Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει η σελίδα απ'όπου μπορεί κάποιος να κατεβάσει την cyanogen για το x8. Μιας που η κωδική ονομασία του είναι "shakira" μπορείτε εδώ να το βρείτε. Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνουν nightlies (Αυτή τη στιγμή η σελίδα είναι offline)

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εμενα δεν μου εχει γινει καμια αναβαθμιση..θα δω μηπως μου βγαλει τιποτα τωρα!

EDIT:εγινε τωρα..πιο γρηγορο φαινεται!!

Εγω εχω εδω κ μια βδομαδα αναβαθμισμενο μαρκετ,λιγο πιο γρηγορο κ αλλαγες σε εμφανιση.

Οσο για το iphone πλακιτσα κανουμε,αν ειχα € θα το περνα ανετα!

@ευθυμη:μεταξυ σοβαρου κ αστειο το πα!τωρα αν θες να δοκιμασεις αυτο που ειπα καντο!

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εγω εχω εδω κ μια βδομαδα αναβαθμισμενο μαρκετ,λιγο πιο γρηγορο κ αλλαγες σε εμφανιση.

Οσο για το iphone πλακιτσα κανουμε,αν ειχα € θα το περνα ανετα!

@ευθυμη:μεταξυ σοβαρου κ αστειο το πα!τωρα αν θες να δοκιμασεις αυτο που ειπα καντο!

Sent from my X8 black using Tapatalk

χαχα..εγω τωρα το πηρα πρεφα!!ρε παιδια..παω να ανοιξω το power amp και ενω παταω στο εικονιδιο της εφαρμογης ανοιγει και στο δευτερολεπτο με πεταει στην αρχικη..ξερει κανεις γιατι?

Shakira ήταν το αρχικό όνομα του Χ8. Μήπως μπερδεύεσαι με αυτό;

ισως... μιλαω για την official rom που εβγαλε h cyanogenMod για το κινητο μας...τελικα λεω περασε στα ψιλα γραμματα...!!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα..εγω τωρα το πηρα πρεφα!!ρε παιδια..παω να ανοιξω το power amp και ενω παταω στο εικονιδιο της εφαρμογης ανοιγει και στο δευτερολεπτο με πεταει στην αρχικη..ξερει κανεις γιατι?

Ψάξε στο market για ένα πρόγραμμα fix permissions και θα δεις οτι κάνει θαύματα με τα force close

Ψάξε στο market για ένα πρόγραμμα fix permissions και θα δεις οτι κάνει θαύματα με τα force close

το κατεβασα αλλα παλι τιποτα..δεν βγαζει force close..απλα με πεταει στην αρχικη...

το κατεβασα αλλα παλι τιποτα..δεν βγαζει force close..απλα με πεταει στην αρχικη...

Είχες παλαιότερο power amp και έκανες αναβάθμιση στη νέα έκδοση?

1.

Όσοι θέλετε το tweak του jimdem με την default γραμματοσειρά

Ξανακάντε install την v19/ανοίξτε το tweak.zip με file manage/system/και διαγράψτε τον φάκελο fonts

2.

Δεν παίζει ρόλο στις επιδόσεις αν είναι κλειδωμένος ο bootloader και ούτε χρειάζεται να ξανακλειδωθεί εκτός και αν χρειαστεί να το στείλουμε στο service

Και αν θέλουμε να τον κλειδώσουμε, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΜΕ CUSTOM KERNEL.Πρώτα βάζουμε τον επίσημο και μετά τον ξανακλειδώνουμε

3.

Για το PowerAMP

Μήπως έληξε ο χρόνος του free trial;

Εγώ με την αγορασμένη έκδοση και την ξερή v19 δεν έχω force close

4.

@Eu8umhc μήπως έχεις παλιά πειρατική έκδοση του widjet locker

Στο tweak package του jimdem πως ενεργοποιούμε bravia engine και xloud?

ειναι ενεργοποιημενα μονα τους!!

Είχες παλαιότερο power amp και έκανες αναβάθμιση στη νέα έκδοση?

οχι..πρωτη φορα το κατεβασα για να το συγκρινω με το mixzing..

ειναι ενεργοποιημενα μονα τους!!

οχι..πρωτη φορα το κατεβασα για να το συγκρινω με το mixzing..

Κι εγώ οταν αναβάθμισα στη νέα έκδοση είχα πρόβλημα. Με την προηγούμενη (που δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές) μια χαρά είμαι.

Επίσης πολλοί αναφέρουν πρόβλημα όταν μεταφέρεται η εφαρμογή στην sd. Δες αν έχει μπει στην sd, και αν ναι, δοκίμασε να τη βάλεις στη μνήμη τηλεφώνου

Edited by jimdem582

Ρε παιδιά τον go launcher ex τον έχω δει σε άλλο κινητό που όταν πας απο τη μιά αρχική οθόνη στην άλλη έχει ένα πολύ ωραίο 3d εφεδάκι όταν τον κατεβάζω για το κινητό μου όμως όταν μετακινούμε απο τη μια οθόνη στην άλλη δεν έχει αυτό το εφέ....γιατι?

Ρε παιδιά τον go launcher ex τον έχω δει σε άλλο κινητό που όταν πας απο τη μιά αρχική οθόνη στην άλλη έχει ένα πολύ ωραίο 3d εφεδάκι όταν τον κατεβάζω για το κινητό μου όμως όταν μετακινούμε απο τη μια οθόνη στην άλλη δεν έχει αυτό το εφέ....γιατι?

Προτιμήσεις->Effects settings

Κι εγώ οταν αναβάθμισα στη νέα έκδοση είχα πρόβλημα. Με την προηγούμενη (που δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές) μια χαρά είμαι.

Επίσης πολλοί αναφέρουν πρόβλημα όταν μεταφέρεται η εφαρμογή στην sd. Δες αν έχει μπει στην sd, και αν ναι, δοκίμασε να τη βάλεις στη μνήμη τηλεφώνου

μαλιστα..θα το δω τωρα και θα ενημερωσω..

το μετεφερα στη μνημη του κινητου..τα ιδια κανει..

Edited by alkis_7

οσο για τις επαφες εγω δεν εχω τετοιο προβλημα..εχω καμια 10αρια αποθηκευμενες εκει..

συνεχίζει να μου κάνει νούμερα με τις επαφές και τα αγαπημένα, καμιά ιδέα;

συνεχίζει να μου κάνει νούμερα με τις επαφές και τα αγαπημένα, καμιά ιδέα;

τι να σου πω..δεν ξερω τι μπορει να γινεται..

jim ολα οκ με το poweramp..ευχαριστω!!

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια (και από ΠΜ ξέρετε εσείς) :D

Πέρασα την GingerDX αλλά έκανα μία μ@λ@κία χοντρή νομίζω........ μόλις πάτησα το Yes στο install του zip, θυμήθηκα ότι ξέχασα να κρατήσω backup :( Την 2.1 εργοστασιακή πως θα την επαναφέρω αν θέλω? :(:(:(

Σας ευχαριστώ για την βοήθεια (και από ΠΜ ξέρετε εσείς) :D

Πέρασα την GingerDX αλλά έκανα μία μ@λ@κία χοντρή νομίζω........ μόλις πάτησα το Yes στο install του zip, θυμήθηκα ότι ξέχασα να κρατήσω backup :( Την 2.1 εργοστασιακή πως θα την επαναφέρω αν θέλω? :(:(:(

Αν σου δουλεύει η GingerDX

Κρατάς backup με cwm σαν default αυτή

Η κάνεις repair μέσο pc companion η seus

Edit: Ούτε και εγώ έχω backup την επίσημη:grin:

Edited by superuser_78

Με το SEUS

Αν σου δουλεύει η GingerDX

Κρατάς backup με cwm σαν default αυτή

Η κάνεις repair μέσο pc companion η seus

Μου δουλεύει, απλά για το θέμα εγγύησης αγχώθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα αν γινόταν όπως στο galaxy για παράδειγμα που φλάσαρω από το odin όποια εργοστασιακή θέλω.

Αφού υπάρχει σωτηρία πάλι καλά. Σας ευχαριστώ :) καλή σας νύχτα!

Μου δουλεύει, απλά για το θέμα εγγύησης αγχώθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα αν γινόταν όπως στο galaxy για παράδειγμα που φλάσαρω από το odin όποια εργοστασιακή θέλω.

Αφού υπάρχει σωτηρία πάλι καλά. Σας ευχαριστώ :) καλή σας νύχτα!

υπαρχει σωτηρια..απλα update μεσω seus η pc companion..και εισαι ετοιμος με την εγγυηση σου στο χερι!!

καλημερα παιδια...θελω ετσι για να δω λιγο πολυ που βρισκομαι..να μου στειλετε με πμ οποιος θελει το σκορ του στο quadrant..ευχαριστω guys!

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

874 με την πρώτη 936 με την τρίτη προσπάθεια (GingerDX και stock kernel).

Nα ρωτήσω κάτι. Αυτά τα Modules του jimdem που έβαλα, είναι ενεργοποιημένα συνέχεια έτσι? Δεν τους κάνω εγώ τίποτα άλλο?

Και επίσης, μεταφέροντας εφαρμογές στην SD, μεταφέρονται ολόκληρες? ΓΙατί βλέπω στο μέγεθος που πιάνουν μετά την μεταφορά λένε λιγότερο και με μπερδεύει. Και που στο καλό πάνε, γιατί δεν φαίνονται στην SD? :confused:

Ευχαριστώ

Edited by nikospot

874 με την πρώτη 936 με την τρίτη προσπάθεια (GingerDX και stock kernel).

Nα ρωτήσω κάτι. Αυτά τα Modules του jimdem που έβαλα, είναι ενεργοποιημένα συνέχεια έτσι? Δεν τους κάνω εγώ τίποτα άλλο?

Και επίσης, μεταφέροντας εφαρμογές στην SD, μεταφέρονται ολόκληρες? ΓΙατί βλέπω στο μέγεθος που πιάνουν μετά την μεταφορά λένε λιγότερο και με μπερδεύει. Και που στο καλό πάνε, γιατί δεν φαίνονται στην SD? :confused:

Ευχαριστώ

στην sd οι εφαρμογες πιανουν λιγοτερο χωρο..δεν μενει κατι στο κινητο οταν τις κανεις μεταφορα..τα module που εχει το tweak του jim ειναι ενεργοποιημενα μονιμα..δεν κανεις τιποτα εσυ!οσο για το σκορ χτες χτυπησα 1229!!

στην sd οι εφαρμογες πιανουν λιγοτερο χωρο..δεν μενει κατι στο κινητο οταν τις κανεις μεταφορα..τα module που εχει το tweak του jim ειναι ενεργοποιημενα μονιμα..δεν κανεις τιποτα εσυ!οσο για το σκορ χτες χτυπησα 1229!!

Πολύ αξιόπιστο το benchmark :lol: Πάντως το κινητάκι σέρνετε και υποθέτω πως είναι από την ελάχιστη RAM που μένει διαθέσιμη... Θα ήθελα να κάνω oc αλλά που να ξεκλειδώνω bootloader τώρα και άντε να βρω kernel. Και μετά αν θέλω να ξανακλειδώσω τον bootloader άντε να ψάχνω πάλι..... Αλλά δε μπορώ τα κολληματάκια, έχω συνηθίσει στο galaxy που δεν σκαλώνει πουθενά. Convert σε ext2 είναι εφικτό με κάποιον κέρνελ στην GingerDX?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8