iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αν και τα έχω προσέξει όλα, δεν μπορώ να είμαι και 100% σίγουρος :p Όποιος θέλει να το δοκιμάσει, το link είναι εδώ. Εγκατάσταση μέσω clockworkmod recovery. Κάντε full backup πρώτα!!! Εγω περιμενω την ολοκληρωμενη rom σου!αντε να αλλαξω κ την υπογραφη κ να λεει jimdemdroid17!! Πληκτρολογιο το htc_ime ή θα βαλεις αλλο; @superuser:80mb free ram;;;!!!πωςςς;;; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εγω περιμενω την ολοκληρωμενη rom σου!αντε να αλλαξω κ την υπογραφη κ να λεει jimdemdroid17!! Πληκτρολογιο το htc_ime ή θα βαλεις αλλο; @superuser:80mb free ram;;;!!!πωςςς;;; Sent from my X8 black using Tapatalk Αυτό ξέχασα να το πω! Θα κρατήσω το htc_ime επειδή είναι σχετικά ελαφρύ, αλλά θα αλλάξω το θέμα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αυτό ξέχασα να το πω! Θα κρατήσω το htc_ime επειδή είναι σχετικά ελαφρύ, αλλά θα αλλάξω το θέμα :D Ωραια γιατι ειναι πολυ ωραιο πληκτρολογιο. Κατι αλλο,απο την ωρα που εβαλα το αρχειο για τη ram οταν βγαινω πχ απο τον opera ψιλοαργουν να βγουν οι 4γωνιες απο το s.e active launcher,ξερεις μηπως γιατι(δεν ειναι κατι τρομερο απλα το λεω μηπως ξερεις κατι) Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αυτο το ρολοι θα εχει η rom; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ωραια γιατι ειναι πολυ ωραιο πληκτρολογιο. Κατι αλλο,απο την ωρα που εβαλα το αρχειο για τη ram οταν βγαινω πχ απο τον opera ψιλοαργουν να βγουν οι 4γωνιες απο το s.e active launcher,ξερεις μηπως γιατι(δεν ειναι κατι τρομερο απλα το λεω μηπως ξερεις κατι) Sent from my X8 black using Tapatalk Πήγαινε στις ρυθμίσεις cyanogen, performance, lock homescreen to ram Αυτο το ρολοι θα εχει η rom; Sent from my X8 black using Tapatalk Ναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πήγαινε στις ρυθμίσεις cyanogen, performance, lock homescreen to ram Ναι :) Thnx μια χαρα τωρα! Τα σπαει(που λενε οι νεολαιοι)το ics clock! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Thnx μια χαρα τωρα! Τα σπαει(που λενε οι νεολαιοι)το ics clock! Sent from my X8 black using Tapatalk Τώρα ακούω μουσική στο poweramp και γράφω σε tapatalk! Πριν όταν το έκανα αυτό αμέσως έκανε kill το poweramp Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Τώρα ακούω μουσική στο poweramp και γράφω σε tapatalk! Πριν όταν το έκανα αυτό αμέσως έκανε kill το poweramp Sent from my X8 using Tapatalk Απο της 1.20 δεν εχω αφησει το τηλ. & ημουν στο 20% τωρα πηγε στο 10%! Εγω εβγαλα την εφαρμογη του fb γιατι ανοιγε μολις ενεργοποιουσα το ιντερνετ.. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Απο της 1.20 δεν εχω αφησει το τηλ. & ημουν στο 20% τωρα πηγε στο 10%! Εγω εβγαλα την εφαρμογη του fb γιατι ανοιγε μολις ενεργοποιουσα το ιντερνετ.. Sent from my X8 black using Tapatalk Συνέντευξη! Είσαι ευχαριστημένος με τις αλλαγές του script? Τι έχεις να πεις? Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Συνέντευξη! Είσαι ευχαριστημένος με τις αλλαγές του script? Τι έχεις να πεις? Sent from my X8 using Tapatalk Μεχρι στιγμης ειμαι υπερευχαριστημενος!μεγαλη διαφορα,περισσοτερη ελευθερη μνημη,πιο γρηγορο τηλ με καλυτερη ανταποκριση,το task bar σκοτωνει κ δειχνει να αντεχει παραπανω η μπαταρια! Ερωτηση κ απο μενα! Περα απο αυτα που εγραψες για τη rom,θα προσθεσεις με το καιρο κατι καινουργιο;;; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εννοείται. Αρχικά θα βγει έτσι και μετά θα βελτιώνεται. Γενικά θα ψάχομαι και θα βάζω τα καλύτερα μέσα. Απλά σκέφτομαι να βγάζω update αντί για full Rom και για δική μου αλλά και για δική σας ευκολία Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Εννοείται. Αρχικά θα βγει έτσι και μετά θα βελτιώνεται. Γενικά θα ψάχομαι και θα βάζω τα καλύτερα μέσα. Απλά σκέφτομαι να βγάζω update αντί για full Rom και για δική μου αλλά και για δική σας ευκολία Sent from my X8 using Tapatalk Συμφωνω με τα updates. Eχεις σκεφτει να βαλεις lockscreen οπως της s.e,οπως κ ενα καλο theme s.e; Κανε κατι και για το overclock μου που μ'εριξε σε αυτο η s.e,χαχα!!! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μη βιάζεσαι όλα στον καιρό τους. Πριν με μουσική ανοιχτή έκανα updates στο market χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Και το multitasking ειδικά οι εναλλαγές μεταξύ προγραμμάτων είναι απίστευτα γρήγορες. X8 on steroids. Ώρα για ξεκούραση τώρα! :-D ΥΓ: χωρίς overclock και είναι απίστευτα γρήγορο! Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Μη βιάζεσαι όλα στον καιρό τους. Πριν με μουσική ανοιχτή έκανα updates στο market χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Και το multitasking ειδικά οι εναλλαγές μεταξύ προγραμμάτων είναι απίστευτα γρήγορες. X8 on steroids. Ώρα για ξεκούραση τώρα! :-D ΥΓ: χωρίς overclock και είναι απίστευτα γρήγορο! Sent from my X8 using Tapatalk Ναι οι εναλλαγες του ειναι σουπερ! Ετσι ηθελα το κινητο μου,οπως ειναι τωρα,ΣΦΑΙΡΑΑΑΑ! Χαχα δε βιαζομαι,ετσι κι αλλιως χρονο εχουμε! Ναι σωστα ωρα για υπνο! κ η μπαταρια στο 5%.... Καλημερεςςςς! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά, μέχρι να ολοκληρώσω τη rom έχω να σας δώσω μερικά καλούδια τα οποία μπορείτε να τα βάλετε στην gingerdx 017 σας :) 1ον: RAM SCRIPT by Jewe11 (download) Περισσότερη ελεύθερη ram, δεν κλείνουν οι εφαρμογές σας στο άκυρο, πιο ομαλή εμπειρία +bonus βελτίωση διάρκειας μπαταρίας (σύμφωνα με πολλούς χρήστες). Εγκατάσταση: Απλά μετακινείτε το αρχείο που θα βρείτε όταν αποσυμπιέσετε το rar, στο system/etc/init.d (χρησιμοποιήστε root explorer). Έπειτα κάντε set permissions στο αρχείο και δώστε την τιμή 777. Επανεκκινήστε και είστε έτοιμοι. Σταθερά έχω 50+MB ελεύθερης ram ενώ πριν είχα 20 με το ζόρι. Πιο ομαλό έγινε το κινητό. (Απεγκατάσταση: Απλά σβήνετε το αρχείο απο το φάκελο init.d) 2ον GINGERDX FIX by ABu33 (download) Αυτό το fix βελτιώνει τη συνολική απόκριση του τηλεφώνου. Κλειδώνει-ξεκλειδώνει πιο γρήγορα, η notification bar ανοιγοκλείνει πιο γρήγορα, οι εφαρμογές περιστρέφονται πιο γρήγορα λόγω βελτίωσης του accelerometer. Εγκατάσταση: Μέσω xrecovery, εγκαθιστάτε το αρχείο που κατεβάσατε. (Απεγκατάσταση: Εγκαθιστάτε μέσω xrecovery αυτό το αρχείο) 3ον STOCK SETTINGS ICONS by Jimdem (Download) Αυτό το αρχείο αντικαθιστά τα πολύχρωμα εικονίδια στο μενού ρυθμίσεων με τα stock γκρί android 2.3 εικονίδια Εγκατάσταση: Μέσω root explorer μεταφέρετε το settings.apk στο φάκελο system/app και αντικαθιστάτε το υπάρχον apk. Έπειτα κάνετε set permissions 644. (Απεγκατάσταση: Φροντίστε να κρατήσετε backup το υπάρχον apk για να το επαναφέρετε αργότερα) Disclaimer: Ουδεμία ευθύνη φέρω για τυχόν βλάβη που ενδεχομένως να προκληθεί στο κινητό σας. Τα έχω δοκιμάσει όλα και δουλεύουν τέλεια. Αυστηρά για GingerDX v017. Καλημεραααααααα. jim τωρα με κανες να γυρισω κ εγω στην GingerDX γιατι ειχα GingerXperia.. Πες μου λιγο γινεται να βαλουμε στην GingerDX την εφαρμογη Walkman? ειναι πολυ καλη κ τν χρησιμοποιω πολυ. ευχαριστω Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) jimdem λεω να περιμενω λιγο ακομα και να περασω την ολοκληρωμενη εκδοση!!μεσω cmw γινεται η εγκατασταση ετσι?? Edited October 23, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλημεραααααααα. jim τωρα με κανες να γυρισω κ εγω στην GingerDX γιατι ειχα GingerXperia.. Πες μου λιγο γινεται να βαλουμε στην GingerDX την εφαρμογη Walkman? ειναι πολυ καλη κ τν χρησιμοποιω πολυ. ευχαριστω Βασικά το update μπορεί να δουλεύει και σε άλλες rom, όμως το κάνω με βάση την gingerdx οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω αν και στις άλλες θα δουλεύει καλά. Δεν γνωρίζω για το walkman. jimdem λεω να περιμενω λιγο ακομα και να περασω την ολοκληρωμενη εκδοση!!μεσω cmw γινεται η εγκατασταση ετσι?? Ναι install custom zip. Μπορεί να γίνεται και με xrecovery αλλα μιας που το έκανα με cwm δεν μπορώ να το εγγυηθώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ναι install custom zip. Μπορεί να γίνεται και με xrecovery αλλα μιας που το έκανα με cwm δεν μπορώ να το εγγυηθώ λογικα θα περναει και με xrecovery αλλα οπως ειπες και εσυ δεν μπορεις να εγγυηθεις οτι θα δουλευουν ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά το tweak είναι κατά 99% έτοιμο. Με παίδεψε πολύ η lockscreen και η υπογραφή που είχε. :wacko: Τα κατάφερα όμως και τα άλλαξα. Τώρα μένει να μου πείτε την θέλετε έτσι όπως στην εικόνα, ή να μη γράφει τίποτα? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά το tweak είναι κατά 99% έτοιμο. Με παίδεψε πολύ η lockscreen και η υπογραφή που είχε. :wacko: Τα κατάφερα όμως και τα άλλαξα. Τώρα μένει να μου πείτε την θέλετε έτσι όπως στην εικόνα, ή να μη γράφει τίποτα? :p ετσι,ετσι..να φαινεται οτι ενα παιδι απο εδω εκανε ολο αυτο τον κοπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά, μέχρι να ολοκληρώσω τη rom έχω να σας δώσω μερικά καλούδια τα οποία μπορείτε να τα βάλετε στην gingerdx 017 σας :) 1ον: RAM SCRIPT by Jewe11 (download) Περισσότερη ελεύθερη ram, δεν κλείνουν οι εφαρμογές σας στο άκυρο, πιο ομαλή εμπειρία +bonus βελτίωση διάρκειας μπαταρίας (σύμφωνα με πολλούς χρήστες). Εγκατάσταση: Απλά μετακινείτε το αρχείο που θα βρείτε όταν αποσυμπιέσετε το rar, στο system/etc/init.d (χρησιμοποιήστε root explorer). Έπειτα κάντε set permissions στο αρχείο και δώστε την τιμή 777. Επανεκκινήστε και είστε έτοιμοι. Σταθερά έχω 50+MB ελεύθερης ram ενώ πριν είχα 20 με το ζόρι. Πιο ομαλό έγινε το κινητό. (Απεγκατάσταση: Απλά σβήνετε το αρχείο απο το φάκελο init.d) 2ον GINGERDX FIX by ABu33 (download) Αυτό το fix βελτιώνει τη συνολική απόκριση του τηλεφώνου. Κλειδώνει-ξεκλειδώνει πιο γρήγορα, η notification bar ανοιγοκλείνει πιο γρήγορα, οι εφαρμογές περιστρέφονται πιο γρήγορα λόγω βελτίωσης του accelerometer. Εγκατάσταση: Μέσω xrecovery, εγκαθιστάτε το αρχείο που κατεβάσατε. (Απεγκατάσταση: Εγκαθιστάτε μέσω xrecovery αυτό το αρχείο) 3ον STOCK SETTINGS ICONS by Jimdem (Download) Αυτό το αρχείο αντικαθιστά τα πολύχρωμα εικονίδια στο μενού ρυθμίσεων με τα stock γκρί android 2.3 εικονίδια Εγκατάσταση: Μέσω root explorer μεταφέρετε το settings.apk στο φάκελο system/app και αντικαθιστάτε το υπάρχον apk. Έπειτα κάνετε set permissions 644. (Απεγκατάσταση: Φροντίστε να κρατήσετε backup το υπάρχον apk για να το επαναφέρετε αργότερα) Disclaimer: Ουδεμία ευθύνη φέρω για τυχόν βλάβη που ενδεχομένως να προκληθεί στο κινητό σας. Τα έχω δοκιμάσει όλα και δουλεύουν τέλεια. Αυστηρά για GingerDX v017. θελω να τα κανω καποια απο αυτα αλλα εχω αφτη την στιγμη την gingerdx v015 θα μπουν κανονικα?και υπαρχει κινδυνος για κατι?ευχαριστω jimdem 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 θελω να τα κανω καποια απο αυτα αλλα εχω αφτη την στιγμη την gingerdx v015 θα μπουν κανονικα?και υπαρχει κινδυνος για κατι?ευχαριστω jimdem Λογικά θα μπούνε. Περίμενε σε λίγο ανεβάζω το zip. Το κάνεις εγκατάσταση και έχει τα πάντα με 1 κλίκ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) http://img851.imageshack.us/img851/6540/jimdemdroid.png JimdemDroid Tweak Package 17.1 (Download) Αυξήστε τις επιδόσεις του κινητού σας, τη διάρκεια ζωής μπαταρίας, την απόκριση και βελτιώστε την εμφάνιση με αυτό το μικρό update. Σχεδιάστηκε για την GingerDX 017 rom του doixanh. (Η εμφάνιση του κινητού σας δεν θα αλλάξει δραστικά καθώς το tweak περιλαμβάνει πολλές "αόρατες" βελτιώσεις. Δεν περιλαμβάνεται ο launcher και το φόντο απο τα screenshots) Χαρακτηριστικά: Βελτιωμένη απόκριση/scrolling Ταχύτερη εκκίνηση/τερματισμός Περισσότερη ελεύθερη ram Ταχύτατο multitasking Γρήγορη taskbar Ταχύτερη περιστροφή οθόνης Βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας Ταχύτερο wake/sleep Πληκτρολόγιο τύπου Xperia Arc Ρολόι Ice Cream Sandwich Ρυθμίσεις τύπου Android AOSP 2.3 Πληκτρολόγιο κλήσης τύπου Android AOSP 2.3 Απαιτήσεις: GingerDX V017 Stock Kernel Clockworkmod Recovery Εγκατάσταση (Κάντε full backup πρώτα με όποια recovery θέλετε!!!): Μεταφέρετε το zip στην κάρτα σας και μέσω CWM Recovery εγκαταστήστε το. Δεν απαιτείται full wipe Μελλοντικές υλοποιήσεις: Autobrightness fix Xperia Arc Lockscreen Raise JPG quality to 100% Render UI with GPU Decrease dialing out delay Helps scrolling responsiveness Save battery Disable debugging notify icon on statusbar Increase overall touch responsiveness Photo and video recording quality tweak Disable blackscreen issue after a call Fix some application issues Phone will not wake up from hitting the volume rocker Enable Stagefright helps stream Video and Music Faster Enable purgeable assets Disclaimer: Ουδεμία ευθύνη φέρω για ενδεχόμενη ζημιά που μπορεί να προκληθεί στο τηλέφωνό σας. Το zip έχει δοκιμαστεί και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Η δοκιμή έγινε σε GingerDX 017, stock kernel, cwm recovery. Ενδεχομένως να λειτουργεί και με άλλες rom/recoveries. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχάσετε να κάνετε backup. Screenshots (Ο launcher είναι "GO Launcher"): Edited October 23, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ξεκιναμε..backup με xrecovery ετσι?θελει και full wipe?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ξεκιναμε..backup με xrecovery ετσι?θελει και full wipe?? Ενημέρωσα το post ^ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts