rom. Λογικά θα δουλέψει.

Edited by jimdem582

παιδια κοιταξτε ποσο παταω με την νεα εκδοση και το tweak του jim.

Με overclock είναι αυτό Θανάση;

Εγώ χωρίς oc είμαι σταθερά πάνω από 1100.

Αν είσαι με oc τόσο με βάζεις στη πρίζα να του κάνω ένα oc να δω τι σκόρο θα πιάσω.

Θα μπορουσαν να ενσωματωθουν τα preferences στις ρυθμισεις και να ειναι ολα συγκεντρωμενα...

Και αν ειναι ευκολο να μπει ο ηχος στην εκκινηση η να υπαρχει μια επιλογη καπου που να το κανει αυτο.......

Στα προηγούμενα tweaks πριν την 20 υπήρχε ο ήχος.κατέβασε ένα tweak βρες το αρχείο και βάλτο.

Τώρα αν μπορεί να βάλει καμιά επίλογη θα μας απάντησει στη διάρκεια της μέρας!

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Θα μπορουσαν να ενσωματωθουν τα preferences στις ρυθμισεις και να ειναι ολα συγκεντρωμενα...

Και αν ειναι ευκολο να μπει ο ηχος στην εκκινηση η να υπαρχει μια επιλογη καπου που να το κανει αυτο.......

Το πρώτο δεν το'πιασα. Όσο για το δεύτερο τον έβγαλα γιατί με ενοχλεί. Αν τον θες, μετέφερε το android_audio.mp3 απο το φάκελο media της gingerdx στον φάκελο media του κινητού σου χρησιμοποιώντας root explorer

@ilias το οτι υπήρχε με τα προηγούμενα tweaks δε σημαίνει και οτι συμπεριλαμβάνονταν ;) Απλά τώρα έχω εντολή με το που μπαίνει το tweak να τον διαγράφει

Το πρώτο δεν το'πιασα. Όσο για το δεύτερο τον έβγαλα γιατί με ενοχλεί. Αν τον θες, μετέφερε το android_audio.mp3 απο το φάκελο media της gingerdx στον φάκελο media του κινητού σου χρησιμοποιώντας root explorer

@ilias το οτι υπήρχε με τα προηγούμενα tweaks δε σημαίνει και οτι συμπεριλαμβάνονταν ;) Απλά τώρα έχω εντολή με το που μπαίνει το tweak να τον διαγράφει

Χμμμ την πάτησα!:X

Με ξεκλείδωμα στυλ arc πως πάει;είναι εφικτό να γίνει;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Χμμμ την πάτησα!:X

Με ξεκλείδωμα στυλ arc πως πάει;είναι εφικτό να γίνει;

Δύσκολα έως πολύ δύσκολα! Θα το προσπαθήσω όμως. Ετοιμάζομαι να βγάλω το 21.3 τώρα και να σας αφήσω να ξεκουραστείτε λίγο :p Το επόμενο θα βγει λογικά απο βδομάδα.

Edit:

Changelog:

7/12/2011

Έκδοση 21.3

-Dialer icon changed

-Contacts icon changed

-Radio background changed

-In-call ui optimized

Καλή ξεκούραση! Νέο tweak απο βδομάδα

Edited by jimdem582

Δύσκολα έως πολύ δύσκολα! Θα το προσπαθήσω όμως. Ετοιμάζομαι να βγάλω το 21.3 τώρα και να σας αφήσω να ξεκουραστείτε λίγο :p Το επόμενο θα βγει λογικά απο βδομάδα.

Edit:

Changelog:

7/12/2011

Έκδοση 21.3

-Dialer icon changed

-Contacts icon changed

-In-call ui optimized

Καλη ξεκουραση κ σε σενα!!αρα το clockwork θα παρει αδειουλα:-)

Sent from my X8 black using Tapatalk

Για σας παιδιά!

Έχω 2 ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε!!

Έχω το x8 και έχω περάσει Custom rom GingerDX x21.

1) Πως μπορώ να αλλάζω το keyboard? Δηλαδή έχω ένα άθλιο πληκτρολόγιο και δεν με βολεύει να γράφω στα μηνύματα.

2) Όταν περνώ κάποιον τηλέφωνο το κινητό κάνει συνέχεια κάτι δονήσεις και είναι σπαστικό για τον άλλον που έχω καλέσει.

Για σας παιδιά!

Έχω 2 ερωτήσεις αν μπορείτε να απαντήσετε!!

Έχω το x8 και έχω περάσει Custom rom GingerDX x21.

1) Πως μπορώ να αλλάζω το keyboard? Δηλαδή έχω ένα άθλιο πληκτρολόγιο και δεν με βολεύει να γράφω στα μηνύματα.

2) Όταν περνώ κάποιον τηλέφωνο το κινητό κάνει συνέχεια κάτι δονήσεις και είναι σπαστικό για τον άλλον που έχω καλέσει.

Πάτα αυτό που λεει jimdemdroid tweak package στην υπογραφή μου και θα με θυμηθείς ;)

Πάτα αυτό που λεει jimdemdroid tweak package στην υπογραφή μου και θα με θυμηθείς ;)

Είναι το δεύτερο πράγμα που περνάω μετά το update του GingerDX

Είναι το δεύτερο πράγμα που περνάω μετά το update του GingerDX

Άρα εκεί που γράφεις, πάτα παρατεταμένα και βάλε άλλο πληκτρολόγιο επιλέγοντας μέθοδος εισόδου. Για τη δόνηση μήπως δονείται επειδή σου έρχονται μηνύματα?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το tweak είναι πλέον universal δηλαδή είναι συμβατό με οποιαδήποτε rom, kernel ακόμα και x8 να μην έχετε θα δουλέψει! Enjoy ;)

Edited by jimdem582

Άρα εκεί που γράφεις, πάτα παρατεταμένα και βάλε άλλο πληκτρολόγιο επιλέγοντας μέθοδος εισόδου. Για τη δόνηση μήπως δονείται επειδή σου έρχονται μηνύματα?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Το tweak είναι πλέον universal δηλαδή είναι συμβατό με οποιαδήποτε rom, kernel ακόμα και x8 να μην έχετε θα δουλέψει! Enjoy ;)

Ερωτήσεις:

1)Δηλαδή εγώ που σκοπεύω σε xperia neo v θα μπορώ να έχω τα προνόμια σου;;!!!!!!!

2.Αν πάρω το neo v εγώ μετά με τι θα ασχολούμε που θα έχει official roms;(ginger,ics)

3.Μήπως να μη πάρω το neo και να λιώσω το 8άρι στα tweaks;;Από τη μέρα που το πήρα μόνο μια φορά το χω brickάρει:(

:lol::lol:

Παράξενο! Εμένα δεν δούλευε ούτε πρίν. Μπορεί να είναι και αυτό. Λογικά θα δοθεί λύση. Απλά υπομονή! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Σήμερα έπεσε πολλή δουλειά για να έχω αυτό το αποτέλεσμα, αλλά τα κατάφερα :) Επόμενες σκέψεις: Αλλαγή φόντου στο ράδιο (έγινε ήδη), αλλαγή χρώματος παραθύρου και μπάρας έντασης (δυσκολάκι) και άλλες προτάσεις δικές σας. Ακούω! (Επόμενο tweak το σαββατοκύριακο).

Edit:

Changelog:

7/12/2011

Έκδοση 21.3

-Dialer icon changed

-Contacts icon changed

-In-call ui optimized

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

εγω δεν εχω πολλα να πω..ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!ακομα ειμαι στην 020!!πρεπει να σχολιασω και εγω τις νεες αλλαγες!!συγχαρητηρια ρε jim!!

Ερωτήσεις:

1)Δηλαδή εγώ που σκοπεύω σε xperia neo v θα μπορώ να έχω τα προνόμια σου;;!!!!!!!

2.Αν πάρω το neo v εγώ μετά με τι θα ασχολούμε που θα έχει official roms;(ginger,ics)

3.Μήπως να μη πάρω το neo και να λιώσω το 8άρι στα tweaks;;Από τη μέρα που το πήρα μόνο μια φορά το χω brickάρει:(

1.πιθανοτατα ναι αλλα δεν θα πρεπει να εχει καποια custom rom?

3.Μονο 1??εγω καμια..:p:p

Ερωτήσεις:

Απαντήσεις:

1)Αν βάλεις CM7 custom rom μάλλον ναι!

2)Υπάρχουν και custom roms! Θα βγούνε και custom ics αργότερα!

3)Σαν φίλος στο λέω, πάρε το neo v μην σκέφτεσαι να μείνεις στο x8. Είναι ευκαιρία. Θα με θυμηθείς ;)

Οπότε μέχρι να αλλάξω κινητό, θα φτάσω σε ένα επίπεδο το tweak που δεν θα δέχεται άλλες βελτιώσεις (ήδη ταχύτητα-σταθερότητα-διάρκεια μπαταρίας δεν βελτιώνονται άλλο, μόνο λίγες οπτικές αλλαγές έμειναν) και απο εκεί και πέρα ο,τι rom βάλετε όσες gingerdx και να βγούν πάντα θα είναι συμβατό ;)

@alkis άντε τι περιμένεις!!! Βάλε την 021 και μετά το tweak 21.3 θα σ'αρέσει πολύ ;)

Απαντήσεις:

3)Σαν φίλος στο λέω, πάρε το neo v μην σκέφτεσαι να μείνεις στο x8. Είναι ευκαιρία. Θα με θυμηθείς ;)

Οπότε μέχρι να αλλάξω κινητό, θα φτάσω σε ένα επίπεδο το tweak που δεν θα δέχεται άλλες βελτιώσεις (ήδη ταχύτητα-σταθερότητα-διάρκεια μπαταρίας δεν βελτιώνονται άλλο, μόνο λίγες οπτικές αλλαγές έμειναν) και απο εκεί και πέρα ο,τι rom βάλετε όσες gingerdx και να βγούν πάντα θα είναι συμβατό ;)

δηλαδη για να καταλαβω και εγω,αν βαλω τωρα την fd xperience(η οπως γραφεται),θα μπορω να περασω κανονικα το tweak σου??

τωρα βρηκα λιγο χρονο και θα τα βαλω να κατεβαινουν ενω διαβαζω...

δηλαδη για να καταλαβω και εγω,αν βαλω τωρα την fd xperience(η οπως γραφεται),θα μπορω να περασω κανονικα το tweak σου??

Ακριβώς. Πρίν έπρεπε να αλλάζω μερικά αρχεία του framework και αν δεν είχες gingerdx κολλούσε. Τώρα αλλάζω όλο το framework οπότε δεν τίθεται θέμα συμβατότητας. Για δοκίμασε και πες μας! Ένας στο xda μου είπε οτι το έβαλε στο lg optimus one με cm7 και όλα μπόμπα

Ακριβώς. Πρίν έπρεπε να αλλάζω μερικά αρχεία του framework και αν δεν είχες gingerdx κολλούσε. Τώρα αλλάζω όλο το framework οπότε δεν τίθεται θέμα συμβατότητας. Για δοκίμασε και πες μας! Ένας στο xda μου είπε οτι το έβαλε στο lg optimus one με cm7 και όλα μπόμπα

θα το δοκιμασω γιατι το ψηνω να αλλαξω ρομ..εχω βαρεθει την gdx...αλλα οχι τωρα γιατι δεν προλαβαινω..το σαββατο το μεσημερι που θα εχω χρονο θα το κανω..!!προς το παρων κατεβαζουμε gdx 021..

Απαντήσεις:

@alkis άντε τι περιμένεις!!! Βάλε την 021 και μετά το tweak 21.3 θα σ'αρέσει πολύ ;)

Jimdem ti ΠΑΝΙΚΟΣ εχεις κανει στο χ8......;

με την παλαιολιθικη CM6 υπαρχει περιπτωση να δουλεψει....;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jimdem ti ΠΑΝΙΚΟΣ εχεις κανει στο χ8......;

με την παλαιολιθικη CM6 υπαρχει περιπτωση να δουλεψει....;

Σίγουρα όχι. Άλλαξαν πολλά μεταξύ cm6 και mc7

jim την περασα..φοβερη δουλεια..εχω ομως μια ερωτηση..μολις ξεκολλησε μετα την πρωτη εκκινηση μου εβγαλε στη μπαρα οτι το su binary δεν ειναι ενημερωμενο..τι ειναι αυτο??επρεπε να εχω ιντερνετ για να το ενημερωσω και δεν το εκανα!!

και μου το ξαναβγαλε τωρα...

οκ.... :(

καθε μερα ολο και πιο πολυ συνειδητοποιω ποσο κολλημενος ειμαι...!

δεν μ αρεσει η Gdx πως να το κανουμε...!!:p

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ξέρω ότι είναι ευκαιρία αλλά περιμένω να δω τι λεφτά θα μείνουν.

Πλήρωσα 2 ασφάλειες αυτοκίνητων,έκτακτη εισφορά,ήρθαν τα σήματα και περιμένω τη ΔΕΗ!!!

Κατα 90% θα το πάρω όταν μπει το δώρο,έτσι κι αλλιώς το φέρε το Πλαίσιο και ο Κωτσοόβολος οπότε θα το τσιμπήσω!

Αν το πάρω δε νομίζω να ασχοληθώ με customs,άντε κανά root,xrecovery μέχρι εκεί!

Άλκη αγαπητό παιδί έπρεπε ήδη να το είχες βάλει το tweak:p:p

jim την περασα..φοβερη δουλεια..εχω ομως μια ερωτηση..μολις ξεκολλησε μετα την πρωτη εκκινηση μου εβγαλε στη μπαρα οτι το su binary δεν ειναι ενημερωμενο..τι ειναι αυτο??επρεπε να εχω ιντερνετ για να το ενημερωσω και δεν το εκανα!!

και μου το ξαναβγαλε τωρα...

Επειδή αναβάθμισες την 020 σε 021 το βγάζει. Συνδέσου σε ίντερνετ και πάτα να κάνει ενημέρωση

Το ξέρω ότι είναι ευκαιρία αλλά περιμένω να δω τι λεφτά θα μείνουν.

Πλήρωσα 2 ασφάλειες αυτοκίνητων,έκτακτη εισφορά,ήρθαν τα σήματα και περιμένω τη ΔΕΗ!!!

Κατα 90% θα το πάρω όταν μπει το δώρο,έτσι κι αλλιώς το φέρε το Πλαίσιο και ο Κωτσοόβολος οπότε θα το τσιμπήσω!

Αν το πάρω δε νομίζω να ασχοληθώ με customs,άντε κανά root,xrecovery μέχρι εκεί!

Άλκη αγαπητό παιδί έπρεπε ήδη να το είχες βάλει το tweak:p:p

εισαι σιγουρος οτι δεν θα ασχοληθεις με custom roms??εγω πιστευω οτι θα ασχοληθεις!!:p:p

μολις το περασα!!!

Επειδή αναβάθμισες την 020 σε 021 το βγάζει. Συνδέσου σε ίντερνετ και πάτα να κάνει ενημέρωση

οκ jim!ευχαριστω...

εισαι σιγουρος οτι δεν θα ασχοληθεις με custom roms??εγω πιστευω οτι θα ασχοληθεις!!:p:p

μολις το περασα!!!

οκ jim!ευχαριστω...

Με το 8άρι ασχολήθηκα γιατί δεν το υποστήριζαν σε αναβαθμίσεις οπότε δεν είχα άλλη λύση!!!Στη πορεία όμως μ΄άρεσε να το πειράζω και κόλλησα!

Το neo v θα έχει ήδη 2.3 και μετά θα πάει σε 4.0 οπότε για ποιο λόγο να περάσω custom;!

Το Δήμητρη να δω τι θα κάνει με το iphone;!

Νομίζω είναι κλειστό λογισμικό το ios,εκεί τι θα πειράξεις Δημήτρη;;;;;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8