superuser_78 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Η GingerDx υποστηρίζει ext2-ext3 partition με stock kernel Και με custom kernel ext4, swap, κ.ά. Ένας πολύ καλός kernel είναι αυτός: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861 Και ένας καινούργιος που δεν τον έχω δοκιμάσει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Αν είναι να βάλεις άλλον δεν θα φλασάρεις τα addons αλλά ούτε το tweak του jimdem Μόνο την rom Η Gingerdx έχει βγει και για galaxy s : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252271 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιο ειναι το τελευταιο επισημο update λειτουργικο (ελπιζω να καταλάβει καποιος τι θελω να πω) που φοραει η θα παρει το χ8? ευχαριστω προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Η GingerDx υποστηρίζει ext2-ext3 partition με stock kernel Και με custom kernel ext4, swap, κ.ά. Ένας πολύ καλός kernel είναι αυτός: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861 Και ένας καινούργιος που δεν τον έχω δοκιμάσει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Αν είναι να βάλεις άλλον δεν θα φλασάρεις τα addons αλλά ούτε το tweak του jimdem Μόνο την rom Η Gingerdx έχει βγει και για galaxy s : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252271 Δεν υπάρχει λόγος να μη βάλει κάποιος το tweak. Οι βελτιώσεις είναι rom based και όχι kernel based οπότε δε νομίζω να υπάρχουν παρεμβολές. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι τα modules και όποιος θέλει, τα σβήνει απο το rar πρίν εφαρμόσει το tweak. Απλά δεν μπορώ να προσωπικά να εγγυηθώ καλή λειτουργία γιατί δεν το έχω δοκιμάσει με custom kernel. Άλλοι που το δοκίμασαν δεν ανέφεραν πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Η GingerDx υποστηρίζει ext2-ext3 partition με stock kernel Και με custom kernel ext4, swap, κ.ά. Ένας πολύ καλός kernel είναι αυτός: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1340861 Και ένας καινούργιος που δεν τον έχω δοκιμάσει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350484 Αν είναι να βάλεις άλλον δεν θα φλασάρεις τα addons αλλά ούτε το tweak του jimdem Μόνο την rom Η Gingerdx έχει βγει και για galaxy s : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252271 Εντάξει για το galaxy S υπάρχουν άπειρες roms αλλά και πολύ καλή κανονική cm7. Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για GingerDX στο galaxy S. Πάντως ψήθηκα για άλλο kernel (Alfs) overclocked και ext2 λογικά θα έχει αρκετά μεγάλη διαφορά πιστεύω. Αλλά γράφει Requires: Recycle all your warranty papers :p ελπίζω να αστειεύεται και να επαναφέρετε με φλασάρισμα από SEUS. Το πρόβλημα μου είναι για το κλείδωμα του bootloader. Θα ψαχτώ λίγο ακόμα και θα δω. Ευχαριστώ :) Jimdem αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπεράσω την rom μετά από αλλαγή κέρνελ? Γιατί νομίζω πως δεν χρειάζεται. Edited November 18, 2011 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπερα θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιο ειναι το τελευταιο επισημο update λειτουργικο (ελπιζω να καταλάβει καποιος τι θελω να πω) που φοραει η θα παρει το χ8? ευχαριστω προκαταβολικά η τελευταια επισημη εκδοση android για το x8 ειναι η 2.1.1 για την ακριβεια.. Thanks :) Πολύ αξιόπιστο το benchmark :lol: Πάντως το κινητάκι σέρνετε και υποθέτω πως είναι από την ελάχιστη RAM που μένει διαθέσιμη... Θα ήθελα να κάνω oc αλλά που να ξεκλειδώνω bootloader τώρα και άντε να βρω kernel. Και μετά αν θέλω να ξανακλειδώσω τον bootloader άντε να ψάχνω πάλι..... Αλλά δε μπορώ τα κολληματάκια, έχω συνηθίσει στο galaxy που δεν σκαλώνει πουθενά. Convert σε ext2 είναι εφικτό με κάποιον κέρνελ στην GingerDX? μα για oc δεν θες ξεκλειδωμενο bootloader..με oc χτυπησα τοσο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 μα για oc δεν θες ξεκλειδωμενο bootloader..με oc χτυπησα τοσο... Δεν βλέπω με τον στοκ κερνελ να μπορώ να κάνω overclock :blink: Άρα πρέπει να ξεκλειδώσω για να περάσω custom kernel... Πο πο έχω μπερδευτεί με αυτο το κινητό, διαβάζω και στο xda πάλι για ξεκλείδωμα/κλείδωμα bootloader μήπως και αποφασίσω να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δεν βλέπω με τον στοκ κερνελ να μπορώ να κάνω overclock :blink: Άρα πρέπει να ξεκλειδώσω για να περάσω custom kernel... Πο πο έχω μπερδευτεί με αυτο το κινητό, διαβάζω και στο xda πάλι για ξεκλείδωμα/κλείδωμα bootloader μήπως και αποφασίσω να το κάνω. ξεχνα οσα ξερεις στο κινητο σου..εδω ειναι διαφορετικα..γενικα ΞΕΧΝΑ το ξεκλειδωμα του bootloader..ειναι πολυ πιο απλο απ οσο ακουγεται στο x8...μπες εδω και κατεβασε το ραρ αρχειο..κατεβασε τον root explorer και κανε το αρχειο paste χυμα στην sd..δες αν ειναι mounted as rw και μετα κανε copy αυτο το αρχειο και paste στο φακελο /system/lib/modules..κανε μια επανεκκινηση το κινητο και ανοιξε το set cpu..θα δεις οτι θα πηγαινει παραπανω απο 600mhz!!;);) ΥΓ:παρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ backup με το xrecovery στην περιπτωση που το τσιτωσεις πολυ και κολλησει ΥΓ2:τις εντολες που λεει το λινκ δεν χρειαζεται να τις γραψεις..τις εχει περασμενες μονη της η gingerdx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με kernels και ξεκλειδώματα bootloader. Είναι πολύ "ψείρισμα" και δεν προσφέρει τίποτα επί της ουσίας. Άλλοι ίσως λένε για βελτίωση μπαταρίας και ταχύτητας. Όσο για τα scores στο quadrant δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Δεν κοιτάω τους αριθμούς κοιτάω τι με βολεύει και τι κάνει καλύτερο το κινητό από άποψη ταχύτητας και διαχείρισης εφαρμογών. Είμαι ευχαριστημένος έτσι και έτσι θα αποχαιρετήσω το κινητό. Γι αυτό έκανα και το tweak το οποίο περιέχει βελτιώσεις που γίνονται "με ένα κλίκ". Γιατί δε μου άρεσε να αλλάζω όλο kernels και τέτοια μέχρι να δω τι θα κάτσει. Όποιος θέλει ας αλλάξει kernels κλπ. αλλά πολύς κόπος για αμελητέες βελτιώσεις ;) Ίσως βελτιωθούν δραματικά στο μέλλον, αλλά τώρα έτσι έχει η κατάσταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εγω πανω απο 1000 στο quadrant συνηθως 980 με τη δευτερη,στο benchmark εχω πιασει 1100. Αλλοι πως πιανουν 1000+ χωρις overclock; Edit:κατεβασα το quadrant advance κ μολις επιασα 1180,πριν το μετραγα με το quadrant stantard,αρα παιζει ρολο με ποιο το μετρας;; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Εγω πανω απο 1000 στο quadrant συνηθως 980 με τη δευτερη,στο benchmark εχω πιασει 1100. Αλλοι πως πιανουν 1000+ χωρις overclock; Edit:κατεβασα το quadrant advance κ μολις επιασα 1180,πριν το μετραγα με το quadrant stantard,αρα παιζει ρολο με ποιο το μετρας;; Sent from my X8 black using Tapatalk ναι παιζει..εμεις με το advanced το μετραμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δούλεψε το overclocking έτσι όπως μου είπες :) Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Αλλά έκανα καθαρή εγκατάσταση πάλι από την αρχή με wipe κλπ και έβαλα το tweak του jimdem και τώρα μετά από το boot screen της gingerDX εμφανίζεται το κανονικό boot screen της ericsson. Είναι φυσιολογικό ή έγινε καμιά πατάτα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Δούλεψε το overclocking έτσι όπως μου είπες :) Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά. Αλλά έκανα καθαρή εγκατάσταση πάλι από την αρχή με wipe κλπ και έβαλα το tweak του jimdem και τώρα μετά από το boot screen της gingerDX εμφανίζεται το κανονικό boot screen της ericsson. Είναι φυσιολογικό ή έγινε καμιά πατάτα? :p οχι,οχι..ολα καλα..ετσι το εχει κανει ο jim..ξεκιναει σαν τη στοκ ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 ναι παιζει..εμεις με το advanced το μετραμε!! Αρα σε καλα επιπεδα ειμαι κ χωρις over Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Αρα σε καλα επιπεδα ειμαι κ χωρις over Sent from my X8 black using Tapatalk αμε..σε πολυ καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 οχι,οχι..ολα καλα..ετσι το εχει κανει ο jim..ξεκιναει σαν τη στοκ ρομ.. Α ωραία. Μπράβο σε όλους για την δουλειά που κάνετε και σας ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Α ωραία. Μπράβο σε όλους για την δουλειά που κάνετε και σας ευχαριστώ :) τιποτα..και για οτι θες,ξερεις που θα μας βρεις!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Α ωραία. Μπράβο σε όλους για την δουλειά που κάνετε και σας ευχαριστώ :) Άφησα το αρχικό εικονίδιο της GingerDX για τα credits αλλά είπαμε. Sony Ericsson έχουμε :p Να'σαι καλά και enjoy! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 τιποτα..και για οτι θες,ξερεις που θα μας βρεις!!:):) Κάτι τελευταία και μετά σταματάω. Γίνεται με κάποιο script μέσα στο system/etc/init.d να κάνει Overclock κατά την εκκίνηση χωρίς να χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή? Άφησα το αρχικό εικονίδιο της GingerDX για τα credits αλλά είπαμε. Sony Ericsson έχουμε :p Να'σαι καλά και enjoy! :) Ε ναι εντάξει :p Εγώ πάντως έβγαλα τον ήχο εκκίνησης τώρα γιατί είτε το έχεις στο αθόρυβο είτε στο δυνατό, αυτός πάντα ακούγεται και μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Κάτι τελευταία και μετά σταματάω. Γίνεται με κάποιο script μέσα στο system/etc/init.d να κάνει Overclock κατά την εκκίνηση χωρίς να χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή? Ε ναι εντάξει :p Εγώ πάντως έβγαλα τον ήχο εκκίνησης τώρα γιατί είτε το έχεις στο αθόρυβο είτε στο δυνατό, αυτός πάντα ακούγεται και μου σπάει τα νεύρα. 1ον. Δεν το έχω ψάξει αλλά δεν είναι και τίποτα με εφαρμογή. Απλά πατάς set on boot στο setcpu και είσαι οκ! Μη σκέφτεσαι οτι τρώει μνήμη απλά κάνει το set και όταν το κινητό θέλει μνήμη το κάνει kill αλλά παραμένει η ρύθμιση των MHz. Επίσης είναι πιο ασφαλές γιατί ακόμη και αν το βάλεις set on boot και κολλάει στην εκκίνηση λόγω πολύ υψηλής συχνότητας που του έβαλες, περνάς στην sd ένα αρχείο και το επαναφέρει στα 600MHz ;) 2ον. Μου έδωσες ιδέα για την επόμενη έκδοση του tweak. Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα και θα κάνω το tweak να το διαγράφει αυτόματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 2ον. Μου έδωσες ιδέα για την επόμενη έκδοση του tweak. Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα και θα κάνω το tweak να το διαγράφει αυτόματα μπραβο ρε jim..και ηθελα να στο πω..αλλαξε αυτη τη μ@λ@κια..και οποτε ειμαι μεσα στην ταξη φοβαμαι μηπως κομπλαρει το κινητο και κανει reboot μονο του και βαρεσει ο ηχος..:p:p:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 1ον. Δεν το έχω ψάξει αλλά δεν είναι και τίποτα με εφαρμογή. Απλά πατάς set on boot στο setcpu και είσαι οκ! Μη σκέφτεσαι οτι τρώει μνήμη απλά κάνει το set και όταν το κινητό θέλει μνήμη το κάνει kill αλλά παραμένει η ρύθμιση των MHz. Επίσης είναι πιο ασφαλές γιατί ακόμη και αν το βάλεις set on boot και κολλάει στην εκκίνηση λόγω πολύ υψηλής συχνότητας που του έβαλες, περνάς στην sd ένα αρχείο και το επαναφέρει στα 600MHz ;) 2ον. Μου έδωσες ιδέα για την επόμενη έκδοση του tweak. Κι εμένα μου σπάει τα νεύρα και θα κάνω το tweak να το διαγράφει αυτόματα χαχα οκ άντε με το καλό μπραβο ρε jim..και ηθελα να στο πω..αλλαξε αυτη τη μ@λ@κια..και οποτε ειμαι μεσα στην ταξη φοβαμαι μηπως κομπλαρει το κινητο και κανει reboot μονο του και βαρεσει ο ηχος..:p:p:wacko: Ε σβήσε ή άλλαξε όνομα στο android_audio.mp3 στο system/media :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπερα κ απο μενα!εχω βαλει την gingerdx019 και το tweak του jim, και όλα παίζουν καλά, αλλα τελευταία παρατήρησα ότι δεν μπορω να κανω undervolt. ειδα οτι στο system/lib/modules/ τα modules υπάρχουν, αλλά δεν υπαρχουν εγγραφες στο hw_config.sh για το x8uv.ko και το x8mddi.ko. είναι κάτι που έχω κάνει εγώ λάθος? πως μπορώ να επεξεργαστώ το hw_config.sh?υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος?[δεν εχω root explorer, δοκιμασα με παρόμοια εφαρμογή (yaffs explorer) χωρις επιτυχία] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Ε σβήσε ή άλλαξε όνομα στο android_audio.mp3 στο system/media :p το ξερω οτι γινεται αλλα οποτε λεω θα το κανω,κατι γινεται και οτ ξεχναω..η βαριεμαι που και που!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 καλησπερα κ απο μενα!εχω βαλει την gingerdx019 και το tweak του jim, και όλα παίζουν καλά, αλλα τελευταία παρατήρησα ότι δεν μπορω να κανω undervolt. ειδα οτι στο system/lib/modules/ τα modules υπάρχουν, αλλά δεν υπαρχουν εγγραφες στο hw_config.sh για το x8uv.ko και το x8mddi.ko. είναι κάτι που έχω κάνει εγώ λάθος? πως μπορώ να επεξεργαστώ το hw_config.sh?υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος?[δεν εχω root explorer, δοκιμασα με παρόμοια εφαρμογή (yaffs explorer) χωρις επιτυχία] Σωστη παρατηρηση,ουτε κ γω τα χω αυτα Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Rapths77 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Λοιπόν έβαλα το tweak του jim αλλά μπορώ να πω ότι στη μπαταρια δεν είδα μεγάλη διαφορά....Μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts