kontz Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) παιδια καλησπερα. θα ηθελα τα φωτα σας γιατι θελω να βοηθησω τον ανηψιο μου και δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη συσκευη. υπαρχουν καπου συγκεντρωμενα οι διαδικασιες για root και αλλαγη rom για το συγκεκριμενο τηλεφωνο; ποια rom να προτιμησω και τι δυνατοτητες για oc εχει το τηλεφωνο; ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το αν εχουν χιλιοερωτηθει τα παραπανω, Edited November 26, 2011 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Changelog: 26/11/2011 Έκδοση 20.1 -Upgrade for GingerDX 020 -(FIX) Float-point fix (Performance increase) -Deleted boot sound Θα τη βρείτε στην υπογραφή μου (Κάντε και κανένα Post στο thread του tweak για να το κρατήσετε ζωντανό) (Προχωρήστε με δική σας ευθύνη γιατί λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορώ να βάλω στο κινητό μου την 020 για να δω οτι όλα δουλεύουν καλά. Κατά 99.9% όμως θα δουλεύουν. Enjoy!!! Περιμένω feedback) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδια λετε να γινει Port ICS 4.0 στο x8 μας ; στο x10 mini εγινε ηδη.. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Παιδια λετε να γινει Port ICS 4.0 στο x8 μας ; στο x10 mini εγινε ηδη.. Αν έγινε για το x10 mini τότε σίγουρα θα γίνει και για το x8 εκτός απο οθόνη και κάμερα έχουν ακριβώς το ίδιο hardware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Αν έγινε για το x10 mini τότε σίγουρα θα γίνει και για το x8 εκτός απο οθόνη και κάμερα έχουν ακριβώς το ίδιο hardware οριστε δες και μονος σου :Ρ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19689875 Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Changelog: 26/11/2011 Έκδοση 20.1 -Upgrade for GingerDX 020 -(FIX) Float-point fix (Performance increase) -Deleted boot sound Θα τη βρείτε στην υπογραφή μου (Κάντε και κανένα Post στο thread του tweak για να το κρατήσετε ζωντανό) (Προχωρήστε με δική σας ευθύνη γιατί λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορώ να βάλω στο κινητό μου την 020 για να δω οτι όλα δουλεύουν καλά. Κατά 99.9% όμως θα δουλεύουν. Enjoy!!! Περιμένω feedback) Ωραια θα τη κατεβασω μεσα στη μερα!εγω που θελω το bootsound τι κανω να το κρατησω; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) οριστε δες και μονος σου :Ρ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19689875 Το ξέρω αλλά είναι σε τρομερά πρώιμο στάδιο. Ξαναείπα μέχρι να έχουμε μια σταθερή και bugless ics για το x8 εγώ θα σας έχω αφήσει :p @iliasx8 Μόλις βάλεις το tweak, μετέφερε το android_audio.mp3 απο το zip της rom στο κινητό σου (/system/media) Edited November 26, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 πφφφφ..κοιτα jim κολλαει κατα την εγκατασταση..και μου λεει! <<installation aborted.>>:( Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Changelog: 26/11/2011 Έκδοση 20.1 -Upgrade for GingerDX 020 -(FIX) Float-point fix (Performance increase) -Deleted boot sound Θα τη βρείτε στην υπογραφή μου (Κάντε και κανένα Post στο thread του tweak για να το κρατήσετε ζωντανό) (Προχωρήστε με δική σας ευθύνη γιατί λόγω πίεσης χρόνου δεν μπορώ να βάλω στο κινητό μου την 020 για να δω οτι όλα δουλεύουν καλά. Κατά 99.9% όμως θα δουλεύουν. Enjoy!!! Περιμένω feedback) δεν υπαρχει το νεο tweak εδω http://xperiax8tools.moonfruit.com/#/jimdemdroid/4556694911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 http://www.multiupload.com/6SDQRX8BHF εδω ειναι! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 http://www.multiupload.com/6SDQRX8BHF εδω ειναι! Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 jim installaton aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Μάλλον προβληματική εντολή στο script. Αναμείνατε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avenger0016 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω 6 μήνες το X8. Είναι κλειδωμένο και τώρα επειδή άλλαξα χώρα θέλω οπωσδήποτε να το ξεκλειδώσω και ψάχνω τρόπο να το κάνω δωρεάν. Λογικά έχει ξαναγραφτεί το θέμα, αλλά με το search δεν κατάφερα να βρω κάτι για unlocking. Μπορούν οι γνώστες να βοηθήσουν; Αν δε γίνεται μόνο unlock χωρίς να πληρώσεις, μήπως τελικά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για rooting που να ξεκλειδώνει και το τηλεφώνο παράλληλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitntahs Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Έχω βάλει την Ginger και το tweak αλλά καποιες φορές το κινητό κάνει επαναλαμβανόμενα reboot μέχρι να σταματήσει κάποια στιγμή μόνο του.Βγάζει τα μηνύματα launcher pro δεν ανταποκρίνεται και system δεν λειτουργεί.Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Έτοιμο το διορθωμένο tweak, ξανακατεβάστε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) πω ρε σκετη απογοητευση ειναι το tweak..η μπαρα δεν κατεβαινει με καμια παναγια...ερωτευμενος εισαι?:p ..πλακιζω! καλυτερα ομως δεστο στο τηλ σου και μετα δημοσιευσε το! κατεβαινει τλκα αν το κανεις απο την ακρη της οθονης μονο!!εμπας περιπτωση θελει διορθωση!(εκανε και rr απο μονο του) Edited November 26, 2011 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 πω ρε σκετη απογοητευση ειναι το tweak..η μπαρα δεν κατεβαινει με καμια παναγια...ερωτευμενος εισαι?:p ..πλακιζω! καλυτερα ομως δεστο στο τηλ σου και μετα δημοσιευσε το! κατεβαινει τλκα αν το κανεις απο την ακρη της οθονης μονο!!εμπας περιπτωση θελει διορθωση!(εκανε και rr απο μονο του) Δεν φταίει το tweak αν τα σκάτωσε ο doixanh δεν ξέρω εγώ μόνο το έκανα συμβατό με την 020 και διέγραψα το bootsound. Δεν πείραξα κάτι άλλο. Και το σφάλμα πριν ήταν ότι μπερδεύτηκα και έβαλα εντολή διαγραφής της Amend αντί για της Edify Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Δεν φταίει το tweak αν τα σκάτωσε ο doixanh δεν ξέρω εγώ μόνο το έκανα συμβατό με την 020 και διέγραψα το bootsound. Δεν πείραξα κάτι άλλο. Και το σφάλμα πριν ήταν ότι μπερδεύτηκα και έβαλα εντολή διαγραφής της Amend αντί για της Edify τσπ κανε κατι αν μπορεις...παντως για την gingerdx 020 Που αναφερθηκες εμενα μου ετρεχε αψογα(χωρις κανενα λαθος εννοω)αυτη ειχα για 2 μερες! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 τσπ κανε κατι αν μπορεις...παντως για την gingerdx 020 Που αναφερθηκες εμενα μου ετρεχε αψογα(χωρις κανενα λαθος εννοω)αυτη ειχα για 2 μερες! Ασ'την να στρώσει, κάνε και κανένα clear cache. dalvik cache. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Ασ'την να στρώσει, κάνε και κανένα clear cache. dalvik cache. Fc καθε φορα που παω στις εφαρμογες που εκτελουνται.. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Fc καθε φορα που παω στις εφαρμογες που εκτελουνται.. Sent from my X8 black using Tapatalk Χμμ. Δε με θέλει φαίνεται. Κλείνουν τα links και θα βγεί 20.2 μέσα στη βδομάδα. Ευχαριστώ για το feedback παιδιά :) και sorry για την ταλαιπωρία Edited November 26, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Χμμ. Δε με θέλει φαίνεται. Κλείνουν τα links και θα βγεί 20.2 μέσα στη βδομάδα. Ευχαριστώ για το feedback παιδιά :) και sorry για την ταλαιπωρία δεν πειραζει jim..μην βιαζεσαι!!δοκιμασε το πρωτα εσυ στο κινητο σου και μετα βαλ την και εδω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Χμμ. Δε με θέλει φαίνεται. Κλείνουν τα links και θα βγεί 20.2 μέσα στη βδομάδα. Ευχαριστώ για το feedback παιδιά :) και sorry για την ταλαιπωρία Κοίτα μην αγχώνεσαι κάνε δουλειά σου και να βγει ωραίο αποτέλεσμα! Έβγαζε και κάτι άλλα άκυρα!Ψάξτο! Καμιά ταλαιπωρία!Ένα restore δεν είναι ταλαιπωρία! Σημερα επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια:( Μεσω recovery πρεπει να ειμαι στο φουλ για να κανω battery wipe; Edited November 26, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κοίτα μην αγχώνεσαι κάνε δουλειά σου και να βγει ωραίο αποτέλεσμα! Έβγαζε και κάτι άλλα άκυρα!Ψάξτο! Καμιά ταλαιπωρία!Ένα restore δεν είναι ταλαιπωρία! Σημερα επεσε πολυ γρηγορα η μπαταρια:( Μεσω recovery πρεπει να ειμαι στο φουλ για να κανω battery wipe; Ναι πρέπει να λέει 100%. Αυτά που υποψιάζομαι είναι το framework γιατί ο doixanh έβαλε το ρολόι στη μέση και κάτι πείραξε στις ρυθμίσεις άρα θέλει ένα tweak και το settings.apk (μιάς που μου είπες για το fc) Υπομονή! Είχα γενικά τρεξίματα (και driving licence :P) γι'αυτό δεν είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω και είδατε :p Άλλη φορά θα το βγάζω μετά απο δοκιμή όπως και όλα τα προηγούμενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts